Új privát üzeneted érkezett!

suzy, várj jött egy másik moderátor kérdezem mi van.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu! Én egy másik nickkel beregeltem: llucuzs

A kismamák szobába láttalak is, írtam. :D De lehet, hogy nem így kell... :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Suzy! engem sem engedett a lucuzssal, azt írta az foglalt, hát kicsit megvariáltam... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

suzy, nem lehet csak akkor belépni ha újra regizel pl. suzyka

Ancsu

ancsuka

lucuzs írtam neked a cheten.

Ancsu

ancsuka

Lucuzs
Köszi, siker :!: :lol:
suzy0531 vgyok

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na sikerült szobát nyitni privi aki akr be tud jönni meghívóval
megtudunk hívni bárkit.

A chetre külön regisztrálni kell, ha foglalt a név akkor mással, és ott a babáravárva szobába leszünk
suzy és lucuzs már ott van ha én nem vagyok ők tudnak üldeni meghívót.

Ancsu

ancsuka

Én is akarom,de csak holnap regizek!Küldjétek nekem is a meghívót.

Kép
cukigabi
Budapest

gabi addig nem tudunk míg nem regizel kell a neved a regi neved

Ancsu

ancsuka

Gabi
Ez nagyon állat, pörgünk mint a ringlispil :!: :roll: :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, de jó örülök neki hogy teszik!!!!!!! így szerintem jobban tudunk kommunikálni mindenki együtt, de jó lenne.

Ancsu

ancsuka

még egy skype nevem is küldöm és már költözhetek is itthonról :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Regizzél és meghívlak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

lányok jó éjt mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Bri
Ancsu megcsinálta a chat-es szobát :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
mosógép werpool (hogy kell írni :?: :roll: :lol: megnézem...)
Whirlpool :lol: :lol:
Azt nem fotóztam le.

Ancsu
nálunk már az egész szoba kész majdnem :lol:
Mi nem vagyunk babonásak, valaki úgy van vele, hogy már folyik a magzatvíz, akkor vásárol...mi nem :lol: :lol:
Soktól hallottam, hogy elkészült a babaszoba, és utána nemsokára jött is a baba :wink: Fő a pozitivitás tudoood :lol:
Hun van ez a cset izé :?: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Híjjatok meg, vagy valami :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Én itt röhögök, mint állat én meghívtalak, de nem jöttél a babaszobába :wink: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hogy hívtál meg :?: :roll:
Én nem kaptam semmit :lol: :lol: :lol: mááá én is röhögök :lol:

betty615

Ancsu:
Én is beregeltem nekem is azt írta már foglalt a név szóval ott rici néven futok. Küldessz meghívót a nekem is?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Ancsu köszi a chatszobát, szupi! Ott vagyunk!
Vendég

Gabi láttuk, hogy próbálsz jönni, jobb oldalon a középső oszlopra, az ajtóra kell kattintani, ott van babara varva szoba.
Vendég

igen gabi én azt akartam írni mint vanili a legalsó a babára várva szoba
szrityi

na en beregeltem bridget2010 nevvel beakarok lepni es azt irja ki nem jo a jelszo :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

na most beleptem uj nevem cheten bridget2008

KépKép
bridget0801
Kulfold

nekem nagy feherseg jon be mikor belepek :shock: nincs ott semmmmmmmmi se semmmmmmmmmmmi :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri! ez fura, passz. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

gyorsan írok ide is,nehogymá kihaljunk!

Kép
cukigabi
Budapest

Egy elmeny volt beszelgetni ennyiotokkel egyszerre :D
Hetvegen nem ngyon leszek...holnap barinozok(bar a kisfia szulinapjara nem voltam hivatalos ma volt :? )de holnap talizunk :roll: Aztan vasarnap meg csaladi osszejovetel lesz Pomazon 8)

De ahogy tudok jovok :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

jó reggelt csajok.

Örülök, hogy sikerült ez a chet szobás valami :wink:

Regisztrálni kell az az első lépes, majd belépni a chetre és elöszőr a fő chetre ér mindenki, majd onnan a nevek felet középen van egy ajtó én kalapnak néztem :lol: :lol: szóval arra rá katt és a legalsó a miénk, elméletileg zárt csak az jöhet be akit mi akarunk és meghívunk, de meghívni csak regisztráció után lehet.

egy másik dolog, remélem a lányok tegnap nem haragudtak meg, lehet teljesen egyértelmű dolog amit most írok, de soknak nem aki oda belép én tudom mert anno sokat voltam ott. Szóval a lényeg ha beléptek a chetre elsőként a közös részbe értek és ott látja mindeki hogy bejelentkeztetek, légyszi köszönjetek, lehet ez totál nyílvánvaló, de nem az. A másik, lehet kérdeznek tőletek kik vagytok? és ti azt már nem is látjátok mivel beléptetek a mi szobánkba, így a beállítások részben van egy olyan hogy személyre szabás, oda be tudjátok Írni kik és mik vagytok :) ez azért lenne fontos, hogy az aki kérdez tőletek és ti enm válaszoltok mert nem látjátok akkor ha a nevetekre kattintanak akkor mindenki látja mi van. Mindez azért kell mert ha nem tudják kik vagytok és nem is írtok a közösbe akkor félő hogy kitíl a moderátor, vannak néha betéved "hülyék" is és nem tudják ki ki.

Ez egy szinte olyan közösség mint mi csak többen vannak, nagyon aranyosak és vagyon sokan régóta ott vannak, nekem sokat segítettek anno Vivinél, mit hogy csináljak, volt hogy csak egy kérdésre mentem és azonnal segítettek, szóval szerintem aranyosak.

Remélem nem sértettem meg senkit, de mint azt látjátok én már nagyon régen fel regisztem a babanetre, ide tavaly óta járok és csak hozzátok jövök.

Bocsi ha ez valakinek sértő volt vagy sok, de ezt le kellett írnom, tegnap folyamatosan jött a privi a cheten kik ezek? :lol: suzy meg lucuzs volt ott és nem írtak nem tudták kik ők, de mivel én írtam nekik és egyből nekem írtak akik ismertek hogy kik ők? Ezért jó a profilba beírni nagyvonalakban kik vagytok és hogy a chet szobába jártok főleg, természetesen a többiekkel is lehet chetleni de ez majd kialakul suzyéknak egy kicsit sok volt elsőre. :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

Szia Ancsuka,

először is köszi a szobát, szupi volt!!!!

Amit a köszönésről írtál, az viszont egyáltalán nem nyilvánvaló. Amikor beléptem a chat-re, láttam ezer millió színes sort meg segget amik csak úgy peregtek, fogalmam sem volt hogy mi ez, aztán néztem hogy szobák (én sejtettem hogy az az ajtó :lol: ) és akkor írtam gyorsan hogy adjanak meghívót és vártam. De mivel máshova nem tudsz írni, így a főoldalra írtam hogy itt vagyok. És kaptam is meghívót. (A nevem nagy röhögést keltett - merthogy csokiból vagyok a nevem hihihi, úgyhogy kommunikáltam is meg köszöntem is utána).
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem egyértelmű hogy köszönni kell, ez elvben egy főoldal, sajnos a program van rosszul megírva, ugyanis elvben el kéne hogy érhesd a saját chatszobádat anélkül, hogy másokkal beszélned kelljen.
Ez persze nem a te hibád, és érthető, hogy ha ez a szabály akkor ez a szabály.

Úgyhogy köszi mégegszer!

Bri, na akkor jó fej a barátnőd :roll: . Nekem volt olyan, hogy leánybúcsúra meg voltam hívva de az esküvőre nem :roll: ... jól eset...

Puszi lányok, én meg pont este nem leszek, ivás leeesz és buli (remélem nem gáz az antibiotikumommal :oops: de úgy szeretnék kicsit lazulni...)

Rendületlenül drukkolok++++++++++++++++++++!!!!!!! Betty, Bri, Gyancsi és az akciózóknak is!
Vendég

HELLÓ!

Ancsu!
Érthető amit írsz és nem sértő.Természetes,h köszön az ember,de ez egy tök új hely nekünk,jó,h leírtad a szokásokat.
Vanilinek is igaza van,jobb lenne egyből a mi szobánkba belépni.
D ez van,megoldjuk!

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és köszi Ancsu,h megcsináltad!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
te kalapnak nézted a középső ajtót, én meg nyílnak :lol: :lol: :lol:
Egyébként köszönjük, nagyon jó 5let volt ez a chat :lol: :lol:
jót hülyültünk :lol: :lol:
Oké, akkor köszönni fogunk, csak én sem tudtam a nagy kavalkádba, hogy mi a franc van :lol: :lol:

Bri
jó mulatást neked a hétvégére...azért remélem leszel :wink:

Csoki
neked meg estére jó bulit :!:

Többieket pusszantom, és is lehet, csak este leszek :wink:

És akkor én:
Én reggel pirire keltem :lol: :lol: ennyi. Mondtam én, hogy számomra ezek a tesztek nem meggyőzőek.
Már olyan sötétnek kellett volna lenniük ilyenkor, hogy kibökik a szememet, főleg az a déli .
Szal semmi gond, megyünk tovább, és ha lehet, nem kérek salnálkozást, remélem megértitek...mert jó a kedvem. Amíg van előttünk lehetőség, addig nincs gond.
Kedden beszélek a klinikával, hogy hogyan tovább, gondolom megint lesz konzi, és ott majd felírják a dolgokat....egyet tudunk már: hogy hármasával fogjuk most kérni az embriket :wink: az a biztosabb :!:

betty615

Betty!
Örülök,h pozitívan állsz a dolgokhoz!
Nem is értem,h csinálod? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
én sem :lol: :lol:
Talán a megszokás hatalma :?: :lol:

Senkinek nem lenne jó, ha most szomorkodnék...hisz nem érek el vele semmit..a tények ugyanazok, bármit csinálok.
Úgyhogy inkább örülök, és elfogadom a helyzetet :wink:

betty615

:lol: Hát csodállak!

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!
A chat-szobánk nem is zárt!

Kép
cukigabi
Budapest

Honnan tudod? :shock:

betty615

Sziasztok :!:

Betty :!:

Sajnálom de tudom, hogy erős vagy és továbbmész, mert az utnak egyszer vége lesz és Te is boldog anyuka leszel :!:
Kitartásodnak meglesz a gyümölcse :wink:

Ne haragudjatok de énnem megyek chat-szobába itt is jókat tudok Veletek dumcsizni :D

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian, majd jelentkezem most ingajáratban vagyok a konyha és a net között fő a székelykáposzta :wink:

Mennek a drukkjaim Mindenkiért lányok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszii
Vendég

Angyal!
Jó főzést!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Köszi :D :D
Vendég

Brinek és Gyancsinak!
Kép
A pozi teszthez!

És akinek még kell Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty! Azért egy ölelést remélem elfogadsz! :) Felnézek rád!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Ancsu
Tenyleg jo ez a cset szoba 8) Koszi szepen :D Koszones menni fog de en max meirom,hogy privatcsetelni jarok oda a csajokkal es annyi.Nem akarok se beszelgetni veluk se kikerdezve lenni :shock: Az adatlapba nem ertem mit irjak?Mi az amirol majd tudjak jaaa o tenyleg csetelni jott. :roll: Mindenesetre egyenlore uj nekunk ez a dolog es legyenek turelmesek ok is :roll: en ugy tudtam ide barki belephet...na meg olyat nem ir az ember nem tiltjak ki :roll:
Koszi meg1szer kar,hogy nem voltal :?

Angyal
Azert jo a cset mert mire itt ir valaki megvarod...ott meg csak irunk meg irunk es epp lehet 3lannyal is tudsz beszelni 8) De ha neked itt jobb persze megertem :wink:

Csoki
Na az sem semmi :shock: wazze en nem is ertem,hogy van ez jo mondjuk ha kicsi eskuvo ertheto sokan csak a rokonokat hivajk meg kozeli csaladbarat...elmeletben o a legjobb barinom vgy mi vgyis neha osszeveszunk pont ilyen dolgokon aztan kibekulunk.Tavaly dirrekt ugy jottem,hogy szulesere itthon legyek.Es mivel a baba elobb jott itt voltam :D akkor meg nem mehettem be hozza a korhazba mert o nem erezte jol magat :shock: Majdnem,hogy nem lattam a babat...aztan utolso hetem utolso napjain akart talalkozgatni mikor mar nekem lotas futas van :roll: es volt hogy a csaladnal meg karacsonyi vacsoran is ottvoltam szal hogy nem voltam hivatalos a szulinapjara a picinek ez az azert sziven utott....es rossz igy menni ma vele talizni mert bant a dolog de nem akarok veszekedessel inditani de most igy hogy erezzem jol magam....na mind1....huuh jol esett kiirni :roll: :oops:

Betty wazze
Na jo nem ujjongtam a tesztjeidtol meg ketelkedve neztem de erre nem szamitottam :roll: basszus :? ha neked most megjott akkor nem mehetne mar most a stimu vgy varni szeretnel?Szerintem jo lenne kicsit pihenned,hogy erot gyujts(ertem en,hogy nem sirsz meg megyunk tovabb de tudom en,hogy legbelul azert faj a szived de nagyon :roll: )Draga baratosnam olellek azert es megprobalok neked hozni kedden egy pozit...csak neked 8)

Pusszantyu lanyok en megyek hajat mosni....aztan eszem es irany a baratosnem :? aki nem akar most setalni sem mert szerinte fuj a szel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :!:

Tudom, hogy mi a chat de nekem itt is jó a topicban :wink:
Vendég

Betty nagyon megdöbbentem... de lényeg a lényeg, hogy jól vagy és bizakodóan tekintesz a jövőbe, tényleg ahogy a többiek is írták, nagyon erős és bátor vagy, és teljesen igazad van, hogy hál istennek hogy van esélyed még rengeteg! Sokszor ölellek, teljes szívemből!

Bri na nem családi volt az esküvő... és a legjobb hogy az esküvő napján a buszon találkoztam két párral, akik épp az esküvőre igyekeztek (és a lányok ott voltak a leánybúcsún) és mondták hogy de jó, akkor menjünk együtt. Erre mondtam, hogy én nem vagyok meghívva (mondjuk láthatták volna hogy farmerben vagyok de nyilván nem esett le és ők is meglepődtek...). Hát nem tudom hogy mi lehet a baja a barinődnek... hiszen jóban voltatok (talán féltékeny a te életedre)... de most bocsi hogy ezt írom, de ez szerintem már nem igazi barátság, azaz felejtős...

Gabi tényleg nem zárt? Honnan tudod?

Én gondoltam benézek a szobába de aztán gyorsan elvetettem, nem mertem így egyedül :roll: .
Vendég

Megyek összeállítom a pogit estére :lol: .
Vendég

BETTYNEK
Kép

Azaz csoki szabad fordításában: A bátorság nem mindig kiált. Néha a bátorság az az a kicsiny hang, ami a nap végén azt súgja: Holnap újra megpróbálom.

Betty én ezt látom rajtad, hogy nyugodtan és biztosan veszed az akadályokat, és magadban csendben tudod azt, hogy holnap megpróbálod (és menni fog!!).
Vendég

N azóta meg beszéltuk Lucuzs-al,h biztos zárt,mert mi se találtuk meg tegnap!A Lidi meg azért tudott bejönni mert ő moderátor
:?

Vanili!
A rakott tészta bolognais volt,sok sajttal a tetején,be a sütőbe,kicsit olyan lasagne-s.

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?