Jó reggelt, szép hosszú hétvégét mindenkinek
Emma te3gnap itthon volt velem, jó kis napunk volt, annyira nehezen viselem mostanában ha nincs velem
Tudom, ez normális, de eddig mondjuk nem csináltam különösebb problémát a bölcsibe menetelből, mostanában meg van, hogy el is pityeredek miután elindulnak reggel
Megyek, visszaolvasok kicsit...
Niki! Nagyon sajnálom
Biztos jó helyre került, és megértettétek egymást: nem hagyta hogy Te hozd meg a döntést! Gyere azért, remélem hamar megnyugszol!!
Poci, jó hogy jöttél
Klassz lehetett ez a pár nap, ilyenkor biztos nehezebb utána! Azért próbáld tartani a pihit!
Emi! Azta már Ti is 24
De jó!
Edi! Szerintem jól döntöttél! Nekem is az volt az első gondolatom, mint Miának, hogy nem szabad Botit megfosztani a szeretni akaró és szerető emberektől
Azért a Manorka által írt "játékszabályok" elgondolkoztatóak: sok nekem eszembe se jutott
de jogos!! Remélem minden rendben lesz
Freyja! Klasszul alakul a lakás
Én mosogatógép párti vagyok
Más ám gyerek nélkül háztartást vinni... Tudom, a mi szüleink is csinálták valahogy, meg most is sokan "nélkülözik", de én azt gondolom, hogy ha az ember segíthet a saját dolgán, akkor mirt ne tegye? Egyébként nem fogyaszt több vizet
Én most a szárítógéppel vagyok így (bocs, nem hozom fel többször, ígérem
): ha tudtam volna, hogy ekkora könnyebbség, akkor tuti nem halogatjuk mostanáig!
Mercy, sokallod ezt az árajánlatot?
Itt ennyiért feleekkora lakást lehet venni
Kívánósság - nekem bejött az édesség a képbe
De csak főétkezés után kívánom
Zsani, köszi a képet
Dehogy vagy bálna! Ne csináld má'
Na, Emma rángat, hogy menjek kirakózni
Folyt.köv.