Új privát üzeneted érkezett!

Dr. Czeizel: Nem kell félni az ultrahangos vizsgálattól

Minél jobban fejlődik az ultrahangtechnika, az édesanyák annál jobban félnek a felvételeken látható apró eltérésektől. Részlet a 2010. február 25-i élő adásból.

http://www.videoklinika.hu/video/dr._cz ... zsgalattol
Vendég

anya m: köccke a táblázatot, most, h átfutottam, én nem szek 150-nél több szénhidrátot (késöbbiekben CH)-t / nap. :( ...na most akkor mi van nálam????????

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Merci, nem azért írtam, mintha bármi "megoldás" lenne, csak egy lehetséges verzió :)
Gondolom, hogy normális nőként mindent megteszel magadért és a kicsiért, nálad így alakult ...
Amíg jól érzed magad, szerintem nincs nagy gond :)
Vendég

mercy: ha semmi eü gond nincs, akkor egyszerűen ilyen alkat vagy, nem? lehet, h a mozgás visszafogása nagy hatással van a szervezetedre. ha jól érzed magad, akkor nem lehet baj!

anya maci: neked hogy megy a diéta? én pár napig tudom tartani, aztán megint nem :( a tegnapi meki pl. nem fért volna bele, de kivételesen jól esett :)

akkorát aludtam most du, úgy horkoltam :lol: :lol: :lol: most elmegyünk sétálni, h magamhoz térjek , édes kisfiam meg kirúgja a ház oldalát, megint alien a pocim :lol:

emi: 24 :lol: :lol: :lol:

poci: neked is 24 volt, ugye??? :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Anya maci: engem is ez az utóbbi Czeizel-féle vidi nyugtatott meg. ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Köszi lányok a visszajelölést az iwiw-en! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok Lanyok!
Aranyosak vagytok, hogy hianyoltatok. Edinek igaza volt, Kerimami ma utazott es vele toltottem az utolso par orat. Hihetetlen, hogy elszaladt ez a majdnem 10 nap. Most mar visszaterek a regi kerekvagasba es jovok megint gyakran.
Megneztem a kepeket, szupik vagytok. Kar, hogy nem csinaltatok kollektiv pocis kepet. Annyira muris amikor a sok pocakos egyutt mutatkozik. Szoval szepek vagytok Lanyok, es kar, hogy en nem lehettem ott.

Zsani: koszi kerdesed a tegnapi vizsgalattal kapcsolatosan. Sajnos nem lett megejtve, mert mire oda ertem a dokihoz, bejutottam, levetkoztem stb. kozolte velem, nincs olyan anyaga amit a ket uveglapocskara kell tenni ahova a kenet kerul. Igy nem volt kenetvetel, majd a jovo heten. Amit annyira nem is banok, hiszem meg par napja vereztem, igy jobb ha gyogyul egy kicsit a seb. Zsani, uton van a tablesz. Holnap ha akarod mar at is lehet venni Pesten.

Freya: a mosogatogep egy szuper dolog. Nalam napi 1-2 mosas van, de mi extran dobaljuk a piszkos edenyt bele, nem mi vagyunk a merce. Egyeduli gondom vele, hogy a poharak egy ido utan megmattulnak es a so osszecsikarja. Lanyok valami tipp, hogy a poharak szepek maradjanak? Pont a napokban vettem egy uj poharkeszletet, sima mezei, a nagyon csunyakat meg kidobom.

Edi: szerintem jol dontottel, es gondolom igazi meglepi volt. Azt tanacsolom hallgasd meg a nagymamat, es utana donts, fontos, hogy hogy eled meg a talit, milyen benyomast tesz rad a mama. Ne legyel se tul szivelyes se tul zarkozott, majd meglatod, ahogy a a helyzet adja. Minden esetre ez nagyon jo es biztato dolog, hogy megtette a nem is vart elso lepest. Azt gondolom, hogy nem kisajatitasrol van itt szo amit erzel: egyszeruen a tegnapi napig szived lelked eszed tudta hogy ezzel a picivel senkire nem szamithatsz a masik oldalrol. Ne ijesszen meg ez a gondolat. A kezdetek kezdetetol ez tudatosult benned, es most ezert furcsa, hogy valaki a segitseget ajanlotta. Ez nem kisajatitas, ez a gondolat idovel majd atformalodik, ha a nagymama is ugy akarja, es erdemesnek latod a dolgot feszegetni. Ja szerintem a mama nem indithat pert ha a fia lemond Botikarol. Vagy megis?

Niki: nagyon sajnalom a Stellaval tortenteket.
pocaklako

Sziasztok!

Emi!
Gratu a 24 hez!

Én ma vagyok 21. :oops: :roll:

d.dodó

Dodó: Neked meg gratula a 21-dik héthez. Szépen haladunk előre! :D

Lassan indulnom kell a bátyámékhoz vendégeskedni...este ha tudok még benézek hozzátok!

Emi

Emi

email4
Budapest

dodó: éljen-éljen 21 :lol: :lol: :lol: ne hari, kora reggel még figyelmetlenek voltunk :oops:

Kép
zsani78

Nagy nagy gratu a hetfordulos kismamiknak Dodonak es Eminek!!!! :D :D :D :D :D
Holnapra pedig Zsaninak!
pocaklako

pocak!
edinek is holnapra ;)

d.dodó

Juhu..tenyleg..Edinek is holnapra nagy nagy gratula :D :D :D Azert irtam csak Zsanit, mert pont lattam a vonalzojat az elobb :oops:
pocaklako

Bebike: meg Neked szerettem volna irni. Hihetetlen, hogy meg mindig ne erkezett meg. Hiszen mar 2 hete feladtam. Sajnos uj dobozt nem vettem Neked, mert nem volt semmi visszajelzes, Kerimami pedig mar elutazott. :oops: :oops:
Remenykedem azert, hogy a proba tablesz hamar megerkezik es megoldodnak a gondok :wink:
pocaklako

Dodó: neked is gratu!!!

Poci, azért csak mértékkel! Vigyi magatokra!

Kép
Kép
csipetnyusza

Emi: gratu a 24.-hez

Dodó: Neked pedig a 21.-hez

Meg mindenkinek, akinek mostanság vana hétfordulója :)

Edi: igaza van Pocinak, hogy eddig az a tudat vezérelt, hogy az apának és családjának nem lesz köze már Botihoz és most mégis felbukkant a nagyi. Talán ezért érzed azt a furi érzést. Adj neki egy esélyt és utána meg majd meglátod, hogy hogy alakulnak a dolgok. Te vagy az aki majd irányítani tudja a kapcsolatot, ők szerintem már nem. Te fogod tudni azt mondani, hogy itt ezen a ponton megálltok, ők hiába fognak már bármit is tenni, döntött az apa, visszaút nincs, ha Te már nem akarod. Így mindenképpen veszteni valójuk csak nekik van. És amíg Boti pici, addig ezerszer ki is fog derülni, hogy megérte-e vagy sem esélyt adni.
Ügyi vagy, ne legyenek kétségeid! És az még hab a tortán, ha már közömbössé vált számodra az apa. Sokkal könnyebb lesz.
Ééééééés a nem kevésbé közömbös jóképűnek pedig hajrááááá! :lol: Nagyon remélem, hamar el fog jönni az az idő, mikor beszámolsz nekünk Róla!! :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Köszi a tippeket a mosogatógépre... hajlok rá...nem kicsit :D mert nálunk halmozódik a mosatlan.én halogatom, apa meg nem nyúl hozzá. Már csak az a gondom h nem tudni hogy fér be :P
EZ A KONYHÁM :lol:
Kép
ajtófelől sorban, megy a hűtő, a tervezett mosogatógép,egy mosogatós elem konyhabútor, egy 60cm -es sima konyhabútor és a tűzhely. "L"alakban folytatva pedig csak egy munkapult. Szóval hely nem sok van rá...

dicsekszem :roll: :oops: ez pedig a fürdő ... ma lett kész a burkoló a lakásban :D
Kép

GRATULA A HÉTFORDULOSOKNAK !!!

Kép
freyja

poci: tabi miatt küldtem pü-t! akkor remélem nem kell órákat várnod a dokinál! tegnap is, jövő héten is...

anya maci: köszönjük czeizelt, mi is megnéztük apával :lol:

lehet vmi van a levegőben, mert édes kicsi fiam egész nap feszegeti magát a pociban. mindegy, h ülök, fekszem, sétálok, alszom... rengetegszer dugja ki vmilyét itt-ott... :lol: csak néha kicsit kellemetlen :oops:

csajok: ugye csak ennyire anti-fotogén vagyok és nem az életben is ilyen széken-szétfolyós??? most, h látmo ezt a képet még inkább bálnának látom magam :evil: nem csoda, h lefagyott a fgépem :cry:

Kép
zsani78

freyja: szupi, akkor elég ügyesen alakultok :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

zsani,
én annak is örülök, ha néha jól étkezem, ha pár étkezést sikerül helyesen "kiváltanom" :)
Most pl. erősen töröm a fejem, milyen sütit is kellene vennem a cukrászdában ... de egy hete húzom a témát (félmegoldás) ... lehet egy doboz citrom fagyi lesz belőle (igaz, még mindig köhögök kicsit) ...
A lényeg, úgy ennék valami fincsi desszertet ...
Fontos, ne nekem kelljen elészítenem!
Vendég

Sajna a zihálást nem bírom, meg furi a barbamama test...eddig nem volt gondom a sulyommal, max. mikor 3 hó szteroidkúrán voltam...és 1,5 évig nem akart lemenni....na mind1, majd változik...muszály lesz, mert nem bírnak el a lovak :D

Jajj, mit akartam még...pl: ha pizzá eszem, heti 1zer, a jó, akkor túlfutom a CH limitet...dehát annyira kell a Don Pepe - Mérges pizza + sonka + sajt :oops:

Grat a 7fordulósoknak :D

Voltunk ma egy kivitelező cégnél, 114 nettó nm2-es házra potom 20 millás árajánlatot kaptunk....király...és totál minimáldesign lenne....totál kész...hogy lesz nekünk házunk??????

Mercy

mercedes79
Győr

anya maci: amikor nagyon lelkifurim van és édességre vágyom, én szoktam bűnözni norbi cuccokkal, a csokis pudingját nagyon szeretem :))) és régebben lehetett kapni nagyáruházakban joghurtos-gyümis jégkrémet is, az is ízlett :lol: de azért én is néha bekapok egyéb falatokat. most hétvégén pl. megyünk párom szüleihez, tuti, h töltöttkáposzta zabálás lesz :oops: még soha nem ettem olyan finomat (nem is volt kedvenc kajám) mint az Övé :lol: :lol:

Kép
zsani78

zsani,
sima kajával is hasonlóan vagyok, mint a sütivel, ha nem nekem kell elkészíteni, nagyon örülök ...
Talán az is a pakliban van, ha más készíti, meglepetés, mire én elkészítem, már meg is unom ...
PLUSZ, valahogy nem olyannak érzem az ízeket, mint régen ... nem tudok úgy ízesíteni, csak ha valakivel megkóstoltatom.
De a lényeg, unom a saját ízeimet ...
Talán a telet unom és ez jön ki mindenhol :)
A sütivel is úgy vagyok, elgondolom, kívánom, de amikor ott vagyok a cuki közelében, nem veszek semmit, mert mégsem kívánom annyira ...
Depis lennék? Semmi sem jó ...
Az is igaz, hogy le vagyok terhelve (szellemileg jobban, de fizikailag is kissé) ...
Csak azt élvezem, ha kislányom ficánkolását érezhetem a kezem alatt :)
Most mindenki más kissé szembe jön ... hallgatok, nem mutatom, ezért szeretnék krémes sütit enni, azzal befognám a saját számat :)
Vendég

Hú, azt hittem hogy nem győzök majd visszaolvasni. Ati ujra telepítette a gépem, mert tetű lassu volt....de most szupi!
De nem írtatok olyan sokat!

Köszi a gratukat! Bocs, nem azért irtam.......csak amugy se volt valami jó kedvem....és olyan sokszor van (sajna - vagy nem) velem mostanában, hogy vágyom a figyelmességre, és a törődésre, és itthon sem mindig érzem azt, hogy 100%-ig megkapom! :(

Kívánósság: Szerencsére az édeset továbbra sem nagyon kívánom!
Ma sütött Ati palacsintát, abból ettem, mégis utána valami sóssal kell "zárnom".

d.dodó

jó reggelt! sajnos én már munkában :cry:

dodó: többen mondták a talin, h édes után is sóssal kell zárniuk :lol: én is inkább sós párti vagyok, nagy ritkán kívánom az édeset. remélem ma kicsit jobb hangulatban vagy!!!!
én úgy érzem, most kezdődnek megint a hangulatingadozások :cry: tegnap már megint tv-n képes voltam pityeregni, apa csak lesett nagy szemekkel :oops:

poci: eszembe jutott, h még nem kaptunk képet :wink:

mercy: ez az árajánlat sajnos egyáltalán nem vészes! nem sok ennél olcsóbb építési vállalkozó van, de érdemes körülnézni, hátha sikerrel jártok!

anya maci: az ízekkel egy kicsit én is gondban vagyok! mostanában apával kóstoltatok, mert nem mindíg működnek rendesen a bimbóim! bizti a hosszú tél miatt is van, már mindenkinek nagyon hiányzik a napsütés!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Jó reggelt, szép hosszú hétvégét mindenkinek :D

Emma te3gnap itthon volt velem, jó kis napunk volt, annyira nehezen viselem mostanában ha nincs velem :oops: Tudom, ez normális, de eddig mondjuk nem csináltam különösebb problémát a bölcsibe menetelből, mostanában meg van, hogy el is pityeredek miután elindulnak reggel :oops:

Megyek, visszaolvasok kicsit...

Niki! Nagyon sajnálom :cry: Biztos jó helyre került, és megértettétek egymást: nem hagyta hogy Te hozd meg a döntést! Gyere azért, remélem hamar megnyugszol!!

Poci, jó hogy jöttél :) Klassz lehetett ez a pár nap, ilyenkor biztos nehezebb utána! Azért próbáld tartani a pihit!

Emi! Azta már Ti is 24 :D De jó! :)

Edi! Szerintem jól döntöttél! Nekem is az volt az első gondolatom, mint Miának, hogy nem szabad Botit megfosztani a szeretni akaró és szerető emberektől :) Azért a Manorka által írt "játékszabályok" elgondolkoztatóak: sok nekem eszembe se jutott :oops: de jogos!! Remélem minden rendben lesz :)

Freyja! Klasszul alakul a lakás :D Én mosogatógép párti vagyok :D Más ám gyerek nélkül háztartást vinni... Tudom, a mi szüleink is csinálták valahogy, meg most is sokan "nélkülözik", de én azt gondolom, hogy ha az ember segíthet a saját dolgán, akkor mirt ne tegye? Egyébként nem fogyaszt több vizet :wink:
Én most a szárítógéppel vagyok így (bocs, nem hozom fel többször, ígérem :oops: :lol: ): ha tudtam volna, hogy ekkora könnyebbség, akkor tuti nem halogatjuk mostanáig!

Mercy, sokallod ezt az árajánlatot? :shock: Itt ennyiért feleekkora lakást lehet venni :shock:

Kívánósság - nekem bejött az édesség a képbe :oops: De csak főétkezés után kívánom :shock:

Zsani, köszi a képet :D Dehogy vagy bálna! Ne csináld má' :D

Na, Emma rángat, hogy menjek kirakózni :D Folyt.köv. :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jo reggelt Lanyok!
Hat ujra itt a szokasos idoben....
Kerimami szerencsesen haza ert, igy vegre megnyugodtam.
Kivanossag: lassan nalam mar minden johet...az edesseg is. :lol: :lol: :lol: Bar a gyumolcsot tovabbra is nagyon kivanom, reggelre hatalmas gyumolcskoktelokat iszok. Viszont delutantol mar semmit nem eszek a sav miatt, valahogy igy sikerult meg eddig tartani a kilokat.
Szep napot Lanyok!

Zsani megy mindjart pu.
pocaklako

Mercy, neked akartam még írni, hogy ha a leleteid, jók, akkor próbálj meg megnyugodni! Lehet, hogy Te az az alkat vagy, akinek majd a szoptatásnál megy le minden pikk-pakk :wink: Mindenki másképp reagálja le a hormonváltozást és egyebeket! Én pl. még alig híztam, alapból sem vagyok sok, nem is zabálok, mégis olyan visszerem vannak mintha kb 100 kiló lennék :shock: Sajna vannak olyan alkati / hajlam dolgok, amiket a terhesség kihoz :? Az a lényeg, hogy babóval minden oké :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt mindenkinek!
Most keltünk! :) Fél 6-kor fent volt Lizy, kérte a tejeskávéját, de vissza is aludt szerencsére.

Barbuss!
Én is inkább ebéd után kívánom az édességet...késődélután már nem annyira.

Gyümiből nekem a körte jön mostanában be.

Kilok: Én is még csak +3-nál tartok! Ugye a sokáig tartó (néha most is előjövő) reggeli rosszullét, és az, hogy 7 után már nem eszem (legtöbbször).

d.dodó

Zsani!
Grat a 24-hez!!

Edi!
Grat a 21-hez!!

Moki merre járhat?

d.dodó

Jó reggelt,

igen sokallom az árajánlatot! úgy hogy lépünk még. Mekkora kibcás, hogy nem "építhetem" a saját házam, csak kivitelezőcég teheti....

Hát ha ez az igazi alkatom, akkor nem is tudom :D ....igen, ezt le kell szoptatnom :D :D :D :D

Mercy

mercedes79
Győr

A 24 hét után már a harmadik trimeszter van, vagy mikortól van????
Bárhogy gondolkodom, nekem nem jön ki....

Mercy

mercedes79
Győr

mercy: tőled akartam kérdeni, mert olyan kis sportos vagy, terhesség alatt lehet bicajozni? próbáltam utána olvasni, de annyi félét írnak. persze nem egész napi túrát tervezek, csak egy kicsit itt a környéken. a múltkor amíg apa szerelt a garázsban a Barnussal kimentünk és a ház körül bicajoztunk pár kört (8-al mentem :) ) és nagyon jólesett.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

saku:
amíg a hasad engedi, lehet...mindent lehet, csak ésszek, kivétel olyan sport, ami rázkódással, eséssel jár. Pl: lovazás, síelés, korizás, erős aerobik. Úszhatsz, kocoghatsz, bringázhatsz, tornázhatszstb.

Mercy

mercedes79
Győr

köszi Mercy! Akkor most már csak egy kis napocskára várok! Szerencsére nagyon kényelmes bringám van, olyan városi és mountain keveréke, jó magasan van a kormány, nem kell előre hajolnom, szinte egyenes derékkal ülök. Amikor nyáron megvettük első alkalommal elmentünk Kispestről Szentendrére (oda-vissza 70 km) és még csak nem is szuszogtam. Na mondjuk most attól is szuszogok ha le kell hajolnom valamiért :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Láááányok!
Ritka alkalom, hogy hétvégén ráérek netezni! Hol vagytok????

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

én itt unatkozom....
ill. várom, hogy a facebookon a farmomon történjen vmi :oops: ...és éhes vok, de nem merek enni...ma még csak joghurtot ettem...
..ill. már megfürdettem kiskutyámat :D

Mercy

mercedes79
Győr

sziasztok!

nekem ugy nincs jó napom :( fáj a fejem és morc is vagyok... :cry:
keresek egy fodrászt meglepem magam, ugy döntöttem. :roll:

Gratu Zsaninak a 24.héthez :)

Kép
freyja

na csak egy gyors bekukk,balcsin vagyunk,a gépemet ma csinálják :wink: :wink:

tali isteni volt,remélem máskor is összehozzuk :lol: :lol:

Niki
most olvastam :cry: :cry: :cry: annyira sajnálom :cry: :cry: viszont az jó hogy nem kellett neked döntened,nekem az mai napig kisért :cry: :cry: annyira sajnállak :cry: :cry: irj ha van kedved,akár privit is :oops: :oops:

Freya
na a fodrász majd feldob egy kicsit :wink: :wink:

Zsani
i24. hét :wink: :wink: gratula :wink: :wink:

Edi
grat a 21-hez :wink: :wink:

képzeljétek ma reggel hánytam,egyszer csak jött a hányinger,és már jött is,már hónapok óta nem volt ilyen :shock: :shock: remélem nem lesz rendszeres :oops: :oops:

Mamaki
jaj annyira sajnálom hogy elcseréltem a rucikat,tényleg terhes agy :oops: :oops: otthonn majd megkukkolom a dolgokat :wink: :wink:

na megyek mert jön a nagynéném,aztán hattyú etetés :wink: :wink: :wink:

bibar

freyja!
Jó szépülést!

Bibar!
Juj, sajnálom a hányást!

d.dodó

Sziasztok!

Grat a hétfordulós kismamiknak!

Bibar: Sajnálom a hányást...engem ma reggel csak hányinger gyötört.

Niki: Remélem lelkileg már jobban vagy kicsit!!!

Freya: Szépülést! :) Biztos feldobja majd a hangulatod...

Dodó: Még csak 3 kg jött fel rád? Szerencsés alkat vagy! :)

Nálam a sós, és édes is jöhetne...
Ma anyóséknál voltunk szokás szerint, na meg ott voltak a férjem unokaöccsei is.
Délután mikor ők már elmentek az anyós szüléstörténeteit hallgattam. :D
3 gyereket szült, a sógoromat 48 óra alatt, a férjemet kevesebb mint 4 óra alatt, a hugicájukat meg 6-7 óra alatt. :)
A tegnap este is jól sikerült, ott a sógornőm mesélte el a 2 gyermekének születését. :)
Érdekes volt hallgatni...na de minden terhesség, minden szülés más és más.
Már alig várom, hogy mi is átélhessük...na de nem sürgetem az időt! :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Örülök, hogy most csak ennyit híztam eddig...hisz Lizyvel is szarul voltam a 17. hétig, mégis feljött rám 20 kilo....a töménytelen mennyiségű édességzabálás miatt.

d.dodó

mindenkinek köszönjük :lol: :lol: nővérkém nem látott két-három hete, ma fennakadt a szeme, h mekkorára nőttünk :lol: :oops:

edi: ugye ma találkoztatok? ha van kedved, mesélsz majd? neked is gratula a fordulóhoz :lol:

freyja: remélem már fodrász után vagy és jobb a kedved :lol:

gabi: a bicikli nagyon jó, csak azért szokták óvatosan ajánlani, h nehogy eless! ha lehet, akkor sík terepen használd (bár nálad ez nem nehéz) én itt nem merek kimenni a gödrös útra, de a szobait szoktam használni :lol: kispest-sztendre?????? le a kalappal!

bibar: szegénykém, remélem csak egyszeri alkalom volt :cry: tényleg mondtad, h wellnesseltek :lol: irigy-irigy! érezzétek jól magatokat!!!!!

meme: rég voltál! remélem jól vagytok! ma is emlegettünk itthon - miközben sült a sósrúd :lol: :lol:

Kép
zsani78

Végre "kívülről" is lehet látni az erős rúgásokat!!! Hurrá!!! :lol:

d.dodó

dodó: éljen-éljen-éljen :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Dodo: nagy gratu.. :D :D :D
csajok, mi ez a pangas..sehol senki :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako

sziasztok,
holnap korán indulunk wellnessezni, gondoltam előbb bekukk..

ma iszonyat vitám volt apával, szóval nem vagyok vmi jó passzban..mondjuk sztem hetek óta nem..remélem az út jól sikerül, mert nagyon rámfér egy kis lazítás..vagy a hormonjaim őrjítenek meg (megint) vagy nemtom..
jó hétvégét mindenkinek, pihizzetek (ha tudtok)

M.
Vendég

+ még annyi, h kedden jövünk vissza és egyből a kórházba Uh-ra, most nézik meg alaposan a lepényemet, h mitől olyan amilyen, jó jönne egy kis drukk..

köszi előre is!
M.
Vendég

Hello Csajok,

én is gyorsan bekukk...

Ma egész délután tapéta után loholtunk, nézegettünk, meg hát egy két helyen közben elkallódtunk babaágy, és nappali kanapé nézegetés felé is :wink: !

Bibar, aranyos vagy, hogy még Balcsin sem "bírod" nélkülünk :) ! De jó nektek, hattyúetetéééés :D ! Füreden vagytok?
Ruci-csere: sebaj, bárkivel megeshet, ne aggódj :wink: !
Sajnálom, hogy ma hánytál :oops: ! És látom Emi is írta a hányingert, hát, valami miatt ma nekem is volt reggeli után, és most is érzem újra... Van ma valami a levegőben? Nekem is már vagy 2-3 hete volt utoljára hányingerem :oops: . Reméljük nem folytatódik senkinél!

Freyja, szupi a fürdőtök :) ! Biztos vagyok benne, hogy a konyhátok is csodás lesz :) ! Ha tehetitek, és elfér, én is javaslom a mosogatógépet! Hatalmas segítség, főleg már egy komplett családban :wink: !

Dodó, szuper, hogy már ti is látjátok kívülről is a picurkátok mozgásait :D !

Azt hiszem elköszönök mára, hulla fáradt vagyok...majd holnap visszaolvasok.
Mindenkinek szép álmokat :) !
Pussz

Anikó

Kép
mamaki73

Mia, hatalmas drukk neked keddre, már most !+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?