Új privát üzeneted érkezett!

a cicás...Marie cica :D nagyon édes

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

basszus lányok úgy bedurrant a cicim hogy elkezdet a tej folyni belőle :shock:
Vendég

az igen......... :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

aki unatkozik nézze meg a kisfiaimról készült videót amikor nagyon kicsik voltak aki készítette az a by celtic a kicsikém kereszt apukája igaz még fenn van 1 kép az apjukról is de azt nem tudom kivenni és mégis csak az apjuk :(

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... IOuUEZocEb
Vendég

Nekünk sokmindenünk van Bencéről, csak hát ugye ő januári gyermek, úgyhogy a plüss rugikat nem fogja hordani....de a bodyk is java részt rövidújjúak. Ágynemű kell majd, de azt varratok a kolléganőimmel vagy anyósommal. A szopipárnát is megvarratom majd, textilpelus van, törölköző kell majd, cumi. Cumisüveg van. A mellszívót lebeszélem a barátnőmmel, ő vett de nem volt teje végül, hátha kölcsönadja. Ruhákat meg majd a nyáron veszek.

De ti olyan ügyesen vateráztok vagy tesz-veszeltek! Nagyon szépek a kisruhák és ennyiért nagyon jó áron vannak.

Évi vajon merre lehet. Ma még nem is jelentkezett. Nem mondta, hogy megy valahova ma?

királylány

Vanilla nagyon jó az összeállítás. Egyik karácsonyra Gábor is készített egy dvd-t Bencéről, képekkel, videókkal. Olyan lett, mint egy film.

királylány

Én mikor anno megkaptam fiam kereszt apukájától nem tudtam mi ez csak annyit mondott fősulin ez volt a vizsga videója és ezzel levizsgázott gondoltam valami oktató fim de amikor végignéztem sírtam rajta :)
Vendég

nagyon szép....
ez a kedvenc számom...ha lesz esküvőnk valaha erre fogunk bevonulni
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de mutatok én nektek olyant is ahol én vagyok benne és a barátnőim saját készítésű 2008-as akkor még egyedül álló kis csajszi voltam :) igy vissza nézve mint egy kis vadóc.......tini :) :twisted: és nem 2 családos anya :) :oops:

http://videa.hu/videok/zene/csajok-a-cs ... 0OUxyBgTvr

Á igy vissza nézve vannak ám néha fejek meg pózok :)
Vendég

na ez meg 2009-es

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... U0Bf21jg65

én montázs helyett ilyeneket készítek de lassan kéne már babós terhes videó is :)
Vendég

na asszem én megyek és nem untatlak ezekkel a régi videókkal titeket :)
Vendég

jók a videóid...tetszenek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

http://www.youtube.com/watch?v=EybiPrbeUL4
Fannikám :D

http://www.youtube.com/watch?v=ghJO1HOO7K8
Lacám :D
(anya nagyon Húúúúúúúúúúúúúúúhgatott )(Fanni nagyon Jokyyyyyyyyyyyyyyzott)

Tudom..ezeket már elküldtem..most nosztalgiázom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, Vanilla,
nagyon jók a videók! Köszi, jó volt így 7vége előtt!! :) :)

Lányok,
megyek, mert lassan meló vége van, aztán rohanok az oviba, haza. 7végén jövünk-megyünk, hét elején jövök, addig is vigyázzatok magatokra, babákra, családra! :) :)

Jó 7végét nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
Viszont kívánok minden jót nektek is!!!Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Hű mennyit írtatok! :D

Csillag jók a szerzemények! Én is szereztem ezt azt Tomikámnak!
És ha minden igaz ülőgarnitúrát a nappaliba... a régi cicák által széttépett helyett...

Vanilla szépek a kisruhák,body,kiscipő engem is érdekel..kiscipőről nincs kép?
Pécsiek ha esetleg rendeltek tőle rendeljünk együtt(postaköltség)

Tünde milyen vérvétel volt? AFP?

Szilvi még egyszer gratula a kisasszonyhoz :D

Ja egyébként szüleimnél voltam ma Komlón. Meg tp.lapért dokinál meg ilyenek. Anyámat jövő héten műtik(epehólyag) apukám meg ha nem is ellátásra de segítségre szorul (mindkét lába amputálva van :( ) és még 2 cica van ott iss...asszem leszek Komlón sokat mostanság. Unokanővérem is ott van akitől a babacuccok lesznek,oda is lassan megyünk,szortírozni.

Sucer morzsa...:)

Szerzeményeim:
Kép
Kép
501 ft volt.
most már le ne essen az a kuki :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Csillag nagyon cuki rucik! reméljük lányotok lesz és akkor minden ok!
a többivel kapcsolatban meg ne keseredj el
:arrow: mint ahogy azt már írtam, szabi és táppénz után elmehetsz a szülés napjáig munkanélküli segélyre, mert rendelkezel a jogosultsághoz szükséges 200 nap munkaviszonnyal :!: :!: :!: :!:

Kép
gtunde75

Évi nem AFP, mert nekem azt a magzatvízből nézik! Hepatitis, vércsoport, toxoplazmi, és hasonló nyalánkságok miatt vettek vért... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ja értem.Egy héten 2 csapolás :?

Akartam még írni én babám se nagyon aktív de azért érzem minden nap,azt hiszem nemigen szereti ha ülök,akkor sokat mocorog,alul érzem bökölődni de egyenlőre semmi extra :wink: de ez már jó,érzem h.megvan :D a pókhasú :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Most akartam berakni a csodaebédről készölt képeket, de sajnos ez nem fog menni....
Bennmaradt a kártya a laptopba, s mivel nem volt benne kártya, így nem mentette a képet :S áááá....
Sorry.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika :? :(

evilany

Akkor leírom, és bízom a képzelőerőben:)

Kiklopfoltam a csirkemellet, sóztam, borsoztam,
tettem rá 1 szelet bacon szalonnát, meg reszelt sajtot, feltekertem, megszúrtam fogpiszkálóval, s meglocsoltam tejszínnel....nem sajnáltam :)
Szeleteltem rá póréhagymát meg paradicsomot.
Lefedtem alufóliával, fél óra 220 C , majd alufólia le, sok reszeltsajt a tetejére, s rápirítottam :) :P
Ezt krumplipürével ettük! :)
Hasonló, mint a vacsoracsata hétfői menüje, csak kicsit variáltam rajta :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jól hangzik :wink:
Nem láttam a hétfői adást ugyan.

evilany

Jó reggelt, kismamik!

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt
Képzeljétek fogytam egy kg-t megint :shock: mármint,megint-hétfőn a mai mérésnél 1.2 kg-val voltam több,de ugye mint írtam szerdán a hétfőihez képest több 1.5-el...jippi

evilany

Sziasztok!
Évi!
.....jó ez az ingadozásod :D
Leszakadnak a melleim :( (leginkább a bal) :D (ami eddig is nagyobb volt )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szijjjjjjjjja Tina...rég láttalak :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...ez a kaja....gyomorizgatóóóóóóóóóóóóóóó :D
Ínycsiklandóóóóóóóóóóóóóóóan hangzik!!!!!
Ma nálunk húsleves lesz(karajcsontból) majd rántott pulykamell,sültkrumplival :D
Desszertnek csinálok egy kis rakott pudingot :D (babapiskóta-puding-babapiskóta-puding)
Na majd még jelentkezem!!!
Csók csajok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Vanilla azok a kisrucik egyre inkább tetszenek főleg hogy újak,kiscipőről nincs kép? Megtennéd hogy a gmailhez is felmásolod az árakat,a képek alá vagy valahogy?

evilany

Csillag, vagyogatok, csak el vagyok a diétámmal...

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Évi majd szeretnék é is rendelni ezekből a rugikból, de majd csak áprilisban, ha már tudjuk a nemét... ha megvársz, rendelhetjük egyben... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi,megvárlak,úgyis csak akkor lesz pénzem :lol:

evilany

Sziasztok szép hétvégét!

Te milyen szép cuccokat vásároltok :oops: én is halasztom még, főleg, hogy majd csak 1 hónap múlva megyek újra uh-ra és addig nem tudjuk a nemét sem. Pedig már kiváncsi vagyok nagyon nehéz csak "babának" nevezni.

Milyen finomságokat főztök, nyami-nyami, bár inkább hét közben csorog a nyálam mikor én még az irodába ülők és lehet éppen éhes is lennék.

xtina sajnálom a diétádat, nekem is kéne de nem tudom rászánni magam :oops:

Ja nektek nem is írtam a héten dermatológushoz kellett vonszoljam a pocakom :cry: ekcéma jött ki a lábamon és a kezem is. NEM volt soha eddig. Azt gondoltam gombás fertőzés, mert a lábamon jött ki és a kezemen csak lassan fokozatosan. Kaptam rá krémet de nem akar múlni, mert mindig jön ki új. Ezért kéne a diéta. De én kismama vagyok nem tudok levegőn élni! Amúgy is nagyon finnyás vagyok és nem sok mindent eszem és most pont az tilos amit szeretek és szívesen ettem: lekvár, sütemények, sült krumpli, csoki, rántások, banán, paradicsom, uborka, saláta, tejföl, stb. Mit ehetek zsírszegény húst lerben sült krumplival és krumpli pürével, sima zöldség levest, főt húsokat, vagy grillezve, főt rizst meg párolt zöldséget, mézet, céklát és káposztát. Na úgy nagy a választás :cry:

Hát én nem tudom ezt betartani kicsit figyelek de azért eszek tilos dolgokat is. Na meg tudjátok ami tilos pont azt kívánom most :roll:

Kép
Kép
melisch

Évi te cserélted a szülés várható idejét :roll: :roll: én ugy emlékeztem, hogy egy tájban pont 2 hét volt közöttünk :?:

Kép
Kép
melisch

Csak, hogy sírjatok kicsit! :

http://www.youtube.com/watch?v=Y8LS2lDq-0Y#

Clárika
Kép
clárika

Anyós csinálta: 2008
http://videa.hu/videok/zene/anti-es-cla ... uFyIW5ufpR

Én csináltam: 2009
http://videa.hu/videok/film-animacio/pu ... 9WwoN2aebo

Anyukám 50.szülinapjára:
http://videa.hu/videok/film-animacio/an ... xCbH8q489I
(Óvónő anyukám, csak a szövag miatt)

Clárika
Kép
clárika

Clarika,szépek vagytok! Anyós ilyeneket csinál? :shock:
A számot ismertem,nagyon szép...(igaz lányos)

Melisch mindegyik UH alapján nagyobb a baba,így előbbre lett hozva.

Megy a F1 Miki már nézi én meg főzni megyek tarhonyás húst kakaós lekváros sütit. Megvettük a szinezőt a festékhez.Jövő hétvégén festés.Feltettem a blogomba(nem a babásba)a bútort és a függönyt amit szereztem ide.
http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.com/

evilany

Vanilla közben rájöttem hogy én is fel tudom tenni a képek alá a szöveget(gmail) úgyhogy engedelmeddel megtettem,így könnyebb átlátni talán.

evilany

Sucer!

Éppen a képeitekben gyönyörködök! :)
Nagyon szuper kis konyhád van, de az még jobban tetszik, ami ott a kép alsó sarkában figyel. Már megint éhes vagyok és a hütö kong az ürességtöl. Vagy sokat eszünk, vagy kevesete vásárolok, vagy mindkettö...
Az a berlini kép is nagyon tutti. Annak a micsodának a másik oldalán ültünk mi, ahol a pad van, de majd mindjárt kikeresem az ott készült képet. :)

Most éppen én is töltök egy pár képet a terhesrucik helyére, mert azokat leszedtem, mivel sikerül öket eladni. :) A gyerekszobáról csináltam körképeket, hogy hol tanyázik ennyi kölyök. :)
Majd annyi változás lesz, hogy Regö ágya, amin a Cars ágynemü van ki lesz cserélve a pincében figyelö felnött méretüre, szintén fenyö keret két nagy fiókkal alul és talán megfér Dönci és Regö egy ágyban, a rácsos ágyat meg akkor újra összerakom a babának. Most abban alszik Dönci úgy, hogy a rács csak az egyik felén van. A barátnömtöl vettük anno azt az ágyat, de elfelejtette megemlíteni, hogy a két oldalsó fadarab, ami a junior ággyá való átalakításához szükséges megpenészedett a padlásukon és kidobta. Ezért lehet csak rácsosként használni. Maga az ágynak szerencsére semmi baja.
A nagyobb plüssök a párom kedvencei, az elefántokból csak a középsö és a kicsi méretet tudtuk megtartani, a két nagy rózsaszín fántra a barátunk vigyáz, amíg nem lesz új kuckónk. Na meg az 5 méteres plüss dinónkra is... :)

Voltam tegnap egész nap a templomi bazáron segíteni, de nem volt egy nagy eresztés. :( Nagyon érzödik az ajánlatokon is a válság szaga. Nem nagyon vannak jó cuccok, de ha mégis, akkor darabonként 3-4 Euro legalább! Eldobom az agyam!
Vettem pár könyvet ill. Eninek jó kis svájci minöségi alsónemüt egy kupaccal, Regönek meg szintén svájci márkás pizsiket. Majd belenö egyszer... :) Lehangoló. Ma du. megyek megint segíteni a visszaszortírozásban.

Mentem ebédelni!

Barbi
Vendég

Melisch látom tettél pocifotót de jó!!

evilany

Már majdnem kész a torta a meglepi szülinapi partyra....
Hát nem éppen az ünnepelt kedvencét cinálom, mert ÉN nem szeretem a vajaskrémes dolgokat :oops:
Ezért lett egy piskóta(reszelt citromhéjjal a tésztában), ezt félbevágtam, tettem bele pudingot, erre meg karamellizált fahéjas almát (felkockáztam almát, azt megforgattam fahéjba, s ezt karamellizáltam).
Rátettem a tetejét, s bevontam ét tortabevonóval.
Hmmm....remélem olyan finom lesz, mint ahogy én azt elképzeltem! :)

E torta neve: TERHES NŐ TORTÁJA! :D

Clárika
Kép
clárika

Kép
gtunde75

[quote="clárika"][ írta:clárikau]Anyós csinálta: 2008
http://videa.hu/videok/zene/anti-es-cla ... uFyIW5ufpR

Én csináltam: 2009
http://videa.hu/videok/film-animacio/pu ... 9WwoN2aebo

Anyukám 50.szülinapjára:
http://videa.hu/videok/film-animacio/an ... xCbH8q489I
(Óvónő anyukám, csak a szövag miatt)

Gyönyörűséges minegyik videó :)
(még sírtam is rajtuk) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
Kép
clárika

Tündi erről lemaradtam :?

Clárika köszi. Torta :lol:

Már előre látom micsoda ruhatára lesz a tökinek! :wink:

evilany

Épp babazenét keresgélünk...

evilany

A tortám képekben:

Kép

Kép

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!
Micsoda képek, videók!

Melisch
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!! jó reggelt!!

Bekri, Királylány, Woody, Mazska, Szilvás :arrow: félidőnél jártok!!! Gratula hozzá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: állítólag innen pikk-pakk elrohannak a hetek!!!

Mindenkivel minden rendben?!?!

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?