Sucer!
Éppen a képeitekben gyönyörködök!
Nagyon szuper kis konyhád van, de az még jobban tetszik, ami ott a kép alsó sarkában figyel. Már megint éhes vagyok és a hütö kong az ürességtöl. Vagy sokat eszünk, vagy kevesete vásárolok, vagy mindkettö...
Az a berlini kép is nagyon tutti. Annak a micsodának a másik oldalán ültünk mi, ahol a pad van, de majd mindjárt kikeresem az ott készült képet.
Most éppen én is töltök egy pár képet a terhesrucik helyére, mert azokat leszedtem, mivel sikerül öket eladni.
A gyerekszobáról csináltam körképeket, hogy hol tanyázik ennyi kölyök.
Majd annyi változás lesz, hogy Regö ágya, amin a Cars ágynemü van ki lesz cserélve a pincében figyelö felnött méretüre, szintén fenyö keret két nagy fiókkal alul és talán megfér Dönci és Regö egy ágyban, a rácsos ágyat meg akkor újra összerakom a babának. Most abban alszik Dönci úgy, hogy a rács csak az egyik felén van. A barátnömtöl vettük anno azt az ágyat, de elfelejtette megemlíteni, hogy a két oldalsó fadarab, ami a junior ággyá való átalakításához szükséges megpenészedett a padlásukon és kidobta. Ezért lehet csak rácsosként használni. Maga az ágynak szerencsére semmi baja.
A nagyobb plüssök a párom kedvencei, az elefántokból csak a középsö és a kicsi méretet tudtuk megtartani, a két nagy rózsaszín fántra a barátunk vigyáz, amíg nem lesz új kuckónk. Na meg az 5 méteres plüss dinónkra is...
Voltam tegnap egész nap a templomi bazáron segíteni, de nem volt egy nagy eresztés.
Nagyon érzödik az ajánlatokon is a válság szaga. Nem nagyon vannak jó cuccok, de ha mégis, akkor darabonként 3-4 Euro legalább! Eldobom az agyam!
Vettem pár könyvet ill. Eninek jó kis svájci minöségi alsónemüt egy kupaccal, Regönek meg szintén svájci márkás pizsiket. Majd belenö egyszer...
Lehangoló. Ma du. megyek megint segíteni a visszaszortírozásban.
Mentem ebédelni!
Barbi