Új privát üzeneted érkezett!

rájöttem, levettem!

Kép
zsani78

Zsani
köszi, ne hari, csak publikus oldal vagyunk, és így inkább a közös mailre menjenek.... :roll:
Vendég

Sziasztok, megjöttem már suliból. Lizy alszik már.

Beszéltem a dokinővel...az sajátommal nem sikerült, mert annak szabadnapja van ma. De egy másik is kedvesen segített. Mondta, hogy mivel második gyerek, hamarabb megérezhetem, hogy készülődik a méhem, szóval azt mondta hogy természetes is lehet, amig nem rendszeres. Sok pihi, nem hosszu séták....
Azt mondta ha ülésre és fekvésre is rendszeressé válik (ugy 1 órán belül 5-6 fájás) akkor hívjam a korházat, és akkor be kell menni egy kivizsgálásra, ami gondolom UH, méhszáj, NST. De addig semmi teendő, csak nyugodtabb életvitel! Hát ennyi! Gyógyszerről nem is esett szó.

bibar nem volt még ma?? :shock:
És poci sem??

d.dodó

Sziasztok!

Tegnap akkor tuti lehetett valami a levegőben, ha sokan görcsölgettünk.
Most hívott a kolléganőm, hogy a másik kolléganőm, aki velem egyidős kismami tegnap elkezdett vérezgetni.
Felhívta a dokiját, aki azt mondta, hogy nem kell bemenjen hozzá...csak pihenjen.
Szerintetek???
Én tuti elmennék a legközelebbi kórházba...ez nem játék!!!
Mondjuk neki eddig semmi baja nem volt, csak elvileg neki is lentebb van a méhlepény.

Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi tali...a képet mindjárt megkuksizom a közös mail-en. :)

Remélem Pocival, Bibarral minden rendben!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Barátnőd helyében én is elmennék a korházba. Nekem is a dokinő első kérdése az volt, hogy vérzés ugye nincs....és mikor megnyugtattam, hogy szerencsére nincs, akkor mondta, hogy nagyonjó!

d.dodó

Lányok, Bibarnak vírusos a gépe, nem is lesz, mert csak Szombaton csinálják majd meg..... Pocinak meg ma megy el a kerimami, így nyílván vele van még :) Senkinél nincs baj :)

Ahogy lesz egy perc nyugim, írom miben kérném a segítségeteket.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Niki: sajnálom nagyon, részvétem! :( Azért ha tudsz, gyere írj ki magadból mindent!

Zsani: Köszi a képeket! Jól sikerültek. Én az összesnél úgy éreztem, hogy a vakunál pislogtam egyet. Bizti lesz olyan kép, amin alszom :)
Bibarka copflija hol van, egyiken sem látszik? :D

Bébike: mikor mész UH-ra? Pihizz sokat!!

Poci: remélem, minden okés Veled is!

Emi: én tuti megnézetném a barátnőd helyében, nem is értem, hogy hogy mondhat ilyet egy doki. Szegény, szerintem inkább menjen be a kórházba és legyen egy felesleges útja.

Edi: ugye azért nincs gond? Remélem!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

na, odáig eljutottunk apával, h letöröltük a képet és azóta úgy tűnik rendben a gép! érdekes...... csak az az egy fagyott, amin én is virítok :( mindjárt küldöm a többit is. bibarka mindíg bemozdult, de egy azért csak sikerült! bár ahogy elnézem, sajnos a fényviszonyok nem voltak túl jók!

manorka: apa látta már a fiúkat????? :wink:

emi: inkább menjen el a barátnőd!

poci tényleg kerimamit búcsúztat! reméljük hamarosan ismét csatlakozik :lol:

edi: dehogy haragszom, csak sajnálom, h figyelmetlen voltam :twisted:

Kép
zsani78

Csajok nagyon jók lettek szerintem a képek!
Igazi kismamis...
:D

Edi: Én is remélem, hogy nincs semmi gond!

Ma már péntek, és kivételesen ma este 6-ra nem anyumékhoz, hanem a bátyámékhoz megyünk át. :)
Egy kis változatosság sosem árt!

Emi

Emi

email4
Budapest

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:50-kor.
Vendég

edi!
Én részemről amondó vagyok, hogy maximálisan jól döntöttél!!! Tényleg kedves a mama...és arról nem tehet, hogy a fia nem.
Egyet kell figyelembe venni, ha lesz "uj apuka", időbe mondd a "nagyit", hogy igy alakult, hogy vele tartjátok a kapcsolatot..... Boti is megérdemli, hogy legyen még egy szerető, kényeztető nagyija! ;)

d.dodó

Zsani: most meg nem látom a közös mail címen a képeket. Hová lettek?! :?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

edi: szerintem jól döntöttél! tényleg nem tehet róla, h köztetek így alakult a dolog és ha valóban kedves, szerető nagyi lesz, akkor Boti hasznára válik! mindenképp megérdemli Tőletek az esélyt, a többi rajta múlik....

Kép
zsani78

edi: szerintem is jól döntöttél! számomra ez olyan megható, ebből látszik, hogy azért a nők mennyire másmilyenek, ő nem tudja csak úgy figyelmen kívűl hagyni, hogy lesz egy unokája.

zsani: én sem látom a fotókat a mail címen :(

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

szia Edi,
hát nem tudom,h mennyire vagy kíváncsi az én véleményemre, de sztem bölcsen döntöttél.
Arról nem tehet a gyerek, h az apja így bánt veled, a nagyszülőkre és bárkire a családból szükség van.

(A testvérem felesége összeveszett anno anyummal (most nem volt igaza neki) és anyukám akkor látta először az unokahúgomat, amikor az 6-7 éves volt..és imádják egymást..sokszor vigyáz rá, és a kislány is nagyon szereti, főleg, h a másik mama már nem él..
sztem a papákra-mamákra szükség van :) )

nekem egyik sem volt sajna, és annyira jó érzés, h a fiamat imádják mindkét oldalról, szeretetből sosem elég :)
ha mégsem alakul úgy, még mindig mondhatsz nemet ;)

M.

Ps.: ti hogy álltok a kajákkal? én mindent megkívánok, aztán csak nyammogok rajta..borzasztó..
Vendég

Sziasztok!

Niki: nagyon sajnálom, ird ki magadból nyugodtan, akár itt is akár prvben is... biztos nem könnyű :( de van kutyus menyország és most már nem fáj neki... :roll:

Zsani: én photoscape- el szoktam retusálni és formázni. eccerűűűű és jó retusáló program. :wink:

Edi: sztem is jól döntöttél. Akárhogy is tapló a papa, ő a papa.
és a családja immáron a picuri családja... ez csak jó, h van aki támogatni szeretne! Hidd el szükség is lesz rá... még én is félek h fogok helyt állni anyukaként, pedig itt a talapasztalt 2gyerekes apa mellettem, bele se merek gondolni mi lenne ha egyedül lennék :oops:
és ha meg kedves aranyos tündér nagyi pláne csak jól jöhet :wink:

Esküvősök: bocsi lányok névmemoriám nincs, és terhesagy és különben is szőke vagyok csak jól álcázom. meg viziló, amit nem álcázok :oops: igértem fotós infót: szóval ha csak 10-20 profi fotó kell, az 15ezerből megvan. Berkes Zoltánnak hivják a srácot, (Swen) 06/70-7702141 tel. száma, csak azt kéri ne a héten hivjátok mert nagyon elfoglalt. És aki hivja mondja h tőlem ( ő dj Freyja -ként ismer...amugy kiss évi :D ) h tudja hova tenni az agyacskájában a dolgot...

Véleményt kérek szépen: mosogatógép jó vagy nem jó dolog? :oops: UUUUTÁLOK mosogatni :lol: és felmerült h vennénk...

Kép
freyja

Edi: jó nehéz helyzetbe kerültél. Alapjában véve nem a nagyival van gond, hanem a fiával és ha tényleg kedves, támogat, stb... akkor miért is ne, DE ez egy újabb ok, hogy tudjon Rólatok mindent az apa és ott legyen az életetekben a nagyival való kapcsolattartás miatt.
Én a helyedben, ha felvenném a nagyival a kapcsolatot, mindent elmesélnék tövéről hegyére, hogy értse a szitut, még a társkeresős részét is és hogy igazán megértse, milyen lelkiállapotban hagyott ott Téged. És akkor tudja ő is mérlegelni, hogy miért is van így köztetek, ahogy van.
Sajnos én is voltam hasonló szituban (a legelső terhességemnél) és ott a nagyi ugyanígy keresett, találkoztam vele elég sűrűn, de idővel elkezdett kavarni, hogy ismét összejöjjünk, mert megszeretett nagyon. Pedig kértem, hogy ne tegye, mert én azt a kaput bezártam, csak lehet nem voltam elég nyomatékos. Talán ezzel az eggyel kell majd szembesíteni őt, hogy köztetek nem lesz már semmi és ha lesz párod, akkor azt mindenki tiszteletben tartsa.
Próbálj meg szerintem nyílt lapokkal játszani, aztán majd meglátod, hogy hogy alakul vele a kapcsolatod később. Még később is el tudod utasítani, ha esetleg fordulna a kocka és a terhetekre lenne.
Azért drukkolok, hogy minden rendben legyen köztetek és a valóságban is annyira kedves, megértő nagymami legyen, mint ahogy a telefonban. Megérdemelnéd nagyon!! És a kis Botika is!

Még egy vallomás ezzel kapcsolatban, nekem az összes találkozás a nagyival olyan volt, mintha egy kicsit az apával is találkoztam volna abban a pillanatban. Ők elég szoros kapcsolatban voltak. Talán azért érintett érzékenyen, mert volt még bennem érzelem. Megkínoztak lelkileg a találkák. És nem is tudtam belőle kimászíni, amíg az életemben jelen volt a családja. Másodszor már biztosan nagyon óvatos lennék ilyen helyzetben.
Ja és az a baba kisfiú lett volna, szintén egyetlen unoka. De ugye, az élet másképpen hozta és mégsem lett unoka.

Viszont Neked ott lesz két szerető nagymami is!! Drukkolok nagyon!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

freyja: köszi a fotós infót, megbeszélem apával! dj freyja?? mondtad, hogy a párod disco-ban dolgozik, de te is ott dolgoztál? vagy titok? :oops:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Freyja: mosogatógép egy áldás! Én nagyon ellene voltam anno, mondván minek, hiszen el tudok én mosogatni, nem kell luxus. Mikor költöztünk, párom azért óvatosan beépített mosogatót is tervezett a konyhába. A helye meg is volt 3 évig. Tavaly október, november környékén aztán mégis rászántam magam és megvettük. Hihetetlen szuper, nem használ több vizet, mintha kézzel mosogatnék, kényelmes, időtakarékos. És most hogy itt a kistesó nem mástól veszi el a szabadidőm.
Imádom azóta is és áldom az én férjecském eszét, hogy megkönnyítette az életem ezzel.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

nem tudom hova tűnt, mindjárt újraküldöm
bocsi, csak közben dolgozom, főzök.... csak megszakításokkal vagyok. meg az imént felidegesítettek telefonon az okoskodó szomszédok :twisted: megkapták az építési engedélyünk másolatát és mégis mit akarunk, hol akarjuk, hova akarjuk..... mintha engedély és tervek nélkül csinálnánk bármit! pedig feléjük egy db ablak, ajtó... sincs, még véletlen sem! egyébként meg egy évben kb 2szer jönnek ki a nyaralóba, tehát "baromira zavarjuk őket állandóan" :twisted:

Kép
zsani78

Edi,
hát nem semmi, hogy jelentkezett a nagymama :shock: !
Szerintem is jól döntöttél, egy találkozást megér, hátha lesz tényleg még egy szerető nagyija Botinak :wink: !
Bennem az is felmerül, hogy eddig hol volt? Vagy csak most tudta meg Botit? Nem akarlak paráztatni, de azért legyél szokás szerint ügyes és óvatos is...
Persze én is bízom benne, ahogy Gabi is írta, hogy tisztán az anyai-nagyanyai ösztönök hajtják :D !

Csajok, a közös mail címünkről néha-néha "eltűnnek" levelek, de a fene sem érti, hogy hova???!!!
A múltkor én is küldtem egy mailt, pár napig ott volt, aztán eltűnt.
Pedig a "kukában" sincs Zsani fotós mailje sem :roll: !!!
Ugye nem töröl senki, semmit???

Anikó

Kép
mamaki73

mosogatógép: én is ellene voltam, sosem utáltam mosogatni, sőt..
de mióta megszületett Martin..újragondoltam a dolgokat..sztem is egy áldás :) annyi időmet veszi el a mosogatás, h sajnálom.. csak arra figyelj, h legyen több tányérod, ha a gépben sok van, akkor legyen még miből enni :D

M.
Vendég

Jajj, zsani, a "kedves" szomszédokról nekem is van sajnos fogalmam :evil: ! Sajnálom! Próbálj nyugodt maradni, ne idegeskedj! Ha mindent szabályosan tüntettetek fel a terven, és majd úgy is építitek, akkor hiába pattognak!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Megnéztem a fotókat :) nagyon jók :)
de ki kicsoda?? :lol: :lol:

M.
Vendég

Sakura: nem titok :D én is discoztam, ráadásul elég szép reményekkel, mivel női dj nem nagyon akad ( mármint olyan aki zenél is és nem toplessben áll ki vagy playmate lányból csinált műsztár ) volt rá(m) igény... de most pihi van :D

anyukám kicsit le***izélt a mosogatógép miatt. Igy elbizonytalanitott. pedig én szeretnék :roll: anyu ezt mondja:
lehet, hogy vizet nem fogyaszt annyit, mint egy folyóvizes mosogatás, de kell bele sokféle egyéb kütyü, vizkőmentesitő, csillogositó, stb.
És mi súrolja le a lábost?
És nemcsak vizet, hanem áramot is fogyaszt, mivelhogy forralt vizzel mosogat.annak a gyereknek még egy csomó mindent kell venni, - én úgy gondolom, hogy ilyen luxusizére ráértek majd akkor, ha már jobban álltok anyagilag. addig meg érjél rá elmosogatni időben.

:cry:

Kép
freyja

elvileg átment

Kép
zsani78

mosogatógép: én szeretnék, mert baromira úúúúúúúúútálok mosogatni! egyenlőre lemondtam róla, mert lehet, h a konyha át fog kerülni máshova, így nem tudom milyen fog majd elférni. nálunk apa ellenzi, így addig, amíg nem kapok ő mosogat - én nagyon ritkán állok oda :oops:
freyja: szerintem az a fontos, h Ti szeretnétek-e és van-e rá keretetek... nem anyukáink viszik a mi háztartásainkat :oops:

nem tudom hogy van, de most én beléptem és úgy látom, h a nevem mellett 4 levél szerepel.. mintha az előzők is ott lennének :shock: nem tudom, nem ismerem a gmailt...

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:51-kor.
Vendég

zsani: most már megvannak a fotók! szuperek lettek! és azért csak te is rákerültél :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Na megjöttem! :) Úgy elfáradtam mint egy ló!! :)

De jól esett a séta. Bár inkább rohanás volt. nem tudok sétálni, mindig kapkodom a lábaim, nehogy elkéssek...csak nem tudom honnan. Sehova sem mentem időpontra...na mindegy, aki dilis, az terhesen mégdilisebb! :)
Elintéztem az APEH-ot, a t-mobilt, a dokit, meg a patikát. Éssss...Nóci kapott csodaszép Füleses lepedőt a kiságyba! :) Meg megvettem az anyagot a fejvédőhöz,meg az ágy oldalára a pakolós tartónak( nem tudom a becsületes nevét). Hogy hogy fog sikerülni, az majd még a jövő titka :) Én meg a varrás...nem vagyunk valami jóban, de egyszer bele kell jönni:)

A sebész is azt mondta, mint a nőgyögyim, hogy nyirokcsomó van az oldalamon. Azt mondta, hogy ne piszkáljam, nem kell csinálni vele semmit, csak figyelni, hogy ne legyen nagyobb. Ha megnő, akkor vissza kell mennem.

Most megyek, felteszem a bablevesem :) Aztán sztem lefekszem picit, mert sok dolgom van még, és Nóci már nagyon rakoncátlan a pocakban. Sztem ő is elfáradt. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

csajok! Valaki elküldené az email címet meg a jelszót? Valahogy kiveszett a postafiókomból! :( Köszike!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi: az esélyt tényleg meg kell adni neki, hogy jó nagymama lehessen. az én kisfiamat is imádta a nagyija, de amióta az apjával külön vagyunk, alig találkoznak. pedig amikor szétmentünk sírva kérte, hogy azért ő még a mamája maradhat-e. Egy ideig én vittem oda a Barnust, délután mentem érte (az egész napom ebből állt hogy mászkáltam), mindig hívtuk névnapon, anyák napján, vagy csak úgy, de idén megfogadtam, hogy nem keresem többet. Azóta nem hívta az unokáját :( ilyen is van. A párocskám anyukája viszont átvette a nagymamaszerepet, ő mindig tudja, hogy mikor van edzésen a Barnus, felhívja telefonon, stb., foglalkozik vele, pedig semmi köze hozzá.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:51-kor.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:53-kor.
Vendég

Edi: Hát én picit furcsállom (bizalmatlan ember révén), hogy felkeresett Boti nagyija!
Abban igazad lehet, hogy másrészről azt is szeretné, ha a fia és te meg a kisbabátok egy család legyen...
Egyébként jól döntöttél, hogy találkozol vele...úgyis kiderül mik a szándékai, valóban olyan kedves, stb. mint a telefonban.
Botinak az csak jó, ha van/lesz egy plusz nagyija!!! :)
Viszont, ha csöpp kétséged is lesz...lezárnám a kapcsolatot...hiszen az anyósok tudnak kavarni rendesen!
Akár a fiát illetően, akár az új párodat illetően...stb. ez meg csak megnehezítené az életeteket!

Freya: A mosogatógép jó dolog, nekünk is van (korábban én is elleneztem), de sajnos 45-ös.
Ha vesztek, akkor szerintem 60-as mosogatógépet vegyetek minimum.
Az tény, hogy kevesebb vízzel mosogat, de ott a villany, tabletta, stb.
Bár szerintem még így is megéri, hiszen ha minden étkezés után egyből elmosogat az ember (hogy ne álljon a mosogatóban a halom mosatlan), akkor már sokszorosan is vizet, mosogatószert spórolhatsz.
Így meg csak bepakolod a mosogatógépbe a cuccokat, és csilli-villi lesz minden.
Jó-jó anyudnak igaza van, hogy a nagy lábosokat, amiket súrolni kell nem mossa el, viszont mi pl. tepsit is be szoktunk rakni, amit totálisan tisztára mos a gép.
:)
Gondoljátok át...

Emi

Emi

email4
Budapest

edi: ez igaz, 2 éves koráig még nem fog annyira kötődni hozzá, hogy ha mégse olyan jó nagyi, akkor fájjon neki a lemorzsolódás. Két év alatt meg úgyis kiderül, hogy milyen mami. Nálunk az a rossz, hogy Barnus már nagy és nem érti, hogy miért nem találkozik a mamával (meg az apjával sem sokat). De mi mindent próbálunk neki pótolni, szerencsére apukát is sikerült, sőőőőőt, felülmúlja az apját a párom. Az előbb hívtak otthonról, és mondta a Barnus, hogy ez olyan csodálatos nap. Persze kicsit belesajdul a szívem, hogy ha velem van nekem nem mondja ezt (én mondjuk képtelen vagyok órákig katonázni a földön :oops: ), de másrészt örülök, hogy ennyire jóban vannak a fiúk!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok lányok!

Csak bekukkantok, mert sűrűek a napjaim, fotózás volt szinte minden nap. Ma is, és most hirtelen mindenki egyszerre fotózkodni akar. Utána még az utómunkák, de jövő csütörtökön megyek 4D-re, akkor majd hozom a friss híreket és baba sztárfotókat.

A bébim mostanában nagyon aktívan tud rugdalni, de van, amikor egész nap nyugiban van.

Tegnap vettem egy kismama nacit magamnak, még sosem kellett, de most muszáj volt, terepszínű, alul össze lehet húzni, nagyon vagány. Szaladgálni jó lesz.

A mosogatógép tényleg egy áldás, nekem is van, és előtte én is ellene voltam, de sok időt meg lehet spórolni vele. És valljuk be, ki szeret mosogatni?

Ha kész leszek a kismama fotókkal, majd rakok fel, ha belemegy a kuncsaftom is persze.

Szép napot és hétvégét mindenkinek!

Heni
Kép
henriett74

szegény Edi..megértem..de végiggondolva igaza van Manorkának..engem is megviselt az exférjem családjával való találkozás, meg is szakítottam minden szálat, csak akkor beszéltem velük, amikor már nem kavart fel..pedig előtte együtt éltünk egy fedél alatt 6évig..

sztem is találkozz vele, és ha egy kicsit is úgy érzed, h nem akarod ezt az egészet, akkor hagyd..Botinak az élete tőled függ, ő még nem tud döntéseket hozni , de ha te rosszul érzed magad, az neki sem jó..ismerd meg, adj egy esélyt neki, attól te is megnyugszol, h te megpróbáltad..később még mindig lehet mondani, h sorry..de nem..ha mégis összejön, és szupernagyija lesz Botinak, az csak jó :)

m.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:54-kor.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:55-kor.
Vendég

Az anyai érzések :) :) :) már most ilyen erősek :) :) Ő a te fiad, normális, h így érzel..én anno még az anyámra is féltékeny voltam, amikor Martin megnyugodott nála :)
miért akarnád kisajátítani??te vagy az anyuja..ezen semmi és senki nem változtathat!! ő is anya..meg fogja érteni..ha meg nem, akkor nem talizol többet vele..a fia döntése volt, nem a tiéd..

az meg, h van vki más..lehet, h jól is jön! ;) legalább nem kavarnak bele a döntéseidbe az érzések..

nyugi..minden elrendeződik..

M.
Vendég

Mia
igen, dúlnak meg kavarognak bennem a dolgok... muszáj lesz találkoznom vele, max. elmondom a felállást és vagy jó neki vagy nem...
Vendég

Edi: Igazad van! Drukkolok, hogy jól süljön el a találkozás...és igazad van...az elején tisztázd a nagyival a dolgokat!
:)

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
a 6. hónapba léptél :D:D:D GRATULÁÁÁÁLOK :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam már tegnap tali után jönni, mert még beszaladtunk unokatesóékhoz, igy későn értünk haza.
Én is nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy úgy döntöttem, hogy elmegyünk! :D Zalán fotókat azért nem tettem fel eddig, mert rendszerint elfelejtem leszedni őket a fgépről, de majd hozok :) Még az egy héttel ezelőtti pocakfotóm is a fgépen ücsörög :oops: Ja, és igen találtam neki kismotort, lelkesen birtokba is vette :D

Niki: nagyon sajnálom Stellát :(:(:(

Barbuss, Zsani: sajnálom, hogy ennyire ragaszkodik hozzátok a rókakoma.

Anya maci: sajnálom, hogy sok magzatvizet találtak. Viszont ez a kép szenzációs a kislányodról. :D

Emi: örülök, hogy minden rendben veletek! Nagyon helyes a kisasszony. Vérzéssel én speciel mennék dokioz, az tuti.

Mercy: sajnálom a rosszullétet, meg hogy nem tudják kideriteni, hogy mi van.

Maki: másodiknál én felvetettem páromnak, hogyha fiú legyen Milán, de nem tetszett neki :D

Dodó: jobbulást Lizynek!

Zsani nem is vagy bálna :P Kedves szomszédok no comment :?

Sakura: jobbulást Barnusnak is! Nálunk anyósomék maguktól gyakorlatilag sose telefonálnak, a párom nagyanyja egyszer felhivta, még tavaly decemberben de ennyi. Mi mindig megyünk, én szólok a pasimnak, hogy telefonáljon, de néha elgondolkozom, hogy nem fogok, kíváncsi vagyok, mennyi idő kell ahhoz, hogy ránk emeljék a telefont.

Edi: szerintem abszolút jól döntöttél! Botinak is jó lesz, ha lesz 2 nagymamája, az esélyt megadod neki, aztán majd meglátjátok hogy alakul. Ezt a kisajátitás érzést meg abszolút megértem, nekem is emlékeztetni kell magam néha, hogy a gyerek nem a tulajdonom, pedig nincs ilyen kavar a családi viszonyokban.

Mia: én nem csak megkivánok mindent, hnem bármit fel is falnék, csak igy hét vége felé már viszonylag kevés kaja van itthon.

Freya: ha lenne rá keret én bizony vennék mosogatógépet, nálunk már a helye is meg van. Szóval ha megtudjátok venni, akkor szvsz vegyetek.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok,

edi: a nagyi nem tehet semmiről, jól döntöttél...

Képzeljétek, ma végre megjött a vaterán licitált ágyra szerelhető forgó, és a kis kád is...naddon édik:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Kösziiii Edi!!! Észre sem vettem! :lol: :lol: :lol:
A kislánykám szerintem bulizik a pociban, mert egész nap majd kirúgja az albi oldalát!

Fókamóka: Pedig a Milán szép név...nekem tetszik. :)

Freya: Fókamóka bejegyzéséhez kapcsolódóan eszembe jutott, hogy tényleg...vegyétek meg. Max. ha úgy hozza az anyagi helyzet, akkor kézzel mosogatsz! :)
Szerintem akkor is megéri!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztoook!

Csak bekukk, gyors elolv a napi termést!

Képeket is megkuksiztam, hát iszonyat jól néztek ki lányok!!!!! Szerencsésen ki is sakkoztam, hogy ki kicsoda :) Remélem a következőre már eljutok!

Mosogatógép: én is ellene voltam, de már annyian mondtátok, hogy áldás, különösen több gyereknél, hogy nekünk is lesz az új lakásban.

Edi: szerintem is jól döntöttél, csak aztán módjával, remélem a nagyi megértő lesz, és nem kezd idővel követelőzni.

Emi, gratu a 6. hónaphoz!!! Már vissza is jelöltelek iwiwen ;)

Meme: örülök, hogy nem volt semmi ezzel a nyirokcsomóval, azért tartsd rajta a szemed, nem lesz semmi gond!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hello csajok,
örülök, hogy jól sikerült a talitok :)

Edi,
elvárások nélkül menj a randira anyóssal, akkor nem csalódhatsz :)
De szerintem nagy esélyed van rá, hogy jó fej. A fiát ne szidd, becsülni fog érte. Zárd le annyival a témát, hogy sajnálod, hogy így alakult, de a fiadnak ő az apja, a kellő tiszteletet már csak Boti miatt is megérdemli! Így a nagyi sem fogja állandóan felemlegetni az exedet, csak Boti lesz a középpontban, egy nagyi kényeztetésénél pedig tényleg nincs nagyobb áldás :)
Drukk!

Közben én voltam terheléses vérvételen, minden rendben. A dokinőmmel is beszéltem - sok magzatvíznek a 1,5x többet nevezik, az tényleg gáz. Egyéb eltérés "normális", figyelni kell.
Víz több lehet cukortól - de az eredményem negatív ...
Most tényleg az van, hogy több bent a hely, többet lehet ficánkolni :)
De állítólag ez a vízmennyiség naponta változhat!
Nem lettem okosabb, de kicsit megnyugodtam.
A pocim már nem fáj, újra jó a közérzetem.

Agyi tágulat (kinek is volt?) - ha nem nagyobb, mint az agy 1/4-e, akkor nem veszélyes ... nálunk nem nagyobb ...
De azért zavar, hogy mitől alakulhatott ki, hogy fog eltűnni?!
Ha erről valaki tud valami, megköszönöm az infót!

Merci,
én találtam egy jó diéta táblázatot, átküldöm.
Jó diéta, ha napi 150 g szénhidrátnál nem eszel többet ...
Tápanyagtáblázat: http://www.macosz.hu/cukorbeteg-tapanyag.html
Tipp: remek glutén mentes abonettet találtam a boltban, és még finom is, igaz, dupla sonka kell rá, de az megengedett :wink:
Nem kell, hogy cukorbeteg legyél, szerencsére én sem vagyok az, de nem árt kordában tartani a vércukor szintet és a kilókat ( ebben nem vagyok nagy ász :()
Még szülés után is jól jöhet ...
Vendég

"Dr. Czeizel: Az agykamratágulat nem végleges a magzatoknál"

http://www.videoklinika.hu/video/dr._cz ... l_sejtbank

AGYKAMRA- ÉS VESETÁGULATOKRÓL BESZÉL!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?