Sziasztok!
Nem tudtam már tegnap tali után jönni, mert még beszaladtunk unokatesóékhoz, igy későn értünk haza.
Én is nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy úgy döntöttem, hogy elmegyünk!
Zalán fotókat azért nem tettem fel eddig, mert rendszerint elfelejtem leszedni őket a fgépről, de majd hozok
Még az egy héttel ezelőtti pocakfotóm is a fgépen ücsörög
Ja, és igen találtam neki kismotort, lelkesen birtokba is vette
Niki: nagyon sajnálom Stellát
:(:(
Barbuss, Zsani: sajnálom, hogy ennyire ragaszkodik hozzátok a rókakoma.
Anya maci: sajnálom, hogy sok magzatvizet találtak. Viszont ez a kép szenzációs a kislányodról.
Emi: örülök, hogy minden rendben veletek! Nagyon helyes a kisasszony. Vérzéssel én speciel mennék dokioz, az tuti.
Mercy: sajnálom a rosszullétet, meg hogy nem tudják kideriteni, hogy mi van.
Maki: másodiknál én felvetettem páromnak, hogyha fiú legyen Milán, de nem tetszett neki
Dodó: jobbulást Lizynek!
Zsani nem is vagy bálna
Kedves szomszédok no comment
Sakura: jobbulást Barnusnak is! Nálunk anyósomék maguktól gyakorlatilag sose telefonálnak, a párom nagyanyja egyszer felhivta, még tavaly decemberben de ennyi. Mi mindig megyünk, én szólok a pasimnak, hogy telefonáljon, de néha elgondolkozom, hogy nem fogok, kíváncsi vagyok, mennyi idő kell ahhoz, hogy ránk emeljék a telefont.
Edi: szerintem abszolút jól döntöttél! Botinak is jó lesz, ha lesz 2 nagymamája, az esélyt megadod neki, aztán majd meglátjátok hogy alakul. Ezt a kisajátitás érzést meg abszolút megértem, nekem is emlékeztetni kell magam néha, hogy a gyerek nem a tulajdonom, pedig nincs ilyen kavar a családi viszonyokban.
Mia: én nem csak megkivánok mindent, hnem bármit fel is falnék, csak igy hét vége felé már viszonylag kevés kaja van itthon.
Freya: ha lenne rá keret én bizony vennék mosogatógépet, nálunk már a helye is meg van. Szóval ha megtudjátok venni, akkor szvsz vegyetek.