Szép napot!
Most magammal kezdenék, ha nem bánjátok
7 mm-es petezsákocska figyel bennem, de abban lehetnek ketten is, ami a doki szerint nem túl valószínű, de nem kizárt! Persze ez így (is) tökéletes!!!
Töltöm a fényképező apparátot, aztán próbálok ügyködni, h. ti is lássátok milyen szép a mi babcink! Legalább is Pancsi azt mondta rá
Szívhangra 03. 25-én kell mennem, aztán ennyi volt BMC-s pályafutásom!
Találkoztam Csucsuval, rögtön utánunk érkezett, aztán befutott Pancsi, rá kellett köszönni, mert viharzott volna tovább, ahogy Rodi is
Aztán kifele menet találkoztam Ancsykával, de ő azt mondta nem fog senkit megismerni, de úgy olvasom, h. mégis csak összejött! Sajna azt nem tudtam, h. Beni és Zsuzsó is jönnek
Pedig elvileg Beni megismer engem... Zsuzsót meg nem néztem meg iwiw-en alaposan most, mert nem tudtam, h. jön
Amúgy a ma éjszakám csúcs volt... annyira fáj a fejem, majd' be kaka, de nem mertem bevenni fájdalomcsillapítót, mert nem tudtam, mit szabad...szidtam is ám magamat, h. miért nem kérdeztelek meg benneteket, főleg Kubut, aki babás és migrénes.
Aztán Sz ügynök azt mondta, h. néha egy-egy szemet bevehetek, de inkább igyak egy gyenge kv-t, na de éjszaka nem fogok... Azt hiszem a hormonok dolgoznak bennem (ez látszik az arcomon is, mert kijött egy csomó pattim
), ill. ideges is voltam valszín, de itthon ittam egy gyengébbnél is gyengébb fél nescafét és jól vagyok, bár a 4 óra alvás kicsit kevésnek bizonyult!
Na jól van, ennyit rólam...
Csucsu, csúcs aranyos, kaptam tőle egy tábli csokit a dvd-ért és nagyon aranyos csajszi! Nagyon várom, mit mondott Sz ügynök! Siess!!!
Kerestelek ám, de baromi gyorsan végeztem és nem találtalak már sehol... lányok szerint vv-en voltál
Pancsi meg egy hihetetlen nőszemély! Nagyon jó fej ő is, igazi ikrek, kicsit Sajtis
Szerencsére a doki elfogadta az ekg-s papírját, úh. már talán benne is vannak a lurkók! Bocs, h. elárultam, de gondoltam, lehet csak holnap jössz a géphez...
Rodi, szegényt nem hagytam érvényesülni, és még csak nem is gratuláltam neki
pont úgy éreztem magam utána, ahogy te is írtad, h. csak vigyorogál és semmi más nem számított... mert mikor megkaptam a fotót, visszamentem hozzájuk néhány percre és csak az én babcimat volt a fő attrakció.
Amúgy jól gondoltátok, az egész alsó szint benenteket hallgathatott! Pancsi sem egy kis szégyenlős, ill. Ancsyka is egy belevaló, jó beszélőkével megáldott csajszi! Rodina talán csendesebb kiadás
Talán jobb is, h. hamar eljöttem
Még folyt.köv.