Új privát üzeneted érkezett!

Pedig meg akartam csípni ezt a laptetőt :( Na mind1, Pancsi neked is kell holnapra! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Laptetűűűűű

Na hazajött az én szerelmem ugyhogy tényleg lépek!!

Kép
Kép
pancsi76

Szerintem Misi már lazán megcsinálna egy beültit. :D :D :D :D

Navi én neked adom az előbbi lapaljámat! :wink:

Maccs
vörösmacska

Na én is megyek, mert Zuram komolyan morog. :?

Jó éjt!!!! :wink: :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Navi:
Meneküljön előled az akinek nyolc lába és szeme van, de én biztos nem! :lol: Egyszer majdcsak összefutunk még, mint a savanyú tej. :wink:

Pancsi:
Hajrá fürge ujjak, legalább jól megismered magad belülről. :wink:
Nekem nem volt punkció után hiányérzetem, csak nagyon vártam a másnapot - az eredmény miatt, utána a beültit. A párod spermaleadós sztoriján akkorát nevettem! :)
Sz tényleg törődik a pácienseivel, ma én is felhívtam és nagyon kimerítő választ adott, ill. kontroll alatt tart. :)
A munkahelyemen tudnak mindent, jó fejek. Köszi a varázsport, én már mindenben hiszek, csak használjon! :)

Rodina:
Húú, én nem mertem volna magamtól emelni az utrót. Szerintem ez mostmár mindegy nálad, hiszen ott a kétcsíkosod! :wink:
Elképzeltem a p.nagolyó-katapultot... A nyugati és a magyar verzióját is. :D
Magyar gyártmányon a vevőtájékoztatón:
"Kérjük a p.inagolyó-katapult készülék rendeltetésszerű használatát, mert fokozott igénybevétel esetén, a golyók alulról történő fellövése után, azok szájon át távozhatnak - amennyiben a páciens szája nyitott állapotban van." :lol:

Győriné Ildi:
Köszönöm, aranyos vagy. Tőletek nem veszem rossz néven a sajnálkozó szavakat, mert tudjátok min megyek keresztül. A kívülállóktól tényleg nem szívesen hallom, bár tudom, h. ők is jó szándékból és együttérzésből mondják, de mégis más az...
A csuda tudja mitől fájhat a fészked. Talán a gyógyszerek zavartak be, vagy vki más? :wink:

Kiss Angyal:
Ó, te drága - jól megszenvedsz a fogaiddal! A lényeg, hogy most renbe hozatod őket és aztán usgyí a babagyárba! Lázlehúzó, fájdalomcsillapító gyógyhullámokat küldök: )))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((

Csucsu:
Sz ügynök majd megmondja a frankót, szépen eligazít, no para! Reggel tessék a jó helyre pislantani! :D

Lujzici:
Az inszemesek 3 x 1 -é et, a lombikosok 3 x 3-at tolnak az utróból. Ez a rendszer itt a BMC-ben, nemtom máshol hogy megy... :roll:

Macs:
Hmmm. Szóval Misibá ránézett az UH-képedre? Vagy inkább a nunciátuskára, nem? No, meg a mnyh-ád is tecc neki :wink: , a vén kujon! :lol:
Misibá szerintem is "megcsinálná" már simán a beültit, de csak óvatosan lánykák, nehogy saját anyagból dolgozzon!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Megmaradt majdnem egy teli doboz Merionalom. Esetleg kell valakinek? Elajándékoznám, csak érte kell jönni. Pátyon lakunk, vagy a férjem Bp-en a XIV. kerületben dolgozik. Nekem szerencsét hozott.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Csucsu bocsi, még nem volt időm privit írni, de nincs elfelejtve a dolog. Pisis üvegre azt hiszem ők adtak valami papírt.

Pancsi tegnap már nem tudtam jönni, de gondoltam rád. sajnálom, hogy nem tudtak altatni, nem lehetett könnyű :( de a lényeg, hogy túl vagy rajta, és most már jöhetnek a gombóckáid. Remélem nincs semmi komoly baj a sziveddel. MOst olvastam mi történt az EKG-val, hát remélem rendeződik és lehet holnap beülti. Nagyon szorítok.

Navi nekem is volt már émelygés, bár ma nagyon jó napom volt. Rakj vizet és valami harapnivalót az ágyad mellé, és még egyél igyál felkelés előtt, állítólag az segít, meg a magne b6, de azt biztos tudod. Babcikat egyelőre hüvelyen keresztül nézik, pocin keresztül csak később tudják. ha gondolod, megosztozhatunk a könyveken.

Tényleg nagy izgulás ilyenkor is a petezsákkukucsig, ha látod már sokkal jobb lesz, a szívhang nekem már sokkal könnyebben megy.

Nagy fórumtali lesz holnap :D

Woody gratula a kiscsajhoz

Sajti kutyás sztori durva, tényleg tahók. Örülök, hogy kijött a szomorúság, bár ezt már lehet, hogy írtam.

Kubu küldök energiát :D bár elhiszem hogy fáradt vagy enni tennivaló mellett, két pasival ;) Hú szegényke most olvastam milyen fájdalmaid vannak. Hát ajánlom neki, hogy gyorsan múljon el. Küldök fájdaloműző energiát.

Juhéééé gratula hugicádnak :D

Rodina édes a párocskád. Szép a teszted :D Én nem adtam pénzt, akkor fogunk valamit vinni, amikor meglesz a baba.

Macs, Lujzici babaragacsok mennek! Kihagytam valakit?

Sting szerintem simán összejöhetett ;)

LÁnyok csomó mindent nem tudtam végigolvasni, de mennem kell, mert a zuram nem bír magával. Holnap reagálok a többi hsz-re is.

jóéjtpusz
vayacon

Sajt!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez hulla jó volt! A helyedben én levédetném!

Navi!
Holnap ismerjetek meg, mert lehet, hogy én senkit nem fogok!

Köszönöm a kérdésemre a válaszokat, majd még reggelig eldöntjük, hogy lesz!

rodina74

sziasztok Csajok,

nagyon sokat írtatok két nap alatt... én meg nagyon sokat dolgoztam, így sokat kell pótolnom...

Rodi, én is két csíkot látok. hatalmas gratula!!!! :-D eddig hittünk helyetted (is), de ugye most már Te is elhiszed?!
metet lehet szedni 12 hétig, Rencz drnő és S ügynöknő kifejezetten ajánlja.

Macs, jó hogy visszatértél negyedmagaddal :-D, a vonalzód nekem nagyon bejön!!!

Woody, gratula a lányzóhoz!

Sting, nem késő a ma! csak asszem egyre kisebb az esély hogy lány lesz! :-)

Kubu, gratula a majdnem egyidős uncsitesókhoz! :-)

Lujzi, küldöm a babaragacsokat!

Lukacsne, minden oké lesz az AFP-vel, ezért drukkolok most Neked.

Angyal, fognyűvő elűző hullámokat elindítottam Feléd.

Ildiknek boldog névnapot!

Nava, ugye felteszed a petezsák képet holnap?

bocs, akinek személyesen nem írok, nagyon későre jár az óra, de a közös megadrukk megy mindenkinek!

a holnapi fórum talihoz szívesen csatlakoznék, holnap én is csak 8 körülre megyek.
egyébként nálam nincs annyira jó hír, nem nagyon indulnak a tüszők, ezért emeltük a szuriadagot, viszont így annak veszélye áll fenn, hogy túl sok indul be egyszerre és akkor viszont le kellene állítani. :-( kicsit el vagyok szontyolodva, remélem holnap jobb hírekkel vár az ügynöknő...

jóéjt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na most olvastam vissza szombattól

Sajti
Én hallottam már róla és állítólag azért veszélyes a nőknél a felfázás mert megbénítja azokat a csillókat amivel összetapadnak és ekkor nem zár rendesen és kikerülhet a szervezetbe a megtermékenyült petesejt és kész a méhenkívüli terhesség.

Vörösmacs

Már tuti kinézték maguknak a pihi puha helyecskét, és kezdi jól befúrni magukat

Kispatak

Ezt a kérdést én is feltettem neki. A válasz : CSAK.

Pancsi

Lombik lesz. Szúrom a menopurt, csak most valahogy olyan furcsa. Eddig mindig vártam már, hogy szúrhassam, most meg olyan „jó hogy el nem felejtem” dolog lett belőle.
Remélem ez nem lesz rossz hatással a dolgokra.
A főnökömet „megfenyegettem”, hogy ha nem hagy békén akkor nem fog sikerülni, mert gyomorgörccsel ugye ez sem megy.
Na ez így nem igaz. Szépen felajánlottam neki a tűzszünetet mondván a békén hagy, én nyugodtabb leszek, ekkor ugye nagyobb esély van a sikerre és Ő előbb megszabadul tőlem. Azt nem mondtam neki, hogy 9 hónap múlva

Sajti

Igazad van, én is gondoltam erre, de ha most új cégnél kezdenék ( amit ugye nem könnyű találni) akkor hogy menjek lombikra. Nekem ez már élet halál kérdése. Nincsenek fölös hónapjaim fél éveim amit kihagyhatnék. És hát a pénz sem mellékes bár minden nem ott töltött percet levon a fizetésemből, és a végén még nem tudom, hogy mit talál ki hogy ne kelljen fizetnie.

Ancsyka
Sajnos az én tapasztalatom szerint elég sokan szaladgálnak a fajtájából.

Egyenlőre csak ennyit, de nem sikerült utolérni benneteket a visszaolvasásban

Viszont pénteken az az ma én is megyek.

Erika
vnbeni

Zsuzsó nekem is az első stimumnál, hiába volt nagy az adag csak 1 tüszőcske érett meg. De most már sokkal nagyobb dózissal inditott és 5 volt. Csak tudjátok a jobb oldalamon van az a fránya 2cm endó és félte megszúrni nehogy bevérezzen gondolom. Meg most takarta is őket az a csúnya paca.Zsuzsó hát tényleg te is jösz, megbeszéltük telcsin, de a szita agyam

Kívánom hogy jó hireket hallj maKépKép

Beni több lelkesedést, lehet hogy lehúzott a fönök. Látom azért nem hagyod magad, jól tetted hogy beolvastál neki!!

Neked is küldöm a mai varázsport hogy minden jól mennyjenKépKép

Sajti hát látnál szakadtam a röhögéstól méghogy katapult. Kilövéshez felkészűlni :lol: :lol: :lol:
Hát igen én is nagyon bizok az SZ ügynökbe. Nekem is tetszik hogy ilyen alapos, és mindent ki akar zárni. Most kap is tőlem egy piros pontot. Nekem azt mondta hogy holnap azért mennnyjek 8 körül, mert ő is próbál valamit intézni, kardiólógus ügyben. Nem tudom hogy lesz ma, hogy tudok e jönni, de nagyon elkélne nekem a drukkok meg minden egyéb! Sajna a Lacikám éjszakára megy dolgozni,és azért nekem itt van a Laurám, na majd lightosan

Vaya köszi a drukkokat. Vigyázz nagyon magadra!!!

Babe úgy el tünt. Remélem nem haragudott meg. Hogy vagy Babe növeszted a hasad?? Átmentél más fórumba, na majd kileslek!!!!
Puszi neked!!

Kép
Kép
pancsi76

Tigriske hát te vagy az akinek 3 lánya lett nagyon gratulálok én is, és tegye széppé az egész életedet. Azt hiszem a férjed felkötheti a gatyót!!Jó egészséget nektek.KépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Na megyek még megmosom a séróm.
Akkor Rodi, Nava, Én. Zsuzsó, Beni, És legutólsó sorban a mi drága Csucsunk ott találkozunk!!

Kép
Kép
pancsi76

Sajti, este elfelejtettem! :-(

NINCS méhen kívülid! ahogy egyre többet találkozom a dokinénivel egyre jobban bízom benne. tudom hogy itt sokan nem és az elején én is ki voltam akadva rá, de szerintem nem slendrián és nem kockáztatná az egészségedet!

azért jó hogy a saját ügynököd is megnéz! drukk a folytatáshoz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Nagy drukk a maiaknak, kérünk szépen mindenkitől beszámolót.

Pancsi te ma kapod vissza a babucikat, kardiológussal remélem minden rendben lesz, szorítok nagyon!

Kubuspace dokinak mondtad ezért a fájdalmakat? Biztos nincs semmi gond, de azért sztem nem árt megemlíteni. Jó lehetett látni a kiscsajt. Úgy látom, nálatok is nagyra nőnek a bébik. Sztem nálunk is hasonló méretek lesznek. Jó ez a mászós kép, olyan mintha a levegőben repkedne :D Mintha a keresztfiamat látnám.. Csak ő még aludni sem szeret.

Navikám remélem már jobb a hangulatod. Bár ma biztos, jobb lesz, hogy látod a petezsákot/okat. Biztos a rossz idő van, meg azt mondják, hogy van, hogy a nagyon jó hírek után (babátok lesz) van hogy kicsit megzuhan az ember. Fura utána a hétköznapokat élni.

Macs jó a három cicakölykös vonalzód ;) 5 nap már hamar eltelik, az agyalás meg természetes.. Meg kell próbálni elhesegetni a nega gondolatokat, bár tudom, hogy nehéz.

Vörösmacs, tényleg felháborító ez a lombikos műsor, ahogy írsz róla. Bár én nem láttam, mondjuk egy valami eszembe jutott. Szóval ugye nálunk is lombikot ajánlottak, de én nagyon tartottam tőle, úgyhogy mi mindent megtettünk, hogy elkerüljük (bár bevállaltam volna természetesen ha kell) és ugye nálunk egy jó kis vitaminkúra segített, hogy inszemmel sikerülhessen. Szóval szerintem tényleg vannak felesleges beavatkozások, de mondjuk ezt akkor sem így kéne tálalni mert ez csak az esetek néhány százaléka.

Sajti jó hogy tudtál beszélni Sz ügynökkel, így legalább megnyugodhatsz. De tuti nem lesz semmi baj, minden rendeződni fog. AZtán jöhetnek a fagyiovisok ;)

Gy. Ildi nem árt utánanézni ennek a petefészek fájásnak, ha ennyire megkínoz. Lehet endo, de azért drukkolok hogy ne az legyen. Utólagos boldog névnapokat!

Angyal fú téged is jól megkinzott a fogdoki

Lujzici valakinek meg szokott jönni utró nélkül is, vkinek csak viszont amikor abbahagyja.

Zsuzsi szorítok hogy ma jobb híreket kapjál minden rendben lesz.

Tényleg Babe merre jársz?
vayacon

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van... Jön a 3 napos hétvége, csak kár hogy nincs itt a tavasz.... de majd 1 hét múlva meghozom :))))

Macsek: Nagyon klassz a vonalzód!!! Én is nagy macskás vagyok, ha egyszer lesz vonalzóm.. hát az lehet, hogy pont ilyen lesz... :))) Szóval nagyon-nagyon tecccccccc....
Doromboljál a kiscicáknak :wink: .. érezzék, hogy mennyire várják őket a Mamiék!

Pancsika: Sokat gondolok Rád, remélem a sors "jó" lesz ma Hozzád és rendben meglesz a beülti... utána pedig már a pozi tesztért szoríthatunk !!! +++++++++++++

Rodina: Te ma meghallod a világ egyik legszebb mondatát: ... a Gratulálok.....kezdetűt :) Hát csajszi, Nektek aztán szurperül fog kezdődni ez a tavasz... és a karácsonyfa alatt a legszebb kis pakk fog ott virulni!!! :)

Navi: hajrá petezsák kukucs..! :)

Angyalka: Sajnálom a fog-mizériát, de hamarosan túl leszel rajta...aztán úgyis jön/nek a picúr/ok és eszedbe se fog jutni.. aztán jövő tavasszal már a patakparton dumáluk a kiskocsikat tolva... :)

Én ma nem mentem dolgozni... ugyanaz lett volna a szitu, mint amire a múltkor berágtam.. úgyhogy reggel betelefonáltam, hogy szarul vagyok és kérek 1 nap szabit... Én nem értem, miért jó egyeseknek, hogy a másikat semmibe veszik, szemét módon..... na mindegy... a 3 napos hétvégéből 4 naposat csinátam :wink:

Pusszantás Mindenkinek, akit most nem írtam külön, Nekik is ölelés :)

andi
andrea-1

Hello mindenkinek:)

Tigriske:irtam privit neked :)én is pátyi vagyok :lol: :lol: :lol:

köszi csajok a hozzászólásokat a soraimhoz:)
muszáj hogy elég fürgék legyenek a fiúk mert hát sajnos tegnap sem tudtunk rádolgozni:(
kis pasikám olyan fáradt volt mint állat...
nem volt szívem nyaggatni meg hát az igazság az ha nagyon fáradt akkor nem is olyan jó :roll: :lol:
úgyhogy bízom hogy akik beértek azok hozzák meg a sikert számomra:)
de csajok tényleg nem is tudom leirni azt a hatalmas jó érzést amikor tényleg éreztem hogy van peteérésem és hogy ez tényleg az!évek alatt annyit vizsgáltam magam,próbáltam megállapítani a nyák állapotát használtam mikrószkópot minden cart:)

Rodina:irj majd mi volt ma de neked már nem lesz meglepi:)

Andi:jól tetted legalább kicsit pihizel:)

csajok :irjatok mi volt Bmc-ben ma is sokan mentetek:)
sting1982

Sziasztok,

Andikám: a Jó Isten szóljon belőled :wink: :wink: :wink: jól tetted,hogy megnyújtottad a ezt az amúgy sem rövid hétvégét :D én is ezt terveztem,már csütörtöktől szabit kértem,erre itt ez a fránya láz :evil: tegnap este is nagyon carul voltam,de úgy érzem túl fogom élni :P

Pancsi: maj gyere és mesélj,hogy mi volt :D Már régen bejelöltük egymást az iwiw-en...Keress meg az ismerőseid között :lol: :lol: :lol:

Sting: de jó lenne,ha spontán sikerülne :wink: szorítok Neked/tek :wink: :wink: :wink:

Zsuzsó: minden rendben lesz :!: :!: :!: és tudod,hogy miért :?: mert nem lehet másképpen :!: erre gondoljál :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok

Mindenkinek nagyon drukkolok mára!

Az bnőm volt leletegyeztetésen szerdán a drnőnél, náluk inszem lesz.Pont a 2.napon volt, de azért nem kezdhették el, mert nem látták a kisfilmet, ami keddenként van a bmc-ben! :shock: Ti ilyenről hallottatok?Azt mindenképp meg kell nézni?Mert mi sem láttuk...
Vendég

Zsu, mi sem voltunk :shock: és nem is kérdezte senki, hogy láttuk-e, pedig minket egyből lombikra sorolt K ügynök!!!

Kép Angyalkám küldöm a lázcsillapítót, gyógyulj meg hamar! Kép

Maccs
vörösmacska

Vbeni és ZsuzsÓ tüszőnövelőket nyomom nektek: Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Lujzi ZT babaragacs ezerrel: Kép

Pancsi :arrow: :arrow: :arrow: neked babaragacs délutánra érjen oda: Kép

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska, igen mi is egyből lombikra mentünk, de tőlünk sem kérdezte senki sem!Ezért csodálkozok rajta!Most várhatnak még egy hónapot!
Vendég

NA, megjöttem lányok!
Ma már hivatalosan is terhes vagyok! :lol:

Aranyos volt, nagyon a doktornő! Kérdezte, hogy hogyan érzem magam. Mondtam, hogy jól, és remélem így is marad! Erre kérdezte, hogy teszteltem? Mondtam, hogy igen! Erre ő, akkor nem mondok új hírt, sikerült, Ön terhes! Mondtam neki, hogy mégis ez a hivatalos, úgyhogy nagyon örülünk! Aztán mondtam neki, hogy annak idején, mikor először találkoztunk, azt mondta nekem, hogy nincs itt semmi baj, hipp-hopp terhes leszek! Mondtam is neki, hogy nagyon örülök, hogy megtartotta a szavát!
Tök jó kedve volt!
Ja, másfél hét múlva kell visszamennem, ha lesz szívhang el is engednek! És LESZ!Érzem! ( LÁtod, Zsuzsi, most már hiszek!)

Sajnos, az egyik lánynak biztos nem sikerült, akikkel együtt voltam inszemen!

Jaj, és kis babanetes találkozót rendeztünk! Találkoztam Navival, Pancsival, Csucsuval, Zsuzsival,Ancsykával! Úgy csiripeltünk, mint a verebek. Most így utólag visszagondolva, tőlünk volt hangos a váró! Azt láttam, hogy két üléssel arrébb is röhögtek egy-két vicces mondatunkon! Annyira jó fej, és kedves mindegyikőtök! Jó volt nagyon találkozni!

JAj, lányok, én olyan boldog voltam, hogy le sem lehetett mosni a pofámról a mosolyt! Utána gondoltam bele, hogy milyen rossz érzés lehetett esetleg másnak, látni ezt. Kicsit szégyellem magam, de tényleg annyira boldog vagyok!

Zsu1981!
Én még nem halottam, hogy emiatt ne kezdhessen valaki! :?

Vörösmacs!
Kezem lábam csuriban!

Ja, a többiek is majd jönnek és beszámolnak a hírekről!

Sting!
Szerintem sikerülhet, a fiúk nagyon életképesek!

Andrea!
Hát, az utolsó mondatodon, amit hozzám írtál, majdnem elbőgtem magam! Istenem, erre még eddig gondolni sem merek!

rodina74

Macsek: köszi a lázsillapító varázsport :wink: Fogsz otthon tesztet csinálni :?: Vigyázz magatokra :wink:

Zsu: hallottam róla,hogy van ilyen,de nem erőltette ezt senki...különben tényleg meg kellene nézni ezt,mert egy csomó kérdésre ott kapnánk választ...de azt nem értem,hogy miért nem lehet ettől függetlenül elkezdeni az inszemet és közben megnézné az ember,ha ez ennyire fontos lett...lehet,hogy megint szigorítottak valamit :oops: :roll:

Kép

kiss angyal

Rodina, gratulálok, és szerintem nincs mit szégyellned, mert aki oda jár, előbb-utóbb ugyanazt fogja érezni mint Te!Nekem is széles volt a vigyorom, amikor közölték a jó hírt!
Vendég

lázcsillapító

Rodina: hát akkor hangosan is GRATULÁLOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Angyal, én is arra gondoltam, hogy szigorítottak, lehet, hogy túl sokan nem mentek el megnézni!
Gyógyulj meg hamar! ++++++++++++
Vendég

Rodina, HANGOS GRATULA!!!
ügyesek vagytok

Kubu, nagyon GRATULÁLOK a Hugicádnak!

És persze mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Rodina ez annyira csodálatos Kép , fogadd hatalmas és hivatalos gratulációm!!!!!!

Kép

Navi, Pancsi, Csucsu, Zsuzsó, Ancsyka gyertek ti is a jó hírekkel!

Maccs
vörösmacska

Rodina gratuláció! Ügyi vagy nagyon. Másfél hét múlva már szívhang? Az tök szupcsi! Na ná, hogy lesz szivecskepulzálás. :lol: :lol: :lol:
vayacon

Szép napot! :D

Most magammal kezdenék, ha nem bánjátok :oops: :lol:
7 mm-es petezsákocska figyel bennem, de abban lehetnek ketten is, ami a doki szerint nem túl valószínű, de nem kizárt! Persze ez így (is) tökéletes!!! :lol:
Töltöm a fényképező apparátot, aztán próbálok ügyködni, h. ti is lássátok milyen szép a mi babcink! Legalább is Pancsi azt mondta rá :lol:
Szívhangra 03. 25-én kell mennem, aztán ennyi volt BMC-s pályafutásom! :wink:

Találkoztam Csucsuval, rögtön utánunk érkezett, aztán befutott Pancsi, rá kellett köszönni, mert viharzott volna tovább, ahogy Rodi is :lol: Aztán kifele menet találkoztam Ancsykával, de ő azt mondta nem fog senkit megismerni, de úgy olvasom, h. mégis csak összejött! Sajna azt nem tudtam, h. Beni és Zsuzsó is jönnek :( Pedig elvileg Beni megismer engem... Zsuzsót meg nem néztem meg iwiw-en alaposan most, mert nem tudtam, h. jön :roll:

Amúgy a ma éjszakám csúcs volt... annyira fáj a fejem, majd' be kaka, de nem mertem bevenni fájdalomcsillapítót, mert nem tudtam, mit szabad...szidtam is ám magamat, h. miért nem kérdeztelek meg benneteket, főleg Kubut, aki babás és migrénes.
Aztán Sz ügynök azt mondta, h. néha egy-egy szemet bevehetek, de inkább igyak egy gyenge kv-t, na de éjszaka nem fogok... Azt hiszem a hormonok dolgoznak bennem (ez látszik az arcomon is, mert kijött egy csomó pattim :x ), ill. ideges is voltam valszín, de itthon ittam egy gyengébbnél is gyengébb fél nescafét és jól vagyok, bár a 4 óra alvás kicsit kevésnek bizonyult!
Na jól van, ennyit rólam... :D

Csucsu, csúcs aranyos, kaptam tőle egy tábli csokit a dvd-ért és nagyon aranyos csajszi! Nagyon várom, mit mondott Sz ügynök! Siess!!!
Kerestelek ám, de baromi gyorsan végeztem és nem találtalak már sehol... lányok szerint vv-en voltál :?

Pancsi meg egy hihetetlen nőszemély! Nagyon jó fej ő is, igazi ikrek, kicsit Sajtis :lol:
Szerencsére a doki elfogadta az ekg-s papírját, úh. már talán benne is vannak a lurkók! Bocs, h. elárultam, de gondoltam, lehet csak holnap jössz a géphez... :oops: :wink:

Rodi, szegényt nem hagytam érvényesülni, és még csak nem is gratuláltam neki :oops: pont úgy éreztem magam utána, ahogy te is írtad, h. csak vigyorogál és semmi más nem számított... mert mikor megkaptam a fotót, visszamentem hozzájuk néhány percre és csak az én babcimat volt a fő attrakció.
Amúgy jól gondoltátok, az egész alsó szint benenteket hallgathatott! Pancsi sem egy kis szégyenlős, ill. Ancsyka is egy belevaló, jó beszélőkével megáldott csajszi! Rodina talán csendesebb kiadás :lol: :wink: Talán jobb is, h. hamar eljöttem :D

Még folyt.köv.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Rodina itt is gratula, ma 2x :) Jó volt találkozni veletek csajok :)
Mindenkinek ++++++++++++++++++++, de most én nem leszek egy darabig szerintem
A doki lefújta a mostani beültetést és most padlót fogtam....az a baj, hogy nem is igazán tudom az okot, mert elsőre mondta, hogy nem tudja most megcsinálni és én leblokkoltam és nem tudtam figyelni .... valami olyasmi tán, hogy nincs tüszőérésem...talán.
Mindegy...majd lesz valami, de mindenkinek nagyon szurkolok tovább:)
Puszi
ancsyka

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám: Gratulálok a 7 mm-es manódhoz :D Szerintem jobb elsőre egy gyerek,persze nem baj,ha 2 vagy 3-om,de azért én személy szerint annak a híve vagyok,hogy a méh egy babára van kitalálva :P

Kép

kiss angyal

Navikám:GRATULÁLOK MÉG 1X!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szuper hírekkel jöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vaya:ment a privim :lol:

mindenkinek mennek a drukkok:)

Angyal:tök szupi lenne ha spontán összejönne annyira boldog lennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Filmet én sem láttam sőt nem is kötötte senki ehhez az inszemek kezdését! :shock: :shock: :shock: :shock:
sting1982

Széééééééééép jó reggelt (?) csajcik :D
Nem voltam erre másfél napig,most meg máfél ÓRÁBA telt,mire elolvastam azt a 6 oldalnyi termést,amit összehoztatok!

Sok-sok mindenről maradtam le,de mindenkinek gratula,és remélem jó volt a találkozó is!
Rodinak is hatalmas gratula!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Navi: Neked is nagyon-nagyon örülök,és hidd el,az az egy babó akkora boldogságot hoz majd,hogy eszedbe se jut,hogy többet szerettél volna!! Kívánom,hogy így legyen,hozzon nagyon sok örömet! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(UI: pár nap múlva figyeld a postaládid,és köcönöm!!! :) :) :) :) )
Vendég

*másfél óra...
írni már nem tudok :D
Vendég

Macsek, köszönöm a lapalját, iagán kedves vagy, mert h. neked is szükséged van rá, de látod, szerencsét is hozott :lol:
Nagyon vigyázz a kiscicáidra!

Sajti, mikorra kell menned uh-ra?
A tábliban javítottam, h. nem siekrált... :oops: úgy utálom ez leírni, de hát frissíteni kellett... nehéz volt nálad :(
Te ez a duma, bakker, na majd ha lesz egyszer (mert a mi drága Andikánk megszervezi :D ), akkor egy rögtönzött stand up comedy-t várnék tőled :lol: :wink:

Vaya, köszi az infokat, de aztán tapasztaltam, h. hüvelyi uh :D
Könyveket megduma priviben... de nekem nem annyira fontos ám, majd kitaláljuk...!
Émelygésre tényleg muszáj eszegetni vmi nem túl irritálót, éjszaka is abonettet ropogtattam, párom meg azt hitte répát eszem :lol: rop-rop rop... aztán nagyon ugrok...hop-hop-hop, na jó ezt majd inkább a kisgyereknek éneklem :lol:

Rodina, akkor ezennel hiatalosan szeretnék gratulálni neked!!! És természetesen lesz szívhang, ahogy nálunk is! Én 22-ét írtam neked a tábliba, de persze nem tudom pontosan mikor kell visszamenned, majd írd meg!

Zsuzsó, akkor ezek szerint te is megtaláltad a lányokat!
Ha sok a tüsző, akkor nem csinálnak lombikot? Vagy ez már nem "divat"? :?

Beni, valahogy én is nehezebben szúrtam most magam, legalább is kezdetben... nem egy leányálom és nem hiszem, h. ezen múlik is bármi... miért kellene ezt szeretni, ki mondja, h. kell?
Örülök, h. munkahelyeden kicsit bekeményítettél te is! Na nehogy ám már azt higgye, h. mindent lehet...

Zsu, elképedve olvasom a barátosnődet... :shock: ez vmi hülye vicc??? Na ne hogy már egy sz@ros film miatt nem kezdhetnek... Nyilván most szigorítottak, de bevallom én sem láttam. Mivel vidéki vagyok, nem igazán örültem volna csak ezért 2-ig várni, talán még az elején, mikor kezdtük az egészet, de akkor meg még nem is tudtam róla!
Vagy ha rögtön mondják az első konzultáción, h. kötelező, az oké, de pont kezdéskor... :roll: :(

Ancsyka, mi van??? :shock: De hát a múlkor még volt domináns tüsződ... hova tüntek? Nem értem, nagyon sajnálom... tudom milyen, mikor csak ülsz ott, mint egy hülye és nem fogod fel, amit mondanak! :( Nagy-nagy ölelés!!!

Remélem, nem hagytam ki senkit! Ha mégis, ezer bocs! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, tökéletesen igazad van... ez abból is látszik, h. amikor ikrek vagy netán többes ikerek, akkor szinte sosem várják meg a 39. hetet, ill. kisebb súllyal születnek!
Köszi a gratut :D
Remélem ápr-ban én is gratulálhatok neked!!!

Sting, köszike neked is! Aztán ne aggódj, lehet, h. megtörtént a randi! :lol:
És rád is vonatkozik az uccsó sor, amit Angyalnak írtam, de neked már akár márc-ban is :wink:

Kisbeeka, igazából én eddig (addig, amíg nem lett viszonylag magas a hcg-m) egy babában gondolkodtam, csak mivel felmerült a lehetősége az ikereknek, akkor kezdtem elképzelni milyen lenne és jó lett volna úgy is! Nyilván nagy boldogság egy baba is, így amikor már nagyobbacska és babázni támad kedvem, akkor majd lehet gondolkozni a másikon :lol:
Mit küldesz nekem, te lány :shock: :lol: Nem azért küldtem a dvd-t, mert várok vmit cserébe!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na szép, jövök és senki sehol :(
Nem baj, kicsit házimunkázom... az sosem árthat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]
írta:
navared
Kisbeeka, igazából én eddig (addig, amíg nem lett viszonylag magas a hcg-m) egy babában gondolkodtam, csak mivel felmerült a lehetősége az ikereknek, akkor kezdtem elképzelni milyen lenne és jó lett volna úgy is! Nyilván nagy boldogság egy baba is, így amikor már nagyobbacska és babázni támad kedvem, akkor majd lehet gondolkozni a másikon :lol:
Mit küldesz nekem, te lány :shock: :lol: Nem azért küldtem a dvd-t, mert várok vmit cserébe!!!

Neeeeem,nem is azért megy,de meg kellett várnom a kis csomagocskát,hogy a címedet megtudjam ;) :D :D
Semmi extra :roll:

Mennyi jó hírrel vagytok,én meg itthon unatkozom egyedül naphosszat,uram meg 2 állásban van,így lassan egy percre se látom. :(
Vendég

Navi!
Gratulálok a 7mm-eshez! Növeszgesd jó nagyra a babácskádat!

Rodina!
Most már hangosabban is gratulálok!!!!!

Angyalka!
Kicsit megkésve, de Boldog Névnapot kívánok!
A láz meg mondjon lee!!

Csajok!
Köszönöm a válaszaitokat, lehet veszek egy teszted, hogy valaki csinálja ezt vele vagy csak a hormonok!
Pusza

gyoreneildi

Sziasztok!!!

Itthon vagyok Én is,Csajok dél elmúlt mire eljöttem.

Nagyon örülök,hogy megismertelek benneteket. :D :D Tök jó,így archoz kötni a hozzászólásokat.Ahogy Navi írta,utánuk érkeztem,aztán Pancsi elsuhant mellettünk,de Navi szemfüles volt,és szólt Neki,na ha Rajtam múlik,simán elmegy mellettünk. :lol: :lol:
Rodina!!
Akkor már hivatalosan is gratulálok.Nagyon szimpatikusak vagytok a Pároddal,sajnálom,hogy nem tudtunk többet beszélgetni.

Navikám!!
Hatalmas gartula Nektek is. :D vv.en voltam,ott is aztán oylan sor állt,hogy csuda.

Pancsival találkoztam 11-12 között valahogy,jöttek vissza lentről,megnézték a babócákat.2 db 4 sejtest kapott vissza,láttam Én is. :D :D :D Remélem már túl van rajta és pihen. :) Csuriban kezem-lábam. :D És édes csajszi vagy Te Lány. :D :D

Ancsyka!!
A fene vinné el,nagyon sajnálom. :cry:

Na és Rólam!!!
:D :D :) :) :D :)
Minden leletünk jóóóóóóó.Férjecske sperma lelete,vérkép,Én hormonjaim,minden!!!!!Mehetünk inszemre!!!!! :lol: :lol: :lol: Annyi,hogy csinálnak egy HSG-t,mert a laparom az 1 éve volt,és azt mondta Szűcs doki,hogy inkább frissítsük fel,de nem is bánom.Aztán utána belecsaphatunk a lecsóba.És képzeljétek megkérdeztem,hogy most akkor kiújult az endóm??és azt mondta,hogy nem mondaná 100%-as,nem feltétlenül.Szóval nem kell műteni semmi.Mnyh 10 mm-es volt,annyit megjegyeztem ahogy diktált. :lol: :lol:
Csajok ÉN olyan boldog vagyok,hívtam egyből Apácskámat,és,és,és,IMÁDOM!!!!! :lol: :wink: Már látom az alagút végén a fényt!! :D
csucsu99
Budapest

Rodina: gratulálok nektek! :-) Ugye fogsz még azért jönni ide ezután is?

Navi: azt a fotót ha tudod, majd feltehetnéd ide is, hogy megcsodáljuk! :-)

Ancsyka: azt azért mondta a doki, hogy hogyan tovább?

Nekem változatlanul fájdogál a hasam, ha lefekszem, jobb egy kicsit. Olyasmiképpen fáj, mintha fel lennék fázva. Remélem nem vagyok! :-)
Figyeljetek lányok, ha netán megjönne jövő péntek előtt (amikor mennem kell biostrip-re), akkor is menjek a megadott időben, és legfeljebb azonnal kezdjük a következő menetet? És mi van akkor, ha mondjuk kedden jön meg? Akkor a péntek már 4.cn lenne. Menjek be csütörtökön, és szóljak, h megjött és kezdenénk a köv. ciklust?
Nem mintha erre gyúrnánk persze, csak most tervezem a jövő heti időbeosztásomat, és jó volna előre tudni, mi ilyen esetben az szokás! :-)

Kép
lujzici

Kisbeeka, persze nem panaszkodom, de a Zénuram is sokat melózik most és egész nap egyedül vagyok, na nem mindig, de egy nap is lassan telik... ráadául én a 4. emeleten nem nagyon akarok ugrálni, azaz felfele mászni, ráadásul úgy megyek, mint egy tetű :lol: laptetűűű :lol: Szóval átérzem a helyzetetdet! Nekem barátosném itt lakik a házban, na de ő sem szórakoztathat állandóan :D
Okés, akkor várom majd a csomit :wink:

Ildi, neked nem is kívántam boldogságos névnapot :oops: De most megteszem/ttem :lol:
Növesztgetem, de szerintem nő ő magától is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!
Akit érdekel egy kis egészség, itt van olvasgatnivaló:
http://www.tisztaelet.com

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó lenne,ha nekem is lenne egy barátnőm a házban...
Azaz a szomszéd lánnyal jóban vagyunk,de az ura egy szörny,miatta mindig csak titokban lehettünk együtt,és sietnem kellett haza,amikor szólt a csajszi,hogy mindjárt hazaér.
Olyankor áll a bál.
Meg aztán van 2 gyönyörű fiacskájuk,emiatt egy perce sincs,rohangál velük mindenfelé,meg aztán már egy ideje dolgozik.
Szóval unalom van nálam ezerrel.
Párom este 9,mire hazaér,utána meg telefon a másik hely vezetőjével,és akár 2 órán át is dumálnak....

Szóval én csak várom a másik szobában,hogy mikor szól már hozzám is. :(

Pedig mondtam neki,hogy nem ér ennyit az egész...

Az a gond,hogy még mindig nagyon szigorúan vagyok fogva,félt nagyon engem,emiatt nem mehetek semerre,boltba is csak vele este,ha még nyitva van akkor.
Ráadásul 7végén is dolgozik.
No nem panaszkodom tovább,de lassan 4 hete tart ez az állapot.

Megyek inkább főzni vmit :D
Ötletek? ;)
Vendég

[quote="kakti"]S írta:kaktiziasztok Lányok!
Akit érdekel egy kis egészség, itt van olvasgatnivaló:
http://www.tisztaelet.com

A csíráztatás engem is foglalkoztat egy ideje,de nem tudom,hol van a biopiac... :roll: :)
Vendég

Csucsu, ezek szuper hírek!!! Annyira örülök! :lol:
És mikor kezdtek? Csak hogy táblit frissítsem :wink: És hsg mikor lesz? Uhh, de beindultak a dolgok! Naccerűűű :D

Köszi a híreket Pancsiról... akkor ezek szerint még mindig ugyanaz a szisztéma nála, mint nálam :lol: 2 kis manócska a pocijában!

Lujzi, mindenképp menned kell pisitesztre, mert így tudnak lezárni! Ha nem sikerül... mintha Rodi is ennyire bizakodó lett volna :roll: :D , akkor is ki kell hagyni egy hónapot, ez már egy ideje így van...
Remélem, nem vagy felfázva, ne is gondolj ilyenekre!!!
Igyekszem feltenni a sztárfotót :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?