sziasztok!
sikerült vissza olvasnom!
Szilvás, nagyon sajnálom a kutyit!
remélem, hogy meg tudtok bírkózni a veszteséggel, Barbcsi, ez rád is vonatkozik nagypapid miatt!
gratulálok a sok kis babócához! Tomika, Bence, Lili, Fanni, huh, remélem, hogy nem hagytam ki senkit!
Évi, amúgy tuttti kuki!
nekünk is ilyen volt az uh kép!
a megcsúszást nagyon sajnálom! még jó, hogy nem lett bajotok! éttermes beszólás meg jó lehetett! igazad volt, hogy nem hagytad ki a ziccert!
Ircsi, nagyon klassz képeket csináltatok Katáról! gondolom, hogy a klinikán kicsit jobban foglalkoznak veled, mint amúgy és idő is van megvárni, hogy a kisasszony odaforduljon, hogy minél szebb képek legyenek!
igaz?
nekünk is így volt a Shcöpf Méreiben, a 4Dn... jó egy kis protekció!
Vanilla, nem semmi milyen receptes oldalt linkeltél... áucs! mondjuk most elég szar a gyomrom, így az ebédem egy banán és egy gyüm.joghurt volt... de sebaj!
Brigi üdv itt, bár én csak pompom vagyok, de hidd el, jó a csapat!
ja, szerintem nem érdemes szőrtelenítened a hasadat, ha eddig nem tetted, mert így már tuti, hogy mindig is kelleni fog! :S szóval inkább viseld el, szülés után, ahogyan a linea negra is (bár nekem nem volt), tudjátok, a köldöktől lefelé vezető sötét csík a szeméremcsontig... szóval az is elmúlik, ha piszkálod, akkor viszont továbbra is ott marad!
lányok, drukkolok továbbra is a 18 hetes vizsgálatokhoz, minden rendben lesz, és egyre többen megtudjátok, hogy milyen nemű lesz a picike Élet a pocitokban! ez olyan megható!!!
itt is havazik, de igazából csak vízesek az utak, megmaradni nem marad, szerencsére!
jön anyósom, én meg elmegyek kicsit kiszellőztetni a fejemet, mert eléggé feszült vagyok az utóbbi napokban! :S
mindenkinek jobbulást, aki kicsit is beteg!