Új privát üzeneted érkezett!

Vanilla,Algopyrin...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

az lesz már nem nagyon bírom .

ma itthon van a kicsi fiam az oviban nincs áram se fűtés én meg haza hoztam, ne hogy már hidegben legyen azt kapjon megint vesemedence gyulladást mint az ősszel mikor apjánál volt láthatáson
Vendég

megyek lepihenni addig megkel a lángosom is puszim mindenkinek sziasztok :)
Vendég

na újra itt vagyok...alukáltam egy jó nagyot :D

Barbi!
Gratula a pici fiucskához!
Részvétem a papádat illetően...! :(

Woody!

Gratula a pici lánykátokhoz!

f.h.brigi
Ismét Üdv a csapatban (én is üdvözöltelek)

Csajok!
tudja valaki hány liter golyó kell a szopipárnához?Köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vanilla...nálunk holnap lesz lángos :D imádjuk mi is...jó étvágyat majd hozzá! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ma tejfölös-gombapörit csinálok nokedlivel :D 2 hete vágyom rá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek feladom a tp papíromat :)
majd jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

f.h.brigi üdv itt! gyere sűrűbben és mesélj magadról egy kicsit!

mááááá megint a kajáról beszélünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: sok éhenkórász! :lol: :lol: :lol: :lol:

[/b]

Kép
gtunde75

sziasztok!

sikerült vissza olvasnom!

Szilvás, nagyon sajnálom a kutyit! :( remélem, hogy meg tudtok bírkózni a veszteséggel, Barbcsi, ez rád is vonatkozik nagypapid miatt! :(

gratulálok a sok kis babócához! Tomika, Bence, Lili, Fanni, huh, remélem, hogy nem hagytam ki senkit! :oops:

Évi, amúgy tuttti kuki! :) nekünk is ilyen volt az uh kép! :P a megcsúszást nagyon sajnálom! még jó, hogy nem lett bajotok! éttermes beszólás meg jó lehetett! igazad volt, hogy nem hagytad ki a ziccert!

Ircsi, nagyon klassz képeket csináltatok Katáról! gondolom, hogy a klinikán kicsit jobban foglalkoznak veled, mint amúgy és idő is van megvárni, hogy a kisasszony odaforduljon, hogy minél szebb képek legyenek! :) igaz? :) nekünk is így volt a Shcöpf Méreiben, a 4Dn... jó egy kis protekció! ;)

Vanilla, nem semmi milyen receptes oldalt linkeltél... áucs! mondjuk most elég szar a gyomrom, így az ebédem egy banán és egy gyüm.joghurt volt... de sebaj!

Brigi üdv itt, bár én csak pompom vagyok, de hidd el, jó a csapat! :) ja, szerintem nem érdemes szőrtelenítened a hasadat, ha eddig nem tetted, mert így már tuti, hogy mindig is kelleni fog! :S szóval inkább viseld el, szülés után, ahogyan a linea negra is (bár nekem nem volt), tudjátok, a köldöktől lefelé vezető sötét csík a szeméremcsontig... szóval az is elmúlik, ha piszkálod, akkor viszont továbbra is ott marad! :(

lányok, drukkolok továbbra is a 18 hetes vizsgálatokhoz, minden rendben lesz, és egyre többen megtudjátok, hogy milyen nemű lesz a picike Élet a pocitokban! ez olyan megható!!!

itt is havazik, de igazából csak vízesek az utak, megmaradni nem marad, szerencsére!

jön anyósom, én meg elmegyek kicsit kiszellőztetni a fejemet, mert eléggé feszült vagyok az utóbbi napokban! :S

mindenkinek jobbulást, aki kicsit is beteg!

sophie27

Zsófi köszi :)

f.h.brigi,ne haragudj én nem üdvözöltelek,szóval szia,üdv itt,gyere gyakran. És én is max az epilátort ajánlanám a szőkítést vagy borotvát semmiképp.

Na,NEM licitáltam ezerféle dologra :oops: 8) hehe.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Érdekesség avagy azok a bizonyos leggyakoribb nevek:

http://www.nyilvantarto.hu/kekkh/letolt ... ev2009.xls

Kép
gtunde75

na megjöttem
odaraktam a kajcsit :D
most práizsis szenyó a menő...amíg nincs kész a pörim :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Atya Gatya!
Most nézem... :( megint nem olvastam át...de feltaláltam egy új felvágott nevet :D
Ez tetszik...megint agyon nevetem magam :D
Ilyen balféket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag a "práizsis szenyó" után emésztgesd a privimet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

megtettem Tündi!!! :D Emésztem...keményen...remélem az lesz(mármint emészthető) és (nem okoz szorulást a végére) :D
Köszönök mindent!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

azta Csajok mennyit írtatok! :)

Ez a sok finom kaja, ááááá felháborító :lol: :lol: :lol: .

Mi ma gombalevest és paradicsomos spagettit ettünk sok-sok sajttal :) . A vacsi gyros lesz :) :) .

Csillag,
tiszta nyelvújító leszel :) :) .

f.h.Brigi,
Üdv, közöttünk! Én nem szedném le a hasamról a szőrt, mert kipattoghat, begyulladhat. Sztem ne csinálj vele semmit, szülés után tuti el fog múlni, főleg ha terhesség előtt nem volt. Na szegényke, most aztán jól eligazítottunk, mi? :wink:

Sophie,
nekem Ilanggal volt linea negra-m, de most még nincs. Lehet, hogy most nem lesz? Amikor Ilangot vártam, nagyon erős csík volt és majd 1 év múlva múlt el teljesen. Olyan voltam mint egy csíkos hasú kismalac :)

Ma beszabadultam egy H&M üzletbe és nem bírtam ki, vettem magamnak 1 hosszú ujjú és egy rövid ujjú hosszított pólót. Én most olyan boldog vagyok, hónapok óta nem jutott magamra semmi keret, így most kirúgtam a hámból :wink: . Alíg várom a 2 hét múlva esedékes UH-t, hogy megtudjam ki lakik odabent. Úgy vennék már egy-két pici rucit, de még egyelőre nem mertem...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

csíkos hasú kismalac :lol:

Kép
xtina75

Tina,
nagyon randa volt, de tényleg... 8) 8) Pólóban szép kerek formás pocakom volt, de a csíkom/csíkjaim hááááát???? Nekem a köldököm felett is volt, bár az nem volt olyan sötét és vastag mint alul.... mondom akárhányszor tükörbe néztem póló nélkül a kismalac jutott eszembe :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vanilla,
elmúlt a fejfájásod???

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
10-12-14-16 hét

Kép
gtunde75

Tünde,
de szépen kerekedik a pocid!!! Nagyon jó ez a montázs!!!
Nagyon csinos vagy!! :) :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer köszi! :oops: :lol: :lol: az értelmi szerző egyébként Évi :arrow: Ő csinált először ilyen montázst... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok.
Csak egy gyors bekukk a fektetés előtt.
Úgy néz ki, hogy hugink lesz, és rendben van mindene. :-)
Évi, az AFP -n 1,0 alatt voltunk,a statisztika így a nemével kapcsolatban bejött. És a kínai naptár szerint is... :lol: :lol:

Most is nagyon nyüzsög, érzem őt...
:lol:

Egyébként nagyokat kortyolt a magzatízből, ásított is, meg cumizta az ujját. :-)
a 4D-s kép nem lett jó, de azt mondta, legközelebb is megpróbáljuk elcsípni a portréját...

szilvás76

Tünde,
most már csak azt áruld el, hogy kell ilyet csinálni? Mondjuk nekem csak 2 pocifotóm van, egy 14. hetes és egy 16. hetes, tényleg azt még nem is tettem ide fel, na majd pótolom.

Addig is szép estét mindenkinek!

(megyek mert Apa megcsinálta a gyrost, és most ennem kell!!!) :lol: :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,
de örülök a huginak és, hogy minden rendben!!! Remélem megnyugodtál te is végre!! Kellett neked/nektek ez a jó hír! Most már csak jó jöhet :wink: .

Na tényleg leléptem....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi gratulálok a kislányhoz!!

evilany

Sucer nem tudom hogy kell csinálni, nekem is apa csinálta... :oops: :lol:

Kép
gtunde75

Hű.....ti aztán termeltek! 3oldalt végigolvasni.... :D

Üdv az újnak! :wink:

Részvétem mindekettőtöknek (Szilvi és Barbi)!

Nálunk "műapa" apukája halt meg...
A mi családunkban mindig bejött: egy születés egy halál... :?

Bébibogyó az elmúlt pár napban nagyon szadiz....
Olyat csinál, mintha felállna, így kifelédudorodik belőlem....nagyon feszítős...és nagyon látszik!
Lehet nem szereti a laptopot, mert az az ölembe van, s csak akkor csinálja.

Megyek Gmailen kukkolni :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Sucer nem tudom hogy kell csinálni, nekem is apa csinálta... :oops: :lol:

már a montázst? azt it is apa csinálja :lol:

evilany

van egy jó kis prógi lányok... picasa. ott szupi montázsokat lehet csinálni ;)

sophie27

Segítsetek!

Ki az előadója ennek a számnak? :

"Mondd mit adhatnék, ha nincs más, csak a holnapom?
Ez egy nagy világ, én már régen itt vagyok!"

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Clárika. Nagyon ismerős a szöveg, a dallam sokat segítene...
Sajna így nem ugrik be...

Tegnap... :lol:
BPD : 46 mm
placenta: mf
szívműködés rendben
gravs: 19
átlagos magzatvíz
zárt hasfal
négyüregű szív
vesék terrületén kóros e. nem látható
ép gerinc és végtagok Gyomor és hólyagtöltődés látható!

És nagy valószínűség szerint kicsilány.
Nyüzsgött, olyan aranyos volt. :-)
Apa is csak leste... :-)

szilvás76

Sziasztok!
Mindenkinek szebb napot...bár most nem esik a hó.
Egész éjjel nem aludtam...Tündi!...elgondolkodtató...és számomra "kilátástalan" a helyzet.De majd csak lesz valahogy.Próbálok valamit a "cégnél" intézkedni...bár nem látok rá esélyt!
Szilvás...ezek szuper hírek!Gratulálok!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép jó reggelt Lányok!

Szilvi,
de jó, hogy minden rendben!!! Mondott vmit a doki az AFP-re?
Kicsilányhoz gratula!!!!! :D :D

Clárika,
sajnos én nem ismerem ezt a "számot", én is dallamban jobb vagyok... :oops:

Évi, Tünde,
akkor a montázst nálunk is Apa fogja megcsinálni :wink:

Ma meló van, nyomatom!
Azért még jövök 8) 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A szám címét én sem tudom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Régi vagy új szám?Férfi vagy nő énekli?
rajta vagyok a keresésén :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mondtam, hogy kombinált teszt negatív volt (emlékezett is rá), a 12. heti UH jó volt, ez meg most alacsony. Mondta, hogy na nézzük meg...
Fél órát voltunk bent, ebből 20 perc mozi volt. És mindent rendben talált, mindent kibogarászott, a szivecskét külön is, hogy a kamrák- pitvarok-sövény rendben legyen...

Utána mondta, hogy minden rendben, ha nagyon aggódok, és az megnyugtat, elküldhet a Magzatdiagnosztikára, de ott is szte csak azt mondanák, hogy korán vették le a vért.

Mondtuk, hogy nem megyek, amúgy sincs jelentősége, én pedig elfogadom az ő diagnózisát. :-)
Minek menjek, hogy úgy járjak mint Dia? Idegeskedjek, aztán kivágnak egy se ilyen-se olyan lelettel? Á, nem kell KERESNI, ha nincs mit. :-)

szilvás76

Mit kap az aki rájött mit keresel Clárikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
:D :D :D :D 8) :D :D :D :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szabó Eszter:...hogy majd te is szeretni tudj

Hello, jó reggelt, hát ez volna a világ
hello ébredj itt már nem igazak a csodák
De akár kereslek majd , akár megtalálsz
itt a legjobb helyen jársz.

Mondd mit adjak még?
ha nincs más csak a holnapom,
Egy nagyon nagy világ én már régen itt vagyok.
De semmit sem tudok csak szeretni úgy,
hogy majd te is szeretni tudj!

Helló jó reggelt, nem lesz semmi baj
de igen látom addig még jön egy pár vihar
Még nem is sejted, hogy hibázni is fogok,
de akkor is ez lesz a legszebb dolog.

Mondd mit adjak még?

Tudom, te nem tehetsz még sokat
Csak írd át az égi szabályokat
Soha ne halljunk meg másokat
És ha újraszületne
Veled majd a világ
Gyerek válna, mindenkiből, aki bánt
Amit most hallanod kell, te soha nem hallanád

Mondd mit adjak még?

http://www.youtube.com/watch?v=72GLEioWUXM

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na a mai jótettem is megvolt már :D
Remélem örömöt szereutem vele! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hahó
nincs már itt senki? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Van valakinek jó ötlete milyen testápolóval kenjem a habtestemet?nagyon száraz a bőröm...és a nivea...nem jött be :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag. Babaolaj. Nem kell sok, de sztem jobb a síma testápolónál, ha ennyire száraz a bőröd.

szilvás76

köszi Szilvás :D eszembe sem jutott :( pedig van itthon :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Szilvi itt is gratulálok! Nagyon örülök, hogy mindent rendben talált a dokid. És persze annak is, hogy kislány. Igazad van, hogy nem mész tovább, főleg, ha az I. klinikára küldenének. Szerintem a dokim is veri a fejét a falba már, hogy minek küldött. Viszont a cukrom, bár azt mondták, hogy jó, szerintem azért a felső határhoz nagyon közel van.... :roll:

Csillag nagyon ügyes vagy! :lol:

Én még mindig gondolkozom a 4D-s uh-n. Nem tudom menjek vagy sem. Legközelebb a 30. héten van uh, azt egy kicsit messzinek találom, viszont én még mindig nem szeretném tudni, hogy fiú e vagy lány. Ezzel a férjemet őrületbe kergetem :lol: mert ő meg nagyon kíváncsi már.

királylány

királylány....miért is vagyok ügyes? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Húúúúúú, Csillag..... :)

Ne tudd meg milyen régóta keresem! :)
Imádom ezt a számot! :)

Erre szeretnék majd egy kis diavetítést csinálni majd, a pocakos korszakból, meg a bébikorszakból! :)

Clárika
Kép
clárika

szép szám...nekem is tetszik...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,
hát azért mert megtaláltad az előadót és a teljes dalszöveget! :wink: :wink: Mai jótetted :) . Mikor mész genetikai UH-ra? Te kit érzel a pocakban, fiút, vagy lányzót?

Dia,
4D, még én is nagyon agyalok rajta. Annyi a különbség, hogy mi szeretnénk kollektíven tudni a nemét, így arra 2 hét múlva van esély. Aztán csak a 3,. héten van UH? Az 10 hét :shock: :shock:

Évi,
merre jársz?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Akarom mondani 30. héten..... látod Csillag nem csak te ütsz félre... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?