Új privát üzeneted érkezett!

Puszika, pocaksimi és babaragik mennek!!!!

skrisz72

Sziasztok, csak gyors bekukk!

Tillnek köszi a híradót.

Köszönöm a sok rám gondolást, este még jövök! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ancsi, jó tüszőrepesztést, álmomban veled leszek :lol: , nem semmi időpont :oops:

Puszi beszélni beszélni beszélni, gyönyörű manócskákkal :D Babaragacskamion elindult

Kugli, nagyon sajnálom, hogy nem jössz, és azt is hogy most így érzel, én nagyon szeretném, ha pár nap múlva visszatérnél közénk. Ölelést küldök :!:
pbj12

Puszi!
Aztán 2 hét múlva várunk odaátra+++++++++++++++++++++1-2 babával.

KépKép

Kép
keny

Puszi,
sok sok babatapi Nektek!!!!!!!!!!! Most pihizni fogsz???? Mi a mostani "recepted"???

Ancsi,
hűűű, éjfélkor??? Te adod be???? Drukk hozzá!!!!!!!!!

Keny,
gratula a mocorgáshoz, olvastam, hogy most már jól érzed :wink:

Baba,
rendbejöttél már??? Hogy mindig van valami... sajnálom!!!

Bols,
jól vagytok, igaz??? Nagyon örülök neki!!!!
Vendég

Hajrá Puszi és Puszikák++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi Neked jó repesztést:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kugli:
én is sajnálnám ha nem jönnél. Megijedtél ez természetes szerintem mi is hasonlóan reagáltunk volna páran. Ez a legfontosabb az életünkben és talán sokkal érzékenyebben reagáljuk le mint kellene. Ráadásul az épp lombikozókban dúlnak a különféle hormonok is. Egyedül voltál otthon is az is nehezítette a helyzetet. De nem hiszem hogy ezért nem kellene jönnöd.

Puszi:
Hogy vagy?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Kenymami, szép nevet választottatok a picifiúnak! :)

Puszika,babaragi és drukközön!

Ancsinak ++++++++++++!

Kuglica, átérzem a helyzeted....,megértelek. Hidd el ,pár hónap és letisztul minden.Ölellek és nagyon sajnálom, hogy így végződött.

Én jövő pénteken mehetek uh-ra, már nagyon várom.

jóccakát!
nani72

Jó reggelt!

Puszi: nagyon örülök a 3 pici babakezdeménynek, kívánom hogy + 9 hónap álljon ellőtted :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++

Nati: válaszoltam :wink:

Lányok, olyan aranyosak vagytok hogy így drukkoltok Nekem, nagyon jól esik :D Én már nagyon mennék a babásba, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :oops: :oops: (megjegyzem az ikresbe is)
Éjfélkor megvolt a repesztés, holnap 11re kell menni :D (picit izgolok, hogy minden rendben legyen)

Ma még mindenképp megpróbálok jönni

Szép napot, puszi Mindenkinek
ancsi80

Ancsi, minden rendben lesz.+++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: gratulálok Fannihoz (nekem is nagyon tetszik ez a név) :lol: :lol: és nagyon örülök hogy a doktornő is mindent rendben tatált :wink:
ancsi80

Ancsi: minden rendben lesz! :wink:

Puszi: +++++++++++++++++++++tonnányi babaragacs!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ancsi, lassan már túl vagy, nagyon drukkolok!!!!!!!!!
(várunk a hírekkel)

Puszi, remélem az 1. adagok már odaértek tőlünk, azóta is folyamatos ragacs a "3 gyönyörűségnek"++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám, hajrá jövő hét :wink:

Szrityi, teis jövő hét, hajrá!!!!!

Keny, rohan ám az idő (ilyenkor venni csak igazán észre). Jól vagytok ugye?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Babim, rólad sem feledkeztem ám meg soha :wink: . Pocid, mit mondott a saját orvosod? (gyönyörű nevet választottatok, nekünk majd Pannink fog születni egyszer...)

kalkata

Sziasztok!

Ancsika: holnapra egy kalappal!!!! :D Várunk majd a jó hírrel! :wink:

Teszek ma táblát is majd, ok?

Köszi a ragacsokat! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
+++++++++++

Ancsi
+++++++++++
Vendég

Én is át szoktam lesni a babás topikba, egyszer így is úgy is mindannyian ott leszünk:)

Babi láttam, hogy kislányt vártok, gratulálok.

Keny a Te kisfiad is megnéztem :lol:

Bols örülök, hogy minden rendben veletek.

Puszi++++++++++++++++

Ancsi++++++++++++++++

Nani Neked az UHU-hoz+++++++++++++++++

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszi mindnekinek a gratulákat.

Kalkata: fejvakarás volt. A vizeletben tesztcsíkkal nincs baci, nekem meg szétszakad a hasam és folyamatosan pisilnem kell. (van, hogy 30, van, hogy 10 percenként). Az antibogyótól kezd szaporodni a gomba, kaptam kúpokat rá Kaptam 1 cs. Monuralt még, de nem használt. Holnap lehet viszek vizeletet tenyésztésre. ELEGEM VAAAAAAAAAAAN a bajokból!

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi: extra babaragacs +++++++++++++++++++++++++++

Ancsi: neked is sok sok babaragacs :) +++++++++++++++++++++++++

BAba: gratula a kiscsajhoz! :) :)

Kalkat: külön pussz! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kalkata:
jaj igen csak nem tudom addig össze jön-e az átjárhatósági, mert az nagyon fontos lenne hozzá.

Minden akciózónak mennek a drukkok. ++++++++++++++++
Akinek babaragacs kell azoknak meg azt küldök ++++++++++++

szrityi

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Babim, elhiszem, minden rossz múljon el (bárcsak varázsolni tudnék...)

Szrityi, hol csináltatod és mikor?

Jó lenne már egy kis meleg, napsütés, ez az idő depresszióssá tesz mindenkit! Soha nem lesz már idén tavasz...

kalkata

Sziasztok lányok!

Hiányoztok.. :cry: És bánt, ami történt.. nem az én stílusom.

Gondoltam, megírom, hogy ma megint fordult velem a világ egyet. Növekedett a hcg hétfőhöz képest és a doki azt mondta, hogy még nincs lejátszva.. és mosolyogva (életében először mosolygott), azt mondta, hogy rosszalkodik a kicsi és ha megmarad, ez egy ilyen rosszalkodó gyerek lesz. :wink:

A helyzet:

Márc. 4: hcg 1586, progi 61
Márc. 8: hcg 247, progi 90
Márc. 11: hcg 422, progi 99,81

Úgyhogy nem lehet tudni, a doki szerint "ebből még bármi lehet". Kedden kell visszamennem egy újabb vv-re.

Felhívtam a nőgyógyimat, aki azt mondta, hogy olyat ő még nem látott, hogy elhaló embrió esetében növekedne a hcg és majdnem duplájára .. és szerinte ez nagyon jó hír. (Azt mondta, ha elhalna az embrió, akkor ma a hcg-nek már csak 50-100 körülinek kellene lennie.)

Felhívtam egy nővérkét (máshol): ő szerinte lehet, hogy hibás a március 4-i érték (mármint nem úgy hibás, hogy hibáztak.. hanem vagy laborműszerhiba vagy ilyesmi).

Felhívtam Harcikát, aki letört, mert azt mondta, hogy neki továbbra sem tetszik. De én már megbántam, hogy felhívtam és mondtam neki, hogy ne haragudjon, lehet, hogy igaza van, de mégsem tudom most ezt felfogni és inkább egy nyugodtabb hétvégét szeretnék.

Na.. úgyhogy csak azt akartam mondani, hogy én nem akartam megbántani senkit.. de a mai események után is, olyan lelki-hullámvasúton vagyok, hogy félek, nem tudok reagálni én már semmire rendesen. Sírva jöttem le a Kaáliból, a buszon mindenki engem nézett. :cry:

Most megint reményekkel vagyok tele és szükségem van ezekre a reményekre. Az egyszemkém ugyanis, úgy tűnik, még kapaszkodik.

Hát ilyenek történnek velem. :roll:
kuglica

Kuglica: kívánom, hogy teljesüljön az álmotok!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
És bármikor felhívhatsz továbbra is! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglicaaaaaa
:shock: Hat en azert halkan meg szurkolok nektek 8) Jaj de jo lenne ha csak az az elso vv lett volna "hibas! :D Halkan de szoritok egykednek!!! 8) Uhu nem volt :roll:

Es mindenki masnak is aki epp akciozik szoritok!!!! 8)

Kép

Itt is megkerdeznem ha mar erre fele jarok hatha tobben adnak tippeket egy 5000-es coragon felet szurtam meg be hetfon azaz szurtak...mikorra urulne ki ez mikortol nem fars az eredmeny? :roll: Elore is koszonom meg ha csak valami tippel is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyors bekukk :D

Puszi+Bridget0801
Babatapancsok mennek ezerrel:+++++++++++++++++ :D :D

Kugli drukkolok hogy az álom valóra válljon :lol: :lol:

Én izgulok, jó lesz már holnap ilyenkor :shock: :shock:

Puszantás
ancsi80

babatapancs= babatappancs :oops: :oops:
Bocsi
ancsi80

Bri:
Nekem Choragon után minimum 1 hetet mondott a doki, hogy ne tesztelgessek mert úgyis pozitív lesz.

Kugli: Összeszorult a torkom arra amit írtál. Annyira szorítok Neked!!!!
Most már annyi izgalom ért Téged, hogy most nagyon nagy örömnek kell jönnie!!!!

szrityi

Ancsi!
Szorítok+++++++++++++++

Puszi!
Kiscsajok fészkelődnek remélem!!!+++++++++++++++++Ragasztók!!

Kuglica!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny

bridget - uh még nem volt, az sajnos még korai (azt mondták, hogy még nem látnának semmit). Mindenki az uh-lehetőségre vár: a kaális doki, a nőgyógyi és én is, de sajnos az még legalább egy hét. (A kaális doki azt mondta, hogy 2000-3000 hcg-nél nézne uh-ot.) Addig szemezünk a vv eredményeimmel és próbáljuk kitalálni, hogy éppen vajon mit csinál egyszemke.. :roll:
kuglica

Sziasztok,
micsoda hírekre jövök!

Kugli, ++++++++, hogy minden jól alakuljon.

Puszi, babaragacsok, és szólj, ha kell a progi!

Ancsi, remélem, rendben volt a repesztés, és minden szépen fog haladni a maga útján!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: remélem fogok szólni! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi - még egyszer nagy drukkot küldök a kispusziknak.

Ancsi - drukkdrukk holnapra!
kuglica

Kuglica,
örülök hogy jöttél és megosztottad velünk!!!!!!!!! Az én drukkjaimon nem fog múlni!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(csak halkan jegyzem meg, korábban nem akartam rákérdezni, de nekem brutál soknak tűnt a hcg-d az első vv-en... - reméljük az a nem jóóóó!!!)

Puszi,
babatapik sok sok rakománnyal ma is útjukra indultak!!!!!!!!!!!!!
Hogy érzed magad????? Mit csinálsz napközben????

Ancsi,
köszi, mindjárt írok!!!!! Nagyon drukkolok Nektek holnapra, reméljük doktornéni szuper ügyes lesz :wink:

Brigiet,
én dupla choragont szoktam kapni, és szuri utáni 9, napon még iszonyat halovány a 10-es teszt, a 11-en meg negatív és a 13-on szokott halovány pozi lenni (aztán a csík eltűnik vagy ottmarad, de másnapra már nem :cry: :cry: , stb, ezért nincs még kistesó :cry: )
Nagyon drukkolok nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!

Mi holnap megyünk konzira, már izgulok, hogy mikor folytathatjuk :roll:
Vendég

Ancsi: holnapra nagyon drukkolok és várom az üzit! :wink:

Puszi: ++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica: ++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Koszonom!!!Amugy en is Kaalis vgyok de csak olvasgato mert nem sok idom van irogatni :oops: csak abba a par topikba meg oda is neha elmaradozva :oops:

tnati
Hat akkor az en felem mar holnap nem lenne bennem :?: mert ha 2szuri 11napon nega az 1szuri legyen 5 akkor nekem meg a fel legyen 3 :arrow: vgy hulyen vezetem le :?

Szrityi
Neked 1het az 1szuri akkor ismet ott vgyunk hogy a fel szuri 3nap :roll:

Azert koszonom csajok es tenyleg drukk mindenkinek :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Kuglica,
imádkozom érted, hogy minden rendben legyen!
És olyan, hogy laborhiba, igenis lehet!Énis kórházban dolgozom.A gépek sem 100%okat!Az első eredményed szerintem is túl magas!De a mostani szépen emelkedik!Nagyon drukkolok!

Puszi,
babatapik mennek!

Ancsi,
holnap mész a picikért?Drukkolok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ja, velem annyi, hogy tegnap megjött, ismét 34.napra.Nagyon boldog vagyok, mert nekem sosem volt ilyen pontos ciklusom!
Fogigátló elindult! :P :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, akkor hajrá kezdés! :D

Kugli, örülök, hogy visszajöttél. Hidd el, jó lesz itt neked a kezdeti kavarodások után. Bízz a kicsiben, látod, szeretne veled maradni. Nagyon-nagyon drukkolok neki, hogy erősen kapaszkodjon! Pihenj sokat, egyél sok fehérjét (husi, banánturmix), és igyál sok folyadékot. Ne feledd, amíg nincs vérzés, addig baba van!

Puszika, kismami, babaragi szállítmány elindult! Várlak odaát a másik topikban!!!!!!!!! Gyere mááááár!

Ancsi, egy kalappal mára!!! :wink:

skrisz72

Puszi, gyönyörűségeknek +++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kugli, jó újra látni! Vannak még csodák látod, nagyon szeretne hozzátok tartozni, ragaszkodik++++++++++++++++++++
Töprengtem énis azon (mivel most nem járok "kezelésre"), hogy nem jövök, de gyorsan ki is vertem a fejecskémből, hisz nehéz időkben oly jó volt a lányok támogatása, ellenkező esetekben az örömökben való osztozás, hogy nem mondok le RÓLATOK!!!
Nem telik el nap hogy ne kukkantanék be, ne drukkolnék a hozzám hasonló problémával küzdőknek! Oly jó látni mikor babavárás koronázza a sok kitartást, megpróbáltatást (melyet mindannyian át fogunk élni!!!).

kalkata

Sziasztok,

Kugli
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Puszi
Babaragacsok útnak indulva, legalább 10 tonna!:)

Ancsi
++++++++++++++++

Meli
Hajrá fogigátló!
Vendég

Ancs es Puszi: mai babaragacs adag ++++++++++++++++++++++

Bridget, en meg a masikban szoktalak olvasgatni, no meg neha bekukk a blogodba is :oops: :oops: :oops: . Nem semmi azert amin kereszul mentek... Nagyon drukkolok ++++++++++++++++

Kugli: vigyorgok, latszik? :lol: :lol: :lol: , örulok, hogy velunk maradsz. Akartam irni privit, par nap mulva, de megeloztel - igy a hosszu hetvegen valamikor megejtem :) . Kivanom, hogy jol alakuljanak a dolgok, es dobogo szivecskevel, jo helyen legyen a kis MiniKuglica!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kakata: nanaaa! nem mesz sehova! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kép :lol: :lol:

Bri: ha időd engedi, írj ide is gyakrabban! :wink:
És szurok-szurok! :wink:

Ancsika: Kép

Kalkata: még jó, hogy nem hagytál itt minket!!!! :twisted:
De egy sütizéssel még lógunk egymásnak! :wink:

Amina: örülök, hogy ide is írsz! :wink:

Kugli: hosszú lesz a hétvégéd, de igyekezz nyugodt maradni, jó? :oops: Nagyon drukkolok! :D

Meli: hurrá Piri, hajrá fogigátló! :D

Táblában stimmel minden?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedlim++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi:nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kugli, olyan sokat gondoltam rád, meg Egyszemkére, és látod hogy akar küzd ŐŐŐŐŐ, ( szerintem is az első vv volt a sok) a további babaragacson nem múlik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, neked is küldöm a szállítmányt. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Meddig leszel otthon?

Én mindig úgy gondotam, hogy a várakozásos napok a legrosszabbak :oops:
pbj12

sziasztok!

Kuglikám, :) én nem hagyom abba neked és egyszemkédnek a szorítást :!: ( én azt hiszem 8+fél hónap és szülni fogsz)

Puszika, tonnányi ragasztót küldök!!!!!

Ancsi ++++++++++++++++++++++drukk!!!

Bridget, nem értek a coragonhoz :? , de gondolom kell legalább 10 nap a kiürüléshez. Biztos kapsz jó választ mástól. Drukkolok neked is!

Baba, dejóó, kislányotok lesz! ( magam is lánypárti volnék)

szép napot mindenkinek!
nani72

Puszi, igen tartogatom / ha jobb idő lesz összehozunk egy talit - akár többen is, már rég volt/

Ancsi, várunk a hírekkel!

Amina, persze, h nem!!!!! pusszantás

Meli, hol dolgozol?

Mostanra megvolt első hypozásom is, csak "ténferegtem" már 2 napja (nem tudtam mire vélni), mára odáig fajult, hogy majdnem elestem a szédüléstől (pedig szigorúan tartom az étkezéseket, CH-t), cukrom 2,5 volt :shock: :shock: :shock: /üzemorvos itatott is azonnal cukrosvizet, addig nem engedett el :roll: / Ezt az érzést soha nem akartam megismerni... :cry: - senkinek nem kívánom (csökkentem az esti MET adagomat 1/2-re)

kalkata

Puszi,
+++++++++++++++++++++ :D :D

Kugli,
jó, hogy itt :wink:
sok ++++++++++++++++++++

Ancsi,
++++++++++++++++++

Kalkata,
hypo :roll:

angel37

Puszi,
+++++++++++++++++++++ :D :D

Kugli,
jó, hogy itt :wink:
sok ++++++++++++++++++++

Ancsi,
++++++++++++++++++

Kalkata,
hypo :roll:

angel37

Ancsi hírek (kicsit megkésve, mert nem volt nálam a telefon):

9 sejtecskét sikerült leszívni!

Itt is gratulálok és nagyon-nagyon drukkolok! Nyáron sárgulni fogok az irigységtől a gömbölyödő pocakodat látva! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?