Új privát üzeneted érkezett!

Hó-Hahó! (na ez már nem vicces..brr..)
nem akartam ma sem kimozdulni, de a gyerekemet mégsem tarthatom bezárva..elmentem vele a játszóházba, és milyen jól tettem, annnyira élvezte :D :D aztán mekiztünk egyet ( :oops: :oops: ) és elaludt..viszont jó hír, h tudtam venni neki nagyon jó, nekem is tetsző cipőt féláron!! annyira örülök, mert cipő terén én nagyon gógyis vagyok..ez meg nagyon kis vagány pasis és bőr..van benne puha thermo bélés, de ha elnézem az időt, elkél..

pszichés zihálás? nekem állítólag pszichés keményedésem volt..a legutolsó kórházi benttartozkodásomnál a dokim rámküldött egy pszichológust..mondjuk hatott, mert nem volt több keményedés :shock: :shock:
remélem elmúlik idővel, de már lehet, h a babó is nyomja már ki belőled a szuszt..néha én is szuszogok..vagy pihegek..
az éjszakám katasztrófa volt..sztem óránként megébredtem, a gyerek iszonyat amit művelt odabent..lehet, h ő is átalakít??

na lépek gyurmázni..ez lesz a premier..kiváncsi vagyok..

M.
Vendég

Hahhóóó !

Éb vagyok csak nem vagyok :oops: na ezt jóóól megaszontam.
csomagolok :)

Kép
freyja

Sziasztok!

anyamaci: nagyon jó a kép a kisbabádról! ha biztosra tudnám, hogy nekem is megmutatja magát a kisfiam, akkor elmennénk újra 4D-re, de a múltkor 20 percig néztük ahogy alszik, teljes takarásban.

niki: maximálisan együttérzek veled! szerintem már te is tudod, hogy mit kell tenned :(

emi: örülök, hogy minden rendben veletek!

Képzeljétek, ma először apa is érezte a baba rugdosását! Olyan boldog volt! Izmosodik a legénykém!

Kíváncsian várom az élménybeszámolót a taliról!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Halihó Lányok!

Tegnap mi is megnéztük az Éli könyvét, nagyon bejövős volt!!

Mercy: vigyázz magadra nagyon! Felháborítónak tartom, ahogy veled viselkedtek!! Ez a bebeszélés szöveg?!!

Pocak: örülök, hogy nincs szín, pihizzetek, Riccardo is nődögélhet nyugiban!

Látogatás a kórházban: hozzánk csak az újdonsült Apa jöhet, mivel a többiek messze vannak, és fél napot kéne utazniuk a pár óráért, de még nem is ez a legfőbb indok, egyszerűen csak szeretnénk megszokni, hogy 3 fős családdá alakultunk. Aztán még pár nap otthon (5 nap apasági), és akkor jöhetnek, Anyu akkor úgy kivesz pár napot, hogy segítsen (kizárásos alapon, mivel vidékről jön, nálunk fog lakni, de csak rövid ideig). De addig megkértem mindenkit, hogy legyenek tekintettel a kérésünkre. Szerencsére elfogadták, nagy duzzogva, de majd kárpótolva lesznek, csak később ;)

Anyamaci: nagyon-nagyon édes a kislányod! A magzatvíz miatt drukk, hogy ne okozzon problémát!!

Emi: szuper, hogy minden rendben és hogy jól vagyok!!!

A mai talira sajna nekem esélytelen volt eljutnom, így várom a többiekkel a beszámolót!

Mindenkinek nyugis estét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.03.11 19:17-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Megjöttünk! Szupi volt a pocak tali. Jelentem, az összes topik mami, akik ígérték, hogy eljönnek, ott is voltak. Nagyon édesek és kedvesek élőben is a Lyááányok :D Persze, mint mindenki itt.
A beszámoló nagyon röviden és nagyon tömören: KFC-ben kezdtünk, Mekiben végeztünk :D
És beszámoló másképpen:
Kezdeném ott, hogy a nagyobbik lánykám picit elvette sok témáról a figyelmem, mert a felétől csak azt lehetett hallani tőle, hogy "mikor megyünk????". De ő is hősiesen bírta végig azért. Pedig szegényem orrfolyással ébredt és már-már azon gondolkodtam, hogy lemondom a talit, mert nem szeretnénk senkinek betegséget vinni. De láza nem volt, kedve is szuper jó és igazából nagyon el sem kaphatott senkitől semmit mostanság, mert nem voltunk közösségben, csak itthon és egy-egy rövid sétán, de akkor is max.varjúkkal találkoztunk. Mikor a férjemmel erről beszéltem telefonon, Nóri rögtön mondta is, hogy "deeeee, menjünk a pocakos nénikhez"... így elmerészkedtünk, mert nagyon szerettem volna én is jelen lenni a mai talin.
Ja és még egy jó dologgal kezdődött a napunk. Apa elment reggel a kocsiért, mert még futópadra tették, így nem kellett gyalogolnunk szerenécsre. Tehát az akadályok akadálymentesítve lettek és teljes élő nagyságban megjelentünk - igaz, kicsit megkésve.
Bibar, Edi, Barbuss, Maki és Zsani már ott voltak. Később csatlakozott hozzánk Fókamóka is a kisfiával, aki viszont angyalian végig aludta az utat, majd kicsit felébredve, megmelegedve nagy étvággyal, hatalmas kék szemekkel, belakmározott egy kis krumplit némi szenvics kíséretében. Édes kispasi, nem is értem, miért nem láttunk eddig sok-sok fotót róla?!
Evés, ivás megtörtént kismamik módjára, közben beszélgettünk. Majd megejtettük az üzletelést is, szebbnél szebb rucikák kerültek elő :) Bibar hatalmas szatyrokkal jött ám! :D És én Editől is szépségeket kaptam. Élvezettel nézegettük a manócuccokat :D
Zsani hozott fényképezőt is, így egy francia pasi bevonásával (sajna nem volt Edi zsánere, pedig... :) na, de majd legközelebb körültekintőbbek leszünk :D ) sikerült lencsevégre kapni és megörökíteni a MamiBandát. (azért megnéztem volna a pasi arcát, ha mindannyian egyszerre felálltunk volna az asztaltól :D )
Természetesen a fotó hiányos, így reméljük a köv. talira azok is el fognak tudni jönni, akik most kimaradtak.
Mekiben pedig egy menü betolása után búcsút vettünk, ez volt kb. fél 3-kor :D
Én személy szerint nagyon örültem, hogy taliztunk. Remélem, ha jön a jó idő, akkor meg tudjuk ismételni. Ugye??

Anya.maci: édes a kép a Picúrodról!

Niki: sajnálom a rossz éjszakád, de érthető :(

Mercy: remélem, elmúlt a rosszullét és ma már jobban voltál. Hogy lehet egy zihálást pszichésen produkálni?! Miket találnak ki?!

Emi: édes a kis kerek pofisod :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Hello, én is itt vagyok :) !

Manorka, olyan jól összefoglaltad a talit, hogy hirtelen nem is tudnék hozzáfűzni semmit :D !
Illetve mégis:
mi volt Bibar első kérdése, amikor odamentem hozzájuk? (Edi, Bibar és Zsani már épp a KFC-nél vették a hamijukat :wink: !)
Hová tettem a pocimat :wink: :shock: ??? Aranyos volt :D !
Szóval garbó, vastag kardigán, és vastag téli dzsekin keresztül lehet, hogy kevesen hiszik el, hogy túl vagyok már a félidőn is :) !
Magamhoz képest pedig már eléggé feszül, és nagynak érzem a pocim, mert hát teljesen lapos volt korábban :oops: ...

A másik érdekes jelenet az volt, amikor csapatostul bevonultunk a WC-be :lol: !

Fóka, tényleg eddig miért nem tettél fel képet Milánról? Annyira ééédes :D ! Na és persze Manorka kislánya is egy tündérke, és szerintem őróla sem nagyon láthattunk fotót eddig :wink: ! Mondjuk én az iwiw-en már gyönyörködtem benne, mint már Barbuss Emmájában is :wink: !

Gabi, örülök, hogy már apa is élvezhette a mocorgást :D !

Tényleg, milyen pangás volt ma, így hogy 7-en taliztunk :wink: !

Jó időben, kevesebb ruhadarabbal a "nyakunkban", tényleg jó lenne majd még egy nagyobb tali is :wink: !

Zsani, gyere majd a fotókkal :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Ma este elaludt Stella. Délután még ott voltam nála, "beszélgettünk" és eszerint megértette, hogy milyen nehezen hozom meg ezt a döntést és ő meghozta helyettem. :cry: :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, teljes szívemből együtt érzek veled :cry: ............

Anikó

Kép
mamaki73

Niki, nagyon sajnálom!!! :cry:

Kép
Kép
csipetnyusza

Fóka, amúgy tényleg ma te voltál a tali hőse!!!
Egy ilyen picurkával, babakocsival, ilyen zord időben átutazni a várost :shock: ! Ez hihetetlen energiáról, és erőről tanúskodik! Szóval le a kalappal :wink: !
Szerintem én el sem indultam volna :oops:...
Találtál végül valami járgányt (triciklit) Milánnak?

Anikó

Kép
mamaki73

Hellóóóóó lányok :D

hűűű a mai tali klassz volt, élveztem nagyon, jó volt látni Titeket 8)

Manorka remekül összefoglalta, nem is tudnék mit hozzáfűzni :) talán annyit, hogy Nóri egy tünemény... egy igazi jókislány, és mikor búcsúztunk el, hatalmas puszit kaptam... Én meg olvadoztam össze meg vissza... :roll:

Maki
van ott pocak :wink: látni azért, meg picilány szereti a pont neki való albit, nem úgy mint a fiam, hogy egy egész 200nm lakást akar egyből :lol: :lol: :lol:

Fókamóka, valóban egy hős vagy, nagy H-val, eszméletlen, hogy így nekivágtál BKV-val... és Zalán tüneményes, imádnivaló kispasi ez tény. Találtál neki motort???

Anya maci
remélem nem lesz gond nálatok a víz miatt... nem is tudtam, hogy ha sok a víz az baj... :( Gyönyörű a picilány, nagyon szép:)

Emi
a kis kerekfejű picilányod is imádnivaló, nagyon cukiiii :D

hűűűű de nincs kedvem holnap dolgozni :S
Vendég

Fóka, boooocs, terhesagyam van :oops: !
2x is le"Milánoztam" a kis édi Zalánodat :oops: .... Hogy honnan vettem a Milánt :shock: :wink: ???

Edi, Botid már most tudja, mi az a kényelem :wink: !

Én is örülök, hogy láthattalak titeket így "face to face" is :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Köszi Nóri nevében is!

Edi: Boti albija valóban jó nagy, afféle luxus lakosztály :lol: Széééééééép és csiniiiiii pocókád van!

Igen, kimaradt Fóka hősiessége a mondandómból. Bocsi! Pedig tényleg ekkora utat kismanóval, hóban, hidegben.... le a kalappal és köszönjük, hogy rászántad magad!

Zsani: majd a képeket elkérhetném? Menteném a gépemre eredeti méretben, ha nem gond. Már Apa is nagyon kivi! 10 percenként megkérdezi "Na? Van már kép? " :lol:
Ja, lehet azért, mert a lánykám azt merte mondani, hogy jó volt a fiúkkal ma :lol: :lol: :lol:

Maki: korábban, még a topic elején tettem fel Nóriról képeket, csak töröltem is másnap, mert akkor még nem nagyon szerettem volna, hogy be tudjanak azonosítani. :oops:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Csajok, aki szereti a nextet, felkerült az oldalukra a nyári kollekció. Én már csorgattam a nyálam egy sort. Jajj nekem. Álomszépek.

Kisfiú: http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys

Kislány: http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka

hihi éppen ezt böngészem Én is, és már ki is néztem egy halom szerkót Botinak.... Szólj, ha rendelsz :D:D:D:D
Vendég

no, én lefekszem... Jó éjt lányok :)
Vendég

Edi: :lol: :lol: nekem még az előző adag is úton van, de én is hasonlóan stoppoltam le a rucikat. Annyira ellenállhatatlanok, hogy csak na.
Ha gondolod, írhatsz közvetlenül annak a lánynak, akit megadtam, de nekem is küldheted és akkor leadom az enyémmel együtt szívesen. Ahogy jobb Neked.
Szerintem a hétvégén írom össze én is. :lol: :lol: :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jó éjt, én is megyek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Niki: Sajnálom nagyon... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin. :)
Engem ma egész nap pociszúrás, görcsölgetés kísért...na meg rugdosás 1000-rel.
Biztos nődögél a picilány...

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!!

Niki!
Sajnálom! De talán jobb igy...hogy nem neked kellett döntened. És biztos vagyok benne, hogy megértette, hogy ha nehezen is, de elengeded, és "megmented" a szenvedéstől.

Talisok! Biztos szupi volt a tali igy a leírásokból!!! Én is ugy ottlettem volna!!
Kapunk majd képeket??

Lizym 38 fokos lázzal zárta a napot! :( Remélem csak a fogától.

Nekem ma kétszer keményedett erősebben a poci, most meg görcsölget.

d.dodó

Niki: Nagyon sajnálom Stellát!! Együtt érzek veled! De biztos Stella nagyon hálásan hagyott itt titeket! Ez az ő döntése volt, biztos érezte, hogy jobb lesz neki így! Hidd el, hogy ti mindent megtettetek, amit csak lehetett!! Sajnos nem sok ilyen gazdi van! Próbálj megnyugodni, bár tudom nehéz! De A babóka miatt muszály! Stella is így akarná! Azért hozta meg ő a döntést, hogy ezt a terhet levegye a válladról!
Sok puszi!

Talisok! De szupi lehetett a tali!! olyan irigy vagyok!! :) Na de talán ha jobban állunk már anyagilag, a következő talira fel tudok utazni pestre! :)

Nócival nem tudom, hogy mi volt ma! tegnap este rosszul mozdultam, és jó nagyot szúrt a pocakom! Aztán ma egész nap alig mocorgott. Nagyon megijedtem. Most este lreztem picit, de közel sem annyira, mint eddig. Azt hiszem ha apa végzett a fürcsivel, hallgatózunk egyet, hogy megnyugodjak...

El is köszönök csajok! Holnap jövök!! :)

Szép álmokat mindenkinek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

sziasztok! most értem haza, barátnőmmel jól elbeszéltük az időt! én leszek a tanúja, máj. 22-én lesz a lagzi.... de 86-szor megkérdeztem,h biztos akar-e egy bálnát maga mellé, amikor ő olyan szép lesz és a fényképeken csak eltakarom :oops: :cry: :lol:

képzeljétek: a fényképező kiakadt-lefagyott annál a képnél, ahol én is rajta vagyok :shock: még neki is sok voltam :lol: szóval ma este nem tudom őket feltenni, holnapra varázsolok vmit!!!!!
nagyon jó volt látni Titeket, én örülnék, ha lenne még!!!

megyek, kicsit visszaolasok, utána szuszóka

Kép
zsani78

Niki: fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom Stellát! vígasztaljon, h ő döntött így és biztos jobb neki!!!

poci: mi volt a dokinál? hogy vagytok?

gabi: örülök, akkor apánál is még nagyobb a boldogság :lol: :lol:

mercy: nagyon jó, h makk egészséges vagy, de ez a fokú ziháltság talán mégsem normális :shock: remélem azért javul majd!!

manorka: tüneményes gyermeked van!!!!!!!!! és a fiúkon jót kacagtam :lol: :lol: köszönjük a remek összefoglalót :lol:

fóka: tényleg hős vagy, a fiad pedig egy angyal! .....és az a tigris-szerkó.... :lol: :lol:

bocsánat, ha vkit kihagytam, mára hulla vagyok! de mosolyogva alszom el!!!! jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Hol a reggeli műszak?? :shock:

d.dodó

Ma majd 8:20-tól van csak egy órám! Aztán semmi terv mára, azaz majd délután lesz mosásom.
Ja, de még annyi, hogy a polcokat végre felrakjuk asszem.

Ha hazajöttem a suliból, majd hívom a dokinőt..azaz megpróbálom!
Megy ma valaki UH-ra?

d.dodó

Jóóó reggelt! :)

Poci: Mizujs? Mit mondott a doki???

Zsani: Várjuk nagyon a képeket!!! :) Gratula a tanuskodáshoz!! :)

Nóci miután a frászt hozta rám tegnap, ma már most kezd mozgolódni! :) Muszály volt meghallgatni lefekvéskor, mert tiszta ideg voltam! Ráadásul nem is találtam vagy 3-4 percig a szivecskéjét. Azt hallottam, hogy mocorog, de nekem bizonyíték kellett. Aztán apa kezébe vette a dolgoz, és 10 mp alatt megtalálta Nócit :) Na, akkor megnyugodtam:)

Csajok! " napja bal oldalon nagyon húzódik a pocak. Elég kellemetlen. Mit lehet tenni ellene? Sztetek ha hsználnék terhes bandázst, akkor enyhülne? Az végülis tartja is a pocakot, ugye??

Meme

Kép
hmeme
Németország

jó reggelt!
poci: mi volt tegnap dokinál? óvatos volt, veled, ugye?!!!!

meme: sajnos ez nem csak nálatok van így, a mi útjainkról inkább nem is mesélek :twisted: :twisted: örülök, h megnyugodtál este :lol: sajnos nem tudom, h a bandázs segít-e.

Kép
zsani78

jajjj! Ma kell mennem a városba...:( Annnyira niiiiincs kedvem!!!!
Ráadásul buszozni kell, mert ugye apa elvitte a kocsit. :( Az egész délelőttöm rá fog menni. Kell mennem az APEH-hoz tb-t intézni magamnak, aztán posta, t-mobile, és ha még futja az energy-ből, akkor benézek a sebészetre a bogyóval az oldalamon...(persze csak ha még érvényes a tb-m, mert ha nem, akkor marad jövő hétre...
Ha hazaértem, akkor ma végre megfőzöm a bablevest!:)
Délután meg takarítok, jönnek este a a Nóci keriapujáék. Sütök négerkockát:) Azt hiszem ma sem kell majd ringatni...Tegnap is kivoltam mint a liba. :) 3 napja rendületlenül festek, aztán tegnap megadtam magam! Muszáj volt lefeküdni egy picit, mert azt hittem összeesem. Aztán beszusszantam másfél órára!:) De olyan jól esett:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

csajok: van vkinek normális képformázó progija? a méretet nem engedi ide feltölteni, viszont ha átállítom a méretet, akkor összenyomja a brigádot. én csak a paint-al próbáltam, de elég béna lesz :( a fényen is lehetne korrigálni..... tegnap este azt hittük, h kuka lett a gép, de szerencsére csak egy kép fagyott le :shock: még sosem csinált ilyet, nem is értem....

Kép
zsani78

meme: azért ésszel :wink: ez kicsit soknak hangzik, ne terheld túl magad!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

zsani!
Nekem a picasa van letöltve a gépemre, azzal szoktam méretezni.
Ingyen letöltkető a www.picasa.com -ról.

d.dodó

zsani: lehet hogy igazad lesz! :) lehet hogy lerövidítem a programot! :) Azt hiszem a postát és a dokit mindenképp holnapra hagyom.bár az apeh-hez sincs sok kedvem...
Marad a t-mobile...meg meglepem magam valami Nóci cuccal :) Ma jó kislány, megérdemli! Majd veszek valami apróságot. Engem az is boldoggá tesz:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

jaa..holnap szombat...akkor jövő hétre:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

niki: részvétem :(

meme: nekem is húzódik a pocim, ahogy egy kicsit is állok, de azt mondta a doki, hogy ez nem gond, ráadásul a szemérem csontomnál bal oldalon a nyirokmirigyek is fájnak, de erre is azt mondta, hogy a lepény arra felé van, meg a méhszalagok is oda mennek és azért. A munkahelyen semmi bajom, 8 órát ücsörgök, de otthon nem vagyok képes a fenekemen megülni. Nem is tudom poci hogy bírja!

zsani: nagyon várjuk a képeket a taliról, örülök, hogy jól sikerült! jót nevettem manorka kislányán, hogy fiúkkal találkozott (lehet hogy meglepődök majd a képeken???? :)

Barnusom tegnap estére megint lázas lett, pedig amúgy nem beteges típus, de a dokihoz nem akarom visszavinni, mert akkor megint kiír 1 hétre. Most párommal van otthon, nekem már óvatosnak kell lennem a szabikkal. Most hívtak az előbb, mára semmi baja nincs, szerintem mire estére hazaérek zombi lesz a párocskámból :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Ma éjszaka álmodtam először a kisfiamról! Olyan furcsa volt, mert megszületett és a Barnus volt az, de így 7,5 évesen, tehát két Barnusom volt, de az újszülöttet Botinak hívtam, de sose tudtam, hogy melyik az. Nem ikrek voltak, hanem teljesen a Barnus mindkettő. Ebből látszik, hogy még egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz Dani-baba, nem tudok elvonatkoztatni a Barnustól.

Még egy újabb élmény éjszaka: úgy begörcsölt a vádlim :shock: ilyet még nem éreztem soha! Pedig este még magnéziumot is bekaptam. Most meg alig tudok lábraállni, olyan izomlázam lett tőle.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

zsani: és ha elküldenéd a közös mail címre a fotót? oda talán nem kell tömöríteni és jobban meg tudjuk nézni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsani78 2010.03.12 10:51-kor.

Kép
zsani78

na, ezt az egyet most "összeszenvedtem", egy kis türelmet kérek és a mailre elküldöm a többit
muszáj elutalnom a számláinkat, mert elfeledem, utána ráérek tovább bogarászni :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok,

Sajnálom Stellát!!!

Tegnap reggel nekem is begörcsölt a vádlim, én nyújtottam rá, és jó lett.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

zsani: köszi a képet! bibar, barbuss, edi, maki, fóka, manorka? jó a sorrend?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

gabi: tökéletes :lol: :lol: :lol:
megyünk postára, utána jövök!

hol van a nép????????

Kép
zsani78

Sziasztok !

Jaj, de jókat írtatok a taliról, nagyon örülök, hogy ilyen szuperjól sikerült ! Kérünk a képhez kommenteket, ki kicsoda :D Én is szívesen bejelölnénlek titeket az iwiwen, írjak privit vagy hogy csináljátok?

Niki: őszinte részvétem, nagy fájdalom lehet ez Nektek, nagyon sajnálom :cry: :cry:

Úgy látszik, tegnap lehetett valami a levegőben, mert egész délután, estéig görcsölt a hasam :cry: a bölcsibe alig bírtam elvánszorogni, és utána csak feküdtem, de így isnehezen enyhült. NEm keményedett, hanem görcsölt, mint mensikor, nagyon ijesztő :cry: Szóval én ma bekérezkedtem eg ypotya uhra, biztos, ami para alapon :roll: főleg a méhszáj miatt. De aminek nagyon örülök, negatív lett a kenettenyésztésem, szóval valszeg csak azért csípett az a fránya kúp, mert nem is volt rá szükségem!

Ma megint alig tanulós napom lesz, szörnyűű, egy csomó intéznivalóm van.

Poci: mi volt tegnap? sajnos még mindig nem jött meg a füge, ki érti ezt a postátt??? Nagyon aranyos vagy a felajánlással, de úgy látom, későon olvastam, kerianyud már eljött, igaz?

Anyamaci, nagoy köszi a privid, sok sok igazsgáot írsz benne válaszolok majd! !

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok lányok!!!

Zsani
hihi jó a kép, bár kicsit úgy érzem el van nyúúúlva :D:D:D Jó ez így, hogy közzé tettük??? :oops: :roll:
Részemről jobban örültem volna ha a közös mailre megy inkább... :oops: :roll:
Vendég

Lányok, én lemaradtam erről a közösmailről. Bekerülhetek én is ? :oops: kinek mit írjak?

Edi, talán tényleg jobb, ha az ilyen képeket ott nézegetjük

Kép

Kép
bébike4

Gabi, köszönöm szépen a privit, most már minden tiszta!! Küldöm én is az elérhetőségeim! :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike
priviben elküldöm...

Zsani, ha a többiek is belemennek, légyszi szedd le innen a képet , és a közösre küld el inkább :oops: :roll: :oops:
köszi :roll:
Vendég

Lányok, mesélnem kell valamit, és tanácsot kérni.... de nem szeretnék úgy járni mint Niki anno (hogy olvasta Anyuja amiket írtunk) így majd akkor írom, ha eltűnt a kép.... :oops: :roll:
Vendég

Edi, köszönöm szépen, Gabi is elküdlte már!

Kép

Kép
bébike4

hogy tudom levenni???????????

Kép
zsani78

bocsánat, csak jót akartam :oops: :oops: :oops:

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X