Sziasztok!
Megjöttünk! Szupi volt a pocak tali. Jelentem, az összes topik mami, akik ígérték, hogy eljönnek, ott is voltak. Nagyon édesek és kedvesek élőben is a Lyááányok
Persze, mint mindenki itt.
A beszámoló nagyon röviden és nagyon tömören: KFC-ben kezdtünk, Mekiben végeztünk
És beszámoló másképpen:
Kezdeném ott, hogy a nagyobbik lánykám picit elvette sok témáról a figyelmem, mert a felétől csak azt lehetett hallani tőle, hogy "mikor megyünk????". De ő is hősiesen bírta végig azért. Pedig szegényem orrfolyással ébredt és már-már azon gondolkodtam, hogy lemondom a talit, mert nem szeretnénk senkinek betegséget vinni. De láza nem volt, kedve is szuper jó és igazából nagyon el sem kaphatott senkitől semmit mostanság, mert nem voltunk közösségben, csak itthon és egy-egy rövid sétán, de akkor is max.varjúkkal találkoztunk. Mikor a férjemmel erről beszéltem telefonon, Nóri rögtön mondta is, hogy "deeeee, menjünk a pocakos nénikhez"... így elmerészkedtünk, mert nagyon szerettem volna én is jelen lenni a mai talin.
Ja és még egy jó dologgal kezdődött a napunk. Apa elment reggel a kocsiért, mert még futópadra tették, így nem kellett gyalogolnunk szerenécsre. Tehát az akadályok akadálymentesítve lettek és teljes élő nagyságban megjelentünk - igaz, kicsit megkésve.
Bibar, Edi, Barbuss, Maki és Zsani már ott voltak. Később csatlakozott hozzánk Fókamóka is a kisfiával, aki viszont angyalian végig aludta az utat, majd kicsit felébredve, megmelegedve nagy étvággyal, hatalmas kék szemekkel, belakmározott egy kis krumplit némi szenvics kíséretében. Édes kispasi, nem is értem, miért nem láttunk eddig sok-sok fotót róla?!
Evés, ivás megtörtént kismamik módjára, közben beszélgettünk. Majd megejtettük az üzletelést is, szebbnél szebb rucikák kerültek elő
Bibar hatalmas szatyrokkal jött ám!
És én Editől is szépségeket kaptam. Élvezettel nézegettük a manócuccokat
Zsani hozott fényképezőt is, így egy francia pasi bevonásával (sajna nem volt Edi zsánere, pedig...
na, de majd legközelebb körültekintőbbek leszünk
) sikerült lencsevégre kapni és megörökíteni a MamiBandát. (azért megnéztem volna a pasi arcát, ha mindannyian egyszerre felálltunk volna az asztaltól
)
Természetesen a fotó hiányos, így reméljük a köv. talira azok is el fognak tudni jönni, akik most kimaradtak.
Mekiben pedig egy menü betolása után búcsút vettünk, ez volt kb. fél 3-kor
Én személy szerint nagyon örültem, hogy taliztunk. Remélem, ha jön a jó idő, akkor meg tudjuk ismételni. Ugye??
Anya.maci: édes a kép a Picúrodról!
Niki: sajnálom a rossz éjszakád, de érthető
Mercy: remélem, elmúlt a rosszullét és ma már jobban voltál. Hogy lehet egy zihálást pszichésen produkálni?! Miket találnak ki?!
Emi: édes a kis kerek pofisod