Új privát üzeneted érkezett!

Nyaaj Betty, ne kezdjed már!
Vendég

Gabi! Csodaszép kislány! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lányok a Betty itt kiáltozik az ajtóban, hogy nyissam ki! Most mi legyen :roll: ?
Vendég

Vanili!
6+6-on vagyok ma.Tegnap láttuk.

Én kinyitnám :wink:
cukigabi
Budapest

Nem mered kinyitni miii :?: :lol: :lol:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meg azt felejtettem elmondani...hogy lehet rossz is a teszje...mivel megszegte a nagy szabalyt...csak egyfelevel tesztelunk!!!!!!szabalyt igy kavarodas alakult...ha marad a reggeli ugyanazon teszteles mellett...akkor meg holnap vidulva nyomja el a kovetkezo tesztjet...DE meg lehet pozi mert ez a ketto annyira kulombozo,hogy valami nem tiszta...ekkora kulombseg ezt en sem hiszem el :roll: de majd reggel kiderul.Es ha tehetitek egyfajtaval kell tesztelni vegig es amikor mar tutko akkor lehet hozni ilyet is meg olyat is meg minden felet :lol:

Betty
Szep az uj vonalzid bar en meg nem vettem volna le :roll: Itt is irom meg azert drukkolok!!!Majd reggel eldol :roll:

[quote]m írta:éghogy nem tudsz fogalmazni egész nap ezt próbáltam megmagyarázni, de senki nem értette meg

:lol: :lol: :lol: :lol: Lehet veled nem is en szoktam beszelgetni 8) :lol: :lol:

Melinda
Elhiszem,hogy orulsz a kezdesnek :) Es bar azt mondjak nem lehet erbe szurni...hat van ott azert hajszal er is..lehet nem hal meg tole az ember azaz tutko de en inkabb kilevegostelenitem...az azert csak nem baj? :wink: A gonalt pl 75-on kell legteleniteni...pedig abban szinte nincs is...na de nem ez a lenyeg...ezek mar csak reszletkerdesek...hulyeseget nem mondtam ancsinak azaz baja nem lesz tole...o meg ha akarja igy ha akarja ugy csinalja :wink:

Gabi
De hisz ez egy szupi kep :shock: :o 8) 8) :D Istenem :D hanyadik napon vgy mar?Szerintem mostmar csinalj egy kismamis vonalzit!Meddig varsz meg a 9.honapig 8) :lol: :lol:

Ancsu
Hat ahogy erzed... :wink: mint irtam rosszat nem csinalunk vele azert az egesz gyogyszert ne nymd ki legtelenitesnel :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BREAKING NEWS
Kép
Vendég

Mire megirtam a regenyem uj oldalon vgyunk :shock:

Bettyiiii megint nem birsz magaddal?Lehet ez a sok hormon :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi, tök szupi!!!

Bri, Betty, akkor bízhatunk! A tesztelésről akkor is kiborító... tudom mert csináltam én is...
Vendég

:lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
megkaptad az avit :?: teccik :?:

betty615

Betty!
Mit jelent az avatarod? :roll:

Bri!
Most nézegetem a vonalzókat.
cukigabi
Budapest

Betty
Avid LoL :lol:

Csoki
Igen meg remelhetunk es hat ertem,hogy idegtepo latod ezert is mondtam Gyancsinak...ez eros idegzetueknek valo :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Segitsek vgy van mar kedvenc? 8)
LoL Laugh Out Loud bovebben :arrow: http://hu.wikipedia.org/wiki/LOL

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
LOL azt jelenti, hogy sok nevetés, vagy nevess csak nevess, vagy hangosan nevess....valami ilyesmi
Ha beteszed ezt a nevető pofát :lol: , akkor ott is neked lol-t ír ki :lol:

Bri nem válaszúúsz :?: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.03.11 21:41-kor.

betty615

Betty
Nem akarsz regisztralni a facebookra? 8) mer akkor ott csetelhetnenk de az olyan mint az iwiw 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Man irtam :shock: avid LoL :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

AAA meg mi :roll: :lol:
Már az iwiwtől is herótom van néha :lol:

betty615

Bri
most minden üzidben leírod, hogy avid lol :?: :lol:

betty615

Egyenlőre berakom ezt,aztán majd nézelődök holnap.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
szépike lett nagyon :wink:

betty615

Gabi
ceeeeeeeep :D

Csoki
Bob es bokek :lol: :lol: Betty akkor meg pelusba pipilt 8)

Betty
Jaaa utana lattam mirol vakeralsz waazze itt mar este van :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi :shock:
Most mas van es sarga is :shock: masik tecc de te vgy a kismami 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj csajok Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem tudom eldönteni,egyenlőre marad ez.

Kép
cukigabi
Budapest

:lol: :lol: :lol:
Én már nem pisiltem akkor pelusban, az Csoki volt :lol: :lol: rosszul emléxel :lol:
Bob és bobek látod, még a címére sem emléxel :lol: lehet, te pisiltél még akkor pelusba :lol: :lol:

Na viccet félretéve, én mindig néztem, és imádtam :lol: :lol: :!:

betty615

Mivan Bri, mit nézed az órádat annyira :?: :lol: Nagyon öveges a szemed :lol: :lol:

betty615

Betty
Mondom en mar nekem keso van :lol: :lol: elirtam....en is neztem es szerettem... :lol: Az oram...szerinted miert nezem :roll: amiert te is fogok nemsokara 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah, értem :lol: így má mááás, akkor én is Kép Kép :lol: :lol:

betty615

Na én megyek is aludni... :wink:
jó éjt :!:

Kép

betty615

Kiurult a topik :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ilyen koran :shock: :lol: na jo ejt!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ancsu
Szisza hogy van? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Tőled nyúltam :oops:
De a végére kell valamit írni?

Kép
cukigabi
Budapest

Bri csak nem apa hívását várod :lol: ?

A képen a Betty tépi a fülem 8) merthogy kinyitottam az ajtót.

Gabi nagyon szép a vonalzód!

Na én is lepihenek :lol: bár ciki de arra ébredtem a műtőasztalon hogy az anesztes teszi vissza a nyelvem a számba :lol: TÖK CIKI most sírok és nevetek együtt. Azért gáz ez csajok. Biztos most megy még ki az altatás...
Vendég

Na arról kéne képet adnom a tábliba. Nem itt csini képeket küldözgetni.

Bri, lepihentél? Én megyek.
Vendég

Bri!
Írtam hozzá,értelmes a vége?
mert azt nem értem pontosan mit jelent.
Mit kell írni találkozunk, találkozásig vagy találkozás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.03.11 22:58-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Vanili!
Sok jó kis kép készülne mindenkiről ilyenkor! :lol:
Nekem állítólag azt kiabálták,h ne emeljem fel a fejem.Már akartam felülni.Itthon,ha megcsörren az ébresztő pattanok ki az ágyból,biztos ott is így akartam :lol:

Na mostmár tényleg megyek én is!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Nem ertelmes mert vgy marad az angol vgy atkell tenni sajat szovegesre ott mar kisse nehezebb az ugy :oops: Ez ceeep nekem almom vagya volt ez a kismamis vonalzi remelem maradhat nekem :roll:

Csoki
Nem nem fekudtem le csak epp a sulyadokat neztuk anyuval a csekket es nem ertem :twisted: Na ezert utalnek itthon lakni vazze :twisted: tavaly feleves sulyadok 8000valamennyi belettek fizetve...most jott az ezevi 3csekk levezetes...9000valamennyi fel evre meg a masodik felev meg valami elmaradast is ir +6000ft :twisted: m :twisted: lyen elmaradas ha belett fozetve megvan a multevi sot meg a 2008as csekk is...jah es a felevi az 9000 valamennyi de a csekkek 13ezer valamennyirol szolnak mindketto (a 3. az allitolagos hatralek 6000valamennyi)
Na most holnap mehetek be ez miatt ezekhez a b.zikhoz...most kell nekem ilyeneket idegeskedni :roll:

Aztan kijott a masik kocsimra is valami adoszeru...mondjuk ot nem hasznaljuk all a garazsban antik darab 8) :lol: jo ok...erre ma meg jon megint egy papir az meg egy harmadik kocsi miatt ker adot :twisted: :twisted: :twisted: jo oke az is az enyem elmeletben (kispolak) de azt edes jo anyucim volt olyan ugyes es mikor megvolt a 2.kocsi akkor ezzel nem ment ugye senki meg hat kispolski aztan bejott ez a hatarozat,hogy elviszik az utcan allo kocsikat anyum eladta valami hazalonak akik "roncsokert" jartak az utat :roll: 10ezerert minden fele papirok nelkul...az en automat kiadta a forgalmit agyesz bugyesz se papir semmi vazze :evil: :twisted:

Es a mai napig magyaraznak,hogy fizessunk ezert meg azert arra a kocsira 6eve volt wazze es azt sem tudom hogy rendezzem :roll: Most hazudjak,hogy elloptak? :? Na szal ilyen kis problemakat beszelgettunk es jol felis ment a pumpam :twisted: Pedig arra nincs szukseg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es meg bar csak penteken lesz elkonyvelt csak akartam mondani az elkeseredetteknek biztataskepp es remelem az illeto sem haragszik meg erte,hogy itt "reklamozom" :oops: De van egy lany az inszemesbe irogat es az 5.inszemje most ugy nez ki sikerult!!! :D Mar lattam tegnap is csak gondoltam varod :wink: Szal igen is hinni kell!!!Sikerulhet...lombik vgy inszem teljesen mind1 ha valakinek tud segiteni fog is :wink: persze van olyan is,hogy valtanak de addig hinni kell vegig 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csak egy gyors köszönésre jöttem!
Ma a férjemmel apósomhoz utazunk a hétvégére, Vas megyébe!Már nagyon készülök, a rokonság remélem észreveszi, hogy mennyit fogytam! :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek mennek a drukkok végig!

Bri,
hát persze, hogy nem gond, ha légtelenítesz! :wink:
Csak azért írtam, mert protokoll szerintem nem kell!
Drukkolok a picikéidnek!

Puszi mindenkinek!
Hétfő este jövök!
Addig is legyetek jó rosszak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szép jó reggelt Mindenkinek :!:

Túl éltem a tegnap estét :lol: :lol: :lol: majd jövök nemsokára bővebben...lesz mit óvasnom, mert termeltetek, de hát így a jó :!: :roll: :lol:
Dolgozom egy kicsit...de addig is drukk, akinek csak kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!
Sziasztok lányok mindenkinek drukk+++++++++++++++++++

KépKép KépKép
kamilla*

Nem semmi, csajok mennyit tudtok írni :roll: :roll: :shock: :shock:

Jelentem macskusz jól van a múltkor azt hiszem suzy is kérdezte. Komolyan néha haláli :arrow: Vivinek van egy kis kosara és abba fekszik bele. Imádjuk, játékos, de nem karmolós, Vivit imádja.

Betty? pedig úgy volt nem tudok jönni, de itt vagyok.

Bri, én sem ismerem azt az oldalt, pedig "netezek" rendesen, hülyeséget mondok mert hallottam róla, de nem tudom mi is. Mondjuk valóban egyszerűbb lenne az azonnali írás és válasz, de jó ez is. Én elég rég óta vagyok a babaneten, már több éve, de a társalgóba szinte soha nem írtam, az egy kezemen megtudnám számolni, hogy mennyit. Én inkább cheten voltam fent, egyből jön a válasz stb. Pl a legjobb barátnőmet ott vagyis itt a babaneten ismertem meg. Nagyon jóba van a két család, jönnek hozzánk, szülők ismerik egymást, sőt a kisfiuknak mi vagyunk a keresztszülei, hozzáteszem több mint 200km-re laknak tőlünk.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Suzy, örülök, hogy túl élted apát :lol: :lol: :lol: várjuk a bővebb beszámolót, hátha tudunk tanulni :lol: :lol: :lol:
jó csak viccelek :wink:

valakinek egy kis zöld tea? tudok még szolgálni francia salival, kenyér kifli nincs mert megettem :oops:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Jó reggelt!!

Kivetett az ágy, mert Betty miatt izgulok :oops: Gyere a mai teszteddel, ami kívánom, hogy erősebb legyen, mint a tegnap reggeli és megnyugodhass végre!!

Megyek olvasni.....

KépKép
gyancsi

Először is nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám jól esik nagyon :!: :wink:

Betty
Neked külön köszönöm, hogy megírtad a Csajoknak :!: :wink:
Hétfőn mondtad uh lesz, de akkor ünnep van :!: :?: :roll:
Jól elvoltatok, annyit nevettem :lol:
Aranyos az új avatarod és a vonalzid is csodás!

Ancsu
Akkor egy újabb két hét :!: :roll: bízz és reménykedj, mást nagyon nem tudsz tenni :!: :wink:
Hogy-hogy magadnak adod be most a szurit :?: ügyi voltál :!: :wink:

Meli
Örülök, hogy rövidül a ciklusod és odaért piri, még most tud örülni neki az ember, de hamarosan húzzon el jól messzire Tőled is :!: :wink: akkor kezdhettek Ti is, de jó!
Biztosan látni fogja a család a változást nálad, szép hétvégét nektek :!: :wink:
Egyébként miket eszel, sokat mozogsz azt tudom, de a kaja :?:

Vanili
Nem semmi, de mindenképpen jó, hogy akkor kiderült, hogy mitől is tapadtak meg a babók :!: nem éreztél egyébként semmit, nem volt ennek tünete :?:
Mikor lesz eredményed a polipról :?:
Hogy vagy ma :?:

Bri
Te jó ég, nem semmi, hogy Te is már mennyi mindenen keresztül mentél, mennyi műtét, orvosról-orvosra járkálás meg mit tudom Én még mi, de le a kalappal előtted, hogy "tartod" magad, Én tisztellek, becsüllek, amiért olyan sok embernek tudsz igazán sok jó tanácsot adni :!: :wink:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön és végre igazán boldog lehess :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nehéz a japán nyelv :?: mióta beszéled :?: olyan jó lenne már nekünk is beszélni telón, kíváncsi vagyok a hangodra, mert azt mondják kellemes :roll: :lol:

Gabi
Nagyon édi-bédi a kicsike, köszi, h feltetted :!: :wink: Én még adós vagyok egy baba képpel, de ígérem pótlom hamarosan :!: :wink:

Bri
Ezek a sziszák :shock: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri jaj ezek a sulyadós cuccok! Na akkor jó intézkedést mára, ne húzd fel magad nagyon!

Suzy nem vagy nagyon fáradt :lol: ?

Ancsuka, nekem jöhet a sali, teát most nem kérek, kávém van :lol: .

Melinda jó pihit Nektek, érezzétek jól magatokat!

Betty hol vagy? +++++++++++++++ Körbenézek 8) .
Vendég

Csoki- Nagyon örülük, hogy túl vagy a hiszteron....ez nagyon gyors volt..írtad előtte is, hogy ez tegnap lesz??Figyelni szoktam de ez valahogy elkerülte a figyelmemet :oops: De a lényeg, hogy a csúnya polipok kint vannak, a szép kisbabák meg jól beköltöznek most már :D

Betty- Tényleg nagyon várlak a teszttel.....Megértem amit írtál, meg Bri is.....De valahol bennem ott a reménysugár, hogy mégis csak lesz ma ez erősebb.....Nagyon várlak!!!

Angyal- Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod van a dokikkal, sajnos sokszor tényleg nem foglalkoznak az emberrel, lassan mindenkinek magának kell egy kicsit orvosnak lennie, erősködnie, különben semmibe veszik....De vannak kivételek szerencsére :wink: Nagyon drukkolok, hogy jó eredményt hozz nekünk a cukorterhelésről :wink:

Suzy- Ez nagyon jóóó volt :D Hát mégis a Pé-d okozta ezeket a kellemetlen tüneteket :wink: Remélem mindent beleadtatok Apival :wink:

Szrityi- Ahogy írod, sajnos az a baj az idegennyelvvel, hogy ha az ember nem használja nap mint nap akkor elfelejti....Én is csináltam egy nyelvvizsgát németből még 18 évesen, aztán kb 10 évig nem használtam, mert nem volt rá szükségem, így amikor kiköltöztünk csak pislogtam, hogy miről beszélnek :D Persze azóta visszajött, de kellett neki egy jó kis idő :roll:

Ancsu- Remélem tudsz ma venni egy kisebb tűt és Anyukád ügyesebben fogja beadni a Merionált, mint tegnap :wink: Macskuszról dobhatsz fel képet, én szivesen megnézném :wink:

Meli- Jó utazást, tuti észreveszik a rokonok a változást :D

Bri- Ez a súlyadó ez egy nagy kavarás tényleg...Nekünk is mindig gond volt vele, mert összevissza küldték....Nálunk 3 kocsi is Anyu nevén van, ebből kettőt mi használunk itt kint, mert így olcsóbb rá a biztosítás...Na most a 3 kocsira összevonva küldik, igy fogalmunk nem volt, hogy most mennyi a mi részünk és közölték, hogy azt nem is mondhatják meg, mert ez személyre ( adózóra ) szól és nem rendszámra :shock: :shock: Még szerencse, hogy Anyu az önkormányzatnál dolgozik, így valahogy még is kiadták neki, de hónapokig tartott, szóval gáz az egész :? ...Rodinára írtad, hogy az 5-ik inszemje is sikerült???Én is láttam, olvastam, annyira jóóóó :D
Lucuzs-Neked vannak tüneteid???Hogy vagy??

Gabi- A kérdés neked is szól :wink: Gyönyörűűűű a kisbabád :D

Kamilla- Olyan ritkán jössz, gyere sűrűbben!!

Zsu. Zbinyek-????

Csajok a dokibácsi hétfőt mondott tesztelésre, lehet kibírom addig :wink: De ha nem akkor úgy is tudni fogjátok egyből, mert azonnal megírom, hogy mi újság :D ...Ahogy Bri mondta, csak az teszteljen akinek vannak idegei....Most még nem tudom eldönteni, hogy nekem vannak-e :D :D Képzeljétek a dohányzóasztalnak, amit tegnap előtt vettem, el van törve az egyik lába, be van repedve, ma vihetem vissza :evil: Aztán vásárolnom kéne, főzni, meg kiganézni a lakást, ááááá :shock:

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?