Csoki- Nagyon örülük, hogy túl vagy a hiszteron....ez nagyon gyors volt..írtad előtte is, hogy ez tegnap lesz??Figyelni szoktam de ez valahogy elkerülte a figyelmemet
De a lényeg, hogy a csúnya polipok kint vannak, a szép kisbabák meg jól beköltöznek most már
Betty- Tényleg nagyon várlak a teszttel.....Megértem amit írtál, meg Bri is.....De valahol bennem ott a reménysugár, hogy mégis csak lesz ma ez erősebb.....Nagyon várlak!!!
Angyal- Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod van a dokikkal, sajnos sokszor tényleg nem foglalkoznak az emberrel, lassan mindenkinek magának kell egy kicsit orvosnak lennie, erősködnie, különben semmibe veszik....De vannak kivételek szerencsére
Nagyon drukkolok, hogy jó eredményt hozz nekünk a cukorterhelésről
Suzy- Ez nagyon jóóó volt
Hát mégis a Pé-d okozta ezeket a kellemetlen tüneteket
Remélem mindent beleadtatok Apival
Szrityi- Ahogy írod, sajnos az a baj az idegennyelvvel, hogy ha az ember nem használja nap mint nap akkor elfelejti....Én is csináltam egy nyelvvizsgát németből még 18 évesen, aztán kb 10 évig nem használtam, mert nem volt rá szükségem, így amikor kiköltöztünk csak pislogtam, hogy miről beszélnek
Persze azóta visszajött, de kellett neki egy jó kis idő
Ancsu- Remélem tudsz ma venni egy kisebb tűt és Anyukád ügyesebben fogja beadni a Merionált, mint tegnap
Macskuszról dobhatsz fel képet, én szivesen megnézném
Meli- Jó utazást, tuti észreveszik a rokonok a változást
Bri- Ez a súlyadó ez egy nagy kavarás tényleg...Nekünk is mindig gond volt vele, mert összevissza küldték....Nálunk 3 kocsi is Anyu nevén van, ebből kettőt mi használunk itt kint, mert így olcsóbb rá a biztosítás...Na most a 3 kocsira összevonva küldik, igy fogalmunk nem volt, hogy most mennyi a mi részünk és közölték, hogy azt nem is mondhatják meg, mert ez személyre ( adózóra ) szól és nem rendszámra
Még szerencse, hogy Anyu az önkormányzatnál dolgozik, így valahogy még is kiadták neki, de hónapokig tartott, szóval gáz az egész
...Rodinára írtad, hogy az 5-ik inszemje is sikerült???Én is láttam, olvastam, annyira jóóóó
Lucuzs-Neked vannak tüneteid???Hogy vagy??
Gabi- A kérdés neked is szól
Gyönyörűűűű a kisbabád
Kamilla- Olyan ritkán jössz, gyere sűrűbben!!
Zsu. Zbinyek-????
Csajok a dokibácsi hétfőt mondott tesztelésre, lehet kibírom addig
De ha nem akkor úgy is tudni fogjátok egyből, mert azonnal megírom, hogy mi újság
...Ahogy Bri mondta, csak az teszteljen akinek vannak idegei....Most még nem tudom eldönteni, hogy nekem vannak-e
Képzeljétek a dohányzóasztalnak, amit tegnap előtt vettem, el van törve az egyik lába, be van repedve, ma vihetem vissza
Aztán vásárolnom kéne, főzni, meg kiganézni a lakást, ááááá