Sziasztok!
Pancsi:
Némelyik pasi tényleg udvariatlan, olyankor jó hangosan szoktam gratulálni neki. Nafgyon szuper híreket kaptál, kivéve ezt az EKG-mizériát, de látom megoldódott.
Nagyon drukkolok a beültire!
Navi:
Ááá, szóval főzted a céklát, még a végén én is megcsinálom!
Szerintem az időtől vagytok vacakul...
Lukácsné:
AFP eredmény ilyen sokára lesz meg, ez mindenhol ennyi időt vesz igénybe? Addig is drukkolok, bár úgyis minden okés lesz!
Kellenek a normális emberkék a nyóckerbe, mint egy falat lipóti kenyér!
Rodina:
De tündér lehetett a párod, ez neki is nagy büszkeség!
Bizony ott az a 2. csík én is látom! Én is úgy tudom, hogy fokozatosan kell leállni a metről.
Csucsu:
Most ettem, de hozzatok egy nyálelszívót, mert a mustáros rakott husi nagyon beindított!
Kubu:
Köszi.
Ez a dinnye időjárás tuti bekavar, hogy nem vagy jól... Ilyen csuda-sztárfotókat bármikor szívesen nézegetek, nagyon édi a kissrác!
Olyan zöld tehénkét hol lehet venni és mi a hivatalos neve?
Hugidnak hatalmas Gratula, micsoda szuper örömhír!!!
Vörösmacska:
De cuki-muki a vonalzód!!!
Z-nek nem semmi a szövege!
Szerintem azért az első 3 napban jó a fekvés, de utána kell a pici mozgás és nem hasizmozásra gondoltam.
Tényleg nem voltam még sosem részeg, istenigazából sokáig az alkohol szó hallatától is kirázott a hideg, nemhogy megkóstoljam! Aztán huszonéves éveim közepe táján kezdtem el ismerkedni, csak nagyon óvatosan a piával, ezzel ma is így vagyok, keveset szoktam, de minőségit és alkalmanként.
Köszi, hogy leírtad a méhenkívülidet, nem rémisztett meg, inkább jó volt tájékozódásnak.
Sting:
A rádolgozás még több esély, hajrá bébi!!!