Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, én írtam egy felháborodott levelet az RTL Klub Fél kettő műsorának a tegnapi lombikos riport kapcsán.
Nekem tegnap kinyílt a bicska a zsebemben amikor a műsorvezető fiú ilyeneket mondott a riport felkonferálásakor, hogy „Lombikprogram a legnépszerűbb :shock: azoknál…… „ vagy „annak ellenére választják :shock: sokan ezt a megoldást…” - úgy beszélt, mintha ez valami új hóbort lenne, mintha ezt csak úgy választgatják a párok!

Maccs
vörösmacska

Macsek!!
Egyetértek... :twisted: :evil: Kb olyan érzésem volt,mintha egy kg kenyérről beszélt volna,hogy ez-vagy az jobb...ezt választják,mert finom. :shock: Gondolom még nem kaptál választ. :roll:

Örülök,hogy jól vagy,pihengess,Apa meg csúcs szuper,hogy kiszolgál. :D Ez a kacsintós cica valami csúcs a vonalzódon. :D
csucsu99
Budapest

Lányok nem fogjátok elhinni mi történt a délelött
Szücs dokker felhívott hogy a holnapi beültimet lehet nem csinálják meg, mert a rossz EKG valami szívbajt mutatott. Hát ettől kapok szívbajt. És amíg nem viszek papirt egy kardiologustól hogy mehet addig fagyasztanák. Gyors telefon mindenhova egész délelöttöm ráment de találtam egy belgyógyászt aki csinált egy EKG és megnézte azt mondta hogy semmi nincs itt. Mondtam a géphibát, amikor csinálta a körzeti szar volt a gépe vagy 5x probálta, mert bele volt száradva abba a harangokba az a vivő anyag amivel bekenik. Ott pöckölte ki már tollal, de szerintem valami akkor sem volt ok, mert mindig ilyen vonalak voltak rajta. Azután meg azt mondta hogy hátulról kell előre fele nézni, majd mondjam az orvosnak. Hát ez a magyar EÜ. De egyébként azt sem értem hogy miért nem lehetett egy ilyen nagy kórházba csinálni valahol egy EKGt. Azt mondta az altató orvos hogy erre nekik nincs felszerelésük, jó mi? Meg hogy nincs idő rá. Na remélem elfogadják a belgyógyász véleményét. Itt Gyömrőn csak hétfőn van maszek kardiológus. Tarcsára meg legalább két hónap a bejelentkezés. Miért nem mehet ez nekem olyan simán??

Kép
Kép
pancsi76

:arrow: Pancsi, hát ez agybaj! :twisted: :evil:
Nagyon drukkolok, hogy jó legyen a papír amit viszel!!! Kép
Nekem ott volt az EKG-m a Jánosban. Tőlem kérdezte Irénke, hogy meg tudom-e oldalni az EKG_t, mondtam, hogy nem, mert vidéki vagyok és , nagyon körülményes, így átküldött a szomszédos épületbe. Figyu, én a helyedben most is bementem volna a BMC-be, mert 14-16-ig van az EKG és ott van kardiológus is.
Nálunk is két hónap mire időpontot adnak, tavaly év elején nekem is hallott a körzeti valami zörejt és beutalt kardiológushoz, két hónap múlva mehettem, persze kutya bajom.
Kérlek ne hagyd abba a varázslást! Oké?
Pancsi minden rendben legyen az osztódásnál és a holnapi beültinél: Kép

:arrow: Lujzici mennek a babaragacsok: Kép

:arrow: Ancsyka sikeres ébredést a babáidnak Kép

:arrow: Navi még egyszer a holnapi gyönyörű petezsák(ok)hoz :wink: Kép

Maccs
vörösmacska

Csucsukám, persze, hogy nem kaptam választ. Gondolom majd egyszer....

Rodina, jelentem, hogy a jeleket figyelem. :lol: :lol: :lol: :wink: Figyelem a testem minden jelzését, aztán elméleteket gyártok és aztán konstatálom, hogy 50-50%-ban lehet ez is meg az is :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy semmi értelme, de azért résen vagyok :wink: :wink: :wink: . Sok sikert holnapra!!!!!!! De már nincs miért izgulni, lesz egy árnyalattal erősebb teszted!!!!! Úgyhogy egyébként ennyit a jelekről, te hogy el voltál keseredve és mégis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Na megyek mert Zuram rámpirított. :oops: :oops: :oops:

Figyelitek a vonalzómon a három kiscicát ???? :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Pancsikám!!

Még ez is,a fene enné meg. :shock: Pörgettem az agyam,hogyan tudnék segíteni,itt Nálunk,simán lehet menni EKG-ra,csak beutaló kell a körzetis dokitól.Nem kell időpontot kérni.most felhívtam őket,de sajnos délelőtt voltak.De ha jó az EKG-éd elfogadják nem????
Figyu!!És ha felhívnád a Kórházat,és elmondanád,hogy mire kell az EKG????Szerintem segítenének.És ha a Jahn Ferenc kórházat próbálod meg??Egy telefont megér.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Pancsi:
Némelyik pasi tényleg udvariatlan, olyankor jó hangosan szoktam gratulálni neki. Nafgyon szuper híreket kaptál, kivéve ezt az EKG-mizériát, de látom megoldódott.
Nagyon drukkolok a beültire! :)

Navi:
Ááá, szóval főzted a céklát, még a végén én is megcsinálom!
Szerintem az időtől vagytok vacakul...

Lukácsné:
AFP eredmény ilyen sokára lesz meg, ez mindenhol ennyi időt vesz igénybe? Addig is drukkolok, bár úgyis minden okés lesz! :)
Kellenek a normális emberkék a nyóckerbe, mint egy falat lipóti kenyér!

Rodina:
De tündér lehetett a párod, ez neki is nagy büszkeség! :) Bizony ott az a 2. csík én is látom! Én is úgy tudom, hogy fokozatosan kell leállni a metről.

Csucsu:
Most ettem, de hozzatok egy nyálelszívót, mert a mustáros rakott husi nagyon beindított! :)

Kubu:
Köszi.
Ez a dinnye időjárás tuti bekavar, hogy nem vagy jól... Ilyen csuda-sztárfotókat bármikor szívesen nézegetek, nagyon édi a kissrác! :)
Olyan zöld tehénkét hol lehet venni és mi a hivatalos neve?
Hugidnak hatalmas Gratula, micsoda szuper örömhír!!! :lol:

Vörösmacska:
De cuki-muki a vonalzód!!! :lol:
Z-nek nem semmi a szövege! :) Szerintem azért az első 3 napban jó a fekvés, de utána kell a pici mozgás és nem hasizmozásra gondoltam. :)
Tényleg nem voltam még sosem részeg, istenigazából sokáig az alkohol szó hallatától is kirázott a hideg, nemhogy megkóstoljam! Aztán huszonéves éveim közepe táján kezdtem el ismerkedni, csak nagyon óvatosan a piával, ezzel ma is így vagyok, keveset szoktam, de minőségit és alkalmanként.
Köszi, hogy leírtad a méhenkívülidet, nem rémisztett meg, inkább jó volt tájékozódásnak.

Sting:
A rádolgozás még több esély, hajrá bébi!!! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajócák!

Nem megyek veletek pénteken. Beszéltem kedvenc ügynökömmel és mondta, hogy kell a HCG-kontroll, kiszámolta, hogy kb.: két hét múlva csökkenhet 2 alá, úgyhogy majd akkor megyek vv-re. Lehet, hogy akkorra kéne mennem amúgy is, de mostmár legalább nyugodtabb vagyok.
Ma voltam a házidokimnál is, kedden megyek dóódozni... :cry: :cry: :cry: Baromira nincs kedvem hozzá... Én már szaros pelusokkal álmodtam, inkább azt puceválnám! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi, bakker, ez full gáz :( de ezek szerint találtál egy dokit, aki megvizsgált, nem??? És azt monta, h. minden rendben... ezt el kell fogadniuk a BMC-ben is!!!

Csucsu, megnéztem a műsort, elég érdekes volt, de nem emlékszem, h. mikor is lesz legközelebb a lombikos... pedig mondta a nő a végén? Tizenvalahányadikát, ill. 21-ét írtál?
És az az ismétlése lesz a tegnapinak, ahol olyan kedvesen szóltak a lombikosokról? Gyönyörű mondhatom! Nekünk ment volna simán spontán is, csak volt egy rahedli pénzünk, időnk, feles energiánk, meg szeretjük is a komplikált dolgokat, úh. úgy döntöttünk emelünk a statisztikai adatokon és elmentünk a BMC-be :shock: :shock: :shock: Ti is így csináljátok, nem? Ez az új trend! Olyan menőőőőő :twisted:
Bocsi, csak úgy kijött :oops:

Rodina, van olyan ismerősöm, aki 2 részletben adta oda a lovét (petezsák+szívhand), ill. van aki egyszerre szívhangkor. Mi utóbbit választjuk, biztos, ami holt zicher! :wink:
Ez nem ér ám... ennyi laptetű!!! :lol:

Macsek, okés-okés nem agyalok! Csak ezt könnyebb mondani! Mikor Vaya arra várt, h. megnézzék uh-on a petezsákot, mi meg a vv eredményre vártunk, azt gondoltam, h. ugyan már... biztos minden rendben lesz vele (és persze úgy is lett)! Eszembe se jutott, h. ez is pont olyan nehéz lehet, mint a teszt eredményre várni. Aztán mikor már sok idő eltelt és csak nem hívták szegényt, láttam, h. kezd ideges lenni és akkor megértettem, h. én sem leszek kevésbé stresszes...sőőőt :)
Köszi a varázslást!!! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti-pajti, akkor holnap nem tali :( na persze, ha a főnök azt mondta, akkor okés :wink: Szóval két hét múlva... lehet, nekem is akkor lesz a szívhang! Nem menelülsz ám előlem csak úgy :lol:
Meló...úúúú de utálnám most! Persze, az tuti, akkor nem lenne időm annyit agyalni, de még egyáltalán gondolkodni sem, mert engem teljesen lemerített a sok őrült földlakó! :D
Hidd el, csak az első pár nap lesz nehéz és baromi hamar elmegy az idő a fagyis beültiig!

Macsek, nem hoztad ám rám a frászt... csak egy kicsit :oops: :D
Nem semmi csajszi vagy, beírtál ezeknek a barmoknak, h. mit képzelnek.
Az a duma, meg h. tinipicsa... hát nagyon tetszett :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina hajrá laptetű. Köszi a drukkokat. Topiktesók hű jól hangzik.
Édes lehet amikor egy férfi meghatódik. Holnapra KépKép

Kubu tudod ha vissza akarok menni dolgozni, bár terhesen nem, de fel kell készülni arra is hogy nem sikerül, azt kell csinálnom ami a fönöknek is jó. Tehát szabi van egyenlőre. Legyen meg az ÚR akarata ámen. Na hát nem semmi hogy idáig kibirtad hogy nem mondtad el nekünk, hogy hugi is oda jár. Nagyon gratulálok a hugidnak is. Akkor most nem sok lesz a két gyerkőc között a külömbség.
Szerintem is a csontocskád alakul a szülésre, na meg ez az idő sem tesz jót. Ahogy Csucsu mondta mért nem jön a tavasz?? Kép

Lujzi a fájdalom amikor a hüvejfalat átszúrják azzal a nagy tűvel át a hasüregeden keresztűl át a petefészket és ez nagyon fájdalmas plusz még bedugják a silver boyt is. De végül is nem rosszab mint a szülés utáni varrogatás tisztogatás. De a bébiért mindent megteszünk, mi edzett csajok!!!!!Kép
Lujzi én is most kezdtem ezt a bogyozást én nagyon undoritó minden féle szempontból. Miért nem találtak ki valami flipet lövöt hogy ne kelljen napi 3x 3 benyulni a nunusomba.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám!
Minden rendben lesz! Szerintem el fogják fogadni a papírt! Ha még sem, akkor keress meg valakit majd a János kórházba, és könyörögd be magad hozzá. Szerintem, ha tudsz, egy nőt keress, annak biztos megenyhül a szíve! Tudod, Pancsi, ezek a beavatkozások, amelyek ilyen sok nehézséggel indulnak, azok sikerülni szoktak! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Egyébként azt nem értem, hogy visszakapd a babókat, ahhoz kardiológiai vélemény kelljen!

Vörömacs!
Hát, igen, a két teória közül az egyik biztos! De szerintem babás leszel, meglátod!
A vonalzód, meg egyszerűen imádom!

Sajt!
Sajnálom! Fogsz te még szaros pelusokkal foglalatoskodni, ne izguj! Az jó, ha visszahívott a doki! Sajnálom, hogy pénteken nem találkozunk!

Navi!
Bocs, ígérem neked is hagyok laptetűt! Azért is kérdeztem ezt, mert én is a szívhangnál adnék, de a párom már most is!

rodina74

Pancsi!
Tényleg, ez a fellövő készülék gondolata nagyon jó! Simán lehetne olyat csinálni, amilyen Amerikában a tampon! Ott sem nyúlsz a nunusba! És elég mélyre is fel tudnád rakni!

rodina74

Nava a virágok ugye te is tudod fölleg a rózsa meg a krókusz az kinti növény. Mi meg tartjuk a 20-21 fokon. Ezért nem élnek olyan sokáig.
Ez nem a te hibád, de lehet egyszerűen hogy megfázik amikor szállították. Viditsd fel magad, tudom hogy sz.r az idő, de hát majd lesz jobb is. Azt mondta az időjós hogy ez az utcsó hó.
Neked is így volt most már emlékszem, de én azért még bízom benne mert én vagyok a mamija. Nektek nem volt punkció után valami fura hiány érzetetek? Lehet hogy nálam is pszihésen van, de nem találom a helyem!!
Holnapi KépKép

Vörösmacs édi a vonalzód. Röktön kiszúrtam a 3 cicust. Nekem is volt 3 béka porontyos az is tök cuki volt.
Tudom neked is altatás nélkül volt a leszívásod meg még ciszta leszívás is volt.Ugyhogy te tudod mi a szitú.
Egyébként a férjem olyan édi volt ugy aggodott és kérte hogy adjanak valami fájdalom csillapítót. De azt mondták neki hogy nincs nagyon semmi, majd otthon vegyek be valamit a jól bevált szerekből!!!
Már csak 6 nap hogy tellik az időnekem, neked meg bizti áll. Nagyon sokat gondoltam rád, de jó hogy jöttél ennyit nem tudok varázsolni mint te. De ok ha beleegyezel én is nyomatom a hókusz-pókuszt
Kép

Kép
Kép
pancsi76

Rodina igen tényleg a tampax is ilyen. Hogy még a nagy okosok nem találtak ki valamit, hát azért igy nagyobb a fertőzés veszélye. Legalábbis normál esetbe sem turizol naphosszat a n.n.ba.
Remélem el fogják fogadni. Azért nekik sem mindegy hogy fagyasztják vagy sem. Azért nem akarja engedni, mert azt hiszi hogy 3 hónapig gyógyszert kell szednem a szívemre. Végül is megértem hogy ki akar zárni minden negatív tényezőt. Ez szimpi benne. Meg amúgy is jó orvosnak tartom Sz ügynököt.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Csajok!

Zúgolvasó ismét jelentkezik, bár tényleg akartam jönni, de sajnos voltak történések Nálunk

Sajti!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült /bár gondolom ezzel a szöveggel már tele a padlás/, na de majd a jégovisok erősek lesznek és Ők majd jól beágyazódnak 9 hónapra a pocidba! Kitartást, hamar eltelik az idő /mondom Én aki úúúgy uuuuuttttáááál várakozni/

Pancsi!
Gratulálok Neked a 3 kis gombóckádhoz, majd jl beágyazódnak!!! Nem semmi ahogy ma jártál, Én már biztos infarktust kaptam volna.

Macsi!
Nagyon vigyázzál a 3 kis cicusra! Pihenj amennyi jól esik. Ja és Ne figyeld a jeleket - könnyű ezt mondani.

Rodina!
Ott van az a második csík, Én is látom pedig hát egy kicsit vak vagyok!!! Halk Gratula Nektek, majd holnap már hangosan is!!

Sting!
Dolgozzatok még rá a dolgokra, ártani nem árt és még jó is :wink:

Navi!
Holnap kérjük a jó híreket, hogy mennyien is laknak odabent! Én azért drukkolok az ikreknek!!! :lol:

Kubi!
Nagyon Édes Marci.
Ja és jól titkoltad a tesó storyt! Na, de hatalmas Gratula Nekik!

Csajszik!
Lenne egy kérdésem, ha tudtok segítsetek már légyszi. Terminált együttlétet írt ki a doki- hú de szar ezt így leírni-, na mindegy és szedtem Clostilbegytet/ lehet, hogy nem jól írtam/, mikor volt peteérésem, majd meghaltam annyira fájt mindkét petefészkem, mikor megtörtént a dolog, akkor meg utro-t kezdtem el szedni, holnap vagy holnapután kellene megjönni és annyira fáj illetve görcsöl a jobb petefészkem, mint mesinél. De egyébként nincs semmilyen mesis tünetem. Nem fáj a cicim, nem fáj a derekam, csak és kizárólag a petefészkem. Mitől lehet ez??
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredtem!

Pusza

gyoreneildi

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket :D

Rodina: gratulálok neked :wink:

Pancsi: még jó hogy tűzről pattant menyecske vagy és pikk-pakk elintézted :!: Holnap meg fogod kapni a lurkókat :wink: és egy hős vagy ,hogy kibírtad ordítás nélkül a leszívást...én ordítottam,és az Anyukámért nyafogtam :?

Sting: jó lesz az egy a hempergés egy kisfiúnak :wink:

Sajt: úgy birom az ilyen erős embereket ahogy tudnak ugatni egy Nőnek :evil: bátor gyerekek :evil:
Ittál,berugtál,moziztál,hunudkodtál...az egy jó nap lehetett :D :D :D

V.macska: de jó,hogy írtál :D vigyázz a ciusokra nem csodálom,hogy Kandúr papa aggódik és kényeztet :D :D :D

Tegnap nem voltam ,mert fogorvosnál töltöttem a d.u-mat :? bölcsességfog kihúzása és hasonló kellemes élmények...aztán mire kiment az érzéstelenítő jól belázasodtam,és még fáj a fejem,fülem,foghelyem,megbirizgált fogam..szoval klasszul telt a névnapom :wink: még mindig 37,8-9 mutat a hőmérő,de azért már sokkal jobban vagyok...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sting a sperma tényleg 72 óráig él és talán elég volt ez is. De hogy nem tudtad rávenni az álomszuszékot egy jó, huncutkodásra. Ritka egy pasi akit nem az irányít. A Zuramnak nem kellett volna könyörögnöm!! Na de bizti fáradt volt.

Jaj van egy tök jó sztorim: Amikor hétfőn voltam UHon és mondta Z ügynök hogy szerdán kell menni punkcióra reggel a férjemmel. Hívom Lacit hogy mi legyen, erre ő hirtelen azt válaszolta hogy: de én szerdán dolgozom. Mondom én is dolgoznék de bent szóltam. Erre ő szerintem el sem jutott neki hogy az anyag végett kell ő is azt mondja akkor cica el tudod intézni? Nagy csend. Mondom mégis hogyan?? Szóljak a dokinak? Hogy hé találjunk már valami kóbor spermát!!
Este meg jót röhögtünk az egészen. Szegény ő is el volt kalandozva.

Kép
Kép
pancsi76

Ildi elösször is utólag boldog névnapot neked is!!!
Nincs endód? Mert nekem ugyan ilyen tüneteim vannak mensi elött pár nappal meg a dereka fáj. Azért nézesd meg!!
Köszi a gratulációt bár úgy legyen hogy mind akar majd engem anyunak!!!

Angyal irok privit keres meg az iwiwen.
Tűzről pattant az túlzás. Én is sírtam meg féltem. De azért te is bátor voltál, látod mit ki nem kell bírnunk szegény törékeny nőknek!!
Hát ez a fog dolog. Annyira sajnállak drágám. Sok még a rossz fogad??
Nekem még 5 kell tömni, de most halasztom.
Sebaj igy már semmi akadálya a terhességnek.

Kép
Kép
pancsi76

Sajtocska köszi a drukkokat. Olyan szar ez így, de hidd el ez nem csak álom lesz, neha le is fog hányni. Lehet akkor két hét és már a fagyiról beszéltek? Tudják a melóhelyeden az akciót?
Küldöm a lélek gyógyitó varázsport remélem hiszel az erejébenKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Csajok!!

Egy Barátnőm ápr.6-ra kapott időpontot BMC-be.Nem tudjátok,már a kivizsgálások alatt is védett a munkahelyén???Mert addig nem akar szólni,nehogy kirúgják. :cry: :oops:

Érdekes,Nekem az endós műtétem előtt sosem fájt a hasam mikor megjött vagy előtte.Most érzetem,megérzem is a bal oldalamat.De most átnéztem a papírjaimat,decemberben voltunk az istenhegyin,mert oda mnetem nőgyógyászhoz,és Ő azt mondta,hogy 2 cm-s endóm van,de Ő 3 cm alatt nem javasolja a műtétet. :roll: :cry: remélem Szűcs dokker is így gondolja. :lol:
Tiszta para vagyok a holnap miatt.ja és,hogy nehogy reggel a nagy kómába ne csapoljak pisit. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Kis angyal!
Remélem hamar lemegy a lázad! Pihengess, a legrosszabbon már túl vagy!
Hát ha nekem is ébren kellett volna a punkciót végigszenvednem, akkor biztos én is ordítok!
Szóval mindenkinek, aki túlélte, minden tiszteletem!

Pancsi!
Hát, igen, ilyenek a pasik! Olyan jót mosolyogtam a sztoridon!

rodina74

Pancsi: jól van megkereslek az iwiw-en :wink: ...nekem nem kell tömni semmit...2 fogamat lecsiszolták kaptam rá koronát (ezek hátul vannak) kihúzta a bölcs.fogamat,mert azt mondta,hogy val.szinű ki fog lyukadni és nem karja akkor kihúzni ha terhes leszek..és még van egy fogam ami túl lett tömve és be van gyúlladva a gyökércsúcs...azt vagy meg kell operálni vagy ki kell húzni...nem tudom még mi legyen,de jöv.hét szerdán pont kerül a végére,mert akkora kaptam köv.időpontot :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csucsu igen amikor belép és elkezdik a vizsgálatokt. Legalábbis nekem onnantól van az időpontom. Nekem is a Dokinő még anno azt mondta hogy 6 cm endóm volt, és 5cm alatt ráinditanak, de már 6cm nem jó

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi: rám hoztad a szívbajt! (Bár a mi esetünkben ez nem annyira szerencsés kifejezés). Szóval, nézem, hogy 3x3 Utrót kell nyomnod naponta... én csak 3x1-et használok, de eszembe se jutott utána nézni a papiromon - de most megtettem, szerencsére tényleg csak 3X1-et kell.
Jól olvastam, hogy 3x3-at írtál??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ami a szívet illeti: a szúró jellegű fájdalom sosem komoly szívprobléma jele! Nyugi!
Egyébként EKG-ét az ügyeleten is, meg bármelyik háziorvos vagy akár bármelyik kórház sürgősségije tud csinálni neked se-perc alatt. Nyomuljál nyugodtan, hogy holnap beültetésed lesz, stb...
Viszont azt nem értem, hogy beültetést miért nem csinálják meg ilyenkor? Az még oké, hogy nem altatnak negatív EKG nélkül, de ide minek? Vagy már a tervezett terhesség miatt?

Rodina: ez bizony egyértelműen kétcsíkos! :-)
Hm... nekem ezidáig eszembe se jutott, h pénzt adjunk bárkinek is. Jó, hogy szóba került. Bár azt sem tudom, kinek adnám: a dokimnak vagy a doktornőnek, aki a beavatkozásaimat eddig végezte?

Macsi: millió puszit küldök! Neked is jövő héten esedékes a teszt, ugye?

Rólam: fájdogál továbbra is a hasam, kicsit a derekam, ez nálam megszokott a második ciklusfélben. Sokáig megrögzötten azt hittem, h nekem is endóm van, mert az ovuláció mindig rendkívül fájdalmas a jobb oldalon, meg a mensi is, szintén a jobb oldalon. Meg végig ovu és mensi között. De amikor felvetettem a dokinak azt mondta, h szerinte nincs, mert semmit nem lát UH-on, és ciszta sincs. Szóval belenyugodtam. :-)
Hú, valaki már írta, hogy tapasztalt ilyet: éjszaka én is felébredtem Utró csorgásra, mert ugye mi nők be vagyunk állva arra, hogy ha megjön alvás közben, felébredjünk... :-)

Kérdés: ha nem sikerül egy beavatkozás, akkor a mensi meg szokott jönni, vagy csak akkor, amikor negatív a teszt/vérvétel, és a doki abbahagyatja az Utrót?

Lujzi

Kép
lujzici

Lujzici!
Nekem az utró mellett is megjött a mensim, max 1-2 napot csúszott, de megjött. Én mindig addig szedtem, amíg meg nem jött, bár a másik intézetben nem rendeltek vissza tesztelésre. Ha megjött, az az én bajom volt!

rodina74

Ti nem szedtetek kicsit többet az utróból! Én felemeltem a 3x1-ről 3x2-re az adagomat. Vajon mit fog szólni a doktornő, ha elmondom? Járt már valaki így?

rodina74

sziasztok

egy pár emberkét megtaláltam iwiw-wn és bejelöltem, mivel az én nevem ua. így nem lesz nehéz kitalálni hogy ki vagyok.

mindenkinek megy a drukk Pancsi neked főként, és nagyon klassz a házikótok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné köszi a jelölést, kicsit gondolkodtam hogy vaj ki vagy, de amikor megláttam Filipet rögtön tudtam. Aranyosak vagytok és köszi a dicséretet a kis kalibánkról!!

Angyal bizti bejelöltél? Mert már annyira kivi vagyok!!!

Lujzi eszem ágába sem volt rád ijeszteni. Nekem tényleg, most meg én ijedtem meg és meg is néztem hogy nem e tolok sokat? :lol: :lol:
Szerintem a terhesség miatt hezitál az ügynököm!!

Rodi szerintem nem tettél rosszat, sőt lehet ezért sikerült!!

Most csinált a belgyógyász egy EKG-t de neki is rossz volt a gépe valami kábelhiba jövőhétre várják az új kábelt. Ilyen pechkes vagyok. De az a lényeg összevágta és írt egy levelet hogy nincs semmi bajom és műthető altatható vagyok. De ez már nem aktuális igaz??

Kép
Kép
pancsi76

Lányok hogy megy a beülti? Bár nekem tuti valami más modon fog zajlani mert én egy Képpechk ember vagyok!!

Mindenkinek köszi a varázslatot és a drukkokat. Igazán rendes csjszik vagytok.

Honap a lift elött fogok állni ha valaki még oda fittyen mellém!!
És én is fél 8 és 8 között megyünk.

És most Pancsinak a beültihez és a három bébihezKépKépKép

Csucsunak hogy el ne felejtse a pipitKépKép

Navának a legalább egy de lehet több is petezsákKépKép

Rodinak hogy jó híreket halljon a dokinőtőlKépKép

tudom hogy még jön valaki, de ki segítsetek!!

Kép
Kép
pancsi76

Ja Acsyka drágám neki a fagyi ovihozKépKép

És Sajti lemondta de kívánom neki hogy mennyjen le a HCG szint 2 alá
KépKép

Kép
Kép
pancsi76

Rodina, szerintem még holnap a pozi tesztnél ne adjatok, a petezsákkukucsnál már lehet, ill. szívhangnál! De a ti döntésetek!
Szerintem azt fogja mondani a dokinő, h. feleslegesen emelted meg az adagot, de mit számít már... nem igaz? :lol:

Pancsi, nem rémlik, h. hiányérzetem lett volna :roll: de most már sürgetném az időt egy kicsit...!
Köszi a virág-infot, bár ezek szerint nem sokat tehetek az ügy érdekében :(
Mit szólt volna apci, ha mondod, h. nem kellesz, majd vki bevállaja, pl. M bácsi, Z ügynök, de Sz ügynök sajna szabin :lol:
Akkor majd leslek, mert mi megprószálunk 7 körülre odamenni!

Gy.Ildi, köszike, majd holnap kiderül :wink:
Erre a görcsölésre nem tudok mit mondani, reméljük, h. nagyon jót jelent!!!

Angyalka, jajj, ez a fogmizéria most nagyon aktuális mindenkinél! De legalább mire pocaklakó érkezik, rendben leszel te is!
Nekem elvileg már csak 1 betömendő van, na meg amiket sz@rul csinált meg :roll:

Csucsu, küldök privit, h. felismerjük egymást!

Lujzi, én írtam az Utro folyását éjszaka, és hát elképzelheted, h. 3 mennyire ki tud folyni... :shock: még hozzáadódik a bent lévő, fel nem szívódottakhoz... csúúúcs :lol:
Szerintem nagy százalékban megjön Utro mellett is a mensi, de nekem az elsőnél nem jött és hát most sem :lol: Ezért sem voltam biztos a dologban, mert h. múlkor sem jött meg, tehát ez még semmit nem jelent... de szerencsére most más volt a szitu :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, remélem még olvasod... dobtam privit! :wink:

Lukácsné, az AFP vizsgálat eredménye mindig 2 hét, ugye jól tudom?! Ez olyan borzasztó, h. ennyit kell rá várni, pedig biztos előbb is megvan az... és nagyon fontos vizsgálat, de no para, tuti minden okés lesz!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rodina, téged is leslek!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi kismami, olyan ritkán jössz :( Jól vagy? Minden okés?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok,akkor holnap randi!!!! :lol: :lol:

Pancsi,értettük,lift előtt :lol: :lol: 1/2 8 felé ott vagyok Én is.Pisis üveg már a wc-be figyel :D :lol:

Navi várom a privit!! :D

Pancsi!
Minden rendben lesz!!!!Dehogy vagy peches,szuper ügyes csajszi vagy. :D Holnap már a pocakodban figyelnek a bébik. :D
csucsu99
Budapest

Még mindig nincs válasz a beültire?????

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, Z ügynök úgy csinálta a beültetést, hogy semmit sem éreztem. Semmi szúrás, semmi fájás. Felfekszel, jön a doki, betesz valamit, szerintem feltárja a hüvelyt, talán kacsát. Aztán jön a meleg vízes öblögetés, és utána valamit matatott és szólt, hogy "Vörösmacska megvan a szabad út. Aztán kiabálták a nevemet a bilológusnak, hogy hozza a kiscicákat. Hozta, ott matattak a lábam között többen is és aztán a Ritus elment és ellenőrizte, hogy a kiscicák kimentek-e a katéterből, amikor szólt, akkor Z ügynök megnézett UHU-n és ott voltak a fényes pöttyök. Kicsit feküdtem, a team egyből átment a másik műtőbe, mert már ott feküdt a következő csajszi, figyeltem az arcát vigyorgott :D :D , mint a vadalma, nevettem nagyon, mert szerintemén is úgy feküdtem :D :D :D . Néztem a kicsiket :lol: :lol: , aztán jött Misi a tolószékkel, de előtte ránézett az UH képre :lol: :lol: és nagyon megdícsérte :) :shock: a nyálkahártyámat, hát én úgy nevettem, hogy majdnem kipotyogtak a babák.

Maccs
vörösmacska

Nagyon aranyosak vagytok csajszikák, én most összepakolok, de mire vissza jövök valaki írjon nekem hogy zajlik a beülti és fájdalmas? meg ugyanott van abba a helységbe ahol azt a rémes tettet hajtották végre rajtam????

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, ne hari, de mi volt a kérdés? Ne találom :oops:

Csucsu, elvileg elküldtem a privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, ne félj, abszolút nem fáj! Szerintem egy rákszűrés rosszabb! Úgy lesz, ahogy Macsek mesélte! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs téged a jóég küldött ide pont most. Felvonszoltad magad a várba?? Nagyon nem helyes. Inkább a gépet hozza le az urad.

Hogy hogy a másik helység az hol van? Én lányos zavaromba nem is néztem körül

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu, neked holnapra, hogy minden a legnagyobb rendben legyen: Kép

Pancsikám nekem nyúlkálós :oops: p.ina golyó helyett Crinon gélem van, esténként egyet kell fellőni. Ez egyenként van aplikátorban, tehát nem kell nyúlkálni és nem is folyik. Krémesebb, sűrűbb, valamennyi távozik másnap, de minimális és nem folyós... de nagyon drága :shock: . Mellette nekem K ügynök még szájon át adagolós Utrót írt fel 3x1-et.

Maccs
vörösmacska

Nava a pecás pasinál volt lehet hogy takarja!!
Na most ha már ketten mondjátok ezt elhiszem. Csak hát nincsenek jó emlékeim. De most már befejeztem még valakiben kárt teszek. És erre fog csak emlékezni

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu, oksa! ha ezek után sem ismerjük meg egymást, akkor magyon bénák vagyunk :lol:

Pancsi, majd ha fekszel, nézzél vagy balra vagy jobbra... na ott van a másik helyiség! Átlátni :lol: A leszívásokat egyenként végzik, de a beültiket párhuzamosan is!

Macs, én is gondolkodtam, h. kérek ilyen gélt, de qrva drága, most már maradok ennél... már csak 7 hetet kell kibírnom :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na megkérdem Sz ügynököt dobjon nekem is ilyen cuccot. Hogyé volt?

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám ahol bemész az öltözőn keresztül asszem az van kiírva, hogy "bemosakodó", valószínűleg jobbra kínoztak, de balra is van egy ilyen kínzóasztal. Át lehet látni :lol: :lol:
De most nem fognak bántani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ígérem!!!! Kép
Csak egyszerűen találkozol a gombócokkal!!!! Csodás lesz!!!!

Feljöttem a várba, apa morog :(

Maccs
vörösmacska

Ja most már értem, na akkor holnap lányok tali. Én húzok Laurám pancsizik ha ha ha :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Crinone - Huszonvalamennyiezer 15 db van benne.

Maccs
vörösmacska

Majdnem 50 egy hónapra az 3 hóra átvetitve 150000ft. Hát akkor én inkább kihagyom. Plusz még a szájon át szedhető. Hát tényleg nem semmi ára van. :o :o

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, én kérdeztem dokkert, h. nem írna-e ilyet inább, de azt mondta nem jobb, de legalább sokkal drágább... :shock: azért kérdezz rá!

Macs, ez tényleg jóval több, kb. 12-13.000-el :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?