Jó reggelt!
Hát ez az apasági kezd nevetséges lenni!
Nálunk az élettársi bejegyzés is 50ezerbe kerülne
Köszi csajok a gratulációt!Én is meglepődtem mikor párom mondta,de olyan édes tőle!
Csigaby:ez már csak így szokott lenni!
Minél nagyobb rendet akarsz csinálni ilyenkor annál nagyobb káosz lesz a végeredmény!
Barbazso:félig meddig veszem fel párom nevét.Jakabné és a nevem lesz elvileg
A teljes nevét nem akarom felvenni mert nem tetszik
Irigyellek a fogorvos miatt,tényleg nagyon rendes.Anyum munkahelyén volt egy fogorvosnő,aki ilyen volt.egyszer voltam nála de utána is oda akartam járni.Nem ingyenes de nagyon olcsó,mert anyu miatt kedvezményes volt.Asszem egy tömés 3ezer volt.A baj csak az hogy nyugdíjba ment
ercsikati:előre is megy a drukk az uh-hoz!Tök jó hogy megint láthatjátok Kendrát.Nekem még várnom kell majdnem 2 hetet.
Babaholmikkal most mi is leálltunk mert elég sok van,szerintem ezekkel ki fogjuk már húzni.Április végén kapjuk a kiságyat,addig anyuval megvarrjuk a baldachint meg a fejvédőt.Nekem igazán már csak a gyógyszertári cuccok meg a kórházi cuccok hiányoznak.Balázsnak meg a fürdető kád,lepedő meg hálózsák.Szerintem egész jól állunk úgyhogy nem is aggódom!
Mayday:én is fel akartam húzni a magassarkú bokacsizmámat,de aztán letettem róla.Néha olyan kriplinek érzem magam,meg ugye nem úgy állnak a ruhák ahogy szeretném.De majd divatozok szülés után
Csak én is szeretek jól kinézni,de mostanában ez nem megy.Volt egy időszak amikor tiszta lehangolt voltam emiatt,de aztán párom mondta hogy én vagyok a legszebb kismama a világon és máris jobb lett a kedvem és azóta nem foglalkozom vele hogy mi hogy áll
Láttam tv-ben nemrég a fél 2-be hogy elvileg miért nem jó a sok súly felszedése terhesség alatt.Leginkább a vérnyomás,pulzus miatt.Aztán a komfortérzés miatt sem.Meg elvileg a vizesedés és a visszerek miatt sem,mert sokkal könnyebben előjön.Azt mondták hogy alapból a terhességgel meg van terhelve a szervezet,mert még egy kis embert el kell hogy lásson és a sok felszedett kiló még jobban nehezíti a szervezet dolgát.Lehet ezért aggódik a védőnő?
Hát nem tudom,így nagyjából értem hogy miért nem jó a sok felszedett kiló,de hát hogy lehet ezt kordába tartani?Mert ugye éhezni se szabad.Max azzal hogy úgy eszel mint a cukrosok.