Új privát üzeneted érkezett!

Ja és még laptetőd is van...... :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Andrea!
Nagyon aranyos vagy, köszönjük!
Ebben a topikban is mindenki megérdemelné, és egyszer így is lesz, hogy kihal ez a topik! :wink:

rodina74

Rodina

nagyon szuperrrrrrrrrrrr :P akkor péntek boldog nap lesz :)
halkan gratula :) Remélem veled is lesz alkalmam megismerkedni akkor pénteken személyesen!

Sajti

Azt mondta, hogy endom:9, akkor gondolom 9 mm-es a mnyh-m :)
Most, hogy várok a kis eszkimókra, megint minden nap egy évnek tűnik, mint az elsőnél

:roll:
Remélem ott leszel te is pénteken...és mindent át fogsz tudni beszélni rendesen végre , a MI orvosunkkal :wink:
ancsyka

Rodina, ezt csak így mondod.
De ez tök szuper! 2 csík, 2 csík, 2 csík, 2 csík, :D :D :D :D

Én mondtam neked az elején, hogy tuti siker lesz! És látod...
Azok az értékeid voltak mint nekem és a Met-tel sikerült is!!!

Nagyon boldog vagyok!

Ja és ha már a jó hírek, KISLÁNYUNK lesz!!!
A tegnapi uh-n 100%-ra láttuk. A doki szerint ilyen csak lányoknak van....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!

Igen, neked, a tanácsodnak nagyon sokat köszönhetek! Ha te akkor nem hívod fel a figyelmemet, hogy nem jó az inzulinom, most nem lennék terhes! A meforal és a Bromó szedése után rögtön sikerült az inszem! Nagyon köszönöm neked, hogy akkor nem mentél el csak úgy mellettem!
Még én sem merem elhinni! :lol:
Apa még nem is tudja, majd csak ha hazajön! :lol:

rodina74

Ancsyka!
A 9 mm-es endo már jó! És addig, míg visszakapod őket, még vastagodni fog!

Ancsy, te már megjelöltél iwiw-en? HA nem küld el priviben az elérhetőséged, mert az én nevem nagyon gyakori, és akkor a képek alapján könnyebb megismernünk egymást!

rodina74

Ment a privi Rodina...az én nevem egy cseppet sem tucat, úgyhogy megtalálsz hamar :)
De az arc memóriám nagyon rossz, úgyhogy rád bízom majd magam...bár navit és sajtit már ismerem, ha ők is ott lesznek akkor nyert ügyem van :lol:
ancsyka

Háát, asszem nem lettem volna vonzó látvány abban az állapotban... :oops:

Rodina:
Naggyon halkan és titokban gratula!!!! Olyan boldog vagyok! :lol:
Majd írd meg, uracskád milyen arcot vágott, húú de izgi! :)

Ancsyka:
Igen, 9mm-es a mnyh-ád. Az nagyon klassz és még nőni fog. :)

Andrea:
Én imádom a jó bort, de nagyon minimálisat iszom belőle. Villány jó hely, no meg Siklós is. :)
Na végre, hogy neked is megjött, az a pár hét majdcsak eltelik vhogy! :)

Woody:
ÓRIÁSI GRATULA!!! :)
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ja, tegnap mozi után még mi is spontánkodtunk egyet! :wink:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina:Szuper kis hír ez a ++++tesztecske :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám:hajrá kezdés :lol: :lol: :lol:

Sajtikám:a fáradt gőz legalább kijött a fini kis bortól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sajti!
Akkor jó estétek volt, minden értelemben! :wink: :lol:

Ancsyka!
Bejelöltelek!

rodina74

Rodina!!!
Azt a mindenségit!!!!!Csak ilyen lazán írod,Te lány?? :lol: :lol: :lol: Halkan gratulálok.. :D Férjed mit szólt??Vagy még nincs otthon??? :wink:

Vaya!!
Itt vannak Nálam a könyvek,várom a prividet!!

Pancsi,biztos pihizik,legalábbis remélem. :) :)

Woody!!
Gratula a kislányhoz!!!Úgy látom bele kell húzniuk a friss Kismamiknak,hogy legyen ki udvaróljon ennek sok kis csajnak. :D :D :D

Andrea!!
Akkor már nincs sok hátra. :lol: :lol: Mindig ilyen hosszú volt a ciklusod??

Csajok Aki akar iwiw-en jelőlni írjon privit!!! :lol:

Pénteken nyugodtan rugjatok bokán,vagy bármi,mert Én nem vagyok jó arc memóriából,de igyekszem.Reggel jön mindenki???
csucsu99
Budapest

Sziasztok lányok

Itt vagyok, most értünk haza. Hát sajna nem volt választásom, az altatás ügyében, mert nem vállalták. Volt valami ami nem volt jó az ekg. Mehetek kardiologushoz is.

Na még a könnyem is potyogott ( pedig nem vagyok egy puhány) minden tiszteletem azoké akik altatás nélkül, önszántugból választják ezt a formát.

Na de a hírek 3 petesejtet nyertek és 15 mnyh. Holnap reggel 9 kor telefon és a többi akkor döl el.

Nagyon aranyosak voltak a műtőben. Zeke doki is profin végezte a dolgát!!

Alig vártam hogy lezuhanyozzam itthon.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Te vagy a legstrammabb csajszi!
Hidd el, két hét múlva a zebrás teszted miatt fognak potyogni a könnyeid! Te kis HŐS!

Húúú, 3 petesejt! Tök jó! És 15 a mnyh, húúú, nekem ennyi sosem volt!
Nagyon ügyes vagy! HOlnap mikor telefonálsz? Mit mondtak kb. mikor kapod vissza őket?
Juj, annyira izgulok!

rodina74

Szia Pancsi!!

Te egy HŐS vagy!! :D :D :D Szegénykém...biztos borzalmas lehetett.Mikor kerültél sorra,hogy ilyen későn értetek haza??? :shock: Sokan voltak ma is??

Mikor kapod vissza őket??Izgi... :lol: :lol:

Most mondja a rádió,hogy 10-20 cm hó eshet. :shock: :roll: :evil: :shock:
csucsu99
Budapest

Rodina hát most szemezgettem ki hogy te TERHES VAGY!!!!!!
Hát most potyognak a könnyeim. És te még a lombikon gondolkodtál. Jó stratégia....KépKép tényleg várjál még van szív hang,de miért ne lenne?
Bizz benne mert te vagy az anyucija!!!

Hát hogy hős azt nem mondanám, olyan nevetséges lehettem amikor ott pityiztem mint egy gyerek.
De a bébiért én is mindent megtennék, mint itt szerintem mindegyikünk. De azért aranyos vagy jól esett.
Hát reggel 9 kor kell hívni a titkos számot. Én szerintem pénteken,de még a holnapot túl kell élnem!!
Most szedem azt a 2 féle gyógyszert amit felírt. És este nyomathatom már az utrot.
Olyan jó hogy pénteken jösz te is!!

Kép
Kép
pancsi76

Ilyet... :shock: csak fél napot nem vagyok, aztán mik történnek :lol:
Rodina, gratula! Most minden rendben lesz! :D
Kíváncsi leszek, mit szól apci!!! De izgi!!!

Sting, spontánkodjatok csak ezerrel!

Vaya, fini is lett a leves, csak mivel elég fűszeres, majd kijött belőlem :roll: itt émelyegtem utána! Még azért bent tudom tartani a dolgokat, de napról napra nehezebben... :lol: ez nem panaszkodás akart lenni!
Viszint olyan kis rendes róka-koma, mert mondtam neki, h. ma ne reggel kerülgessen, mert el kel mennem itthonról és csak miután hazajöttem tört rám :wink:
Amúgy több, mint 2 órát ültem a m.ügyiben, még jó, h. találkoztam egy volt m.társammal, ill. egy barátnőmmel is! Úgyhogy annyira nem volt vészes... na meg már igencsak hozzászoktam a biemsziben a várakozáshoz :lol:

Sajti, csak kijött belőled, de jó!!! Én is nehezen bírom a piát, bár azért én régebben kísérletezgettem hátha mégsem annyira nehezen... de nem vagyok túl edzett! :D
Jó lenne, ha Te is pénteken jönnél, legalább lenne (lennétek), aki/k lelket vernek belém, mert amíg nem látom uhu-n a kicsit/ket, addig nem nyugszom meg, akkor is csak egy időre :D
Amúgy eléggé fura egy környéken laksz... nagyon durva, ennyi barmot! Sajnálom, h. küzdeni kell egy kis mozgástérért is :(

Tehát: Csucsu, Ancsyka, Rodina, Pancsi, talán Sajti és Én... eddig ez a menet!
Annyi, h. Pancsi lent lesz beültin, Rodina meg S ügynöknél... szóval majd összehozzuk vhogy! Én megismerem Sajtit, Rodinát, Ancsykát és remélem magamat is :lol: Csucsut még jól megnézem iwiw-en, Pancsit meg megkeressük a neve alapján!
Na jó terv???
Ja és én vagyok a legtörpébb :lol:

Csucsu, bakker lemaradtam erről a műsorról, de holnap lesz fél 3-kor a HírTv-n amit írtál, ugye?!
Úgy látom, könyvekre lecsapott Vaya (persze nem baj!), de én még amúgy sem vagyok ilyen bátor... :oops: majd kapok kölcsön néhányat biztosan!

Ancsyka, ezek tök jó eredmények! Akkor pénteken tali, ahogy feljebb már kiveséztem :D

Andi, a lényeg, h. megjött! Aztán most már nem megállni!!!

Woody, gartula a 100%-ig kislányhoz! De eddig is úgy volt, h. puncis lesz, ugye? Csak most tutti-frutti :lol: Néven gondolkodtatok?

Pancsi, te szegény, megszenvedted, de max. annak örülhettél, h. nem voltál utána kómás és nem fog fájni 3 hétig a jobb karod, ahová a tűt döfik! :roll:
Nagyon hajazol te rám most ebben a menetben! :D Csak így tovább! Holnap reggel azonnal jönni a hírekkel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu bárcsak pihiztem volna, nem is tudtam feküdni, gyorsan felöltöztem, és nyomás kifelé, kiszellőztettem a fejem. Utána nem fájt a hasam, de a beav. borzasztó volt.

Mivel hogy én senki kutyája nem voltam, elösszőr jött K ügynök páciense utána két csajszi aki Z ügynök páciense volt és utána jöttem én, de mondom nagyon aranyos volt mindenki. Fölleg volt ott egy műtősnő az nagyon megnygtató volt. Az altató orvosnő meg végig beszélt hozzám a fejemnél minden féléket kérdezett csak hogy tereljen. Ha nincsenek nem birtam volna.

De előnye is volt pl azonnal ihattam ehettem, és láttam ahogy leszívják őket. Sosem felejtem el.

Kép
Kép
pancsi76

De mi a baj az EKG-al???? :shock:
csucsu99
Budapest

Kismamik, lehet, h. butaságot kérdezek, de most majd hüvelyen vagy hasfalon keresztül nézik a babcit/kat??? Úgy rémlik, h. Vaya a vetkőző/öltözőbe ment be... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava igazad van még a branült sem kellett elviselnem!!!
De tudod a rossz dolgok hamar feledésbe merülnek.

Fincsi lehetett ez a cékla leves ez valami nemzeti eledel?
Tegnap is írtad hogy sárgaborsó fözeléket főztl. Hát a kedvencem, gondoltam főzők én is. De hát nem mertem belőle enni még, így beavatkozás elött. De majd meg evett a fene. Én még nem vagyok terhes, de nagyon kívánós az vagyok!!!
Holnap mit főzől???

Kép
Kép
pancsi76

Nava hüvelyen keresztül azt hiszem 12. hétig, de a kismamik jobban képben vannak

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu amikor csináltattam a házi orvossal, ott szenvedett a géppel, mert van az a gumiharang és abba beleragadt az a zselé amivel bekenik. És nem tapadt rá a börömre. Vagy 5x csinálta meg az EKGt és nem tudom miért a gép visszafelé nyomtatta ki, de azt mondta hogy talán jó lesz. Szerintem a gép hibája és nem szívbajos vagyok, de azért utána nézek, mert emlékeztek hogy írtam hogy úgy szúrkált a szívecském.DE NINCS SEMMI BAJOM!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, köszike az infot!
Igen, szerintem ez a lengyeleknél, ill. más szláv népeknél is nemzeti kaja a céklaleves, mert mi ahányszor voltunk, mindig kaptunk vacsira!
Hát holnap lehet rakott kelt csinálok :D
Nagyon remélem, h. tényleg csak az orvosod bénázott és nincs semmi baj a szíveddel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi:
Bakker, te szegény! :shock: Én is sírdogáltam volna tutira, te tényleg hős vagy! Meglesz az eredménye, kíváncsi vagyok a holnapi titkosinfóra, nagyon szurkolok. Termékenységi hullámokat küldöm feléjük:(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Navi:
Hmm... ez a céklaleves biztos fini, még sosem ettem. Meg kell főzni, vagy hidegen készíted?
Sajna tahófalván ilyen emberek is laknak. Hiába kértem a Zuram anno, hogy hozzám költözzünk inkább és ne hozzá, nem akarta.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám hát ez a bládi hogy megváratott téged, na nem baj most már itt van!!! Hajrá Sz ügynök!!!!
Köszi a ragacsot most már el sem hiszem hogy afelé tartunk!!
Nem sokára ti is kezdhettek küldök egy kis idő sürgetőtKép

Sting spontánkodáshozKép[img]http://yel[img]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Magicien3.gif[/img]ims3.free.fr/Jesuis/Magicien3.gif[/img]mennyit meg tudnátok sporolni!!

Vaya köszi a bíztató szavakat. elhiszem hogy nagyon örülnek a nagyszülők!!KépKép

Sajti örülök hogy nagy északai élet után visszatértél hozzánkKép :lol: :lol:
Hát nem semmi milyen taplók az emberek. Én nők napján lepődtem meg ilyen köcsög embereken, amikor száltam fel a buszra és 6 férfi állat majd föl lökött hogy le tudjon ülni hamar. Kérdezem én magamtól hova lett az udvariasság. Ne is figyelj oda, kerüld az ilyen bunkókat, mert neked küldetésed van! Gondolj a fagyi ovira!!
KépKép

Kép
Kép
pancsi76

Hát Nava te olyan jókat főzől mint én nálunk is rég volt rakott kel.Akkor megvan mit csinálok!! Mostantól kérem az étlapot!!

Kép
Kép
pancsi76

Ancsy én jelöltelek már??? Voltam én is ma fél nyolcra bár én hátra mentem, de lehet láttalak csak nem tudom hogy nézel ki. Küldök privit légyszi jelölj meg!! Mnyh nővelő (pedig már nagyon szép)
Fagyi baba ébresztőt és tüsző növelőtKép

KépKép

Rodina elöszőr petezsák azután szívhan varászporKépKép

Woody nagyon gratulálok a puncisodhoz!!!KépNevek vannak már???

Kép
Kép
pancsi76

Sajti, tegnap megfőztem a céklát (eltartott vagy 1,5 órát min.), mert majonézes salátába szántam, de nem gondoltam, h. 2 közepes nagyságú gumóból ennyi lesz, ezért megmaradt egy csomó, aztán neten meglestem, h. kell belőle levest varázsolni :D és a végén összeturmixoltam, amúgy nem nagy macera abszolút!
Hát majd ha jön a baba vagy babák, lehet elhúztok onnan a békesség kedvéért!

Pancsi, most jönnek az ötletek, de nem mindig van ez így :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és magamnak is Szerelem sugarakat és megtermékenyítő varázslatot sokat sokat. Már bocsi, de valaki írta hogy Macs is varázsolt magánakKépKépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Ja, a'sszem Ancsyka kérdezte, h. ki mikorra megy... mi időben, azaz 7 és fél 8 között leszünk várhatóak!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!!

Vaya,írta,hogy érdeklik a könyvek,de azt nem,hogy melyik.Téged is érdekel?? :wink: Várjuk meg mit mond,aztán egyeztettek. :D

Pancsi!!
Pénteken tuti visszakapod őket??Tényleg mi van akkor ha mondjuk hétvégére esne a leszívás vagy abeülti??Vagy azt úgy csinálják,hogy pénteken meglegyen??Pénteken jön egy kedves ismerősöm is a BMC-be. :D Fagyibabás lombikra készülnek.
csucsu99
Budapest

Mi még nem tudom mikor majd holnap reggel elvállik. De én úgy láttam a beültik dél körül vannak. Vagy nem ??

Kép
Kép
pancsi76

Én kérdeztem :lol: :lol: Én is ott leszek 1/2 8 körül.
csucsu99
Budapest

Ja,Csajok,a pisis üvegemre tudnak ott rakni cédulát,vagy Én oldjam meg itthon??? :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Én holnap mustáros csirkemellet csinálok,salátával.

Ez a céklaleves jól hangzik,bár Apa lehet így nézne,ha csinálnék. :shock: :shock: :D :lol:

Pancsi vissza kapod mind a 3-at???
csucsu99
Budapest

Csucsu szerintem a 22. napi vv át kell tölteni ott egy pohárkába.
Ez a csirke jól hangzik, de remélem nem knorbol csinálod!!
Tudod még csak annyit tudok hogy ennyit szívtak le. Hogy mennyi lesz holnap megtermékenyülve és osztódva, azt nem tudom. Még kérdéses. A beavatkozás alatt az egyik biologusnő mondta hogy egybe már tuti van petesejt. Nagyon örülnék mind a 3 nak.
Katalin bejött és mondta hogy ICSI vel lesz énnyit tudok.

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok

nem tudom ki kérdezte 12 hétig nem hasi az uh, nekem a 12 héten mind a kettőt csináltak.

ma túlestem az AFP vv-en 2hét mire megjön az eredménye mire megyek uh-ra.

Woody
gratula a kislányhoz.

pancsi
szoritok nektek nagyon.

rodina
halk gratula, Apa mit szólt?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Pancsi

Köszönöm a varázslatokat, nagy szükségem lesz rá....Most márciusban vissza kell kapnom a babámat az élettől.
Bejelöltelek iwiw-en és érdekes módon veled is van közös ismerősöm az életben, csak úgy mint navareddel és rodinával is :P
A Molnár Edit nagyon jó barátom és sokat segit nekem lelkileg a lombikban...ismerős terep neki is :roll:
ancsyka

Komcsi nekem is sokat segit Edit. Férjeink kolegák onnan az ismeretség! Kicsi a világ

Kép
Kép
pancsi76

Hát már most mindenki elment? Akkor én is lépek, pá drágáim.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok,
ezer éve nem voltam, most vacsit gyártok a fiúknak, meg fáradt vagyok, meg nyűgi, de később jövök és visszaolvasok mindent egészen hétfőig.
pUszi
Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok, bocsi a bepofátlankodásért, csak egy kérdés erejéig jöttem:
Esetleg valaki nem tudja megmondani, hogy egy fél ampulla ovitrelle, hány nap után ürül ki a szervezetből :?:

Köszönöm előre is a segítséget :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, szia itt is! :D
Ezt találtam :Az alkalmazást követõen az Ovitrelle legfeljebb10 napig befolyásolhatja a szérum /vizelet hCG immunológiai meghatározását, ami fals pozitív eredményhez vezethet a terhességi tesztnél.
Vendég

Zsu
gondoltam, hogy bebukok :lol: :lol: :lol: na mindegy :lol:
Szal a lényeg, ez egy FÉL ovitrelle amiről szó van...akkor az 5 nap, vagy mi :?: :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, hát úgy lenne a logikus...Remélem, hogy így is van, és már rég kiürült.Egy hete adtad be, ugye?
Vendég

Lányok!
Apa nagyon örült. Teljesen meghatódott! Először nem akart hinni a szemének, és kérdezgette, hogy most akkor tényleg? Mondom , látod a másik csíkot, mondta, hogy igen. NA, akkor tényleg! :lol: :lol:
Szegény még nem mer hinni benne, úgy, mint én!
Még egy jó pár könnycseppet is elmorzsolt a szeméből!
Imádom őt!

rodina74

Zsu
holnap lesz 1 hete igen.

Rodina
olvastam a blogodat, és halk gratula neked, Te is pont ma teszteltél, mint én :lol:

betty615

Betty!

Ha ma vagy a 14. napon, az már nem az ovitreelle, biztos lehetsz benne! Nekem kettőt kellett beadnom belőle, a 9. nap még látszott egy nagyon halvány csík, aztán a 10-11. napon semmi! Úgyhogy baba van a dologba! :wink: :lol: :lol:

Na, sikerült csinálni fényképet apa telefonjával! Nem tökéletes, de azért látszik! Sajnos a fényviszonyok nem a legjobbak most este!

De, ugye ti is látjátok?

Kép

rodina74

Úgy látszik ma minden laptetű az enyém! A másik topikon is! Bocsi, de ez most nagyon jól esik nekem! :oops:

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?