Ilyet...
csak fél napot nem vagyok, aztán mik történnek
Rodina, gratula! Most minden rendben lesz!
Kíváncsi leszek, mit szól apci!!! De izgi!!!
Sting, spontánkodjatok csak ezerrel!
Vaya, fini is lett a leves, csak mivel elég fűszeres, majd kijött belőlem
itt émelyegtem utána! Még azért bent tudom tartani a dolgokat, de napról napra nehezebben...
ez nem panaszkodás akart lenni!
Viszint olyan kis rendes róka-koma, mert mondtam neki, h. ma ne reggel kerülgessen, mert el kel mennem itthonról és csak miután hazajöttem tört rám
Amúgy több, mint 2 órát ültem a m.ügyiben, még jó, h. találkoztam egy volt m.társammal, ill. egy barátnőmmel is! Úgyhogy annyira nem volt vészes... na meg már igencsak hozzászoktam a biemsziben a várakozáshoz
Sajti, csak kijött belőled, de jó!!! Én is nehezen bírom a piát, bár azért én régebben kísérletezgettem hátha mégsem annyira nehezen... de nem vagyok túl edzett!
Jó lenne, ha Te is pénteken jönnél, legalább lenne (lennétek), aki/k lelket vernek belém, mert amíg nem látom uhu-n a kicsit/ket, addig nem nyugszom meg, akkor is csak egy időre
Amúgy eléggé fura egy környéken laksz... nagyon durva, ennyi barmot! Sajnálom, h. küzdeni kell egy kis mozgástérért is
Tehát: Csucsu, Ancsyka, Rodina, Pancsi, talán Sajti és Én... eddig ez a menet!
Annyi, h. Pancsi lent lesz beültin, Rodina meg S ügynöknél... szóval majd összehozzuk vhogy! Én megismerem Sajtit, Rodinát, Ancsykát és remélem magamat is
Csucsut még jól megnézem iwiw-en, Pancsit meg megkeressük a neve alapján!
Na jó terv???
Ja és én vagyok a legtörpébb
Csucsu, bakker lemaradtam erről a műsorról, de holnap lesz fél 3-kor a HírTv-n amit írtál, ugye?!
Úgy látom, könyvekre lecsapott Vaya (persze nem baj!), de én még amúgy sem vagyok ilyen bátor...
majd kapok kölcsön néhányat biztosan!
Ancsyka, ezek tök jó eredmények! Akkor pénteken tali, ahogy feljebb már kiveséztem
Andi, a lényeg, h. megjött! Aztán most már nem megállni!!!
Woody, gartula a 100%-ig kislányhoz! De eddig is úgy volt, h. puncis lesz, ugye? Csak most tutti-frutti
Néven gondolkodtatok?
Pancsi, te szegény, megszenvedted, de max. annak örülhettél, h. nem voltál utána kómás és nem fog fájni 3 hétig a jobb karod, ahová a tűt döfik!
Nagyon hajazol te rám most ebben a menetben!
Csak így tovább! Holnap reggel azonnal jönni a hírekkel!