Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszi a biztatást, így kicsit jobb... :) Csak most azon fosunk, hogy ha kitesszük őket nem fognak fizetni, tönkreteszik a lakást, mit tudom én... :( Elég könnyű úgy pattogni, hogy 2500 km választ el, ráadásul otthon nincs kemény legény, aki rájuk tudna nézni. (Anyósom ugye nem túl elrettentő figura.) Legszívesebben eladnánk a francba, de hát hitel van még rajta, a svájci frank az egekben, oltárit buknánk... Mondjuk így meg stresszelünk... Most ott tartunk, hogy akkor odaköltözöm, nem veszünk ki másik lakást, de hát ez meg a 4. emelet... Jó lesz feltornászni magam... :? Szar ügy.

Csigaby: Szerintem jó képek ezek, ne viccelj. :) Tök jól látszik az arca. És ne pánikolj... :wink:

Csöpplány: Jobbulást nektek, nem irigyellek... :? De minden oké lesz. Elég fura ez a vírus. :)

Mayday: Alakulsz, alakulsz... De tényleg összekevernek a most szülőkkel? :shock: Ez komoly... Találtam egy jó oldalt múltkor, ott szoktam hasakat nézni... :lol:
http://www.amazingpregnancy-pictures.co ... allery.php
Ki lehet választani középen a hetet. Olyan különbségek vannak!!!

Amúgy már elfelejtettem: minek is anionos betét? :oops: És mi az a molimed bugyi? Én kórházi pakknál még korántsem tartok, örülnék, ha a starter pakkunk összejönne, de egész nap a lakáson agyaltam, tök idegesítő... Tegnap másfél fiókot felszabadítottam a gyerkőcnek, annyi nem hordott ruhám van, hogy ihajj. Hétvégén elvisszük őket valahová...

Ja küldök én is képet, most vagyok a 29. héten. :)

hibernia

Ó bocs, ne nyissátok meg a linket, ez a szülős. :( Nem tudom, miért ezt linkelte... :?
Ez a 28. hét.
http://www.amazingpregnancy-pictures.co ... hp/cat/552

hibernia

Nem bírtam ki,megnéztem a szülős linket... :shock: :? :shock: Basszus,ez nagyon durva!!!!!Ilyet én még nem láttam!!!Szerintem jó,hogy feltetted,mégha véletlenül is. :wink:
A pocós képek is jók,hihetetlen mennyi külünbsélg van has és has között. :D
Tényleg rákérdeztek már,hogy ugye már ez az uccsó hónap,bár az is igaz,hogy inkább pasik vagy még nem szülő csajszik.Szóval laikusok :lol: :lol:
Ez a lakás-téma is gázos,de csak nem tennék direkt tönkre a bérlők.Mindenestere nem egyszerű...
Csöpplány köszi a gratulációt.Szerintem max 1hét,és már a párodnak semmi baja nem lesz :wink:

Itt esik a hó,tök gáz.... :x

Kép
mayday

..................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.niki 2010.03.11 15:41-kor.

Kép
Kép
sz.niki

Hibernia,nagyon cukkancs a pocid :D :D :D !!!Jó csúcsos,le se tagadhatnád,hogy fiú!De örülnék ilyen "pici" hasnak :wink:

Benne vagyunk a híradóba,komolyság...

Kép
mayday

Sziasztok!

Na végre itthon megnéztem mindenkit.
Hibernia, csak most tudtam a videót megnézni...ez állat :D Ilyet én sem tapasztaltam de ez nagyon komoly :D
Bérlők: csak mert van tapasztalatom tényleg vigyázz, nekem sajna az előző bérlőm csinált egy nem csekély gázszámlát majd lelépett a berendezett lakás berendezési tárgyaival....
Persze ehhez pech is kell..de sajna nagyon alpári emberek vannak így megértem, hogy aggódsz! Talán jobb is félni mint megijedni. De valahogy el kell majd köszönnötök ha nem megbízhatóak..mert a Te értékeidben élnek és ezzel nem szabad, hogy bárki visszaéljen!

Csöplány örülök hogy javul a dolog..biztos idő amíg rendbe jön a párod, de mire itt lesz gyerkőc tuti baja sem lesz :?

Én sem bírtam ki a rossz linket :) De engem nem rettentenek el..inkább informálódom így talán nem fogok annyira félni....

Pocak..nálam az összes 50 év feletti nő gúnyos megjegyzéseket tesz..de azthiszem ez csak írigység...

Hibernia amúgy Te is jól haladsz és csini a pocak nagyon! :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Halihó

Hibernia:egy hét alatt megint sokat nőtt a hasad,és tényleg kis csúcsos :lol: Kiváncsi leszek hogy mekkora lesz a végére,de gyanakszom hogy elég nagy :shock:
Albérlő:az a baj hogy egyik napról a másikra nem teheted ki.Viszont így ha tényleg nem látod,akkor ki tudja mit visz el mérgében :? Egyik barátnőmék csinálták azt hogy egyik pillanatról amásikra leléptek a lakásból és tök nagy cehhet hagytak maguk mögött. a tulaj meg fizethetett.Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani.

Zsu:milyen megjegyzéseket tesznek?Hogy lehet egy terhes nőnek olyan megjegyzést tenni ami esetleg sértő? :? Nem értem az embereket :?

Mayday:hogy érted hogy benn vagytok a híradóba?Lemaradtam a mai híradóról.

Mayday:ide holnapra mondja a havat.Remélem hogy nem lesz igazuk mert holnap egész nap lóti-futi lesz nekem.REggel a sztk-ba uh-ra időpontot kérni,aztán önkormányzatra esküvőre időpontot kérni,aztán védőnő,onnan gyorsan haza és indulok be páromhoz,majd 4-kor indulok haza.Szerintem haza fogok esni este 7-fél 8 ra.Marha jó lesz.De muszáj elintéznem lassan mindent.

KépKép
Kép
csöpplány

Lányok,mivel még senki sem tudta feltenni a táblázatot a gmailre,ezért addig tovább folytatom a frissítgetését.
Hiányzik még Mazsolita,Kriszta,Hibernia és Csigaby adatai:
-teljes név
-kor
-lakhely
-telefonszám(amin tudjuk egymást értesíteni a fejleményekről a nagy napon),vagy esetleg e-mail cím(bár azon nem tudunk azonnal kapcsolatba lépni,hacsak valaki nem visz laptopot a kórházba :D )

Ezeket küldjétek el priviben nekem és beteszem a táblázatba.

A friss táblázatot felteszem most gmailre,de ez a holnapi verzió.Mármint a terhességi idő az a holnapi állapot már :lol:

Teszek én is pocakfotót,meg felteszem a rucikat amiket tegnap turiztam a picurnak összesen 800Ft-ért :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány van egy táblázat gmail-en,a dokumentumoknál.Nem Te csináltad?

Kép
mayday

Mayday:nem én csináltam,próbálkoztam de nekem nem sikerült feltenni.De ha jól látom akkor itt nincsenek képek,meg a táblázat se túl szép.De én szívesen vezetem itt és frssitem a táblázatot minden hétfőn. :oops: :roll:

KépKép
Kép
csöpplány

A napod is jó pörgős lesz,majd szorítok,hogy ne essen a hó :wink:
Itt már bokáig ér... :x
Híradó:pár házzal odébb forgattak,mert kikapcsolták a fűtést 2 napja.Mutatták a volt főnökömet is.

Kép
mayday

Akkor nem tudom ki csinálta...Nekem tökéletes ez a hétfős megoldás!!
:P

Kép
mayday

El is küldtem a pocakfotót, a táblázatot meg a rucikat a gmailre
:)

KépKép
Kép
csöpplány

Megnéztem,Neked is kis aranyos pocid van :D .De cserélnék Veletek!!!A rucik naon klasszak,nekem legjobban a kardigán jön be,olyan kis vagány :D !!!8 kilo meg nem volt pénz értük.

Kép
mayday

Mayday: Én nem mertem megnézni a szülős képeket. :shock: Amúgy elképzelésem sincs, hogy jött a link, mert csak 28-29 hetes hasakat néztem, eskü, szülés eszembe sem jutott... :lol: Kik voltak a Híradóban?

Zsu: Köszi a videó dicséretet. :lol: Randalírozik rendesen... Kíváncsi vagyok, mekkora lehet, a 25. héten voltam utoljára, pont egy hónapja, akkor volt 848 gramm asszem. (Előtte a 24. héten 748, ha így számolok, most 1200 körül lehet. :) Nem tudom, menjek-e még itt uh-ra, a repülés miatt jó lenne tudni, minden oké-e... :roll: Lehet, a 32. héten elmegyek, hogy megnézzük okés-e a lepény, a méhszáj... Csak hát 150 euro... :?

Most úgy döntöttük, kirakjuk a szűrüket, csak épp nem a valós indokot mondjuk... Ahelyett, hogy szemét, aljas, pofátlan szaralakok vagytok, azt fogjuk mondani, hogy most derült ki, hogy haza kell költöznöm és kell a lakás. Azért ezt csak megértik és nem rongálnak bosszúból...

Csöpplány: Hát én is cserélnék veled. :) Bár a ruhás kép már egész komoly. A rucikat még nem néztem, de biztos jók. :wink:

A pulcsik, kardigánok amúgy a rugira mennek? Azt sem tudtam, hogy kell ilyen kicsiknek pulcsi... :roll:

hibernia

Nem függőágyban alszunk, csak szóba került, hogy nekünk már van felnőtt méret, és nagyon szeretem. Meg hogy a régi lakásban, a nappaliban volt fölszerelve, de itt még nem vettük elő. Szerintem kikerül a kertbe. Már előre várom, hogy a tavaszi napsütésben délután ledőlök a függőágyban... 8)

Alakulnak a hasak. :) Ma én is kértem fotót a férjemtől, majd letöltöm, aztán küldöm.

Megúsztam a méhszájvizsgálatot!!!! :wink: Kösz a drukkot! :D
És tökre megnyugodtam, mert megígérte a doki, hogy nem fog beengedni orvostanhallgatókat a szülésre. Ettől nagyon féltem.

Hibernia, a Molimed valami betéttel egybedolgozott eldobható bugyi, az anionos pedig állítólag nagyon jó nedvszívó, és az éjszakai fajtáját ajánlják szülés utánra is. Azonkívül az az anionos csík segíti a sebgyógyulást, és megvéd a fertőzésektől.
Megnéztem az oldalakat. Tényleg, milyen méretkülönbségek vannak a hasak között! A szüléses meg...! Én videókat szoktam nézni a youtube-on. :) Egyre jobban érdekel a téma. Fura, hogy hamarosan mi is ott leszünk.

KépKép

KépKép
barbazso

Hibernia, ez jó ötlet. Biztos megértik, hogy kell a lakás.

Ja, képzeljétek, ma a doki 1420 grammnak számolta a babát, múlt hét csütörtökön a 4D-n meg 1156-ot mondtak. De aztán megnyugtatott az orvos, hogy azért itt van +/-10% tévedési lehetőség, szóval nem biztos, hogy 6 nap alatt ennyit nőtt. :) Ja, és a múltkor hülyeséget írtam, mert a fejkörfogata 26 cm, én meg véletlen a hosszát írtam. :oops:

Néhányan nagyon eltűntek a fórumról. Remélem, nincs gáz sehol!

KépKép

KépKép
barbazso

Mayday:Nekünk is a kardigán jön be a legjobban,kis felnőttes! :D

Hibernia:a kardigán akkor jön jól ha mondjuk elmentek sétálni,vagy szellőztetsz,és akkor nem takarod be nyakig hanem áradsz egy ilyen kis kardigánt.
Reméljük hogy meg fogják érteni és nem lesz gond.

Molimed bugyi:úgy van ahogy barbazso leírta,kicsit olyan pelenkás bugyi.az a jó hogy nehezebben csúszik félre mint a bugyin a betét.Nekem mindig problémám volt a betétnél az átázással.Ez az anionos bugyi konkrétan hogy néz ki vagy hogy kell elképzelni?

Köszi a pocak dícséretet.Tényleg nem nagy,de práom imádja,ma is megsimogatta és mondta hogy annyira kis helyes a pocim :lol: Azt mondta neki nagyon bejön,mert nézegetem én is a pocis képeket neten és mondta hogy neki ez ezért nem tetszik az azért.Na mondom neked még az se mindegy hogy az illetőnek milyen pocija van :lol: Válogatós a lelkem! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Ja, szerintem nyugodtan nézd meg a szülős képeket! A videók közt volt olyan, amin telibe mutatták a gátmetszést. Na, azt nem kellett volna látnom...! :) Bár eddig még mindenki azt mondta, hogy azt nem is érezte, mert annyira zsibbadt odalenn. Én a varrástól nagyon félek, de tudom, hogy a dokim kíméletes, biztos figyelni fog rám, és ha fáj, ad még érzéstelenítőt. Vagyis nem tudom, de nagyon remélem. :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Az anionos nem bugyi, csak betét. Itt leírja, miért jobb, mint a többi.
http://winaliteanionosbetet.hu/a_termek_jellemzoi.html
Én a Kriston tanfolyamon hallottam róla. Aki használja, azt mondja, nem kamu, amit írnak róla. Hát ha tényleg nem átázós, és nem izzasztós, akkor már megérte kipróbálni... :)

KépKép

KépKép
barbazso

barbazso:köszi alinket,elgondolkozom ezen is.Anyu azt mondta hogy szerinte ne vegyek semmi ilyet majd ha tényleg kelleni fog,mert ő szülés után abszolút nem vérzett.Viszont akikkel beszéltem mindenki vérzett,volt aki több mint egy hétig.Mindig sikerül elbizonytalanítania! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Én már 6-10 hetet is hallottam! :? Bár csak az első max. egy hétre mondtak erős vérzést. Na, ennek akkor még jobban utánajárunk. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Annyi dolog van amiben nem tudok zöld ága vergődni hogy most akkor vegyek vagy ne vegyek.Például a gyermekágyra mondták hogy vegyek mellkenőcsöt,meg vannak gátsebre való gyógyító,fertőtlenítő szerek,szoptatós tea.Valami tejserkentő homeos bogyót is mondtak,meg még pár vitamint meg kenőcsöt.Csak feleslegesen se akarom megvenni.mondjuk párom mondta hogy majd akkor szólok,a kórház bejáratánál úgyis van egy gyógyszertár ott helyben emg tud nekem venni bármit amire hirtelen szükségem lesz.Csak az a patika sincs nyitva hétvégén :? Na most legyek okos :D

KépKép
Kép
csöpplány

Azt egy barátnőm is mondta, hogy az elején nagyon kisebesedett a mellbimbója, és 1-2 hétig eléggé fájt a szoptatás. Szóval valami krémet én is beszerzek rá, azt hiszem. Hátha megúszom. :)
Bogyókat egyelőre nem veszek, de a tejserkentő tea mindenképp hasznos lehet, mert inni amúgy is rengeteget kell a szoptatás miatt. Az biztos el fog fogyni. :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt Mindenkinek!

Kihasználtam, hogy Kende tovább alszik, mint szokott, küldtem képeket! :)

mayday, én is mindenen bőgök! néha már bőgés közben röhögök magamon. :)

csöpplány, én is rengetegszer álmodom, hogy szülök. alig várom már :D remélem a párod jobban van, és Te is megnyugszol kicsit. egyébként én is szeretek turkálni, igazi kincseket lehet találni.

hibernia, nem semmi bérlőitek vannak, én is kiraknám Őket a francba. hihetetlen milyen pofátlan emberek vannak. a szülős képek nem gázak, én szeretem nézni. :)

barbazso, szülés közben sokszor van, mikor nem jó odanézni. nekem vágás előtt mondta a férjem, hogy most inkább rá nézzek. a varrás egyáltalán nem fáj. nekem mondta a dokim, hogy amint érzek bármit is, azonnal szóljak, ad még érzéstelenítőt. végig telefonáltam közben. :) a cicikrém tényleg jól jön, mert bizony nagyon tud fájni. én megveszem előre azt is, mert emlékszem a falat kapartam 2 napi szoptatás után.

hú jó hosszú lettem, bocsi...

Anita

Kép

Kép
anita1984

http://www.bioszallito.hu/Garmastan-ham ... ermek-4801

nekem ilyen cicikrémem volt, általában ezt ajánlják. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Látom mostanában este mindenki itt pörög :D én sajna olyankor már alig élek, és legtöbbször már alszom.

Az anionos betét tényleg nagyon jó. Én ki is próbáltam a tisztasági betét fajtáját. Jó illata van és nem izzad bele az ember. Nedvszívása is gondolom, hogy jó. Van benne a közepén egy zöld csík, ami át van itatva valami gyógynövényes anyaggal, ezért is lehet jó szülés után a gyorsabb sebgyógyulásra.

Ez az időjárás kiakasztó! Én is ma terveztem, hogy bemegyek a munkahelyemre, meg a körzetihez is kéne mennem a táppénzes papírért ... de most is szakad a hó :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Anita, Fiad gyönyörű!! Meg a pocakod is komoyl már :D
Pont olyan micimacis függönyt néztünk ki a gyerekszobába mint ami a képeden van :)

Csöplány, nekem a táblázat így tetszik ahoyg Te csinálod, szerintem aradhatunk ennél. Pocakod nagyon csini....meg gondolom kényelmes is :D Nekem rosszallóan csóválják a fejüket az emberek, meg elég tré módon megkérdezik normális-e az ekkora has, hogy biztos nem várok-e ikreket meg hasonlók...de leginkábba hangnem meg a grimaszok amiktől falnak tudok emnni..De dokimat megkérdeztem nevetett és azt mondta legközelebb közöljem az ügyfelemmel hogy magának meg ketté áll a füle :D :D

Jajj, mi i scsináltunk pocakfotót tegnap, csak az internet tűnt el..remélem ma fel tudom tenni otthom...buzi szolgáltató nagyon nem dolgozik meg a pénéért... :twisted:

Amúgy csöplány, nekem is a kék kardigán tetszik a legjobban :D Nagyon vagesz...lehet hétvégén én is kicsit aktivizálom magam és felteszem milyen szerzeményeink vannak ..az a sok :oops:

Ez a mit vegyünk ne vegyünk téma... hát igen sok okos ember van körülöttünk de pl a szülés utáni vérzés szerintem 1000-ből 999 anya vérzik..mivela méhlepény leválása konkrétan nyílt seb ... szóval betétet, molimed bugyit vagy valamit mindenkéépen vigyél!!!!
Én is úgy hallottam hogy sajna a bimbónk ki lesz rendesen..nincs hozzászokva ehhez az igénybevételhez + el is áztatja a pioci..Anitának tapasztalata is van...szóval nálam az is tuti lesz.
Eza tejserkentés meg..van ugye a laktoherb tea..abból én kaptam egy csomaggal, de azt is hallottam hogy pl tejserkentő teát nem szabad a homeós bogyókkal együtt használni vagy-vagy....szóval ha szükséges van is ilyenre ki kell próbálni melyik jó..de egyikünknek se kelljen ezzel vacakolni:) Napi 3 liter víz és dől a tejcsi, bízzunk ebben :D :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Jó reggelt!

Mostanában atomóra pontossággal 8-kor kidob az ágy.Elég fura,pont én a hétalvó nem tudok aludni már egy hete.Lehet hogy az idegességtől.Vagy lehet hogy ágyat kell cserélni hátha új nem dobna ki :lol: Hiába próbálok visszaaludni csak vergődés,forgolódás lesz belőle.Azon meg felidegesítem magam és inkább felkelek :lol:
Itt esik a hó,már esett kb 2 centi és még mindig nem unja.Én nagyon szeretem a havat de ami sok az sok.Virágokat akarok,csiripelő madarakat,rügyeket,zöld leveleket,barkát,orgonát meg aranyesőt! :lol: Meg egyébként is minek esik?Hogy pár nap múlva elolvadjon és tiszta lucsok legyen minden?

Anita:köszi a jókivánságot párom nevében is.Lassan jó lenne ha végre itthon lehetne velem és nem kellene folyton kórházba járnom.Lassan már jobban járok ha odaköltözök!Úgyis ott fogok szülni 4 emelettel feljebb! :lol:
Szerintem akkor cicikrémet veszek.Vegyek hozzá bimbóvédőt is,hogy ha kisebesedne akkor ne fájjon a szoptatás és tudjon gyógyulni?Vagy felesleges?

KépKép
Kép
csöpplány

Szia Nadina! :)
Ne is mond...olyan jó hogy a férjem beozott a melóhelyre autóval... totál ki vagyok én is a hóeséstől és nagyon bízom benne hogy jövőhéten tényleg tavasz lesz!

Előző levelemben kicsit kimaradtak betűk, vagy felcserélődtek..bocsika, remélem azért érthető :D :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Jajj anita!!Ezeke nagyon aranyos képek!Az a pocakos is tök aranyos!
Milyen kis fürtös legényke! :D Valószínű nálunk is göndör hajú legény lesz,mert nekem meg páromnak is göndör a hajunk.Külön pocakos képet nem teszel fel?Csak mert így ülve is elég tekintélyesnek tűnik már az a pocak.Lehet hogy kenterbe vered a lányokat! :lol: Megy a pocakverseny! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Zsu:"kettéáll a füle"-->Ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én hallottam azt is hogy nem kell szülés előtt elkezdeni a tejserkentők használatát.Mert szülés után úgyis kiderül hogy van e az embernek teje vagy sem.Fölösleges rádolgozni.

Én is csatangolhatok le ebben az időben az sztkba az önkormányzathoz emg a védőnőhöz,onnan meg haza és be páromhoz! :x :evil: Utálom a havat!!!Valaki woodoo-zza már meg hogy hagyja abba!! :twisted: :lol:

Anita:ha elküldöd a táblázatba lévő adataidat akkor téged is felveszlek a táblázatba,had gyűljünk! :lol: Meg ha van kép a pocilakóról akkor azt is felteszem!Adatokat küldheted nekem itt priviben is!

KépKép
Kép
csöpplány

Hú, Anita, neked is hatalmas a hasad! És milyen szép a kisfiad! Úgy szerettem volna én is ilyen fiatal anyuka lenni! Na, de azért még így sem vagyok túl öreg... Csak nem így terveztem. :) Így jött az Igazi... :wink:

Nadina, teljesen belelkesítettél a betéttel. Már alig várom, hogy én is megkapjam. Lehet, ma meg is rendelem.

Képzeljétek, én csak képek nélkül tudom megnézni a táblázatot. Bevallom, nem vagyok egy számítógépzseni...

A sírás... Nekem a középső harmad egész nyugis volt, de az első...! Minden apróságon (öröm, bánat, megható dolgok,...) bőgtem egy sort. Most meg megint tök érzékeny lettem, és tényleg, sírás, nevetés egyszerre, tiszta gáz! De ha visszatartanám, úgy érzem, felrobbannék. :) Még szerencse, hogy az első 3 hónapban volt ideje a férjemnek hozzászokni. :wink: Büszke vagyok rá, tök jól kezeli. :)

Álmodni meg nagyon intenzíven álmodom. Januárban volt egy nagyon furcsa. Fürödtem (álmomban), és Samu kibújt... Játszottunk, dédelgettem, meg minden, de a köldökzsinór végig összekötött, és tudtam, hogy ez még csak félidő, és még nem születhet meg, így az ismerkedés után visszament... :) Annyira jó volt! Konkrétan szülni még nem szültem álmomban, de sokszor volt már, hogy kisbabaként vagy már kétéves körüliként velem volt. Jó, hogy írtátok múltkor, hogy már alig több, mint két hónap van hátra (van akinek közülünk annyi se), mert én teljesen leragadtam a 3 hónapnál, pedig közben eltelt pár hét. Már március közepe van! Éljen!

És ha már itt tartunk, álljon már le a hóesés!!! Tök szép tél volt, de most már elég!!! :twisted:

KépKép

KépKép
barbazso

Syastok!!!

Mondanám,hogy szép napot,de...elég kinézni :cry: :x !!!!

Anita,csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon szép a Kisfiad :D !!!És a Te pocid is hatalmas.

Hibernia,jól döntöttetek lakás ügyben,meg végülis nem is hazudtok nekik.Úgyhogy hajrá!!! :wink:

Cicikrém,bimbóvédő,nekem mindkettő kelleni fog,biztos ami biztos.
Kicsit beparáztam,a 6-10 hetes vérzéstől,az rengeteg.Remélem annyi azért nem lesz.

Pár hete én is voltam turiba,dobok fel a rucikról képeket gmailre.5db volt egy ezres. :wink:

TAVASZT AKAROK VÉGREEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mayday

egy kis szívderítő 8) 8) 8) :

Kép

Kép

Kép
mayday

zsu, én sem bírtam ellenállni, pedig nem akartam micimackósat! :D
én egyébként 3 hétig véreztem szülés után. és szülés után 7 héttel meg is jött
:?

csöpplány, a bimbóvédő ráér. meglátod majd mennyire fog menni a szoptatás. friss pocakos képem nincs most, este csináltatok az urammal. :) az adataim mennek.

Kende nevében is köszönöm a dícséreteket. :)

Egyébként én nagyon elrontottam a szoptatást, 3 hónapig ment csak. Most viszont nagyon készülök, mert nagyon szeretnék sokáig szoptatni.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Ja, és én mint virágmániás, kertmániás, én is tavaszt akarok!!!! Nagyon!!!!!!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Este még el tudtam olvasni a hozzászólásokat, de mire írtam volna, elment a net. Egyre többször fordul elő, hogy esténként egyszerűen nincs, vissza fogom mondani a szerződést :twisted:

Lehet pár kérdésre kicsit megkésve reagálok, nézzétek el nekem :oops:

A vérnyomásra kapott gyógyszeremet kellett emelni, mert az egyre rosszabb, de nem reagáltam rá túl jól, a dokival nem tudtam beszélni, úgyhogy saját felelősségre abbahagytam a szedését.
Én elég fejfájós voltam mindig is, de ettől a gyógyszertől valami olyan durva fejfájás jött rám, hogy ilyet még sosem éreztem. Éjjel arra ébredtem, hogy fáj a fejem és nem is tudtam tőle aludni hajnalig :-(

Nadina - hol vettél ilyen harisnyát és milyet? Ezt én is ki szeretném próbálni.

Csöpplány - további jobbulást a párodnak. Remélem mindent el tudsz intézni, mi holnapra tervezzük az önkormányzatot, de nem tudom összejön-e.

Zsu - nekem van szobabiciklim, régen használtam is, de most már jó ideje inkább ruhafogasként funkcionál, talán a szülés után visszakapja az eredeti funkcióját :-)

Anita - nagyon szép gyerek Kende

Nálam egy alap kórházi csomag már pár hete készen áll, ha be kell mennem, de pont azok a dolgok nincsenek meg, amikre majd a szülés után lesz szükségem. Pl. betétek, krémek

Tényleg szoptatós hálóinget merre érdemes venni? Nekem csak pólószerű hálóingeim vannak, amik mostanra jók lehetnek, de a szülés utánra már nem :-(

Mindenkinek köszönöm a dicséretet Anna nevében. Sajnos nem rám hasonlít, mindenki szerint tiszta apja :-)
csigaby
Budapest XVI. kerület

Ma be kellett jönnöm dolgozni :-( Úgy totyogtam, mint a pingvinek, nehogy elcsússzak. Az emberek meg rohannak, neked mennek, megütnek...
Azt hittem sosem fogok beérni és már előre kikészülök a hazaúttól :-(
csigaby
Budapest XVI. kerület

Csigaby, sajna az emberek eléggé bunkók és bár enm vár sokat az ember csak pl hogy ne lökjék fel még arra sem képesek... Kitartást hazafelé is majd és csak óvatosan!

Gondolom migréned lett a bogyóktól..régebben gyakran volt nekem de szeerncsére már elmúlt..egy trauma okozta... de valószínü jól tetted hogy abbahagytad mert az erős fájdalom hat a babra is...legalább is én úgy tudom.

Anita, a szoptatást hogy ronottad el ha lehet kérdezni? ÉS ne haragudj hogy rákérdeztem :oops: De sajna sokat hallani hogy nem jön meg vagy elmegy a tejcsi..és azért tartok tőle és szeretnék tanulni, ogy amit lehet hibát kiküszöböljek.

Beszállok a tavaszvárók sorába, bár szerintem ezzel most a lakosság 99%-a így van...

Álmok: nekem sokáig rémálmaim voltak, megszültem Gabit és utána elvesztettem, vagy rossz anyának tituláltak stb..de pár hete végre volt egy álmom ahol bár a szülést nem álmodtam meg, de ott volt Gabi és szoptattam és gondját láttam és mindenki boldog és elégedett volt...talán megértem lelkileg és tudatilag is a fiúnk érkezésére :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Szegény! Ilyen éjszaka után még be is kellett menned?! Azt én is utálom, ahogy az emberek elvárják, hogy engedd előre őket szűk helyen, mert ugye a kismama nem siethet sehova..., a járműveken pedig könyökölnek, lökdösnek...

Most akkor nem is szedsz semmit a vérnyomásra?

Én szoptatós hálóinget és pizsamát egyet-egyet örököltem, két pizsit pedig használtan vettem a babaszobán. Amúgy a bababoltokban lehet kapni, de nagyon drága. Az enyémek 10ezer körüliek újonnan, én meg a kettőt együtt vettem 6000-ért, ha jól emlékszem. És olyan finom illatosan, kimosva küldte a csaj, hogy egyáltalán nem bántam meg... :)

Mayday, kösz a szívderítő képeket! Még visszatekerek néhányszor... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Zsu, olvastam, hogy ilyenkor azért olyan élénkek az álmok, hogy az összes tudatalatti félelmünket még a szülés előtt feldolgozzuk. Elég ijesztő lehet egy ilyen álom, de szerencsére semmi rosszat nem jelent. :wink: Mi nagyon vártuk már ezt a babát, de volt pár hét, amikor foglalkoztatott a gondolat, hogy mi van, ha nem leszek elég jó...

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Megjöttem!Voltam sztk-ba.Szerdán megyek a szervi uh-ra.Iszonyatosan nyillal a bordám alatt,és nyomásra is érzékeny,úgyhogy megnézzük mi lehet az oka.Voltam önkormányzaton is.Elvileg jövő hét pénteken lesz a nagy nap! Kedden megyünk a jegyzőkönyvet felvenni.Azt se tudom mit vegyek majd fel.Voltam védőnőnél is.1 kg-t híztam így most 6nál tartok.Minden rendben van,néztünk szívhangot is.Pont kinyomta magát mikor nézni akarta,mondtam is neki hogy ez normális hogy ilyet csinál?Azt mondta normális,ha nem jár fájással,görccsel,vagy vérzéssel.De azért szedhetek valami erősebb magnézium készítményt,hátha a bordanyilallásomat is kicsit elviselhetőbbé teszi.

És a legfontosabb.Párom holnap hazajöhet! Kap gyógyszert amit itthon szednie kell,meg minden nap le kell mennünk az sztk-ba Galván kezelésre.De ha ezen múlik akkor legyen.Nem mentem ma be hozzá,mert későn végeztem a védőnőnél és mire beérnék addigra jöhetnék is haza.Meg aztán hideg is van meg eszik még mindig ez a trutty.Kicsit lelkiismeret-furdalásom van mert tudom hogy unatkozik,főleg hogy egyedül van a szobában.De legalább holnap már együtt lehetünk

Cukik a rucik,olyan vagány nagyfiúsak! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Halihó!!!

Nem tudom mi lett velem,de pár órája úgy fáj a fejem bal fele,hogy na!! :cry: :x Csak Cataflam van itthon,azt meg nem merek bevenni,szerintem rohadt erős.Mindegy,remélem mielőbb elmúlik,talán csak ez a hülye idő... :evil: :x
Ráadásul nemsokára jönnek ismerősök(barátok az túlzás) meglátogatni...Nem sok kedvem van most hozzájuk.Bunkó vagyok.

Álmok-rémálmok:már én is sokszor álmodtam a fiamról,bár szülésről csak egyszer,de az nagyon szar volt.Megszültem a picit,de koraszülött volt,ezért ott kellett hagynom a kórházba,engem elküldtek.Másnap szóltam a páromnak,hogy menjünk be hozzá,mert meg kell szoptatnom.Bementünk,ott pedig közölte velünk egy nővér,hogy sajnos nem élte túl az éjszakát...

Na,ez szerintem rémálom,nagyon durva.Bocs,hogy ilyet leírtam...

Szerencse,hogy a rémálmok csak a félelmeink tudatalatti megnyilvánulása. :D

Kép
mayday

Csöpplány,gratula az esküvőhöz :D :D :D !!!!

Kép
mayday

Anita:várom az adatokat!

Csigaby:csak óvatosan ezen a latyakos nyavalyán!

Hát igen,én is azt tapasztalom hogy nagyon nem foglalkoznak az emberek másokkal.a lényeg hogy ők nagyon sietnek.Engem a tescoba borított fel egy fiatal ember a kocsijával.Igaz hogy már kabát se volt rajtam és szépen látszik hogy gömbölyödöm.És még csak azt se mondta hogy elnézést.

Szoptatós hálóing:én 4000-ért vettem a Sárkány centerbe.Ez egy kínai piac a felsőcsatári útnál.De ez nem kínai árus volt ahol vettem.Sőt itt vettem a kapucnis törölközőt is a picurnak,100% pamut és magyar termék.Érdemes körülnézni!

Bsrbazso:sima excell-es táblázat,ha csak a HTML változatot nyitod meg ott nem lesz képek,csak ha letöltöd a táblázatot eredeti melléklet névnél azt hiszem.Akkor lesz ott kép is!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Rég jártam erre felé! Látom, hogy sok új taggal bővült a májusi csapat. Érdeklődnék arról, hogy van-e, aki a Margit kórházban fog szülni?
Egyébként hogy vagytok? Cukros vérvételen kibukott el? Én, igen: napi 180 g Ch-t ehetek csak és semmiféle cukros kaja. 3 hetente ellenőrzésre kell járnom. Az elsőt sikeresen vettem.

KépKép
charlott

Köszi Mayday! ilyen álmokkal nem szabad foglalkozni.Tény hogy tudat alatt akarva akaratlan gondol ilyesmire is az ember.

KépKép
Kép
csöpplány

Szia Charlott!Ezer éve nem jártál erre,tény.
Nekem jó lett a cukros terhelésem.Sajnálom hogy neked diétázni kell.És hogy bírod?könnyű tartani?És egyébként hogy vagytok?Babókád?uh,vizsgálatok?Készülődés,csomagalakítás?Jó sokat kérdeztem így egyszerre! :lol:

Fogsz tudni most már többet jönni?Szépen gyülekezünk még mindig! :lol: Sok új tagunk lett!Küldök privit!

KépKép
Kép
csöpplány

Köszi Csöpplány a (vissza)fogadást! :-)

Diétát most már jól bírom, de az első napokban elvonási tünetek jelentkeztek nálam. Azóta is ábrándozok nutellás palacsintákon. :-)
Napont jegyzetelem, hogy mikor mit eszem és így kordában tudom tartani a napi CH mennyiséget.
Köszi, meg vagyunk, babóca mozgolódik és növekszik már alig fér el a pocimban. Nem tudom mi lesz itt a 9. hónapban?

Most szombaton megyünk 4D-s UH-ra, nagyon várjuk már, mert december óta nem láttuk a kismanót. Itt az is ki fog derülni, hogy mennyi idősek vagyunk.

Készülődök a szülésre is, kellőképpen be vagyok parázva már. Jártam szülésfelkészítőn, de nem tudtak megnyugtatni, sőt egyensen félek a szüléstől. :-)

Hétvégén rakjuk össze a babaszobát és remélem kiderül, hogy mit nem vettük még meg. De lehet, hogy jövök és kérem a tanácsaitokat. :-)

KépKép
charlott

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?