Sziasztok,
Még mindig betegen...
, de most már sokkal jókedvűbben.
Valszeg most sok leszek, úgyhogy akit nem érdekel, ugorjon egy nagyot
Ines,
Nagyon csinosak voltatok a keresztelőn! Oli jó nagyot nőtt, nagyon helyes kis krapek!
Biztosan én az ezredik leszek, aki mondja, hogy a nővéreddel nagyon hasonlítotok egymásra.
Családon belüli megkülönböztetésről: maradjatok mindig ilyennek, amilyenek vagytok, nem szabad ezen őrlődni. Szerintem gyakran megesik, hogy idővel mindig felfedezik a családtagok egymásban a jót is, s akkor majd lesz nagy csodálkozás, hogy mi a fenéért volt ez a megkülönböztetés. Hú, de kacifántos voltam.
Férjed szakvizsgájához egy szippantóskocsinyi cuccot küldök, jó?!
Buksi,
Csaszi: én is csaszis voltam, és csak az első 2 hétben volt olyan érzésem, mintha ezért nem lehetnék igazi mami, mert még szülni sem tudtam rendesen, de most már csak néha jut ez az eszembe.Ja, nekem du. 1/2 6- kor ment el a nyákdugó, 6- kor a magzatvíz, 7- re bementünk a kórházba, vártunk 1/2 órát, aztán megvizsgáltak, 1 ujjnyi, aztán 8- kor rákötöttek a CTG- re, 1/2 9- kor előkészítettek és 9- kor már műtöttek is.
Nekem a vágás helye még nagyon sokáig fájt (több hónapig), és a műtét utáni másnap is hatalmas lelkierő kellett ahhoz, hogy át tudjak kocogni az 1 ágyasomba, hogy hármasban tudjunk lenni Dorcival.
Patiszon: én úgy tudom, hogy 7 hónaposan már lehet adni, de mivel nagy százalékban vizet tartalmaz és nincs túl nagy tápanyagértéke, ezért érdemes keverni valamivel (pl. burgonyával), hogy jól is lakjon a manó. Ja, fontos, hogy a magokat ki kell vágni, de azt hiszem ez teljesen érthető mindennél. (Még a banánnál is!!!)
Még valami: a bébiételekre ráírják, hogy pl. 4 hónapos kortól adható, de valójában ez a tápszeres babákra vonatkozik! A szopis babáknak + 2 hónapot kell hozzáadni a bébiételen feltüntetett korhoz, de még így is van egy csomó kaja, amit nem lehet adni akkor, lsd. pulykahús, borjúhús. Ez utóbbinál is szerintem tökre egyértelmű, miért.
Na, ennyit a kajálásról, mert már nekem is csorog a nyálam, és most ismét diétázom, de most egy másik fajtát próbálunk ki. Ez is egészen jó, nem éhezünk, mégis fogyunk. Persze én szoktam mellette futni is a babakocsival együtt
Én is tök boldogan üldögélek egész nap Dorka mellett (már amikor nem alszik), és szinte észre sem veszem, hogy mindjárt bepipilek
Cipővel kapcsolatosan: köszi az infot, mi is épp a Dr. Leon gondolkodunk, már csak ki kell fogni valami jót.
Noi,
Ez egy nagyszerű hír! Gratulálunk! Nagyon vigyázz magadra! Hogy viseled a várandósságot?
Hányinger, szédülés stb?! Remélem, ezekből semmi. UH- s képet ugye felteszel majd?!
Álláshoz nagy gratula! Ha időd engedi, mesélj többet Liliánáról!
Andi,
Merre laksz? Le tudunk sétálni a Déli pu-ig, ha az Neked jó, és ott átadom a bébikajákat. Ja, és ne hülyéskedj már! Odaadom és kész!
Tünde,
El vagy maradva Kitti képekkel! Lééégyszi!
Harry Pottert én is most gyűröm, főleg késő este. Ádám azt mondta, hogy a végefelé egy pár szereplőn meg fogok lepődni. Hát már nagyon kíváncsi vagyok, de el ne áruld, még ha nagyon kérdezem se!
Karácsonyi vásárlás: én (mint mindenki által jól ismert nagy karácsonyi lázban égő stb. emberke) már szeptember elején elkezdtem begyűjtögetni, hogy miket vegyünk, és egy excel táblázatban vezetem, hogy hol láttuk, mennyibe kerül, milyen színű stb…Ja, és rokonyoknak (aki kérdezi, hogy mit vegyen Dorcinak) ki lesz osztva a lista, és lehet belőle válogatni, hogy mit hozzon majd az angyalka a fa alá.
Ja, már a karácsony menetrendjét is kigondoltam, és gyorsan leírtam, el ne felejtsem.
Nem szeretnék ide írogatni Dorkáról, hogy ne legyek sok a velünk kapcsolatos infokkal, így ha valakit érdekel, akkor ide bekukucskálhat néha.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=348874#POST348874 Hicu,
Jujjj, gratulálunk!
Neveken gondolkodtatok már? Méreteket is oszd meg velünk mindig, legelábbis én borzasztóan kíváncsi vagyok rá!
Légyszi tegyél fel egy pocis képet is, hadd nosztalgiázzak egy kicsit!
Ági,
Mikor mentek a Mongolba? Vagy már voltatok? A muflonhusi mindig isteni finom, a nyuszihusit és más vadhusikat se hagyjátok ki! Nem hiszem, hogy 1 db főtt krumpleszért elkérnék a fele árat!
Nálatok is kitűnő szakács a kispapa?
Nekem mázlim van a férjemmel, mert Ő inkább hallgatagabb lesz, ha beteg, és úgy kell kihúznom belőle, hogy mije fáj stb.
Pelenkázás: nálunk is van némi bírkózás, és nyúlkálás is, de egyelőre nem olyan vészes. Inkább az előreszaltóktól félek.
Tigri,
Olyan édes, ahogy Alexa a szék alatt ücsörögve rágja azt a zsinórt! Konyhára pedig nem kell szégyenlősködni, majd lesz olyan is, amilyet Te szeretnél! És amúgy is a tisztaság a lényeg, és nem az, hogy néz ki, nem?!
Köszi, hogy hiányoltál, jólesett!
Orsi,
Hol vagytok???? Hiányoztok!!!
Rebi,
Én is úgy tudom, hogy a tejszínt nem lehet 1 éves kor alatt adni.
Félzsíros túrót lehet adni már 6,5 hónapos kortól, pl. répával keverve (mi a Hipp- es répával szoktuk).
Na, mi lett a brokkoli végeredménye? Habár ez már olyan régen volt.
Falcon cípő? Még arról nem hallottam, de ennek is utánanézek, köszi!!
Judit, hol vagy?????
Most mennem kell. Ezer bocsi, akinek esetleg nem tudtam már írni, mihelyt visszajövök, pótolni fogom!
Puszi és vigyázzatok magatokra ebben a ramaty időben!
Vic
Ui.: Ha már a szaltóról beszéltem!