Új privát üzeneted érkezett!

megjöttünk a védőnénitől :) meghallgattuk a szivecskét, úgy szeeeeeereteeeeeeem hallani :lol: és ügyesen megmutattuk a védőnéninek, h milyen nagy legények vagyunk, mekkorát tudunk rúgni anya pocijába! egyszerűen imádom! szegénykém, mi lesz vele, ha végre kezem közé kaparintom :lol: :lol: :lol:

én holnap dkeszi-alagon kezdek a barátnőmnél, ha vkinek jól jön, h kivigyem az auchanhoz, nyugodtan jelezze! van kfc? nem is tudtam! bent, az áruház területén?

edi: a mi esküvőnk szerencsét hoz :lol: évek óta rengeteg barátunk "szenved" egyedül v. vkivel, de aug. óta sorra jelentik be, h megtalálták életük párját, összeköltöznek-házasodnak.... tegnap előtt volt, h az utolsó magányos barántém is bejelentette lánykérésüket, így mindenki révbe ért! most te jössz!!! naná, h megtaláljátok a nagy Őt, aki mindkettőtöknek az!!!

Kép
zsani78

Zsani
óóóó, édes lehetett nagyon ahogy rugdosott :) Hűűű ezt én is szoktam mondani, hogy ha elkapom a grabacát idekinn, jajjj neki.... annnnnyi csókot amennyit Boti fog kapni, kevesen kapnak :)

Bizony van KFC benn az áruházban :)

Na akkor még jó, hoyg találkozunk, hozzon csak szerencsét Nekem is :) :wink:
Vendég

Meme!
Én még messzebb lakok mindenkitől! :(

d.dodó

Hú, ugy bekajáltam sajtos-tejfölös lángosból.....
Holnap meg káposztás tészta lesz az ebéd...nyami!! Azt is jó régen ettem.

d.dodó

Zsani: de jó, de jó! Örülök, hogy minden okés és ilyen ügyes Babócád van Neked is, hogy jelez, amikor kell :) A szerelmet megértem. Mikor pici volt Nóri, azon gondolkodtam, hogy ez normális dolog, hogy egy Anya ilyen szinten tudja imádni a gyermekét?! Szinte valóságos szerelem. És hát igen, az Anyaság egy soha el nem múló szerelmen alapul. És olyan jóóóóóóóó!
KFC ott van hátul a kajáldás résznél, de az áruház felőli oldalán.
KFC-vel szemben van egy gyógynövény bolt, a bolt mellett a játszóház és a fagyis a sarkon. Megtalálod.
Ha nem csörgess meg minket aztán megkeresünk :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

manorka, edi: köszönöm, megtalálom! csak nem szoktam a kajáldáknál járni, ezért nem is tudtam :lol: megyek, alszom egyet ebéd után :lol: :lol:

Kép
zsani78

irigy irigy... :oops: :oops: én is szeretnék aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll:
Vendég

Emi
igen mert abban is sok a cukor,pl almát napi egyet ehettem csak,babánt egy felet és stb,pedig nem volt vészes s cukrom :oops: :oops:

Niki
a francba,szegénykém,nem lehet okosnak lenni,én nem is tudok erre mit mondani,nekem is van imádott kutyáám,nem tudom mit tennék :cry: :cry:

Mamaki
te irtál ma??vagy figyelmetlen voltam??holnap jössz ugye??

Zsani
jaj de jó,nagyon ügyes kismanód van :lol: :lol: :lol:

jaj ugy várom már a holnapot,előbb odamegyek és bevásárolok,aztán kereslek titeket!!
a rucikat viszem,Edi te is hozd légyszi az enyémet és akkor boltolunk :wink: :wink:

bibar

tényleg a nagy baba börzére áprolisban jön valaki??én ott leszek,árusitani is fogok de nézelődni is akarok,nagyon szeretem!!! :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Sakura: nekünk egy gyakornok fotós csinálta az esküvői képeinket.

Zsani: a lényeg, hogy nektek tetszik a név :) Gratula a kiságyhoz, és sajnálom, hogy csúszik az épitkezés kezdés.

Emi: tényleg nem kicsi a kolléganőd kisfia, viszont még belassulhat a növekedés. A farfekvés pedig a 23. héten semmit nem jelent szerencsére. Drukk a mai dokilátogatáshoz, és sajnálom a pocsék éjszakát.

Anya maci: én úgy gondolom, mindenkinek szive joga úgy hivni a saját gyerekét, ahogy akarja. ;) Nálunk konkrétan azért esett ki a Marcell név, mert nem akarom, hogy Marcizzák, és nem a Makk Marci miatt.

Merci: drukk, hogy megúszd a toxémiát!

Meme: nem csak Neked, engem a kórházban a szüleim, a tesóim, meg a férj szűk családi köre jöhetett be meglátogatni. És leszögeztem, hogy utána 2 hétig, amig a pasim itthon van, nem akarok látni senkit! Szerencsére komolyabb sértődés nem volt belőle, remélem most se lesz. Aki bejött a kórházba látogatni az is max fél órát volt ott. (István kh-ba reggel 9 és este 9 között bárki bejöhet a kórterembe látogatni) Én nem hagytam, hogy bárki is ideköltözzön, szerintem teljesen igazad van. Szerencsére fel sem merült. Anyum jött az elején elég sokat segiteni, de amit csinált tényleg segitség volt (háztartás, főzés), eleinte nem akartam, de utólag örülök, hogy jött! Mondjuk soha fel sem merült benne, hogy felkeltsem a kedvéért az alvó gyereket.
Én mondjuk ahhoz is ragaszkodom, hogy Zalán otthon legyen majd az első napokban, max addig lesz a szüleimnél, amig én kórházba vagyok.
Egyébként Edihez hasonlóan én is mázlista vagyok a szüleimmel, elfogadták, hogy Zalán a mi gyerekünk, a véleményüket megmondják, de nincs sértődés, ha én nem úgy gondolom.

Poci: örülök, hogy ma sincs semmi.

Dodó: sajnálom, hogy még mindig látogat a rókakoma :(

Niki: sok erőt kívánok Nektek, és nagyon sajnálom, hogy rossz hireket kaptatok :(:(:(

Bibar: én tervezek kinézni a bababörzére, aztán vagy összejön vagy nem :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Manorka, Bibar
Viszem a rucikat naná.... Nektek megvan, hogy mennyi volt a rucik összesen? vagy keressem vissza???? mert fejben mááár régen nincs meg :P :roll: :oops:
Bibar, ugye nekem 800.- pénz kell, hogy kéznél legyen... :)
Vendég

Én is az ágyból nyomom most a laptopot, de én ilyenkor ritkán tudok aludni....inkább este korábban lefekszem. Csak megint keményedett a poci. :(

d.dodó

Sziasztok, itt vagyok én is :) !

Kicsit felpörgettem magam délelőtt, így csak most jövök.

Bibar, Edi, Zsani, Manorka
nekem is jó a 11 KFC-nél :D ! Barbuss???

Köszi Edi, elvisz a férjem, tudod, csak visszafelé "taxiznék" veled :wink: !

Bibar, köszi, hogy hozod a rucikat, én meg viszem a zsozsót :wink: !
Egyébként most nemrég csorgattam újra a nyálam a felrakott újabb rucikon :wink: !!! Annyira édesek!
Egyet kérdeznék is röviden: a csajszis rucik 45-öse, az bélelt naci?

Sajnos nálam is 2 napja jelentkezik egy kicsit erősebb vizesedés a bokámon és a szemem körül :oops: ! Pedig csak 3 kilót híztam eddig, ebből tuti, most kb. fél kiló a víz :( .
Amikor ülök (pl.most is) felteszem a lábam, de így is tegnap estére "eltűnt" a bokacsontom :shock: !
Én is kicsit korainak érzem ezt a vizesedést...
Amúgy nyáron, nagy melegben, sok ülés után a munkahelyemen pár éve vizesedik a lábam. De ha már most vizes, mi lesz nyáron :oops: ???

Petergabi,
mi is próbáltunk a névválasztásnál arra törekedni, hogy ne legyen túl közel a szülinaphoz. Amúgy nekem tetszik pár olyan név, ami pont jún-júl-ban van, de azok a páromnak nem jöttek be :D !
Sajnos a Dóra helyett a Dorottya és a Dorka sem jön be :( .
De azért köszi a tippet :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
szuper hogy jössz :wink: a 45 ös nálam egy body :shock: :shock: a kép alatti számot nézed?? :wink: :wink: ha valami kell még hozzá csapom!a vizesedés tényleg korai,sajna nekem annó Olivérrel brutál volt,de akkor sokat is hiztam,talán most nem lesz!

Edi
neked 800,de nekem nem is tudom mennyi valami3200 valamennyire emlékszem :oops: :oops: megnézed??

Fóka
de jó lenne ha jönnél a börzére,akkor majd összebeszélünk és legalább megismerkedünk :wink:

bibar

Bibar,
mindjárt megkukkolom :wink: ! Lehet, elírtam a számát, amúgy igen, a kép alattiakat nézem mindig...

Anikó

Kép
mamaki73

Bocs Bibar,
fogalmam sincs miért a 45-ös számot írtam :lol: ! Az 50-es rajtszámú fehér nacira gondoltam :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar: én úgy mennék holnap is :oops: Azóta is gondolkozom, hogy nem tudom-e megoldani a dolgot, Zalán már nem is szörcsög, de autó nélkül mindenképp át kéne mennem a fél városon, oda meg vissza is és ehhez ebben az iszonyatos hidegben nyűgös vagyok :oops:

Már jeleztem is az uramnak, hogy kéne nekem is egy autó :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Mamaki
mindig a kedvenceim tetszenek??? :lol: :lol: ezért odavagyok :wink: igen van benne pamut bélés,olyan őszre,hűvösebbre való naci!!

Fóka
jaj de jó lenne ha rászánnád magad és eljönnél :wink: :wink:

bibar

Niki: Nagyon sajnálom, amiken most keresztül kell menned! :(
Ne add fel!!! Minden rendben lesz!

Meme: Szerintem nincs semmi baja Nócinak! Sőőőt! Nagyonis jól érzi magát odabent...

Megpróbálok képet is hozni a mai találkozásunk emlékeként...de ismét csak 2D-s lesz.
Már mentem is, mert még dokilátogatás előtt máshova is megyünk.
Ilyen boldog vagyok, hogy láthatom ŐT!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Freyja: köszi, hogy segíteni akarsz! Nekem tényleg elég lenne pár szép fotó, az interneten csak olyanokat találtam, ahol a lagziban is fotózni akarnak. Nekünk nem lesz lagzi, csak ebéd.

maki: dehogy haragszom a Benkő miatt :evil: :D

zsani: a kisfiamnál én is nagyon féltékeny voltam mindenkire, aki meg akarta fogni, de ez elmúlik és pár hónap múlva jól esett, ha néha valaki átvette tőlem.

anya témában csatlakozom edihez, én is imádom az anyukámat, nem szól bele semmibe. nekem ott volt 1 hétig (illetve én voltam nála mert pont lakásfelújításunk volt), de nekem nagyon jó volt, mert baromira fájt a sebem és tejem se volt, ettől meg depi voltam.... most már nem fog jönni a másodikhoz, de az elsőnél jó volt az az egy hét, amíg felvettem a ritmust.

Szegény Barnusomnak is 1 hónap van a szüli és névnapja között, és hát 1 ajándékot szokott kapni a családtól, de az persze arányaiban nagyobb, de neki nem az a fontos, hogy mekkora, egy kis vacaknak is örül.

dodo: éhen halok mindjárt!!!!! lángost akaroooooooooooooook

Olyan jó nektek lányok, hogy taliztok holnap. Gondolok rátok 11-kor! Csináljatok fényképet!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Annyit áruljatok el, hogy megy-e egyáltalán BKV-s busz arrafelé, és ha igen honnan és mi a száma? :D:D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Bibar, úgy látszik, hasonló az ízlésünk tényleg :wink: ! Köszi a választ, még elmélkedem kicsit, mert lehet, hogy lesz még a holnapi kupachoz valami :wink: ... :D
A holnapi talinak én is örülök :D ! Reméljük, tényleg megússzuk nagy hó nélkül :oops: ...
Viszont jelezném, hogy én egy csendesebb emberke vagyok, nem számítok nagy dumásnak :wink: ! Úgyhogy még szerencse, hogy Edi is ott lesz, ő legalább tuti, hogy pótol ebben engem is :lol: :lol: :lol: !
Bibar, a babaruha börze hol szokott lenni?

Niki, küldök nektek egy kis pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon nehéz tanácsot adni ebben a helyzetben, sajnálom :cry: ...

Emi, ha lesz kép, mindenképp várjuk azt is :wink: ! Szeretünk gyönyörködni :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Gabi, akkor jó :evil: :lol: !

Én is gondoltam, hogy csinálok majd képeket telcsivel :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
nem baj majd mi dumálunk :lol: :lol: a BMV területén,A pavilon lesz a börze,iszonyú jókat lehet kifogni,rengetegen vannak :oops: :oops: irj estig hogy mit szeretnél még!! :wink:

bibar

Maki
:lol: :lol: :lol: jóóót nevettem :lol: :lol: :lol:
Na majd meglátjuk ki milyen élénk, azt hiszem fogun tudni miről beszélni.... :D

Bibar
okés, akkor előkotrom majd :P Nem tudtam megnyitni a linket , de még próbálkozom, ha lesz még valami sikítok, hogy kell :D:D:D:D
Vendég

jó reggelt :lol: nem tudtam aludni, de kicsit bóbiskoltam, pihentettem pocikámat! nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az utóbbi napokban sűrűbben bekeményedik. gondolom a frontok is hatással vannak rá. és néha olyan kényelmetlen tud lenni :oops:

fóka: ti hol laktok? van egy busz, százvalahányas és azt tudom, h jön ki közvetlen auchan busz is, anyumék azzal szoktak kimenni. este fel tudom majd hívni, h melyik honnan!

emi: de jóóóóó nektek! várunk majd a hírekkel!

edi: melyik rendelőben voltál 4D-n hajdú drnőnél? apával azt beszéltük, h úgyis szeretnénk menni és 2 hét múlva kell a vesével visszamenni, akkor nem a Mávba, hanem magánba mennénk. az istenhegyin is csinálnak 4D-t? melyik mennyibe kerül? előre is köszönöm :lol:

bibar: én is viszem a pénzecskét! előre is köszönöm. most már nem merek nézelődni, apa lassan kitilt otthonról (vagy elveszi a pénztárcámat) :oops:

Kép
zsani78

Zsani: Pécelen: úgyhogy első lépésként vonattal be kell menni a Keletibe. :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka, busz az Auchanhoz:
http://www.bkv.hu/busz/126.html
és még a 104, és 104A is megy oda, esetleg azokat is nézd meg a menetrendben!

OK, ti beszéltek elsősorban, de azért én is néha beleszólok majd :wink: !!! :D

Anikó

Kép
mamaki73

maki: én hozzád hasonló vagyok, akkor majd csak kacarászunk a többieken! :lol: remekül tudok szórakozni így is, szép csendben - max. hangos vigyorral :lol: :lol:

hű, én ma bélpokol vagyok, egy elefántot is fel tudnék falni, pedig nem jellemző... kínomban abonettet ropogtatok (hüle sav, pfujjj)

Kép
zsani78

Húúúú, Fóka, jó messze vagy :shock: !

De azért itt a másik menetrend is :wink:

http://www.bkv.hu/busz/104-104a.html

Anikó

Kép
mamaki73

zsani!
3-4 napja iszonyat sokat keményedek sajna! :(

d.dodó

Én sem vagyok nagy BKV-s. Sajnos hozzá van nőve a fenekemhez az autó :( És még mindig nem tudom, hogy lesz-e holnapra 4 kerekűm. De remélem!
Viszont előnyöm van annyiban, hogy ami itt jár nem messze tőlünk, az tuti az Auchanhoz megy :D mert ott van a végállomása. De hogy hányas busz?! Fogalmam sincs.
Megnéztem a BKV honlapját, egyet biztosan találtam, a 104-est, ami Rákospalotáról jön. De van más is, mert jó sok busz megáll ott.
Csak sajnos nem tudom, hogy milyenek :oops: Bocsi.
Fóka:
Egyébként a BKV oldalán van útvonal tervező, esetleg nézz rá, hogy honnan hová szeretnél eljutni és akkor kiírja, hogy milyen buszokkal, egyebekkel éred el.

Edi: megtaláltam az árakat, hogy mennyivel is jövök, a rózsaszín ruci volt 750, a kord naci 1200.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka, az előbb írtam a menetrendeket :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Hihi Maki megtalálta, melyik busz jár itt a környékünkön. A 126-os, szóval már tudom a járat számát :D :lol: :lol: :lol:
És látom a 104-est is írta.
De Neked Fóka, akkor tényleg jó messze lenne.
Bár a Keletitől jön a 20-as, amiről át lehet szállni a 126-osra vagy a 104-esre. De pocakosan ez azért elég hosszú zötykölődés. Ezt megértem.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

fóka: úúúúúúúúú, az bkv-val tényleg nagyon messze van! örsre nem megy busz pécelről? vagy el vagyok varázsolva??? hazafelé nagyon szívesen elviszlek pest másik felére, egyetlen bibi, h még nincs autósülésem :cry:

Kép
zsani78

Igen, láttam Maki, csak nálam egy pár sor órákig szokott napközben tartani, mert lánykám mindig jön és hoz valamit, hogy seítsek szétszedni, megmutatni, stb... vagy éppen pisilni megy.
Szóval mire leírok egy mondatot valakinek, addigra eltelik 20 perc legalább :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Zsani: rendes vagy, köszi, sajna az autósülést nem tudom magammal vinni. De megy az Örsre busz, csak az még hosszabb idő.

Megnéztem a BKV honlapot, ha nem szakad reggel a hó, akkor megyek, ha lehet ilyen későn is jelentkezni :D

A 11.00-át nem igérem, de igyekszem odaérni akkora :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Manorka
3 rucid van, ezen a kettőnk kívűl még egy pillangós farmer Next kantáros is.... :D
Vendég

Fóka
úúúúúúúúú, az szuper lenne, ha jönnél... :)
Vendég

maki, zsani: én is a csendesebb típusba tartozom, bár a párom szerint rengeteget beszélek :) de az más, társaságban inkább a csendesebb vagyok, de nem azért mert zavarban vagyok, csak néha úgy érzem jobban magam, akár a családon belül is, amikor ezren vagyunk. edi, téged én is nagyszájúnak gondollak, amikor leírod hogy juhééééj, meg ilyenek, látlak magam előtt! Én is nagyon szeretnék elmenni :(

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

de jó, h taliztok :) lesz téma bőven :) sok pocakos egy helyen :)

Niki: most olvastam el, h mi a helyzet a kutyusoddal..nagyon sajnálom..nekem is van kutyám, megértem..annyira az emberhez nőnek, családtagok..biztosan helyesen fogsz dönteni, akárhogy is lesz..

annnyira hideg van..brr...ma nem megyünk le sétálni Martinnal..vasárnap indulunk wellnessezni..nem akarom, h megfázzunk..
Dodó: keményedsz? szegénykém..pihizz..már amennyire tudsz..

Gyermekem nekem is nagyon aktív mostanában, majd kirúgja a hasamat..tegnap volt először, h jó magasan is éreztem..eddig csak lent..növöget :) ma sztem csuklott..bár nem vagyok biztos benne..

mi vasárnap megyünk talira, játszóházasba..remélem a gyerkőcök meglesznek együtt, mert egyéves korukban taliztak legutóbb..már nagyon várom..
Vendég

Edi a nagyszájúúúúúúú :lol: :lol: :lol: :lol: na majd meglássssssuk, aztán kiderül én vagyok a csöndesbogár :P
Gabi, nagyon kár, hogy nem tudsz jönni, nagyon klassz lenne :wink: :D

Hányan megyünk???
Bibar, Manorka, Zsani, Maki, és Barbuss????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.10 16:25-kor.
Vendég

90%, hogy én is megyek úgy döntöttem :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

felfaltam apának vacsira szánt sóskiflit :oops: nem tudom mi van ma velem!

fóka:örülünk,ha Te is jössz! csak sajnállak,h ennyit kell utazni :cry: Pécel olyan közel van, de kocsi nélkül tényleg nagyon macerás. nem is gondoltam, h az hosszabb, mint a vonat! mert légvonalban sokkal-sokkal kevesebbnek tűnik!

gabi: akkor csatlakozz Te is :lol: :lol:

Kép
zsani78

Mia!
Irigy vagyok a wellness miatt!! :oops:
Pihenek...szinte egész nap...Lizyvel ülve vagy fekve játszom. Csak a szomszég utcába megyek el a suliba és max főzök. Minden mást Ati csinál. (Már ég a pofám....)

d.dodó

zsani: nem megy, mert ma jöttem először melózni, betegácsiban voltunk Barnussal, és így nem tudok holnapra szabit kivenni! Na de majd májusban!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Fóka
jaj de jóóóó!!jól döntöttél :wink: :wink:

én viszont nagyon nagy szájú vagyok :lol: :lol: a férjem máshogy fejezi ki magát :oops: :oops: :wink:

Zsani
peersze viszem a cuccot :wink: szerinted az én uram mit szól a halom rucihoz,és napról napra bővitem a kollekciót :lol: :lol: ha kinövi ugyis eladom,ezzel vigasztalom :wink: :wink:

bibar

Zsani: edzett vagyok már BKV terén, unokatesómékhoz két hetente járunk át Újpestre. Most is csak a hideg zavar. Na meg remélem Zalán nem bontja le az áruházat. :D Egyébként ha lenne autóm tényleg közel lenne (20 perc kb), de az páromnál van, mert munkaeszköz neki.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?