Sziasztok!
Sakura: nekünk egy gyakornok fotós csinálta az esküvői képeinket.
Zsani: a lényeg, hogy nektek tetszik a név
Gratula a kiságyhoz, és sajnálom, hogy csúszik az épitkezés kezdés.
Emi: tényleg nem kicsi a kolléganőd kisfia, viszont még belassulhat a növekedés. A farfekvés pedig a 23. héten semmit nem jelent szerencsére. Drukk a mai dokilátogatáshoz, és sajnálom a pocsék éjszakát.
Anya maci: én úgy gondolom, mindenkinek szive joga úgy hivni a saját gyerekét, ahogy akarja.
Nálunk konkrétan azért esett ki a Marcell név, mert nem akarom, hogy Marcizzák, és nem a Makk Marci miatt.
Merci: drukk, hogy megúszd a toxémiát!
Meme: nem csak Neked, engem a kórházban a szüleim, a tesóim, meg a férj szűk családi köre jöhetett be meglátogatni. És leszögeztem, hogy utána 2 hétig, amig a pasim itthon van, nem akarok látni senkit! Szerencsére komolyabb sértődés nem volt belőle, remélem most se lesz. Aki bejött a kórházba látogatni az is max fél órát volt ott. (István kh-ba reggel 9 és este 9 között bárki bejöhet a kórterembe látogatni) Én nem hagytam, hogy bárki is ideköltözzön, szerintem teljesen igazad van. Szerencsére fel sem merült. Anyum jött az elején elég sokat segiteni, de amit csinált tényleg segitség volt (háztartás, főzés), eleinte nem akartam, de utólag örülök, hogy jött! Mondjuk soha fel sem merült benne, hogy felkeltsem a kedvéért az alvó gyereket.
Én mondjuk ahhoz is ragaszkodom, hogy Zalán otthon legyen majd az első napokban, max addig lesz a szüleimnél, amig én kórházba vagyok.
Egyébként Edihez hasonlóan én is mázlista vagyok a szüleimmel, elfogadták, hogy Zalán a mi gyerekünk, a véleményüket megmondják, de nincs sértődés, ha én nem úgy gondolom.
Poci: örülök, hogy ma sincs semmi.
Dodó: sajnálom, hogy még mindig látogat a rókakoma
Niki: sok erőt kívánok Nektek, és nagyon sajnálom, hogy rossz hireket kaptatok
:(:(
Bibar: én tervezek kinézni a bababörzére, aztán vagy összejön vagy nem