Új privát üzeneted érkezett!

Tyű Bibó! Hát kívánom a legjobbakat és sok szerencsét mindenhez!!!
Figyi ha gondolod írd meg priviben a számod és jelentkezhetek/tünk és te is hírt adhatsz... de végülis nem ez a legfontosabb, a legfontosabb, hogy jól legyetek mind a ketten!
Azért remélem, hogy hátha lesz esély a hazajövetelre! Azért nagy szigor esetén is néha ünnepre haza engedik a kismamát, ha megígéri hogy mindent betart... Vagy talán csak benéztek valamit és semmi gond nincs!
Sok szorítást és drukkot küldök! és kívánok még legalább 10 hét pocakosságot!

Kép
Kép
Kép
konkri

Bibócs!
Nagyon drukkolok, hogy Lali ne akarjon túlontúl korán kijönni!!!!!!!

Konkri!
A hámon jót mosolyogtam... :D Nem hiszem, hogy kell neked olyan. Marcell gyönyörűen meg fog tanulni menni veletek. :)
A megkülönböztetés és összeméricskélés igen erős félelmem nekem is.
Nálunk Alex az übermozgó, Hanna volt olyan, mint neked Martin. Megnyugtatlak: nem aludt sokat :D:D Sőőőt... 1 évesen már csak 1x aludt..... És már fél évesen voltak 20 perces napközbeni alvásai. Én abban reménykedek, hogy Alex pocakban sokat mocorog, ha fent van, de kint meg sokat fog aludni :D És persze felébredek, hogy bilibe ér a kezem :D:D

csontfájás:
Nem akarom elkiabálni, de egyenlőre jól állok ezzel. Nekem Hannával fájt aztán mindenem, a tartó szalagoktól a csontokon át, minden. A múltkor Alex úgy gondolta, milyen buli szétnyomni a csípőm és nekiállt belefeszülni. úgy kifáradtam tőle, hogy csak na...

Talinn
:D Köszi. :) Jó kis telcsi, az tuti... csak jelenne mááá meg itthon... :D
A hernyó az nálad mit jelent??? Azért nem semmi 5 órán keresztül olvasni. :D Én tuti elfelejtettem volna az elejét, mire végzek :D:D

Nanetto!
Igen, horror játék árak vannak. Főleg, ha társas játékot szeretnél. :? Érdemesebb nagykerekben megnézni, meg Tesz-veszen ezeket is...

Rózsa!
Hogy vagytok?

Luna,
Elsőre azt bírtam kiolvasni, hogy szar gombalevest főztem :D:D:D Csodálkoztam is :D:D

Hari
És milyen a kendő?
Van rajta karika? vagy hogy? Nem nagyon tudtam kép alapján elképzelni...

Köldökvér:
Mi se vetetünk. Hannával se vetettem. Hasonló megfontolásból, mint amit ti is irtatok. Nem a sajátját kapja vissza az ember, ha épp van pénze kezelésre....

Lassan kelnem is kell. Ezt az egyet nem szeretem a terhességben, hogy nem tudok sokat aludni. Aztán persze délután menne, de igen nehezen tudom elképzelni, hogy elköszönök a kollegáktól, hogy én most lelépek 1 órácskára aludni :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!

Először is, Bibócska, kitartás a kórházi hetekhez, és drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek.

Többieknek is minden jót továbbra is a babákkal, nagyobb gyerekekkel. :)

Nálunk semmi extra nem volt, kivéve, hogy kétszer annyira beállt a derekam, hogy fel sem tudtam kelni, remélem ez nem marad így. 23-ra van időpontom az ortopédiára, kíváncsi vagyok mit tudnak mondani erre.

Már lassan 1,5 hete itthon vagyok, de egyelőre nem is érzem, annyi mindent csinálok, és ez láthatóan április végéig így is lesz, szóval nem fogok unatkozni. :) Kár volt aggódni.

Én még nem érzem ezt a medencefájást, amit írtok, mondjuk nem is hiányolom. :D A derékfájáson kívül nincs semmi más bajom, szerencsére, leszámítva a keményedéseket, de az eddig is volt.

Baba ruhatára továbbra is gyarapszik, szóval már több van Neki mint Nekem. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

hahó lányok!
Bibóka!!!! sokat fogunk Rád gondolni és nagyszerű lenne ha olykor olykor ha lehetőség van rá és kedved írnál ide!!!!!!!
hiányozni fogsz!!!!!

én tegnap nem voltam toppon hangulatilag! először is túlóráznom kellett amit babu nagyon megérzett! a hasam akkora volt mint görögdinnye jól bedurrant! ... igy vezetni sem túl jó :-( ráadásul a kolleganőm annyira felidegesített hogy nekiugrottam!!!! én maximálisan teljesítek és kértem a munkáimhoz még ne nyúljon! persze ő türelmetlen mindig kapkod siet - azt egy pillanatban mégis elvette a MELÓM!!!! és persze úgy elbaszta de úúúúúúgy hogy.... fuuuh no coment! ezzel visszaadja hogy jaj jaj és húzzam ki a szarból! de akkor már nagyon nem láttam tisztán az idegtől és közöltem hogy ha már ennyire kretén volt akkor oldja meg ő!!!!!
aztán persze sírt meg minden - nyilván nem bírt az elcseszett feladattal - majd hát nekiugrottam mégis mit képzel!!!! persze tudom lassan minden melóm átmegy hozzá stb. de amig itt vagyok és mondtam megcsinálom csak ugye ki kell várni a megfelelő időpontot tárgyaláshoz stb. addig hadd csináljam én! na aztán túlóra hazaértem nem volt kaja mert a párom mindent felszippantott hálaég találtunk egy mirelit pizzát és egész jó volt :-) éjjel viszont nem tudtam aludni mert hát a hasam be volt még mindig durranva persze magne b6-t irodában hagytam!!!! most meg bejöttem késve mert otthon küzdöttem a caci-val :-) szó szerint pedig már azt iszom eszem amit dokkancs mondott! és csak 1 hete ilyen "rossz" a helyzet szóval reménykedem hogy visszaállunk!!!! na szóval elkéstem mire közlik hogy akkor hozzam rendbe a kolleganő által elcseszett cuccost! .. na gyerekek ti erre mit csinálnátok? most én csúszok mászok tárgyalok és tudom hogy veszett fejsze nyele az egész! és kb. sírnék mert valahogy annyira szar a hangulatom is ! na mind1 lesz jobb is !!! induljunk ki ebből...
Vendég

Talinn,
én pedig akkor szívesen fogadnám a kupont!!

Képzeljétek ma reggel a hátamon feküdtem a kanapén, és elkezdett hullámozni a hasam, a kis drága nagyon aktív mozgást végzett odabenn, András is látta, mind a ketten jót nevettünk, majd András odahajolt a pocimhoz, és azt mondta a babának, hogy „szia, itt apád. én is itt vagyok” erre halljátok!!!! akkorát rúgott a bébicsek, hogy ebből is jó nagy neetés lett, András meg így kiáltott fel: „wáá, orrba rúgtál!”! nagyon vicces volt, mert tényleg orrba rúgta

Bibócska,
a hozzászólásodat tiszta kikerekedett szemekkel olvastam. jajj, hiányozni fogsz, próbálj minél többet írni majd magatokról, de figyeld meg, hogy nem fog az a baba korán jönni, de persze jobb az elővigyázatosság

Nanetto,
sajnálom hogy szar napod volt, de kitartás, ügyi vagy te, hátha sikerül megoldani!
Vendég

fhúúúú lányok, most kijött rajtam a para!!!!!!!!
én nem is tudom mi lenne velem, ha be kéne feküdnüm a kórházba (ja, anya mondta nemrég, hogy velem a 3.hónaptól végig kórházban kellett lennie).. még annyi mindennel nem vagyok kész!!!!!!
az igaz, hogy bodyból már van egy csomó, mert ezzel a résszel elszálltam, de más cuccból pl rugiból asszem max 1van, vagy 2.
illetve a költözés is hátravan, a babaszoba elkészítése, kifestése, berendezése, meg a suli még június első hetéig. hú. bocs a fejvesztésért, de most hogy picit kipánikoltam magam jobb :D
Vendég

Ja! tiszta hülye vagyok.. reggel nyugiban főzöm a tejbegrízt, amikor rájöttem, hogy nekem fél9kor védőnőhöz kellett volna mennem :twisted: azonnal telefonáltam is szegénynek, hogy hát sajnos elfelejtettem (pedig be van írva a naptáramba :x ) mondta h semmi gond, meg röhögött (hihi gondolom terheseknél megszokta ezt :wink: ), úgyhogy beírt most péntekre fél9re.. :D
aztán amikor ízesíteném a teámat, véletlenül a kész tejbegrízbe raktam a mézet... :shock:
most beadandót írok, 12-re megyek Andráshoz z irodába, utánameg 13:15-től 5-ig suli, aztán alkoholmentes koktélparti az egyik barátnőmnél :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok!! 8)
Vendég

Geo én meg tegnap kidobtam a müller csokisrizs dobozt kanállal együtt - még jó hogy elkezdtem keresni egy idő után mert a kedvenc darabom itt bent az irodába! mire kiszedem és rá 5 perc múlva újra kidobtam de a hátsó szemetesbe! szóval tegnap 2x kukáznom is kellett :-) :-)
a védőnőt (a libát!) szerencsére csak áprilisban látom! :-)
csajok jövőhéten a 29 héten leszek! tegnap elkapott GEO engem is a pánik! hihetetlen! szóval a gyerekszoba még kacatszoba!!!! a ruhákból azt sem tudom mink van mink nincs ugyanis az uccsó pillanatban akartam átmosni őket és szépen elrendezni! és még egy csomó mindent kéne venni de a párom szerint nincs rá keretünk :-( ez kurva jó és hozzá rakta a jövő hónapban valószínű fizut sem fog kapni tehát fürdök és ezzel a hírrel annyira kikészített hogy ki is fogyasztottam a melegvizet előle :-) mert legalább a zuhanyzás jó volt!!!!
a kórházi cuccom nincs is összeállítva kéne tena betét meg hasszorító meg miegymás! ahhh még jó hogy irtatok listát és kimentettem!!!! ...
Vendég

Nanetto nem tudom mennyire vigasztal, de nekem is a nulla kozeleben van a keszulodes foka, bar teny, hogy en ettol egyelore kicsit sem panikolok :) Nincs agy, pelenkazo, pelenka, korhazi csomagom...szoval a legalaabb alap sincsen meg sehol :) Kezdo ruhakbol is sok hianyzik, egesz pici rugink pl egy sincsen :D
Ellenben van fejfajasom, juheeeee :( este is vacakolt, most megint,,, pedig mennem kene a suliba. Most meg viselheto, meg csak jelez, na de nekem ez sem kene ha lehetne valogatni. Vernyomasom mondjuk jo, szal a szitu nem aggaszto, mindjart el is alszom most eppen ott tart :)

luna6

Jövök kicsit nyavajogni:
Anyám megint lelkesen beszólt: mondtam, hogy nem fogunk Alexnak se cumisüveget venni, erre ő: Hát, ne legyek én ebben olyan biztos.... Hát bakker, kinek drukkol???? Komolyan mondom hazafele megkérdezem tőle, hogy mi a fenét képzel. Már Hannánál is azt hajtogatta, hogy nekem se fog menni a szoptatás, mert neki se ment, most meg kezdjük elölről, amikor majdnem 2 éves koráig szopizott Hanna???? Mi a faxért ne tudnám akkor szoptatni Alexet???? Komolyan, olyan dühös tudok ilyenkor lenni!!!! grrrrrrrrrrrr Miért jó az az anyámnak, ha ugyan olyan dolgok érnek, mint amik ők érték????????? NEM ÉRTEM!!!!
Komolyan annak drukkol, hogy maradjak 2 gyerekkel férj nélkül, lehetőleg ne is legyen nekem se utána senkim, mert neki se volt. Ne tudjak szoptatni, mert neki se ment. Komolyan, lassan nem csodálkozom, hogy nem tudtam elsőre lediplomázni.... Szerintem ott is ellendrukkerkedett...

Köszönöm az elolvasást! :D:D

Nanetto,
Jajjj, nagyon átérzem!!!!! Ez annyira dühítő tud lenni. Én is sokszor javítom a kollégáim hibáit. Pl tegnap 3 olyan jegyet csináltam meg, ami 2 hete rajta állt a kollégán... :?:? Nagyon kellemes felhívni ilyenkor az ügyfelet, hogy elnézést, meg van még a probléma? :shock:

Eszter
Kép
Kép
vok

tok erdekes, hogy tudtommal nincsen feher kopeny szindromam, de delutani orvosos viziteknel (meg este a korhazban is) joval magasabb vernyomast szoktak merni nalam mint en ilyenkor itthon. Inkabb az elotte valo odajutas mozgasabol adodhat talan, most meg csak itt ulok... de a korhaban mernek mondjuk 130/90-et enmeg most itthon 106/65-ot :D:D:D

luna6

Eszter, lehet anyukad ezt tanulta az ovetol, hogy minden masolja onmagat :) Nem volt a nagymamad egy csaladfo tipus aki mindent mindig jobban tudott es elore eldontott? :)
Enyim anyamnak is vannak 'erthetetlen' dolgai, pl o elso kanyarban (majd a masodikban is :D) kiakad ha hazamegyunk :) Hugom karacsonykor hazament 'varatlanul meglepi modon' es jo hogy nem tette ki az utcara, de napokig szoba sem allt vele. Tavaly nyaron ram azert akadt ki elore (mikor otthon voltam mar elmult) hogy mi a fenenek megyek haza 3 hetre, mert unalmas mert szar, mert semmit nem lehet csinalni... es maradhatnek a fenekemen :D:D

luna6

Geo!
Nem kell pánikolni, bár totál megértem. Szerencsére a pasik igen ügyesek, ha magukra maradnak :D:D És vedd a legoptimálisabb szitut, hogy csak a szülésre mész be. :D:D

Nanetto!
A legrosszabb, ami történhet, hogy egy szobában fog aludni veletek a babó. Az, hogy nincsen kész a szoba, ne idegesítsen. Az, hogy a férjed nem kap fizut, az már gáz. :? és most tudom, nem nagy haszna van, amit mondok, de te nem sok mindent tudsz ellene tenni, viszont magaddal sokkal jobbat teszel, ha úgymond "szarsz" rá.

Én nem is gondolok abba bele, hogy mi lesz, ha megszületik Alex és Ádi még mindig nem talált magának helyet. Most már 7 hónapja nincsen melója...

Én is gondolkodtam azon, hogy nincsen csomagom, sőt a hálóingeim is szanaszét vannak a lakásban, tehát még Ádám se tudná megkeresni őket... :D

Kitartás!!!!! :D Ha más nincs, küldünk egymásnak cuccokat. Kinek mije van, ami felesleges :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter, mi a szakmaja a ferjednek, hogy ennyire nem talal semmit meg a fovarosban sem? Nem ketelkedem am, csak kivancsi vagyok mi az ami miatt szegeny igy parkolo palyara kerult :(

luna6

Luna,
Hát, nem tudom milyen lehetett a mostoha anyja... én már nem ismertem... Az ő elbeszélései meg azért szerintem eléggé elferdítettek már. :D De ő egyébként tipikusan ilyen eldöntöm előre, hogy mi lesz :D
Te anyud is érdekes lehet... enyém szerintem ott pattogna, hogy nem kéthavonta megyek őt meglátogatni 1 hónapra :D:D

A fehér köpeny szindrómán jót mosolyogtam :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna:
Nincsen rossz szakmája, mert informatikus. Ez ugye elég tág fogalom. Igazából rendszergazdának mondanám Lotus NOtes és Windows szerverekhez. DE nincsen egyeteme/főiskolája és nincsen "csak" szakmai angol tudása. Most mivel elég sok hasonló munkát végző emberke került utcára a sima user supportra is már csak egyetemmel veszik fel az embert és az angol mellett még németül se árt, ha középszinten beszél, ha nem jobban.
Folyamatosan küldi az önéletrajzát, elég rendszeresen jár interjúkra, de egy helyre kb 25en jelentkeznek... :S:S Így eddig neem ő kerül tki győztesen. De most nagyon reménykedem egy helyben! :D Ott azzal kezde Ádi, hogy megy notes-osnak az egyik céghez. Én meg azt hittem, hogy felvették, erre kiderült, hogy még csak az interjú lesz :D:D:D Szerintem ez már jel! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

A fejetlenség nálam is jelen van. Én már elkezdtem kimosni a pici rucikat. De most meg akkora a káosz körülöttem, hogy mást nem látok csak gyerekruhát mindenütt. Már tegnap elkezdtem vasalni, meg méret szerint rendezgetni őket, de nem hogy átlátnám az egészet, hanem még jobban belekavarodom. Én is visszafelé számolok, és bizony engem is elkap a pánik, hogy még sehol sem tartok, és mindjárt mehetek szülni, pedig még annyi, de annyi dolgom lenne. :? :?
Az is rossz, hogy már egyre jobban fáradok. A hatalmas pocaktól nem bírok hajolni, és ha egyszer leülök, akkor irtó nejezemre esik felállni.

A derekam, pontosabban a keresztcsontom nekem is fáj, ha hülye pózban ülök, akkor alig bírok megmozdulni, kell egy kis idő míg a görcs és a fájdalom alábbhagy, aztán uccu neki... szinte mászok lefelé az ülőalkamatosságról.

Kupon: nekem megvolt a kuponom, még a jó múltkor szépen kitöltöttem rajta az adatokat, aztán úgy elpakoltam, hogy most meg sehol nem találom.

nanetto: nem irigyellek a munkahelyi cirkusz miatt. Szerintem én is berágtam volna hozzád hasonlóan, még akkor is ha alapjáraton türelmes és nyugodt ember is vagyok.

Bibócska!

Sajnálom, hogy kórházba kell menned. Kitartás!!! De hát a baba érdekében mindent megtesz és kibír az ember. Szorítok, hogy minden rendben és tényleg ne kelljen végig benn feküdnöd.

Mondjuk én el sem tudom képzelni, hogy ilyen hosszú időre befektessenek. Itt a nagylány, ki vigyázna rá??? Apának meg ugye dolgozni kell, ő az egyetlen pénzkereső a családban - fúúúúúú, belegondolni is rémisztő, hogy mi lenne velünk és hogy oldanánk meg a helyzetet.

Képzeljétek, tegnap akartunk pénzt levenni a számlánkról és az ATM azt jelezte, hogy nincs rajta elég összeg. Pedig tudtuk, hogy van, hiszen maradt is rajta még a múlt hónapból, sőt ráutalták a családi pótlékot is. Felhívtuk a bankot, hogy mi akar ez lenni, és közölték, hogy zárolták az egészet, mivel mióta kiesett a gyes összege, nincs rajta annyi pénzforgalom, ami fedezné a számla-hitelünket. Most még majd ráutalják párom fizetése egy részét, és szépen arra is ráteszik a kezüket, így semmit nem látunk a pénzből. Ja és még egyetlen számlát sem fizettünk ki. Nem tudom, mi lesz így velünk. Felkopik az állunk hamarosan.

További szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Anyam valoban nem smemi :) Hugom kozel 30 eves. Tavaly nyaron mikor odahaza voltunk (veletlenul egy ideig fedesben, de en sajat lakasomban es csak a hugom anyamnal) anyam ki volt borulva, hogy a hugom egyik este elment szorakozni a baratnoivel es hogy hajnalban ment haza es masnap milyen sokaig aludt :D:D:D:D basszus, hat felnott no :D Ilyenkor jon az, hogy de hat ez az o lakasa (de ha nalam lakna a hugom azon akadna ki anyank) es az o eletreitmusa (nyugdijas :)) teljesen mas es neki a sajat lakasaban alkalmazkodnia kell amsokhoz . Megjegyzem 82nm-en van 3 szoba plussz nappali, es ebben kell alkalmazkodnia a hugomhoz :D
De anyank szerint nagyjabol minden egyes hazamenetelunk felesleges mert otthon nincs semmi (magyarorszag a veget jarja, szornyu, borzalmas, egyre roszabb minden evben, az idojaras is) de allandoan sajnalkozik, hogy a hugom hogy el kinn es miert nem keres maganak pasit es megy ferjhez valami penzeshez... jaaaj, szal faraszto tortenet tenyleg :D:D

luna6

Eszter, pont azt akartam meg irni elozoleg, hogy tuti nem informatikus :) na mellelottem :( Hat nagy a kinalat de talan azon a teren a kereslet is folyamatos, akkor ez feltetelezhetoleg nem teljesen kilatastalan kuzdelem neki.

luna6

Heni!
uhhh, Heni. Akkor nektek se jó ez a hónapotok. :? cry:
Ezért úúútálom a folyószámla hiteleket...
Nekem volt egy 50ezresem,d e sikerült kifizetni. Pont előtte küldtek egy levelet, hogy mivel olyan rendes vagyok, megemelik a hitelkeretemet 400.000re... holott nem kértem. :shock: még jó, hogy lemondtam.

Luna!
Uhhhh... érzek bizonyos hasonlóságot anyukám és anyukád között :D:D:D Én megígértettem minden barátnőmmel, hogy ha elkezdek anyámra hasonlítani, könyörtelenül rúgjanak seggbe :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

luna:
Én úgy vagyok vele, hogy majd lesz valahogy. :) És nem is idegeskedek miatta. Anyám mondta, hogy ő már rég rommá szekálta volna Ádámot... (annak ugye nagy teteje van extra stresszleni az embert, amikor így is ki van borulva, hogy nem sikerül neki semmi) Én hiszem, hogy soha semmi se történik véletlenül és meg lesz az oka, hogy miért várunk ennyit egy melóhelyre. :)

Eszter
Kép
Kép
vok

En felfedezek magamon hasonlosagokat anyammal :D:D:D es roppant mod zavar :D:D De nem olyan dolgokban amik velem kapcsolatban zavarnak nala, hanem apammal valo viszonyabol 'tanultam' el valoszinuleg egy adag mindent meg gyerekkoromban :D (vagy legalabbis ezek azok amiket eszre is veszek :D:D:D)

Enyim emberem a legnagyobb maganbankban infomokus itt. Ez azt jelenti, hogy neki a szamlaja automatikusan hitelkepes, ezt o jol meg is szokta es hat sajnabajna ha negativba kerulunk, de ez benne ugye sosem okoz akkora traumat, mert evidensen a szamla megy minuszba es nem hitelkamattal. Hogy en ezt hogy utalom!!! Ezt nem o vagy mi kertuk es lemondani sem lehet, ez van. :(

luna6

jaj Heny ez egyáltalán nem jó hír! és legalább már a vége felé haladtok a hitelmizériával? vagy még sok van???? már bocsánat a kérdésért! drukkolok nektek!!!!
VOK a párod is fog melót találni és az én pasim munkahelyével sem lehet gond! :-) induljunk ki így!!!!! :-)
én meg remélem még nem megyek szülni! és szépen meglesz a szoba meg minden!!!!! ahogy AKAROM!!!!
Vendég

Nanetto: Elsősorban azt szeretnénk elintézni, hogy a családi pótlék a jövő hónaptól ne menjen számlára, hanem hozza ki a postás. Így biztos kézhez kapom, és nem a bank rendelkezik felette. Utána van egy másik hitelkártyánk, amiből a banki hitelt (kb.70e Ft) rendezni tudjuk, és akkor szeretnénk a számla-hitelt teljesen megszüntetni. Így csak a másik hitel visszafizetése marad, ami havonta 7500 ft-ot jelent és ez végülis nem egy nagy összeg, amit még ne bírnánk el. Ja, és a számlára utalt párom fizetését sem zárolnák, ha rendezve van a hitel-része a dolognak.
Remélem, a végén jól jövünk ki az egészből.
Vendég

Sziasztok!

Bibócska, nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Biztos nagyon szar a családtól távol, de Lali babáért mindent! Hamar eltelik majd, meglátod!

Konkri, talán kismama agy, de gondolkodnom kellett erősen, ki az a Cefre.:) Aztán a melegítőgatyáról leesett. A legtöbb tanárunk nevét elfelejtettem. Mintha ezer éve lett volna az az időszak. Pedig tök jó volt! Nem is tudom, kivel mi lett. Az osztálytársainkról is csak iwiwről értesülök, már aki ismerősnek van jelölve. Úgy látom, a mi korosztályunknak mostanában jött el a családalapítás ideje. Régen mennyi 20 éves szülő volt, most meg mindenki 30 körül talál párt, melót, vesz házat, és mer bevállalni gyereket.
Hát én is picit megkéstem, köszönhető ez a szép kis válásomnak, a továbbtanulásnak. Egyiknek sem volt értelme.:)

Ja és én úgy tudom, a súlyunk 50%-a víz. Bár ezt üti az a tény, hogy a mérlegem általában 70% körüli víztartalmat mér rajtam. Biztos teve vagyok.

A pánik már rajtam is erősen felülkerekedik, semmink nincs, csak ismerősök, rokonok, barátok ígérgetései, hogy miket kapunk kölcsönbe. Ha így vesszük, majdnem mindenünk van, de kézzelfoghatóan semmi. Remélem hamarosan elkezdik ide hordani hozzánk.

Konkri, még ennyit, azt a mosás, vasalás nélküli licitet én is láttam, és el is képedtem rajta. Mennyibe van neki, ha a gyerekei cuccával együtt az eladandókat is kimossa? Mert oké, hogy vasalni nincs ideje, de kimosni???Nekem nem lenne pofám mosatlanul árulni.

Kép
jenny29
Mór

No, most én is ráérek..
BIBÓCSKA: Kitartást és sok erőt kívánok neked a klinikai tartózkodáshoz.Én annak idején rengeteget olvastam, írasd be apát könyvtárba, ha szeretsz olvasni...
Meg ha jó szobatársad van és ő is ott lesz sokáig, lehet társasozni, meg kártyázni is.Valahogy el kell ütni az időt...
Hó végén megyek én is a klinikára UH-ra, ha megmondod melyik szobában vagy és van kedved beszélgetni, találkozhatnánk.DE CSAK HA SZERETNÉD!!!!
Biztosan megkapod a tüdőérlelő injekciót te is , ha Lalika útra kelne, jó esélyei legyenek...
IMÁDKOZOM ÉRTETETK, HOGY AZ ANGYALOK FOGJÁK A KEZEDET, NEM LESZ SEMMI BAJ.
Amit feltétlenül vigyél magaddal az a wc papír ülőke, mert a higiénia az kicsit katasztrófa...DM-BEN 10 DB 200 Ft.

ELŐKÉSZÜLETEK:2 napja pakolok, mosok Balázsra, szóval halad...
Kész a tapétázás, meg az ablakot is lemostam a gyerek szobában tegnap.
Ma kimostam, kivasaltam az új függönyt, Apa este felteszi.
Ágyacska lemosva fertőtlenítővel, és le lett nejlonozva.
A kókuszmatracot kibontottam, hogy szellőzzön.Kimostam a gumis matracvédőt és a vászon matracvédő már a szekrényben van bevasalva.
A babakocsi is ki lett mosva és a hordozó huzata is, fel van húzva, le lett nejlonozva.
A kisruhák ki vannak mosva, bevasalva a szekrényeben várják kis tulajukat.
Fürdőkád steril, üzemképes, becsomizva...
Gyerekorvost kiválasztottuk, kiírattam a fürdetőt, meg a köldökápoláshoz a cuccot.
Már csak az én kórházi cuccaimat kell beszerezni, kimosni, kifőzni, elpakolni...
Kajákat kell lefagyasztani.
Szóval én lassan , de már haladok...

Kép
rozsa1979

csajok ... hát megjött a jóhír! képzeljétek idetelefonált a barátnőm hogy beszerválta a nászajándékunkat! anno mondta hogy mosts nem tud ajádnékot adni de igazából mi senkitől semmit nem kértünk nem ez volt a lényeg!!!!! sőt a meghivót is úgy adtuk hogy ne hozzanak semmit úgyis szerény lesz!!!! na most felhívott hogy jön és hogy menjek le és vigyek férfit is magammal! mondom mi a fenét hozol? mire ő a nászajándékotokat! mondom hülye nem kell!!!! de mondta hogy hozza! szóval kapunk egy hihetetlen hiper szuper hi-fi berendezést! hangfalakkal meg minden szuper kütyüvel
én most érzelmileg lepadlóztam!!!! :-) hihetetlen!!!
Vendég

lányok szörnyű napom van... most értem haza, pedig5ig sulim van.
írtam, hogy vasárnap óta fáj a fejem. na most migrénem van. dec.21én volt utoljára :cry:
ráadásul beteg is vok. :(
de a fejfájás miatt bőgtem fél órát, mert ha migrének visszajönnek, nem tudom mi lesz velem... :?
ráadásul most herpeszem is lett.
na nagyon rosszul vagyok, fáj a géptől a szemem.
Vendég

Jaj Geo használd az Agykontrollon tanultakat :-)
Egyre jobban vagyok egyre jobban vagyok! és muszáj egyet mosolyognod is!!!! bár tudom nehéz ....
Vendég

GEOOO: JOBBULÁST NEKED!
Migrén mondjon le...

Kép
rozsa1979

Sziasztok!!

Geo jobbulást kívánok neked :( Ez a szél meghozta a migrénedet, állítólag hatással van rá.
Megkerestem a könyvet, ha már úgy érzed, hogy nem vagy rosszul, privibe írd meg a címedet és feladom neked postán.
Kűldök neked sok mosolygót, hogy hamar elmúljon a fejfájásod: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vok Mit jelent a hernyó? Mindig mást :D Amikor rossz kedvem van, rossz a közérzetem, szétfolyok, semmihez sincs kedvem vagy olyan meg sem tudom fogalmazni milyen kedvem van, na akkor vagyok hernyó. :D

Bibó kitartás, veled vagyunk :D Kívánom neked, hogy sokat pihenjél és Lali-manó legkorábban csak 2 hónap után bújjon elő :D

Heni, Nanetto na pont ez a frász kapott el engem is, csak a múlt héten, azóta kicsit nyugodtabb vagyok.
Ugyanaz van nálam is, mindenütt babaruha, ki kellene mosni, de közben haladjak a rendes mosással is.....ááá
És a szobája még mindig tele van borzaszto "fontos" dolgokkal, amiket nem tudok hova tenni.
Gratula a hi-fihez :D

Rózsa hát ámulattal vegyes borzalommal olvastam a szavaidat. Itt kéne nekem is tartani? Ajjaj :D
Nagyon ügyes vagy, ha te már ennyire előre vagy, igyekszem követni a példádat, remélem hamarosan sikerül :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Konkri: Elsőbbségivel adtad postára a küldeményt?
Csak azért kérdezem, mert ma adta ide a postásunk az értesítőt, állítólag tegnap kaptam valamit, amit nem tudtam átvenni, mert nem voltam itthon. Lehet, hogy a te küldeményed?
Csak azt sem értem, hogy miért nem tegnap dobtak be értesítőt a postaládánkba??? Miért ma hozta a kezében a mi postásunk? (Tegnap helyettesítő postás kézbesített - de akkor is).

Geooo: Sajnálom az újabb migrént. Pihenj, amennyit csak bírsz! Ha jól emlékszem még a múltkor írtad, hogy ilyenkor csak az alvás segít. Ne is foglalkozz most semmi mással, csak azzal, hogy mihamarabb elmúljon.

Nanetto:Hát az ilyen nászajándékra én is vevő lennék :wink: Gondolom, meglepődtél rendesen...
Vendég

TALLIN: Azért vagyok így "előre", mert inkább megcsinálom:
1.) Nagy hassal kinek lesz kedve a melegben vasalni, hajolgatni :wink: , meg persze a szülés dátumát csak Balázska tudja, de nem árulta el. :lol: :lol: :lol:
2.) Szép , tavaszi napsütésben inkább punnyadik nagy hassal a homokozó szélén Lilikével, mintsem mossak, suvickoljak.No, lesz még az is , szépen lassan, hiszen van mindig.
Meg aztán van még itt munka bőven, szerintem...(mellszívó, mellbimbóvédő, cumi, cumisüvegek elmosása, kifőzése)
Kórházi pakk összetétele.
3.) A terhesség vége felé sűrűsödnek a vizsgálatok, több védőnői látogatás, orvos látogatás, nst, stb... elég lesz oda elmenni nagy hassal, órákat utazni, várni.

Kép
rozsa1979

Tök igazad van :D
Igyekszem átállítani magam valami hasonló üzemmódra :lol:

Bár az utóbbi pár napban én olyan aluszékony lettem :shock:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Geoo, jobbulast!!!

Rozsa, a kokuszmatracnak egyik legfobb vagy fontosabb tulajdonsaga a szellozes es a gyors szaradas, folyadek nem magaba szivasa. Arra nem kell gumis matracvedo, pont a lenyeget iktatod ki igy a tulajdonsagai kozul. Persze ugy csinalod, ahogy szeretned, csak akkor eleg lett volna egy olcsobb masmilyen matrac is :) (kulonben sem kell ram hallgatni, csak jar a szam :))

luna6

Van egy kérésem:

Nincs meg véletlenül valakinek az a süteményrecept, amibe nem kell liszt, 3 színű és ilyen zselés? (talán zselatin lehet benne) Nincs tésztája, olyasmi lehet, mint a kocsonya, csak szilárdabb.
Előre is köszi :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Nekem kb. 3 napja nem tudom mitől, de annyi energiám van.Biztosan Balázs is segít, mert mindig nyújtogatja a kis kezeit, lábait.
Mondtam is neki ma: "Mi van fiam, meg akarod fogni a felmosónyelet?"
Rendes gyerek segít az anyjának.Biztosan érzi, hogy az albérleti ideje lassan letelik és jó lesz jóban lenni az anyjával......
Lilike hangjára meg mindig olyan mocorgásba kezd, tetszik neki Lili kis vékony csengő hangja.

Kép
rozsa1979

Tallin, nekem olyanom van ami ugynevezett kocsonyatorta recept. Na abban van zselatin es nem atlatszo hanem tok feher a 'massza' es olyan kicsit habos dolog.... a hidegtol lesz ilyen a hutoben. Nem tudom ilyenre gondolsz e. Mondjuk en nem sutemeny cimszo alatt ismerem mert ugye tenyleg sem nem sutod, sem nincs benne semmi liszt vagy porszzeru dolog :D
jahh, enyim viszont nem harom szinu csak egy...

luna6

Heni, Igen elsőbségivel adtam fel... gondolom azért nem adta tegnap a postás, mert így nem tudtad számon kérni... Pedig azt hittem h már tegnap megkapod... :(
Pont nincs két kiló, azt hittem így kiviszik majd.
Remélem, hogy a nagy bankszámla mizériában legalább egy kis örömet tudok vele okozni!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: Akkor biztosan az lesz az. Apa dolgozik, így csak holnap tudok bemenni érte a nagy postára. Jujj, pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá. Biztosan csodás dolgok vannak benne.
Fiad milyen meséket, rajzfilmeket szeret a legjobban?
Vendég

Na Rózsa, akkor mi együtt nyomulunk! :) Ma én is a gyerekszoba ablakot mostam, meg emberrel felemeltettem a kiságyat, én oda már berendezkedtem. kádat is elő szedtem, nagyjából letöröltem, most mosom már a Martin ruhákat/cuccokat, hát elszámoltam magam, nem 3 hanem 5 mosás :) és még mindig jön egy két apróság hozzá...
Én elkezdtem ezeknek a mosását, mert ha bejön a jó idő más terveim vannak, és május júniusban pedig talán semmi, csak a nagyomat élvezni még kettesben.
Ha a cuccokat is kimostam, vasaltam, akkor mondhatom, hogy részemről full pull a gyerek szoba és dolog- még apának kell antennát igazítani és az egyik kétajtós szekrénybe polcokat tenni, mert nem fogom tudni hova tenni a cuccost. akartam komódot is venni, de inkább stornoztam, mert félnék, hogy a két fiút a komód alól szedném ki :)
szóval szerintem jövő héten jövök a pikcsörökkel... :) mert ha ezután teszek vagy veszek :) bébi ügyben, akkor az már csak hab a tortán és extra... remélem, hogy áprilisban sikerül a nagyomat felruházni. viszont ez ügyben lemondtam a teszveszről és turkiról, mert ami nekem secondhand-ben tetszik, annyiért már kapok új cherokeet a tescoban, és én meg vagyok elégedve azokkal a ruhákkal.

Ja megvolt a terheléses cukrom! anyám, nekem úgy égette a gyomrom. pedig nem is vittem citromot... az éhgyomrim 3,5 lett.

Kép
Kép
Kép
konkri

Jaj, Heni, ha azért kérded, amiért én gondolom... ne fáradj! amúgy elég képlékeny még az ízlése, de a Disney mesék és Pixar mesék csúsznak neki.

Lányok! Én úgy szeretnék a két fiúnak néhány egyforma ruhát venni... a férjem ettől ki van akadva. bár most pont nem úgy lesznek még méretben, hogy ezt meg tudjam valósítani... :( viszont egy sapkát talán fogok tudni venni nekik egyformába nyárra... szerintetek gáz, ha nem ikert tesók néha egyformát hordanak?

Kép
Kép
Kép
konkri

Mindenképpen szeretném valamivel megköszönni. Aki hozzám jószívű, ahhoz én is az vagyok.
Vendég

Ja, egyébként szerintem nem gáz, ha egyforma ruciban vannak a tesók. Nekem tetszik. Láttam már ilyet.
Ha most még nem is tudod megvalósítani, később menni fog. Általában 2 éves korig vannak az ún. bébiruhák, utána 2 éves kortól már gyermek-konfekció és akkor hajrá!!!
Vendég

Konkri, en nem tudom feletek mint mondanak a portan, de vacon mar evek ota ugyanazt. 2 kilo alatt mehet a nem csomag amde a normal postas kizarolag fel kiloig visz ki barmit is, a tobbirol csak ertesitot hagy es be kell erte menni. Felenk a kezbesito postas is betartja ezt, szoval semmit nem hoz magaval ami meg nem csomag de mar tobb fel kilonal.

luna6

Hát igen, ez az, hogy Marcellnak már rég nem a bébi osztályon keresem a ruhát, volt is pillanat, mikor furcsa volt :)

Rózsa: figyu légyszi a múltkor nem írtad, hogy a glicerines kúpot azért viszed, hogy a szülés után könnyebb legyen a kaki? Mert akkor én is viszek.

Hát csajok nem irigylek senkit a válság helyzet miatt! Nekünk is a héten dől el, hogy lesz e új bérlő a kúton vagy se és mi lesz így ember sorsa...
Azért én jobb helyzetben vagyok azzal, hogy már jól állunk cuccokkal készülődéssel és bevallom jó érzés is ezért dolgozni, mert én azt szeretem, ha kb előre fél évre láthatom a dolgokat :) ezért is akarom Marcu nyári ruháit most megvenni- mert beleőrülnék, ha anyós venné vagy a férjem vagy bárki... vagy ők pakolták volna össze a szobát, vagy a kórházi csomit...
Én úgy szeretnék szülni, megint hogy bemegyek úgy egy-két nappal előtte, profi pakkal, nem kapkodva, szépen hagyom itt a lakást, magam, gyereket... és Martin egy nyugis éjjel kibújna... emberem is úgy dolgozna, hogy jó legyen neki is... de majd tényleg beleér az én kezem is a bilibe.

Jaj ma a nagy pakolásnak megvolt a gyümölcse: gyerek, meg apja kérdi, hogy mi van a dobozba, mondom a születésével kapcsolatos dolgok, dvd, papírok, újság (születése napjáról eltett lapok, amik 10-20 év múlva érdekesek lesznek...) és a műtősruha- HOPPÁ! műttős ruha ki a dobozból, mert így nem kell újat venni a mostani szüléshez = -2000 :) na hozzá is csaptam a pakkomhoz,bár én apának külön pakkot fogok csinálni (műtős ruha, papucs, fényképező, esetleg egy víz)

Kép
Kép
Kép
konkri

Aha, értem Luna, köszi az infot... nem mondtak semmit, csak én voltam naív :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Engem szoktak otthon ezzel fenyegetni :) a kispostankon. A varosi kozpontin nem mondjak, de a kozelin ha szoktam feladni csomikat (es egy evben egyszer kampanyszeruen ugye szoktam ott sokat) mindig kulon mondja neikem a no, hogy de ugye tudja, hogy mert nem csomag ki sem viszik???!!! De azt is tudom, hogy van amit eleg rugalmasan kezelnek, mint szabalyt, ezert nem voltam benne biztos, hogy jelen esetben is ez az oka a nem-kivitelnek. (az ottani otthoni postasunk amugy a fel kilo alatti de nem konkretan levelekert is allandoan vagja a pofakat... plane ha 'rendszeresebben' jon tobb es nem csak elszortan 2-3 egy evben)

luna6

Konkri: Valahogy én is így tervezem a szülést, ahogy te. Ezen a téren egyformán pörög az agyunk. Bogival is olyan jó volt, hogy hamarabb befektettek, a szülést csak 2 nap múlva indították be. Így tényleg nem kellett kapkodósra venni a figurát.
Én még azt sem tudom elképzelni, ha pl. az éjszaka kellős közepén jönne rám a szülhetnék, akkor Bogit hova teszem, főleg, hogy apa is ott akar lenni a szülésnél. Ezt a részét még nagyon meg kell szervezni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?