Sziasztok!
A fejetlenség nálam is jelen van. Én már elkezdtem kimosni a pici rucikat. De most meg akkora a káosz körülöttem, hogy mást nem látok csak gyerekruhát mindenütt. Már tegnap elkezdtem vasalni, meg méret szerint rendezgetni őket, de nem hogy átlátnám az egészet, hanem még jobban belekavarodom. Én is visszafelé számolok, és bizony engem is elkap a pánik, hogy még sehol sem tartok, és mindjárt mehetek szülni, pedig még annyi, de annyi dolgom lenne.
Az is rossz, hogy már egyre jobban fáradok. A hatalmas pocaktól nem bírok hajolni, és ha egyszer leülök, akkor irtó nejezemre esik felállni.
A derekam, pontosabban a keresztcsontom nekem is fáj, ha hülye pózban ülök, akkor alig bírok megmozdulni, kell egy kis idő míg a görcs és a fájdalom alábbhagy, aztán uccu neki... szinte mászok lefelé az ülőalkamatosságról.
Kupon: nekem megvolt a kuponom, még a jó múltkor szépen kitöltöttem rajta az adatokat, aztán úgy elpakoltam, hogy most meg sehol nem találom.
nanetto: nem irigyellek a munkahelyi cirkusz miatt. Szerintem én is berágtam volna hozzád hasonlóan, még akkor is ha alapjáraton türelmes és nyugodt ember is vagyok.
Bibócska!
Sajnálom, hogy kórházba kell menned. Kitartás!!! De hát a baba érdekében mindent megtesz és kibír az ember. Szorítok, hogy minden rendben és tényleg ne kelljen végig benn feküdnöd.
Mondjuk én el sem tudom képzelni, hogy ilyen hosszú időre befektessenek. Itt a nagylány, ki vigyázna rá??? Apának meg ugye dolgozni kell, ő az egyetlen pénzkereső a családban - fúúúúúú, belegondolni is rémisztő, hogy mi lenne velünk és hogy oldanánk meg a helyzetet.
Képzeljétek, tegnap akartunk pénzt levenni a számlánkról és az ATM azt jelezte, hogy nincs rajta elég összeg. Pedig tudtuk, hogy van, hiszen maradt is rajta még a múlt hónapból, sőt ráutalták a családi pótlékot is. Felhívtuk a bankot, hogy mi akar ez lenni, és közölték, hogy zárolták az egészet, mivel mióta kiesett a gyes összege, nincs rajta annyi pénzforgalom, ami fedezné a számla-hitelünket. Most még majd ráutalják párom fizetése egy részét, és szépen arra is ráteszik a kezüket, így semmit nem látunk a pénzből. Ja és még egyetlen számlát sem fizettünk ki. Nem tudom, mi lesz így velünk. Felkopik az állunk hamarosan.
További szép napot mindenkinek!!!