Sziasztok,
itt vagyok. Mindkét fülén középfülgyulladás van, bakteriális felülfertőződéssel, kapott brutál antibiotikumot (hogy nehogy agyhártyagyulladása legyen), lidocanios füllcseppet. Mikor hazaértek 38,5 volt már a láza, így nurofent is kapott. Szegénykém már nagyon kivan, elfáradt, amit nem is csodálok. 1 hete beteg és még hétfőn se mehet oviba, vissza kell menni vele a gégészetre. Hát ez van a pici lánnyal. Igazából örülök, hogy látta a füles orvos, mert aggódtam már a füle és a hosszú lázas állapot miatt. A gyerekdoki meg C vitaminnal próbálkozott.....na mindegy, a lényeg, hogy mostmár javulnia kell!
Az AFP teljesen jó lett, a hepatitisem, a szifilis is negatív, sőt az ellenanyag vizsgálat is jó lett, szóval a pocakbabával is minden rendben! A dokimmal is találkoztam reggel, megdícsért, hogy nagyon jól nézek ki, megbeszéltük a genetikai UH időpontot is, így jól jöttem el tőle
Susy,
köszönöm szépen aranyos vagy! Én is füles voltam, nagyon sokat szúrták a fülem, tudom milyen pokolian tud fájni. Idén már 2x volt különféle fülgyulladásom, így nem csoda ha a gyerek is hozta ezt. Apa arcüreggyulladásos volt, így a felsőlégúti betegségekre megvan sajnos a hajlam.
3 éves korig nem volt sok bajunk, de amint ovizni kezdett, jöttek a náthák, fülgyulladások, torokgyuszik... Na de ezeken túl kell esni, azt mondják az immunrendszernek szüksége van erre.
Na megyek, mert nagyon kemény napom volt ma, a főnököm megalázott, kibőgtem magam miatta, aztán a gyerkőcért is aggódtam, meló is volt sok, szóval, ma korán fekszünk.
Vigyázzatok magatokra!