Új privát üzeneted érkezett!

Bree
A terhesség már csak ilyen. :)
Ne izgulj a csizmát hamarosan lecserélheted papucsra, milyen jó lesz nagy pocakkal csak bele kell dugni a lábam...jujj de várom már!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Na a laptetőt passzolom. :)

Bettike? Elkapod? :)

Kép
Kép
susytunder

bree ha bejön a 40 fok fetrengeni fogsz..és a hátsódon ülni....de utáltam nyáron terhes lenni........ :oops: :oops: nagyon nehéz volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi suzy:)

ma megvolt az első vérvételem,legalább ezzel is haladok.kiderül van e valami probléma.

KépKép
bettike83

Sziasztok
rég voltam,megvagyunk.A napok telnek,nagyon gyorsan.Patrik sulijában a felsősök sielni voltak,Igy Patrikék nem mentek suliba uralta a gépet azért nem jöttem.Igyekszem jönni,és vissza olvasni.
Bálinttal voltam védőnőnél.Már 4774g,márc 17-én kapja meg a 2 hónapos oltást.Majd jeletkezem,puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra,meg a bébikre is.mit búcsúzkodom?-úgyis jövök.....

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe még jó hogy jössz!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem :D :D
Holnap megyek a védőnőhöz. Múlthéten voltam ultrahangon, mindent rendben talált a doki. Gyomorégéstől szenvedtem rendesen. Főleg este. De kezd elmúlni. Vagy csak már megszoktam. :D 1 hete már kávét se iszom, mert legutóbbi kávézásom után olyan hőhullám jött rám..

A munkahelyen még nem tudtam elmondani, mert főnök táppénzen van már 3 hete, és valószínú, hogy még a jövőhéten sem jön. Csak félek, hogy mástól hamarabb megtudja. Az egyik védőnő ugyanis elég pletykás, ahogy ismerem, és egy ilyen kis községben, mint ahol lakom, elég gyorsan terjednek a hírek. :(

Annyira telik az idő. Bree, Sucer: még nemrég írtátok, hogy pozitív lett a tesztetek. A nyártól én is félek, hogy hogy fogom majd bírni. Főleg,ha 40 fokok lesznek...durva... Október 1.-re vagyok egyébként kiírva. :D

Remélem, kislány lesz :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

a nyári terhesség tényleg nem lehet olyan jó,de ha muszáj akkor ki kell birni :) :) télen meg kell a nagykabát meg a meleg cipő,és nagy pocakkal nehéz boldogulni.nyáron meg felkapsz egy rucit meg egy papucsot aztán király minden :lol:

KépKép
bettike83

Csak beköszönök, sok a meló...
Kistörpe jártok már sétálni a levegőre?
Jó mondjuk ma nagyon tél van megint... :evil: :evil: :evil: fázik a lábam is :x
Nitácska köszi a biztatást és a vigaszt...tehát összegezve a nyári terhesség szívááááááás :D :D :D
Bár igaz a papucs lényegesen jobb,mint egy csimmát húzkodni..
Gittus drukkolok a kislányért :D :D

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

gittus

én is drukkolok h kis nunis lapuljon a pociban :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok,

Gittus,
de jó, hogy jól vagy!! Drukkolok a kislányhoz!!!

Bree,
Ilang augusztus 20-i :D :D. A végén csak pihegtem, lihegtem és nyögtem. Iszonyatosan meleg nyár volt, a születése után jött a hideg front. Pár lenge nyári ruhában és egy scholl papucsban nyomtam végig a nyarat. Most is ugyanez vár rám... hiába időzíteni tudni kell :wink:. A meleget leszámítva én szerettem nyáron várandósnak lenni, kevés ruha, sűrű zuhanyzás, nagy alvások nappal a hűvösben a fa alatt, annak is van bája :)

Ilangocskát Apa most vitte el a János kórházba, mert már mindkét füle fáj és ordít a fájdalomtól :( :( :( . Nagyon izgulok, szorítsatok légysziiiiii!!! Annyira sajnálom szegénykémet :( :( :(

ja és estére meglesz az AFP eredményem, még igyekszem jönni, hogy mi van a pici lányunkkal és az eredménnyel.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
A nagy lányocskád miatt is gyere! Én kicsi koromban nagyon fülfájós voltam, többször fel is szúrták a fülem így tudom mit érezhet szegényke. A kövirózsa leve nagyon jó fülfájásra.

Kép
Kép
susytunder

Gittus...........bocsi de...SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSS :P :P :P :P :P
de érzéseim szerint szeptemberi baba lesz a pocaklakód!!!!!!!!!:)
Betti én voltam nyáron és télen is terhes...........a nyári terhesség nekem maga a pokol volt...szenvedtem mint egy kutya......a téli 100x jobb volt.........könnyebb volt.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

itt vagyok. Mindkét fülén középfülgyulladás van, bakteriális felülfertőződéssel, kapott brutál antibiotikumot (hogy nehogy agyhártyagyulladása legyen), lidocanios füllcseppet. Mikor hazaértek 38,5 volt már a láza, így nurofent is kapott. Szegénykém már nagyon kivan, elfáradt, amit nem is csodálok. 1 hete beteg és még hétfőn se mehet oviba, vissza kell menni vele a gégészetre. Hát ez van a pici lánnyal. Igazából örülök, hogy látta a füles orvos, mert aggódtam már a füle és a hosszú lázas állapot miatt. A gyerekdoki meg C vitaminnal próbálkozott.....na mindegy, a lényeg, hogy mostmár javulnia kell!

Az AFP teljesen jó lett, a hepatitisem, a szifilis is negatív, sőt az ellenanyag vizsgálat is jó lett, szóval a pocakbabával is minden rendben! A dokimmal is találkoztam reggel, megdícsért, hogy nagyon jól nézek ki, megbeszéltük a genetikai UH időpontot is, így jól jöttem el tőle :)

Susy,
köszönöm szépen aranyos vagy! Én is füles voltam, nagyon sokat szúrták a fülem, tudom milyen pokolian tud fájni. Idén már 2x volt különféle fülgyulladásom, így nem csoda ha a gyerek is hozta ezt. Apa arcüreggyulladásos volt, így a felsőlégúti betegségekre megvan sajnos a hajlam. :( 3 éves korig nem volt sok bajunk, de amint ovizni kezdett, jöttek a náthák, fülgyulladások, torokgyuszik... Na de ezeken túl kell esni, azt mondják az immunrendszernek szüksége van erre.

Na megyek, mert nagyon kemény napom volt ma, a főnököm megalázott, kibőgtem magam miatta, aztán a gyerkőcért is aggódtam, meló is volt sok, szóval, ma korán fekszünk.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

jaj sucer,annyira sajnálom hogy ennyit szenved a pici lányod :( remélem hamar helyrejön :)

KépKép
bettike83

Bettike,
szerencsére ma reggelre már klasszisokkal jobban lett. Nincs láza és a fülei sem fájnak, hiába az antibiotikum megteszi a hatását.
Neked mikorra lesz meg a véreredményed?

Lányok,
második napja bőgök a munkahelyemen. A főnököm egy akkora paraszt lett, hogy nem igaz. Tegnap közölte velem, hogy öregasszony és öregbútor szagú a parfümöm, azaz büdös vagyok :shock: . Ezt használom 3 éve, és csak nagyon picit, mert nem szeretek "illatozni", meg ugye terhesen nem bírja az ember úgy a szagokat. Mindezt egy kolléga előtt. Annyira megalázottnak éreztem magam, hogy a budiban bőgtem ki magam. Ma megemlítettem neki, hogy rosszul esett a tegnap beszólása, mire felkapta a vizet és a fejemhez vágta, hogy "még te vagy megsértődve???" Hozott egy jácintot ma az irodába, hogy elvigye a "rossz" szagokat. Hát köszi! Igényes, diszkrét parfümöm van, mindig tiszta és ápolt vagyok, így képzelhetitek milyen érzés volt, mikor reggel jövök és virág az asztalon van, hogy ne legyen büdös. :evil: :evil: :evil: Mindenért lehord, semmi se jó amit csinálok, nagyon rosszul érzem magam itt bent. A karomon az éjjel kijött az ekcémám. Agyon aggódtam magam a gyerek miatt, ugye a kórházat is megjártuk, napok óta nem alszom rendesen, erre még belém is rúgnak. :evil: :evil: Ja és tegnap méltóztatták a maradék januári fizetésemet is odaadni, szép tőlük, márciusban. :evil: :evil:

Volt vkinek nyilalgatás a pocakjában a 17. hét környékén? Olyan mensis görcs szerű, nem folyamatos, hanem nyilalgatás.... vagy ez csak a sok idegtől van? Nyomom magamba a MagneB6-ot.

Bocsi az önzőzésért!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer te szegény....fogadjunk nő a főnököd és irigy....
EGY BÜDÖS KÖCSÖG AZ ILYEN...menjen az anyjába....biztos vagyok benne, hogy nem görényszagot fújsz magadra...meg eddig nem érezte most kezdte el szúrni a "szemét-orrát" mi?
Bírd ki még azt a kis időt amit ott töltesz.
De mit dolgozol????

nyilalás természetes, nekem is akad-akadt..idegtől is lehet, szedjél sima magnéziumot..a magne B6 akkor kell mindenképp ha hányingered is van..a B vitamin hízlal én ezért csak sima magnéziumot szedek, úgyis csak az kell.. :wink:

Kép
bree

Bree,
képzeld egy 50 éves fickó. Még csak nem is nő.
4x-esen elvált, a kutyájával egyedül élő, mindenkinél mindent jobban tudó okostojás. Nincs gyereke se. Szóval innen a nagy empátiája. :evil: Pedig régebben nem ilyen volt. A cég rossz helyzete óta, nagyon megváltozott :( :( :( . Olyan mintha az emberen vezetné le a feszkóját.

Mi a sima magnéziumnak a neve amit szedsz? Én csak a magneB6-ot ismerem.

Logisztikus, misztikus mindenes vagyok egy kis cégnél. D emár nem sokáig :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer SOK SOK GYÓGYPUSZI A LÁNYZÓNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEKKORA EGY ROHADÉK A FŐNÖKÖD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de elküldeném a ...cibe!!!!!!!!!!!!!!!!!szemét tetű.......ne hagyd magad!!!!!!!!!!!!!!!!alázd meg te is.kirugni ugy se rughat ki!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer-remélem kislányod jobban van ,a fönöködet meg szard le onnan ahol a legmagasabb csillag van..................
nekem is nyilait a hasam,néha erős görcs is volt,én a magneb6 ot szedtem utánna irt a doki fel magnézium citrátot, az szupi jó volt.
Bree-kérdezted a sétákat.-nagyon sokat kinn vagyunk,imád kinn lenni nagyon jókat alszik a kocsiban,de már idebenn is a kocsiban akar aludni,este megy a böcsőbe csak...
Susy-már a 28 .dik hetet taposod?-igy telik az idő??????ugye minden oké?jól viseled?
Nita-fiúk hogy vannak?Máté oviban?
Mi nagyon jól vagyunk-17.dikén megyünk oltásra-este 8-kor elalszik a kis tökösön és nyomja éjszaka1 ig,eszik-és utánna 5 kor kel fel,tudok tőle pihenni hál isten,nincs éjszakázás,hasfájás.....

Kép

Kép
kistörpe

nagyon jó fiú Bálint!!!!!!!!!fiuk megvannak...nőnek mint a gomba :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe aranyos lehet, hogy a babakocsiban akar aludni :D :D :D
Itt volt ma a barátnőm és megcsodálta a babakocsit, meg tologatta:-)))egy másik barátnőm meg közölte viccesen,hogy anyukám neked ezzel a babakocsival, a szőke lobonc hajaddal, pinke öltöztetett lánykáddal nem sok kisbabás anyuka lesz a barátnőd a téren :D :D :D :D :D de persze ez csak vicc... :lol: :lol:
Hízok,mint a disznó :cry: lassan röfögök.
Mérések óta most szinte félidősen tartok + 5 kilónál.. :oops: és eleve + súllyal kezdtem a cigi letevés miatt... :oops: remélem nem hízok még sokkal többet...(dehogynem)
De legalább nem zabálok...nem jellemző a kettő helyett eszem efektus....de azért jobb lesz figyelnem... :shock:
Sucer pali??? :shock: :shock: :shock: :shock: Oh te szegény...ez sem jobb, mint egy dugatlan vén csatakanca főnök... :x 8)
Remélem nem szekált agyon ma is....
Jó hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
bree

bree +5 kiló még tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nyugi!!!!!!!!!
az utsó hónapba fogsz a legtöbbet hízni...ha hízol!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Elmondtam a munkahelyemen, és tök jól fogadták a dolgot :D Nem gondoltam volna. De nagyon megkönnyebbültem, hogy túl vagyok rajta.

Sucer
Hát teljesen kiakadtam a főnöködtől. Hogy lehet ilyen szemétláda. Ráadásul tisztába lehetne vele, hogy kismama vagy, és nem szabadna stresszelned. Nagyon köcsög. Nem csoda, hogy 4x elvált. Én biztos mondanék neki valami "szépet". Én csak azt tudom erre Neked mondani, hogy szard le. Abban igaza van Nitának, hogy úgysem küldhet el.

KépKép
KépKép
gittus0726

Sucer,
lányodnak sok gyógypuszit küldök..
a főnököd nem kommentelem, mert csak csúnyákat tudnék írni. Táppénzre nem gondoltál? én bizti sírva az orvoshoz mentem volna, nem bírom az ilyen szemét embereket, kiiratnám magam a helyedben.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi ha van időd Léniről hozol képeket??

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer remélem kislányod már jobban van?..
Gittus én gondoltam,hogy nem lesz gond a meló helyeden,ha elmondod hogy babát vársz,normális ember ennek csak örül..
Csajok kivoltam kattanva nagyon.Az iwiw-en egy csajszi hozzászólásnak,ocsmánynak nevezte Patrikot,ezt minden ismerősöm látta ,szegény gyerek romokban volt,lelkivilága összeomlott.Felhivtam az anyját ő csak gyerekcsinynek minősitette,bocsánatot ezért ő nem fog kérni....(a rohadt k...)de már kihevertük.......

Kép

Kép
kistörpe

szegény Patrik.........hogy lehet ilyen köcsög valaki?
tudom ez nem megoldás de én valami hasonlót tuti visszaírnék annak a lánynak

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe ki az a Patrik??? :shock:
Kinek kell beszólni???Vállalom :D :D :D abban nagy vagyok...szólj és holnap reggelre tele lesz a kis k*va képei hozzászólásokkal..Nitácskának sem kéne könyörögnöm, hogy segítsen szerintem :twisted: :P
Na viccen kívül, kivel volt ilyen az a rüfke???? :shock:

Gittus örülök,hogy túl vagy rajta te is:)

Ildi hozzál majd képeket :D Olyan szépek a lányaid... :oops: jó lenne nagyobb képeket látni :)
Jó éjt Mindenkinek...holnap meló:)
Pusz

Kép
bree

elszállt az üzim -rövid leszek
Patrik a fiam Bree.-róla mondtak véleményt.Ha sértő irást kapsz,ami sérti a becsületedet,személyedet,becsületsértésnek minősül,ilyen esetben a szülő a felelős mert a gyerek engedéllyel netezhet.Már nem érdekel a dolog,Patrik is túl van rajta,mert nagyon sok hozzászólást irnak neki az ismerősök,vissza jött a kedve.....
Bálintról tettem fel képet az iwiw-re,(Csordás Csabáné -Győrság)puszi mindenkinek-megyek takaritani,valaki jönne segiteni?????????

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok,

Kistörpe,
ez hallatlan, milyen tapló emberek vannak! Megnéztelek benneteket és kifejezetten helyes fiú Patrik! Bálint is nagyon drága kis pocok! :) :) Ki lehet ilyen bunkó????? Üzenem a kisfiadnak, hogy nagyon jóképű, a szemei kifejezetten nagyon szépek! :wink: Te is nagyon csini vagy! Én mennék neked segíteni, de sajnos dolgozom.... :(

Gittus,
de jó, hogy jó fejek voltak a munkahelyeden!!! Örülök neki! :) Nagyon jó gömbölyödést! Főnököm: a leszarom terápiát alkalmazom, eddig működik :wink: Jó lett a vonalzód!!

Csajok,
nagyon köszönöm a gyógypuszikat Ilangom nevében is, sokkal jobban van, mondhatnám teljesen meggyógyult, mára már egy hisztire is futotta az erejéből :wink: :wink: Apa most vitte vissza a füles dokihoz, ha minden okés holnap mehet oviba végre! Még egyszer köszi, hogy drukkoltatok nekünk!!!

Pussz
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
most látom a héten mész 20 hetes UH-ra??? De izgi :) :) . Nekem még 2 hét.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Barnit elvittük a dokihoz......nem rubeola valami allergia...de mi a tökömre azt nem tudjuk..de elkezdett halványulni.....
meg kicsit bukós lett.ilyet szól a doki szoktassam vissza a 3 óránkénti evésre napi 6x........hát biztos nem teszem ezt....ennek semmi köze a bukásához hogy napi 4x eszik 170-et........jó felbasztam az agyam..
bree menünk képet dekorálni......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Közkívánatra Léni kép:

Kép

Kép

ezek még kórházasok, itthonit még kicsinyítenem kell :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Egyem a kis tündérbogyó fejét :D :D :D de aranyos énisémisénis szeretnék ilyen babót :D :D :D
Nitácska hát az allergia sem hiányzott Nektek, mielőbbi gyógyulást.
Jajj,hogy mindig valaki beteg a fórumról :( hol a babák, hol mi...jöhetne már tényleg a tavasz, legyen kevesebb baci...
Én tegnap óta fázom, megint szar volt a fűtés, most már melegszik az iroda, de megy a cirkó, a hősugi és a klímával is fűtök :P
Most rendeltem nyamit is, paradicsomlevest, r.sajtot és sült krumplit...Lucának a könyökén jöhet ki :oops: de annyira imádom ezt a kaját :D

Kistörpe értem, megnéztelek iwiwen Titeket, nagyon szépek vagytok, a fiaid id :wink: De tényleg nagyon jó képű a nagyfiad, nem értem ki és miért genyózott de tőrném szét a fején a billentyűzetet, amivel írta a gonosz sorokat... :evil:

Csajok igen, csütörtökön nagy 20 hetes, félidős UH. El sem hiszem. Szépen megy az idő...

MiniSuzyra is kíváncsi vagyok már :wink: nemsokára ő érkezik :D

Hosszúúúúúúúúúúú hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeee jön yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de jó lesz..pedig még csak 2-ik hete kezdtem újra melózni :P :P :P :P de aludni akarok :D :shock:

Kép
bree

Léni istenem de gyönyörű vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Bree már javul hála az égnek....Máté is mehetett ma már oviba:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor ma csendesebben vagytok Barnival kettecskén :D
Amúgy most már több mindenre jut idő ilyenkor napközben, mikor a kicsit elmúlnak 4-5 hónaposak?
Barni hánykor ébred reggel?

Kép
bree

sokkal jobb ha Máté oviba van...ilyenkor délelőtt tud aludni Barni egy jó nagyot.én tudom végezni a dolgom........
igen egyre több idő jut másra is.hogy Barnim már lassan fél éves........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Ildi,
Léni baba tényleg gyönyörűűűű!!!!! Nagyon édes és szép kis babóca :) :) :)

Nitám,
fogad rendbejött? Mostanában Anyós csöndben van?
Nincsen szülinapos képed a 4 éves nagylegényedről?? Úristen Barni már mindjárt fél éves???? Rég kaptunk képeket tőled :wink:

Bree,
fűtsél magadra, meg ne fázz! Én is örülök a hosszú 7végének, pedig csak h-sz-p dolgozom, de ebben a hangulatban, az is elég :evil: :evil:
Holnap mennem kell, áááááá útálom :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer....a fogam már 3.hete lesz hogy gyógytömés van benne....az ínyem nem akar meg nyugodni:(((félek húzás lesz belőle.....
anyós szokott ugatni ...akkor hallom mikor a konyhában vagyok.....
szülinapi képet mostanába nem tudok hozni mert a gép nem jó.........

és akkor egy tegnap esti kép:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
fogad :( . Viszont a fiaid gyönyörűek, milyen drágán néz Barni Mátéra :) . Nagyon édesek!!!! Mennyiért lehet ilyen szupi kádat kapni?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

kád az 8000 ft az állvány hozzá az meg emlékeim szerint 11.000........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

"Névnapodra mit vegyek?
Vegyek húzós egeret?
Vonatot és síneket?
Kék építő-köveket?

Nem, már tudom, mit vegyek:
néked tavaszt rendelek,
bodzafát és kék eget,
rajta csokros felleget."

(Nemes Nagy Ágnes)
Ildi Boldog Névnapot

:wink:

Kép
bree

Nita nagyon jó kép :lol: arik a fiúk és Barni is milyen nagy már!Ez a kád tényleg nagyon ott van..csak elég húzos az ára..

Sucer ma melózol :) szegény..csak azért vigyorgok, mert legalább nem egyedül szívok 8) milyen gonosz vagyok :D csak nekem sem volt annyira bejönni kedvem....ez a 3 nap éltet most :P

Kép
bree

http://www.vatera.hu/babarozsaszin_made ... 68180.html

Ilyen ágyneműt szeretnék :D :D :D
Gyűjtenem kell rá... :roll: :wink:

Kép
bree

Ildi,
nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!
Ilang és Sucer

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita,
akkor ilyen kádunk nem lesz.... ez nagyon húzós, bár kétségkívül nagyon szuper :wink:

Bree,
nem veszem zokon, könnyebb együtt sínylődni a munkahelyen :wink:
Nem olcsó ez az ágynemű sem, de hajrá, van mire gyűjteni :wink:

ma egész jól bírom a melót, bár a babóca még nem nagyon mocorgott ma.....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

Ildi Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi
Boldog névnapot kívánok neked!

Bree
Hát az az ágynemű és baldahin... teljesen elolvadtam. :)

Ma megyek dokihoz, este jövök.

Kép
Kép
susytunder

ILDI!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

ÉS NAON CUKI A KISLÁNYOD! :lol: :lol: :lol: :lol:

NITA!
NEKED MEG A FIACSKÁID ÉDESEK! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29