Új privát üzeneted érkezett!

Vaya, ti vmi olasz beütésű család vagytok??? :lol: A lényeg, h. szent a béka... azaz béke :D
Basszus, most nem hülyítesz, ugye? Tényleg úgy emlékeztem, h. te voltál az elkövető kínai naptár ügyben... még most sem tiszta, pedig én mindig mindenre szoktam emlékezni... ajaj, kezdődik :lol:

Kisbeeka, köszi, aranyos vagy, hát egyszer, mindenki álma valóra válik, ha tényleg akarja! (na ezt most nem azért írtam, mintha itt nem mindenki szívből szeretne babát...!!!)

Beni, ez nagyon durva! Mekkora egy tapló... én nagyon együttérzek veled! Őszintén szólva nekem szinte sosem volt szerencsém a melóhelyekkel, volt vagy 5 db 10 év alatt :roll: tudom, milyen az ha sz@r a közhangulat! Meg amikor el kell játszani, h. van munka és nincs semmi, de nem csinálhatsz mást, meg amikor a főnök hangulata élet-halál kérdése... hát de ez a csúcsok csúcsa amit veled csinálnak! :(

Pénteken ki is jön? Pancsi, Csucsu, Rodina, Éne... ennyien?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, azt kihagytam, h. bemegy K2 ügynök a szobába és megmondja mennyi érett pete lett, és javasolni fogja az ICSI módszert, aztán másnap reggel telefonálsz, mit sikerült az éjszaka leple alatt intézniük :lol:

Rodi, akkor megnyugodtam! :)
Inszemnél nem tudom a menetet, de a sort ki kell várni és 1-1,5-2 óra az eredményhirdetésig!
Uhuról nem tudok, nekem nem volt és a folytatást megbeszélhetitek, az a célszerű! Azért én majd szorítok! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok én este 11 kor adtam be a repesztőt, van ilyenkor valami ídő amikorra le kell szívni a petesejteket? Szerintetek hányadik leszek?
Most nem tudom szerintetek az ICSInek van hátránya is, mert az előnyét tudom. És mindenkihez K2 ügynök megy be?

Kép
Kép
pancsi76

Másfél órát kell várni az eredményhirdetésig? A teszt nem 5 perc után olvasható le? Hát ezt most nem nagyon fogom! :shock:

rodina74

Pancsi szóval holnap lesz a puncijó most már képben vagyok. Drukkhegyek neked!

Beni főnököd tényleg nem normális. Ancsyka kapott a doktornőtől arra a napra igazolást, mondjuk neki meg pont nem olyan kellett volna. Szóval elvileg létezik ilyen.

Rodina, teszteléskor az elején soron kívül viheted a vizeletet a vérvételes szobába. Ott sorakoznak a tesztecskék. Ezután várni kell, nálam kb 1 óra volt. Utána mész dokinőhöz. UH nem volt az első alkalommal, csak kb. 1 hétre rá.

Navi nem jellemző ránk az olaszos tempramentum, alapvetően visszafogottak vagyunk, na de egymást ki tudjuk akasztani rendesen. Anyumat nagyon szeretem de neki sajnos nem egyszerű a természete. Mi nyugisabb fajták vagyunk tesómmal, inkább apura ütöttünk, de néha elszakad a cérna.

Kép
vayacon

Rodi igazából a tesztet gondolom annyi idő alatt olvassák le, csak arra kell várni, hogy bejuss a dokinőhőz (ő közben műt, illetve az előtted érkezőkkel konzultál stb)

Kép
vayacon

Rodi, hát akkor nem tudom :oops: lehet, neked van igazad... de a lombiknál így van, pedig gondolom, h. a vérteszt sem tart 2 óra hosszat, csak bevárnak mindenkit, stb. :?
Hátha jön vki inszemes, aztán jobban tudja!

Pancsi, nekem először 23 órakor kellett beadni és kb. 10 után mentem a műtőbe, most 22.30-kor kellett és fél 10-kor már kint voltam...
Olvass utána az ICSI-nek, szerintem hátránya, h. talán megsérthetik őket (pete-, ondósejt), bár én erre rákérdeztem és a génállomány nem sérül! Ezt K2 mondta! És igen, mindig ő megy be!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodi, na :lol: akkor Vaya fel is világosított! Sejtettem, h. nem megy ez olyan gyorsan...

Vaya, igen, te nagyon nyugis, türelmes nőci vagy... legalább is amennyire megismertelek! Hát vkire ütni kell :D a ti estetekben apuci lett a befutó!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm a segítséget. Még az nem világos teljesen, hogy miután leadtam a reggeli anyagot, akkor állok be a sorba, vagy soron kívül mehetek a recepcióra? Bocs, ha én vagyok értetlen, de jó lenne hamar végezni. Ugyanis apa jutalmat kap a cégénél pont pénteken, és nem akarom, hogy emiatt lemaradjon az ünnepségről és a svédasztalról! Úgy megérdemelné!

rodina74

Beni!

A főnököd egy igazi szar alak! Erre, bocsi, de nem tudok mit írni! Tudod, ha majd egyszer neki kell bármi miatt orvoshoz menni, akkor magától is meg fogja követelni az igazolást, vagy az övé természetes lesz, hogy megy! :twisted: :twisted: :twisted:

rodina74

Rodi, én úgy értelmezem, amit Vaya írt, h. soron kívül leadhatod, sorbanállás nélkül... de nekem sem tiszta :oops: Írok, írok, de semmi értelmeset nem tudok neked mondani, ami tuti, h. úgy van ezzel kapcs-ban! :? :D
Inkább lépek is! Fürcsi, aztán még szomszéd-barátozás... meccs lesz és fiúknak muszáj együtt nézni sörözés közben! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Jó szórakozást!

rodina74

Na, mindegy! Igazból azt nem tudom, hogy így hogyan veszik ki a kartonunkat! :roll:

rodina74

Sziasztok!

Hát milyen munkáltatók vannak - az ész megáll.

Ne hagyjátok magatokat, Mieza biztos tud segítséget nyujtani. Titeket véd a törvény, igazolást adnak gondolom, aztán töröljék ki veled

Ennek ellenére mindenkinek nagyon szorítok, Rodi neked külön.

Holnap elmegyek, kicsit félek mert havat mondanak - ilyen pech, ez is csak nekem lehet, remélem 100 km autópályán csak megy valahogy

üdv

kispatak
Vendég

Na, mindegy! Igazból azt nem tudom, hogy így hogyan veszik ki a kartonunkat! :roll:

rodina74

Rodina: Nekem volt inszemem is...ez a pisi leadása úgy történik,hogy be lehet menni a vv szobába és ott lerakod az asztalra az üvegcsédet amire ráírtad a neved és korlapszámodat...majd nyugodtan beállhatsz a sorba,mert amíg meg van az eredmény addigra simán sorra fogsz kerülni...a recin meg szóljál,hogy hova kell mennetek,hátha előrébb tudnak rakni...Megy a babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi: nekem volt ciszta leszívásom altatás nélkül a BMC-ben...1 db ciszta volt,ugyanolyan mint a tüszők leszívása...átszúrják a hüvelyfalat.....én soha többet nem engedném,hogy altatás nélkül szívjanak le bármit is...Nem egy felemelő érzés,és akkor nagyon-nagyon finoman fogalmazok :?
Nagyon szorítok neked,és majd gyere és mesélj,hogy hogyan döntöttél és milyen volt...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kis angyal, Te egy angyal vagy! :lol:
Köszi, így akkor inkább jó korán odamegyünk, és úgy csináljuk,ahogy írtad! És így hátha apa is odaér az ünnepségre! Fél nyolckor nyitnak, ugye? Több kérdésem ma már nem lesz!

rodina74

Angyal!

Neked mindig ilyen volt a vonalzód, vagy új? Na, ennyit arról, hogy nem lesz több kérdésem! :shock: :roll:
Csak azért, mert nagyon tetszik, és eddig valahogy nem volt rá szemem!

rodina74

Sziasztok lányok

Kicsit nem tudtam aludni azt álmodtam hogy olvastam a választa fórumon.Mondom lejövök és megnézem, hát látom hogy drága Angyalom írt nekem. És megvilágosultam. KÉREM AZ ALTATÁST. Emlékeztem hogy Macsnak is valahogy altatás nélkül volt a punkcioja, meg volt neki is ciszta leszívása. De most mégis kérte az altatást. Vajon miért? Köszönöm mindenkinek aki segített a döntésbe. Olyan jó hogy itt vagytok és eloszlatjátok az ember félelmeit.
Vagy ha valami kérdésed támad, választ kapsz rá tapasztaltabb társaidtól.
Mégegyszer köszönöm hogy vagytok!!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina látom neked is kavarognak a gondolataid. Bár tudnék segíteni,de amit a miKép Angyalunk mondott az jónak hangzik.
Köszi a drukkokat, jó lenne ha K2 tényleg elárasztana jó hírekkel.Kép

Kispatak jó utat vigyázz magadra, és jó pihit!! Várunk vissza az élmény beszámolóvalKép

Nava te is nagy foci rajongó vagy? Vagy csak az urad?Kép
ICSI volt neked is? Mert én azt kérem ha lehet. Tudod nincs túl sok petikém, így tán ez nagyobb esély. Na úgy érzem a szerda estém sem lesz valami nyugodt. És reggel már 8 kor telcsizhetek?

Beni sajnálom ami veled történt, a melóhelyen. Nekem is voltak gondjaim, de békés mederbe tereltem az ügyet. Szerintem hagyni kell hogy a főnök azt érezze hogy tehet a mi ügyünkért ha normális. Sajna ezt kell mondanom, mert mi huzzuk a rövidebbet. De ez az én esetem, nem másé. Amióta a fönökömet beavatom a részletekről, szinte azt érzem hogy sajnál hogy ennyi minden rosszon kell átmennünk. Bár azért én is alá írattam vele a papirt. Fő a biztonság.
Ti hogy álltok? Kezdtetek? Lombik lesz?

Vaya köszönöm a drukkot aranyos vagy

Sajti megértem hogy most egy kicsit szüneteltetsz minket. Remélem a lelked megnyugodott, valamicskét. Kitartás és soha ne add fel!!
Ölelés neked

Kép
Kép
pancsi76

http://www.youtube.com/watch#!v=vGbIL9QWSsM

Lányok ezt találtam szerintem nagyon érdekes.

Kép
Kép
pancsi76

http://www.youtube.com/watch#!v=vGbIL9QWSsM
na talán most Úgy tudod megnézni ha rákattintasz a youtube feliratra. Utána a keresőbe bemásolod a mellette lévő kódot ami nem jelenik meg kékkel. Nem tudom miért nem egybe rakta fel. De én már csak ilyen problémás vagyok.

Kép
Kép
pancsi76

Hát lányok biztos a hormonok dolgoznak bennem, vagy mi de én alig bírok magammal. Remélem nem beszélek majd félre, ahogy ébredek az altatásból. Nagyon vicces lenne. Le is jöttem Apa mellől ne hogy véletlenül történjen valami pity-puty. Most különben is nagy a szerelem nálunk... :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

ANGYAL kívánok nagyon boldog névnapot!!KépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Rodi, amikor én voltam a pisit leadni, akkor nem volt senki, úgyhogy ezt nem tudom, de logikusnak hangzik, amit Kis Angyal ír.

Navi, milyen volt a meccsnézés? Kép

Pancsi gondolok rád ma, jó alukálást Kép Majd gyere, amint tudsz. És jó híreket fogsz kapni, meglátod Kép

Kiss Angyal én is boldog névnapot kívánok Kép

Én ma úgy ébredtem mint akit fejbevertek. Legszívesebben egész nap itthon lustálkodnék, pedig ma kell mennem dolgozni is délután. Kép

Kép
vayacon

Rodi, köszi, hát este lementünk barátainkhoz, dumáltunk, fiúk meccset néztek, stb... aztán hamar feljöttünk, mert álmos voltam, nem volt nagy buli! :D

Pancsi, abszolút nem vagyok foci rajongó... ált. azt sem tudom, ki játszik... :lol: meg nézem, de nem látom a meccset, nem köt le!
Gondolom már biemsziben vagy, gyere majd hamar a hírekkel! Egy kalappal!
Amúgy nem gond, ha félre beszélsz, én mindig azt csinálom, altatás után és ébredés előtt :lol:

Angyalka! Nagyon Boldogságos Névnapot Neked!!!
Lesz vmi ünneplés?
Gyorsan írok is sógornőmnek, meg barátnőmnek sms-t :!:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, a vonalzód elkezdett előre számolni? :D
Már áttettelek a kismamik közé!
Meccsnézést már feljebb kifejtettem :D
Én most csak zagyvaságokat álmodtam, semmi konkrét nem jut eszembe...se jó, se rossz nem volt az éjszakám!
Szegényke, gondolom mennyire nincs kedved melózni! Végig akarsz dolgozni, maszekolni?

Én ma megyek a munkaügyi kp-ba lejelentkezni, h. élek! Még nem mondok semmit, majd szívhang után, amúgy meg májusban úgyis lejár a munkanélkülim... Szóval én most nagyon ráérek magammal foglalkozni, de őszintén szólva élvezem is! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Úgy látom most Vaya is "csak" szörfözik a neten, úh. megyek is és még gyorsan csinálok céklalevest... életemben először :shock:
Aztán kezdek vmi a hajammal, mert baromira elaludtam és irány a kedvenc munkaügyi kp-om, ahol 2 órát ülök 1 percért :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, ahha, most aztán le teccett bukni, a babát várunk topicban nyomulunk :D :lol: :wink: Nemsokára én is megyek... nagyon remélem! :D

Kész is a levesem, na hozzátartozik, h. tegnap már megfőztem a céklát és így marha gyorsan ment! Fini lett! Mi mindig csak Zakopánéban ettünk ilyet, de régóta szerettem volna én is csinálni! Amióta babás vagyok, muszáj minden nap alkotnom vmit és hát mivel a kaja az mindig jól jön... :lol:

Jól van nem szórakoztatom tovább magam így egyedül, megyek készülődök!

Marianna, Janka merre vagytok??? Minden rendben???
Sztyopa, te is jó régen voltál! Nem csak zugolvasunk ám, kérem szépen! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!:)

Angyalom:NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT SZERETNÉK KÍVÁNNI NEKED :!: :!: :!: :!: :!:
sok sok puszi!

csajok:tudom elég ritkán vagyok de nálunk most egyenlőre szünet van :viszont:tegnap olyan peteérésem volt mint állat :lol: :lol:
olyan kis tojásfehérjém volt :lol: nah hát adtunk az érzésnek apával...
hátha nem is kell járni majd BMC-be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kösz lányok a segítséget!

Kis angyal!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

rodina74

Navi úgy látom megbolondult a vonalzóm. Csak nem akarom levenni, mert Rodinának szerencsét hoz majd a kiscipő. Kéne valami újat csinálni, csak nem tudom, mikor megyek majd dokihoz. De majd valamit kitalálok.

Jaja írtam a babát várunkba, mert mindig eszembe jut vmi okos kérdés, és nem szeretném itt fárasztani a társaságot. Gyere majd te is!

Nem hiszem, hogy végig dolgozom, de az itthoni melókat csinálom, amíg tudom. A munkahelyen meg most közlöm, hogy vagy itthonról dolgozom vagy sehogy. Biztos örülni fognak :roll: :wink:

Fini lehet a céklaleves, én tegnap virslis karfiollevest csináltam nekünk az a nagy kedvenc, fincsi lett. Jó ücsörgést a mkügyi kp-ba, ismerős szitu :D

Sting jól hangzik az erős pé, drukkok mennek a sejtecskék randijához +++++++++++++++ :lol:

Kép
vayacon

Sajti gondolok rád sokat. Remélem jobban van már a lelkecskéd. Ölelések.

Kép
vayacon

Sziasztok!

Lukácsné:
Bocsi, félreértettelek, annyira zizti voltam hétfőn... :oops:
AFP? Na? Minden szuper, igaz? :)

Muzsi:
Köszönöm, aranyos vagy.

Vaya:
Köszi, remélem a fagyisok már befutók lesznek és velünk maradnak.
Szívhanghoz, 5 mm-eskétekhez nagy gratula!!! Szülők mit szóltak a jó hírhez? Látom, írtad apukád festegetett és a többi nagyinak való? :)

Vnbeni:
Ugyanmár, mit is lehetne ilyenkor mondani, szerintem úgyis tudjuk, hogy sajnálat és együttérzés kavarog az emberben. :)
Főnököd egyre genyább! Én már nem biztos, h. bevállalnám a sok stresszt, amit írtál, h. miket csinált azóta is, ez egy bunkó! Lehet odébbállnék, okos enged (saját érdekében). Csak a vacak pénzkérdés ne lenne...

Pancsi:
Én is az altatás pártján vagyok, azért bizti nem kellemes ébren a puncijó (ÉÉÉS! addig sem tudom mit művel a testeddel Misibá). Látom sikeres volt a vadászat és még laptetős is lettél, gratula!!! :)
Laurádnak milyen dumája van, meg lehetne zabálni! :)

Csucsu:
Köszönöm, kedves tőled. Nagyon drukkolok neked péntekre. :)

Macs:
Pihengess csak, most Ti vagytok a fő attrakció!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Csüt-ön felhívom Sz-t, hátha azt mondja, hogy P-en randizhatok with Silverboy. :roll: Ti hányra mentek?

Lujzici:
Köszönöm a bíztatást! :)
Az utró adagolást én nem merném magamtól lecsökkenteni, szerintem beszéld meg az orvosoddal. Pl. teljes abbahagyás után - én úgy tudom - megvonási tünetként jön blády. Az meg ugye nem kéne...

Kisbeeka:
Megértem a gondolkodásod, sajnos a kívülállóknak fi@gjuk sincs, min megyünk keresztül. Tényleg jobb lenne nem görcsölni, de ez nagyon nehéz... A családod biztos féltett téged, hogy mi lesz, ha véletlenül különválnátok anno "fiatalon" és ottmaradnál egy picivel egyedül - szerintem ezért ellenezhették. Viszont úgy érzem, ha valaki erősen ezt szeretné és fiatalon is az anyaság a fő célja, akkor biztos érettnek érzi magát, de ez persze nagyon ritka és kevés jó példa van rá a túl fiatalon babát vállalók között. Érdekes téma ez, mert valóban nemcsak az anya, hanem az apa érettsége, elkötelezettsége is fontos. Valljuk be, azért a pasik többsége olyan fiatal korban még tényleg nem apucinak valók, tisztelet a kivételnek. :)
De mostmár nálatok minden rendben lesz és rengeteg pozitív energia megteszi a hatását, no meg a rád váró beavatkozás is! :)

Rodina:
Én eddig úgy csináltam a tesztelős napon, hogy vittem a pipit, sorbaálltam vele és utána leadtam a laborba. De látom, van aki gondolkozik is :lol: és egyből a laborba viszi, utána áll sorba - ez így sokkal logikusabb!
Aztán oda kell menni a dokid várójába, majd szólítanak. Ha nem sikerál, akkor meguhuz és megbeszélitek a továbbiakat. DE mivel nektek sikerülni fog, ezért egyből a szobájába hív és nem a vetkőzőbe!!! :) Nagyon szorítok értetek!

Kiss Angyal:
Bóóóóldog, Bóóóóldog Bóóóóóldog Nééééévnapot!!!
Kép

Sting:
Hujjujúújjj! Hajrá pérés és spontánkodás!!! :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.10 13:36-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Benéztem, nemsokára indulok, már összepakoltam. Nem tudom, mikor lesz olvasni Titeket, pár nap és jövök.
Most igyekszem sokat magammal foglalkozni. Kezdtem ma a dokinál, aztán indulás és sok-sok jó fog velem történni, masszirozás kényeztetés

Addig is minden-minden jót, majd gondolok rátok és sokat szorítok. Azért ha lesz idő és mód bekukkantok, mert különben lemaradok, sokat irtok,
üdv kispatak
Vendég

Sajt olyan jó hogy már a fagyisokra koncentrálsz így is kell ezt. És tuti ők lesznek a befutók :lol: :lol: Anyósomék tudtak az inszemről, csak nehéz volt anyósomnak kibírni, hogy ne kürtölje szét az egész kisvárosban, amikor pozi lett a teszt. De most már szabad a pálya. Nagyon örül az összes nagymami, nagypapi jelölt.

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Pancsi!!
Már lehet pihengetsz,gondoltam ma Rád!!! :) :)

Angyal!!
Nagyon Boldog Névnapot!! :lol:

Sajti!!
Felnézek ám Rád!!! :wink: Jujj,de jó lenne ha jönnél pénteken.

Ma az RTL-en a Fél Kettő című mosorban a lombikról lesz szó!!!!1/2 2-kor kezdődik :lol: :lol:

Ja!!És KISMAMIK!!!
Barátnőmnek van 3db könyve,eladná.
Johnsons Mamák&Babák(új ára 6000 ft) 1500-ért eladná
Kismamalelkünk rejtelmei,avagy az anyaság és velejárója:500 ft
Harmadik:A szülők iskolája:Szoptatás 500 ft
És van egy 4.is,de ez régebbi kiadás:Babakalauz 1000 ft
Nem rongyosak,szinte újak.

Köszi.
csucsu99
Budapest

Sajti!
Annyit jársz a fejemben! Sokat gondolok rád, hogy hogyan viseled!
A fagyisoknak is épp annyi esélyük van a sikerre! Szóval hidd el, a tested már tudja mi a feladat, és sikerülni fog! Nagyon szurkolok neked, tiszta szívemből!

Vaya!
Tudod, ha csak miattam akarod megtartani a kiscipőket, hogy szerencsét hozzon, akkor már nyugodtan leveheted!
Szerencsét hozott! Köszönöm!

rodina74

VIGYÁZAT, HOSSZÚ LESZEK, CSAK ERŐS IDEGZETŰEK OLVASSANAK!!!
Előre is bocsi érte... :oops: :oops: :oops: 8)

Hát csajok, kezdem magam úgy érezni, mint a Fehérvár Áruház... :?

Elfelejtettem írni, h. a drnő is visszarendelt uhura, de csak a mensi 10-ik napjára.

Tegnap egyszerűen nem bírtam sírni, mintha kiszáradtam volna... Nem használt semmi, se film, se szomorú gondolatok...
Aztán felhívott a Hugim, hogy az oktatóját kirúgták a fodrászatból, tehát már ő sem lehet ott többet (állítólag majd a lakásán fogja oktatni, amíg nem kerül új szalonba :roll: - erre nagyon kíváncsi leszek, mert eddig szinte semmit :twisted: nem tanított neki), ezért szerdán már nem tudja megcsinálni a frizkóm.
Na, jól elkalandoztam... A lényeg, h. mondta igyak meg két pohár bort, az majd segít a sírásban. Én nem vagyok nagy piás, ezért nem akartam megtenni.
Lementem du. kutyát legeltetni (póráz+nyakörv, ahogy kell), csak nem sült el jól. Lenn a futtató felé vezető téren volt egy dog méretű, de sokkal robosztusabb kutya póráz és nyakörv nélkül, aki felénk rohant folyton nagy mérgesen és szét akart szedni minket. Én nem akartam kutyaviadalt, ezért háromszor szóltam kiabálva (közel nem jutottam hozzá a kutyája miatt, normális beszélgetésre esélyem sem volt, de szerintem fölösleges is lett volna, mert akkora tapló volt) a gazdájának, hogy fogja meg, mert szeretnénk a futtatóba bemenni, de tökre nem érdekelte, sőt elindultak felénk (3-an v. 4-en voltak), hogy fejezzem be, mert nagy baj lesz. Már ekkor nagyon fenn volt a pumpám, legszívesebben leütöttem volna mindet, de azért felmértem az agyammal, hogy ennek nagyon kicsi az esélye és még a kutyájuk simán széttéphetne minket. Szóval, nagy káromkodások közepette visszavonulót fújtam és másik futtatóba mentünk, ami messzebb van és kisebb is, nem a legjobb. Annyira remegtem, hogy csak na. Hazafelé megint kerülővel mentem, és menet közben szóltam a köztereseknek, hogy mi történt. Állítólag majd mennek arra járőrözni, meg majd megfigyelik esetleg a kutyát és a gazdáját... Felháborító, hogy egy ilyen rakat mázas cserépedény miatt félnem kell, nem tudok rendesen kutyát sétáltani!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ráadásul belegondoltam, hogy mi lesz, ha éppen kisgyerekesek szeretnének átmenni a téren, netán egy kutyát sétáltatva éppen? Széttépi őket ez az agresszív állat? Kösszike! A gazdáját jól meg kéne verni, mert ő a hibás, a tudatlan bunkója!
Ilyen lelkiállapotban eldöntöttem, beiszok! Kéremszépen , a hatás csodálatosra sikerült, jelentem max. 3,5 dl bort ittam, de életemben először - szerintem berúgtam! :oops: Csak gyanítom, hogy berúgtam, mert még nem voltam ilyen állapotban sosem, csak max. becsípve, azt is nagyon ritkán... Ééés jött a sírás, jól kibőgtem, zokogtam magam és ma már sokkal jobban vagyok! :) Még furcsa állapotom tartott, amikor a Zuram hazajött, ő csak vigyorgott rajtam és le is filmezett - ekkor már röhögtem, aztán leszidtam érte és újra zokogás jött... Közben Nelly Furtado-t töltöttem le+mozijegyet rendeltem estére. A moziba menet még idétlenül-viccesen viselkedtem :lol: , aztán a film elejére elmúlt a hatás. Alice-t néztük, nagyon tetszett. Hááát én is Csodaországban jártam. :?
Nagyon szégyelltem magam, hogy ennyire megártott a pia, de vszeg azért mert nem szoktam... :oops: A lényeg, hogy kijött a sok elfojtott könnyem és jobban vagyok. Remélem erre többen nem kerül sor.

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.10 13:36-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok

Voltam ma a bmc-ben és hát káosz ami ott van, tömeg tömeg hátán....húúúú elég is volt a mai nap, erre most indulhatok még be dolgozni :x
Jelentés rólam, aztán majd melóban vissza olvasok...megvolt a 11. napi UH, van 2 tüszi, egyik 11 másik 13 mm-es...(tudja valaki, hogy amit mindig mondanak az uh elején, "endom" az mit jelent, talán a mnyh-t???bocsi, de tudatlan vok :)) pénteken megint UH...és akkor talán SZ. megtudja majd mondani a beültit, de tolódni fog, mert, hogy az embrik 5 naposak és azt is rá kell számolni :roll:
Ki jön pénteken????
Most mennem kell, de mindenkinek akinek kell++++++++++++++++
ancsyka

Sajti!
Nagyon jól tetted! Szerintem ez volt az egyik legjobb dolog, amit a lelkedért tettél! Ki kell, hogy jöjjön belőled az a sok feszültség, ami felhalmozódott, mert csak nagyobb kárt fog okozni! Te egy imádni való csajszi vagy! Este cuki lehettél!

rodina74

Ancsyka!
Megyünk páran, Pancsi, Navi, Csucsu, Te és én. Egyenlőre ennyire emlékszem. HA jön még valaki és kifelejtettem, az szóljon!

rodina74

Kispatak:
Jó pihit és kényeztetést! :)

Vaya:
Ez olyan klassz! :) Mostmár lassacskán ki is lehet trombitálni a jó hírt! :)

Csucsu:
Miért? 177 cm alatti vagy? :wink: :lol: Az előbbi szösszenetem után már nemhiszem, h. felnézel rám... :oops: :lol:
Milyen jó lenne, ha már ilyen könyveket vásárolhatnék...

Rodina:
Köszönöm! :)
Ez azt jelenti, hogy teszteltél? Pozit? Hmmm???? Ne csigázz!

Ancsyka:
Cshájjé! Ezek nagyon klassz méretek! :lol:
Az endom=mnyh, jól gondoltad. Hány mm-es a mnyh-ád?
Pénteken sokan mennek, talán én is, de ez Sz ügynöktől függ...

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.10 13:35-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám!!
Áááááá,180 cm vagyok :lol: :lol: Szép nagyra nőttem. :D De jól tetted,hogy iszogattál.Megnéztelek volna. :oops: :) :D
csucsu99
Budapest

Sajti!

Igen, teszteltem ma reggel, mert ma vagyok a 14. napon, és tényleg zebrásat pisiltem! Még nem olyan erős, mint a kontroll csík, de jól látszik!

rodina74

Mindenkinek köszönöm a szurkolást, a varázslást, a támogatást, mert sokat segített!

rodina74

Sziasztok Csajok,

Először is Angyalkának : Bódottá Angyalka napot kívánok !! :lol: :lol:

Rodnia: Azt a sunnyogó mindenedet, irgum-burgum... :) Hát csak így mellékesen, rébuszokban vágod oda ezt a csodás hírt????????:) Ha Sajtocska nem kérdez rá, az ember elsőre ki se szúrja...!!! Hm...... :)
Halkan-halványan azért egy kis Gratulát elnyomok :)

Sajtikám: Hmmmmm.. borocska azt mi is szeressük :)... Ráadásul az ember leszedte a Vörös és fehér c. dvd-n kiadott sorozatot (Hír-en szokták reklámozni).. ami a magyar borvidékeken levő jeles borászatokat mutatja be... Hát elkezdtük nézni..... úgyhogy jóidőben megint lesz majd egy Villányi látogatásunk úgy döntöttünk.... :)

Vnbeni: ehhez a trakesz főnökhöz nem is tudok mit hozzáfűzni... ekkora parasztot a föld nem hordott a hátán, legalábbis nemsokat, az tuti.... :-/

Pancsinak útjára indítom a ragacsszállítmányt, hogy mire kell, biztosan ott legyen :) :arrow: :arrow: :arrow:

Mindenki mást, akit most nem írtam külön, szeretettel ölelek és a legjobbakat kívánom :)

Nekem végre tegnap megjött (36. napra).... Úgyhogy már csak 5 hét, és ha rendben lesz minden akkor kezdünk az új ügynökömmel... :)

andi
andrea-1

Rodina aztaaaaaaa gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök a dupla csíkosnak, és remélem az én kiscipőm is benne van egy kicsit :lol:

Sajti örülök hogy kijött aminek ki kellett jönnie. Cuki lehettél becsípve. Aztán most már csak előre, a fagyisokért :!: 8) :lol:

Ancsyka gratula az eredményekhez, hajrá :lol:

Kedden is bazi sokan voltak majdnem 2 óra volt mire bejutottunk a doktornőhöz.

Csucsu engem érdekelnének a könyvek, majd írok privit.

Kép
vayacon

Vayacon!

Persze, hogy a te kis cipellőd is benne van a sikerben!
És a ti összes babaragacsotok és szurkolásotok is!

Andrea!
Igazából, majd ha lesz szívhang, akkor fogom csak elhinni, hogy sikerült!

rodina74

Rodina,
Persze, vágom, hogy inkább óvatos vagy.... :)
És nagyon-nagyon drukkolok, hogy most már aztán minden a lehető legnagyobb rendben legyen Veletek! Megérdemlitek! :)
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?