VIGYÁZAT, HOSSZÚ LESZEK, CSAK ERŐS IDEGZETŰEK OLVASSANAK!!!
Előre is bocsi érte...
Hát csajok, kezdem magam úgy érezni, mint a Fehérvár Áruház...
Elfelejtettem írni, h. a drnő is visszarendelt uhura, de csak a mensi 10-ik napjára.
Tegnap egyszerűen nem bírtam sírni, mintha kiszáradtam volna... Nem használt semmi, se film, se szomorú gondolatok...
Aztán felhívott a Hugim, hogy az oktatóját kirúgták a fodrászatból, tehát már ő sem lehet ott többet (állítólag majd a lakásán fogja oktatni, amíg nem kerül új szalonba
- erre nagyon kíváncsi leszek, mert eddig szinte semmit
nem tanított neki), ezért szerdán már nem tudja megcsinálni a frizkóm.
Na, jól elkalandoztam... A lényeg, h. mondta igyak meg két pohár bort, az majd segít a sírásban. Én nem vagyok nagy piás, ezért nem akartam megtenni.
Lementem du. kutyát legeltetni (póráz+nyakörv, ahogy kell), csak nem sült el jól. Lenn a futtató felé vezető téren volt egy dog méretű, de sokkal robosztusabb kutya póráz és nyakörv nélkül, aki felénk rohant folyton nagy mérgesen és szét akart szedni minket. Én nem akartam kutyaviadalt, ezért háromszor szóltam kiabálva (közel nem jutottam hozzá a kutyája miatt, normális beszélgetésre esélyem sem volt, de szerintem fölösleges is lett volna, mert akkora tapló volt) a gazdájának, hogy fogja meg, mert szeretnénk a futtatóba bemenni, de tökre nem érdekelte, sőt elindultak felénk (3-an v. 4-en voltak), hogy fejezzem be, mert nagy baj lesz. Már ekkor nagyon fenn volt a pumpám, legszívesebben leütöttem volna mindet, de azért felmértem az agyammal, hogy ennek nagyon kicsi az esélye és még a kutyájuk simán széttéphetne minket. Szóval, nagy káromkodások közepette visszavonulót fújtam és másik futtatóba mentünk, ami messzebb van és kisebb is, nem a legjobb. Annyira remegtem, hogy csak na. Hazafelé megint kerülővel mentem, és menet közben szóltam a köztereseknek, hogy mi történt. Állítólag majd mennek arra járőrözni, meg majd megfigyelik esetleg a kutyát és a gazdáját... Felháborító, hogy egy ilyen rakat mázas cserépedény miatt félnem kell, nem tudok rendesen kutyát sétáltani!!!
Ráadásul belegondoltam, hogy mi lesz, ha éppen kisgyerekesek szeretnének átmenni a téren, netán egy kutyát sétáltatva éppen? Széttépi őket ez az agresszív állat? Kösszike! A gazdáját jól meg kéne verni, mert ő a hibás, a tudatlan bunkója!
Ilyen lelkiállapotban eldöntöttem, beiszok! Kéremszépen , a hatás csodálatosra sikerült, jelentem max. 3,5 dl bort ittam, de életemben először - szerintem berúgtam!
Csak gyanítom, hogy berúgtam, mert még nem voltam ilyen állapotban sosem, csak max. becsípve, azt is nagyon ritkán... Ééés jött a sírás, jól kibőgtem, zokogtam magam és ma már sokkal jobban vagyok!
Még furcsa állapotom tartott, amikor a Zuram hazajött, ő csak vigyorgott rajtam és le is filmezett - ekkor már röhögtem, aztán leszidtam érte és újra zokogás jött... Közben Nelly Furtado-t töltöttem le+mozijegyet rendeltem estére. A moziba menet még idétlenül-viccesen viselkedtem
, aztán a film elejére elmúlt a hatás. Alice-t néztük, nagyon tetszett. Hááát én is Csodaországban jártam.
Nagyon szégyelltem magam, hogy ennyire megártott a pia, de vszeg azért mert nem szoktam...
A lényeg, hogy kijött a sok elfojtott könnyem és jobban vagyok. Remélem erre többen nem kerül sor.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.10 13:36-kor.