Sziasztok!
Sajnos a mai éjszakám sem volt túl fényes.
Már 3.30 körül felébredtem, s nem is tudtam csak 6 után visszaaludni.
Babu egész éjjel mocorgott, a férjem (mivel meg van fázva) horkolt, hangosan köhögött...
Viszont ma megyünk a doktorbácsihoz! Juuuuhééééé!
Már tűkön ülök.
Dodó: Szerintem Maja a méhecske CUKI, még ha arra asszociálnak is az emberek!
A mi vezetéknevünknél sokan nem tudják, de a "görhöny" egy étel!
Szoktak rendezni görhöny-fesztivált is...múltkor a sógoromék el is mentek rá!
Liza névnap elvileg júl. 8-án, illetve nov.25-én van...tuti nov.25-én fogjuk tartani!
Nálunk a családban eléggé gyakori, hogy közel esnek a szüli-és névnapok egymáshoz...pl. anyukám Katalin másnap szülinap, keresztfiam Márk 1-2 nappal előtte született, testvére Martin szintén, sógorom Attila jan.7-én született...stb.
Merci: Olyan játszószőnyeget kérnénk karira, amihez játszóállvány is tartozik...
Egyébként a Tummy Sleep Plus sem jönne rosszul...csak írtó drága.
Ismeritek? Egy macika, amit altatást elősegítő macinak hívnak.
Bibar: Olivérrel gyümit is csak módjával ehettél a 24-dik héttől?
Almát, körtét, narancsot is?
Háááát nálunk sem kicsi az a szűk család!
Apu-anyu, após-anyós, tesóm-sógornőm +2 gyerek, sogorom-sógornőm +2 gyerek...
A férjem és anyuék tuti lelkesen minden nap jönni fognak!:)
Meme: Nem semmi, hogy a sok-sok hambi, sültkrumpli ellenére fogytál 1 kg-t! Szupi!
Ügyi vagy, vagy a manókád kis energiafaló!
Kíváncsian várom az új falifestményt!
Meme hát nem csodálom, hogy kiakadtál az anyukádon és anyósodon.
Nyugi...anyum nálunk is mondogatta, hogy majd délutánonként minden nap átjön a fürdetésig, alvásig segíteni...mondjuk ők 5 percre laknak kocsival.
Mondtam neki, hogy nem kell, itthon lesz a férjem is (3 hétig)...majd megoldjuk.
Anyósom szerintem nem fog jönni...bár lehet...ők 5 percre laknak tőlünk gyalogosan.
Ne aggódj! Biztosan elrendeződnek majd a dolgok...
Poci: Örülök, hogy elmúlt a színezgetést...ahogy írtam nem is lesz már!!!
Edi: Jó, hogy sikerült az oktatás.
Nálunk is felvetődött, hogy vagy a férjem, vagy anyukám lesz bent a szülésnél...jelen állás szerint Misi lesz bent, remélem nem gondolja meg magát!
Tart a számára ismeretlen helyzettől, hogy rosszul lesz, stb.
Én nem erőltetem a dolgot, bár őt szeretném jobban, ha bent lenne!
Drukk-drukk Edi!!! Remélem összejön a kiszemelttel!!! Megérdemelnéd!!!
Mia:
Akkor a védőnőd beigazolta az aggodalmamat az anyukámmal történő szüléssel kapcsolatban!
Én is alapból azon izgulnék, hogy ne ő vezesse le a szülést!
Meg aztán lehet engem is kiborítana rendesen a doki mellett!
Nekem egyébként az a fontos, hogy valaki legyen bent...ha a párom nem szeretné, akkor marad anyum (aki nagy-nagy lelkesen első lenne a sorban!
Nem semmi anyukád van!
Hasonló kaliberű az én anyukám is...nem kicsit!
Mondjuk ő aztán tudja, hogy milyen egyedül szülni, mert amikor engem szült senki nem volt mellette...sem orvos, sem nővér...se érzéstelenítő...semmi!
Mondták neki, hogy ááááá 4-dik gyerek! Beindult a szülés, hiába kiabált, hogy valaki jöjjön...senki nem ment.
Akkor értek oda, amikor már kint voltam, ő meg szorította a köldökzsinórt.
Egyébként meg annyira erőlködött anyum a szülésnél , hogy szanaszét szakadt, és ő is és én is tiszta piros foltosok voltunk az erőlködéstől.
Utána amikor megérkezett a doki persze adott érzéstelenítőt a varráshoz, viszont még bent maradt a placenta, amitől tiszta vér lett tetőtől talpig...így elment mosakodni.
Mikor visszaért, már semmi hatása nem volt az érzéstelenítőnek...gondolhatjátok!!! Úgy varrta össze anyukámat!
Aput csak ezután hívták telefonon, akit le kellett fogni amikor beért a kórházba, mert agyon akarta ütni a dokit.
Én dec. 16-án születtem, s dec.24-én ráadásképpen gyermekágyi lázat kapott anyum...emlékezetes szülés maradt ez számára!
Szép kis történet...bár már közel 30 éve volt.
Emi