Sziasztok!
Hibernia:nem tudom,én szeretném természetesen megélni a szülést.Természetesen ha nagyon fáj akkor kérni fogok,nehogy a baba igya meg a levét,hogy az anyja félúton kipurcan a fájdalomtól,és nem lenne hatékony a kitolás.Szerintem nem elítélendő ha valaki előre tudja hogy EDA-t akar,szerintem ezt mindenki eldönti magában.
Ha hazautazol akkor már maradsz a végéig?Innen is fogsz tudni azért jelentkezni banyanetre,nem?Azért tudni fogunk rólad?
Párom:már teljesen jól van,bár a nevetés nem megy neki,akkor húzódik az orra.Közérzetileg is sokkal jobban van,túl fogja élni!
Barbazso:én már a legelső talinál megkaptam a csomagot.Asszem 6 hetes lehettem!
Volt benne használható dolog is,de többnyire újságok,reklámanyagok,füzetecskék.(homeos bogyókról,magáról a terhességről).Megy a drukk a védőnőhöz!+++++
Babaaltatás:nekünk a szobában lesz velünk,itt is töltjük időnk nagy részét.szasl nálunk ilyen gond nincs.De talán annyit lehet hogy míg pici,addig napközben mózesben altatni,azt tudod vinni mint egy utazótáskát.Oda viszed magaddal ahol éppen vagy.Vagy hagyod a kiságyban és bébiörzővel hallhatod ha van valami "nyöszögés".Vagy az utazóágy se rossz megoldás!
Törölköző:én vettem kapucnis törölközőt,de szerintem bármilyen törölköző megfelel neki,a lényeg hogy puha legyen.
takaró,lepedő:szerintem nem gáz ha a másik oldaluk más anyagból van,a lényeg hogy amin fekszik,vagy amivel takarod az a felület jó ha pamutból van.Én olyan kis plédet vettem aminek csak az egyik oldala pamut.Lepedőt még nem vettem.De abból tuti pamutot veszek és gumisat.
Eda:http://www.vital.hu/themes/baba/epiduralis.htm
Voltam ma terhesgondozáson.Említettem neki a köldökzsinóros dolgot,azt mondta nem nagyon hallott még ilyenről,hogy 4 ér van benne,de szerinte se okoz problémát,inkább az ha kettő van csak.Kérdeztem a méretekről is,hogy nem-e túl kicsi,erre azt mondta hogy legalább könnyebben meg lesz a bab(marhára megnyugodtam ).Megkérdeztem azt a feszítő(tele a tamponom) érzést,megnézte a méhszájat azt mondta hogy még mindig zárt,és nem rövidült tovább a méhnyak,szal ne aggódjak,valószínüleg csak a baba nyomja oda a fejét.Megkérdeztem a bordafájdalmat is.Kaptam beutalót röntgenre,ahol megnézik hogy minden rendben van-e a szervekkel,mivel nyomásra is érzékeny ott.Lehet hogy nem férnek el a szervek,vagy nagyobb a májam,vagy ilyesmi,mondta még az epekövet is,hogy lehet hogy az.Marha jó,ha nem ezért akkor azért aggódhatok! Majd jövő héten lemegyek uh-ra.
Voltam az önkormányzaton is,de nem volt ügyfélfogadás,azzal is jól jártam.Majs csütörtökön délelőtt megyek,akkor vannak.Úgyis mennem kell védőnőhöz is.
Balázs az előbb csuklott több mint 2 percig,nem túl hosszú idő ez?A hüvelyemnél éreztem most,gondolom mert még mindig annyira lent van a buksija,még most is feszít.Fura érzés volt.
Ma kaptunk párom unokatesójától,angliából egy csomagot,kaptunk cumisüveget,csőrös poharat,bögrét,egy sárga plüss kacsát
meg édességet.Tök ari tőlük.
Ma voltam turiban is,vettem 3 kisgatyót,egy rugit,2 kardigánt.Összesen fizettem értük 800 ft-ot
Kész anyagi csőd
Huuu..de hosszú lettem!
Befogom!