Betty- Még egyszer gratula, annyira örülök neked!!!!
Mi megmondtuk, hogy te nyitod a sort
Suzy- Jobbulást neked, nagyon remélem, hogy nem valami gyulladást szedtél össze, arra most nincs szükséged gondolom!!Nem, nem teszteltem még.....Nem merek
Majd talán a hétvégén
...Nagyon jó, hogy jól sikerült a meglepetés buli, nincs is annál jobb
Én már csak tudom
Melike- Gyere sűrűbben!!!
Gabi- Mai UH-hoz egy nagy kalappal neked, gyere majd a hírekkel!!!
Angyal- Te is, ha már tudod az eredményeidet oszt meg velünk légyszi
Ancsuka- Nálad mi újság, hogy vagy mostanság??Bár az írásaidból azt veszem le, hogy jól
Elkezdted tegnap a Clostit??Hányat kell szedned?2*1?
Ranita- Annyira szeretnélek felvidítani
Eltudom képzelni, hogy min mehetsz át most.....De tényleg kérj segítséget ha egyedül nem megy, nem szégyen az egyáltalán.....Szerintem már az is jót fog neked tenni, ha jön a tavasz, napsütés, jó illatok, virágok mindenhol.....Szerintem ez a hosszú tél is közrejátszik a depressziódban......Tényleg muszáj tovább lépned, feldolgoznod, mert csak úgy tudsz tovább harcolni a céljaidért, ha feladod akkor már vesztettél is
Vanili- Vérzés elmúlt már??
Lucuzs- Csodaszép a kis " pöttyöd"
Én is ilyet akarooooook
Szrityi- Hova jársz angolra??Hányszor kell menned egy héten?Én is nagyon szeretnék megtanulni angolul
Bri- Cuki vagy, köszi a drukkokat
Gyere mesélj, mi jót csináltál tegnap!!
Ma megyek a barátnőmmel dohányzóasztalt venni a Möbelix-be, de utána jövök!!Már én is nagyon izgulok , hogy mit fog mutatni a tesztem...Szerintetek mi a legkorábbi időpont amikor tuti eredményt kéne mutatnia??Ugye előző hét hétfőn volt az inszem és 10-es tesztem van.....Szerintetek??Én szombatra vagy vasárnapra gondoltam
Mindenkit puszilok!!
Ancsi