Új privát üzeneted érkezett!

Ranita
dehogynem be lehet rakni a kislányodét is, nyugodtan küldd :wink:
Szuzynak is a gyerekkori képe van benne, mindenki amit szeretne, úgy csinálom :wink:
Ha a háziállata képét szeretné esetleg maga helyett, azt is megértem...hisz fontos az, hogy inkognítóban maradjon aki akar.
megértem, amiről írsz, és én is azt tudom mondani, mint Gabi.
A helyedben felkeresnék egy hozzáértőt, nehogy súlyosabb legyen a helyzet, mert úgy már nagyon nehéz kimászni a depresszióból. Most még sikeülne sztem.
Mindenesetre örülök, hogy kicsit jöttél, és ha úgy érzed, mi itt vagyunk, várunk vissza.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok :!:

gyancsi :!:

Kösz a drukkot drága eredmény majd holnap lesz a terheléses cukor vv majd reggel lesz levéve, mert mire visszaértem a rendelőből már 10h elmult vv pedig 7-13h között van igy mondta a srác, hogy mivel ez hosszadalmas folyamat eltoltuk másnapra.

A TSH eredménye holnap készen lesz.
Ezerrel megy a drukk Értetek+++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Nem vagyunk egyformák az orvosok véleménye sem ugyanaz.
Miattam nem akarsz jönni :?:
Bocs én nem bántottalak,de a szavaidból azt vettem ki remélem itt maradsz köztünk, mert igazán jó kis összetartó csapat lettünk ezen a topicon.

Nagyon szoritok Értetek továbbra is++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Boldog házassági évfordulót és erős kétcsikos tesztet kivánok holnapra :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Átérzem, hogy min mehetsz keresztül de azért vagyunk itt egymásnak,hogy minden helyzetben segitsük egymást :!:
Remélem mihamarább tullépsz ezen a hullámvölgyön :!:

Suzy :!:

Köszi drága vagy :wink:
Spontán babához megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Örülök, hogy tetszett az idézet :wink:
Holnapi UH-hoz ++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Fel a fejjel, remélem mihamarább sikerül kilábalnod a sikertelenségből :!:
Kitartás majd a következő sikerülni fog sőt azért drukkolok, hogy spontán összejöjjön a baba +++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Kép Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
:lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,
tök jó lett a tábli! :wink:

Ranita,
sajnálom, hogy nehéz időszakon mész most át, de ebből is van kiút, csak hinni kell benne!
Higgy magadban, mert ez a Te életed!
Ha nem megy, kérj segítséget!
De én hiszek benne, hogy sikerülni fog, és talpra tudsz majd állni!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,
holnap uhu?De jó!!!!

Gyancsi,
Dikibá jópofa lehetett!Már beágyazódtak a kis picikéid! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Betty voltam én tegnap is! Szupi a tabló meg a tábla, nagggyon tetszik! Én nekem tetszik hogy tücsökkel vagyok :lol: !

Melinda szuper jól nézel ki a képen! Ügyi vagy nagyon hogy fogytál!

Gabiii! Holnap uh!!! Fú de izgi! Már ott lesz a bébike, a kis szive akkor nem tudom fog-e már kalimpálni, szerintem még picit később, nem tom...

Bri +++++++++++++++++ drukkolok nagyon, remélem jössz!

Ranita kérlek ha úgy érzed egyedül nem tudsz kimászni a gödörböl, ahogy a lányok is írják, kérj segítséget! Mert sajnos a depresszió az olyan, hogy hiába AKARná valaki egyedül megoldani ezt a problémát, nem megy. Hiába tudod józan ésszel és mondják mások mit kéne csinálnod-érezned, nem megy. Úgyhogy szerintem egy jó pszichológus tudna segíteni.

Az élet az ilyen, hogy vannak benne nehézségek, sőt rettentő nehéz periódusok, de ezeken az ember legjobb esetben túl tudja tenni magát. Rengeteg olyan eset van, hogy valaki látszólag lehetne boldog (mások szemében) de neki nem megy.
Szerintem senkinek sem könnyű, főleg itt közöttünk, de pl én úgy érzem hogy soha nem cserélnék senkivel (még 10 gyerekkel sem), ez az én harcom, életem, így szeretem ahogy van, a sok szrsággal együtt, mert az enyém.
Vendég

Suzy köszi, jól vagyok. Már nem vagyok szomi, picit még vérzek.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk és már megyek is tovább...
remélem mindenki a legjobban van és a legjobb úton halad a baby felé :) ++++++++++++++
Betty
Küldtem a képet, köszi
ancsyka

Sziasztok Csajok! Bocs, ha mostanában nemnagyon jövök, de tudatos netmegvonáson vagyok.:oops:

Viszont ma megjártuk Tapolcát! :D
Láttuk a babót!!! :lol: 5 mm-es petezsák! :lol:
Jövő hét péntek szív-uh.
Még annyi, hogy a baba mellett látott a doki valami bevérzést, de reméljük az nem okoz majd semmi gondot. Kérdezte véreztem-e, mondtam nem. Javasolta, hogy emeljük az utrót 2x2-re, mondtam, hogy azon már túl vagyunk, de innentől akkor 3x2-őt fogok dugni.

És íme Ő (a fekete pötty, középtájon):
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Jól látni :lol: Nagyon szép :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Meli:
Gratula a fogyáshoz büszke vagyok Rád!!!!!

Betty:
Csúcsszupi a tábla, annyira jó látni az arcokat is.
Holnapra szorítok én is a teszthez, hogy EMLÉKEZETES LEGYEN!!!!
Tegnap mire hazaértem még csomó dolgom volt. Ma is este 9-re érek haza. Angol tanfolyam, csak nehéz így ha körülöttem senki nem beszéli meg a munka mellett időm se jut rá annyi.

Bri:
Köszönjük a nőnapi virágokat
És tényleg nehogy már nem gyere, én szeretem amiket írsz!

Ranita:
Ha olvasol minket akkor azért látod hogy nem olyan rég vagyok itt.
De teljesen átérzem amit írsz!!!! Tavaly októberben én ugyanígy voltam vele egyszer csak összeomlottam fogytam mint az őrült ( pedig nekem nem volt miből ) ! Borzasztóan éreztem magam hogy nekem miért nem sikerül? Miért vagyok egy "genetikai hulladék " ? De most hogy olvaslak látom Neked van már egy babád ami hidd el picit könnyebb lehet és nézd úgy, hogy szerencsésebb vagy nálunk akiknek még az első sem akar sikerülni. Tudom ha akarsz mindegy hanyadik gyerek azt nagyon akarod!
Gabinak abban igaza van segítséget kell kérni ha úgy érzed egyedül nem bírkózol meg vele. Én is ezt tettem. És most sokkal jobb. Újult erővel esek neki a rám váró dolgoknak!
Remélem Neked is sikerül mihamarabb túllépni! És itt annyi jó lelkű lány van érdemes jönnöd Ők is segítenek!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Lucuzs de jó! Sejtem melyik a zsákocska! Szupi!

Gabi holnap várjuk a tiédet is :D !

Szrityi te hogy vagy? Most kezdődnek a kivizsgálások nálatok? Mióta próbálkoztok? Nem sokat tudok rólad, csak azt látom hogy lesz a második konzi. Meg hogy majd fogunk együtt babakocsit tolni :lol: !

Bri :roll:
Vendég

Vanili:

Jól vagyok most éppen. 3 éve próbálkozunk. A kivizsgálások elkezdődtek már sok papírt vittünk, most még kell az átjárhatósági ( 19.-én ez dönti majd el, hogy lombik vagy inszem), egy új "katona vizsga" és kéne még egy IR de az nem kötelező! Azt nem is hajtom egyenlőre.
A részletesen priviben küldöm!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Ancsyka, Ranita
képeket megkaptam, köszönöm :!: :wink:

Lucuzs
de jó a pindurról a kép :D ééédi

Szrityi
köszi a drukkot, most már bennem is benn van az ideg :lol: :lol:
De ha nem úgy lesz, akkor no problem, megyünk tovább, kesergésre nincs időőő :!: :wink:

Látom, ma semm szaggatátok szét a topicot :lol:

Hun vagytok :?:

betty615

Betty!
Reggelre
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Egesz nap elvoltunk igy nem tudtam jonni...akartam!Aranyosak vgytok,hogy nem ugy reagaljatok le...hanem tenyleg normalisan :oops: Orultem neki de most meg olyan almos vgyok mar nem megy se az olvasas se a nevenkenti iras!

Viszont a drukkjaim hoztam!

Eloszor is Gabonak a holnapi uhu-hoz :!: :!: Gondolom te ma nem sokat fogsz aludni :lol: Suzynak a spontankodashoz,Bettynek a holnapi teszthez,Gyancsinak a sikeres inszemhez!!!!Reggel keltem visszaolvasok es irok 8)

Kép

A nem akciozoknak pedig nagy cuppanos puszi Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
örülök, hogy jöttél :wink: :lol: :lol:

Neked is megy a drukk továbbra is Kép

Ezt meg csak úgy :lol:
Kép

betty615

Betty!
:?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty várunk :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi hányra mész uhura?
Vendég

Vanili!
Fél 9-kor indulunk.
Hát nem sokat aludtam,pedig nem vagyok ideges.
Betty ilyenkor már fent szokott lenni :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty

Kép

Megint csak jó volt telón beszélni :lol:

Gabi
Nagyon izgulok Értetek, egy kalappal mára, várunk a jó hírekkel :!: :roll: :wink:

Bri
Drukk hegyek mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meddig kapod a szurit még :?:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát nekem mennem kell!
Így csak délután tudom meg a Betty híreket :(

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és köszi a drukkokat! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Magamról...nagyon jó sikerült a meglepetés buli, örültem, hogy a férjecskémnek tudtunk meglepit okozni és nagyon meghatódott :!: :wink:
hajnali fél 1-kor kerültem ágyba, a hőmet mértem, de sajnos így nem mérvadó :!: :roll:

Azt hiszem felfáztam, mert nagyon szurkál a hasam, nehéznek érzem és elég kemény is :!: olyan, mintha fájna a méhem :roll: :?
Ha nem múlik el, továbbra is fáj a hasam megyek dokihoz, mert akkor valószínű, hogy begyulladtam vagy valami más :!: :roll: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty! Én is itt vagyok zebrát csodálni!!! :lol:

Gabi! Drukk az uh-hoz!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty hun vagy? :roll: Épp koccintasz :lol: ?

Suzy örülök hogy jól sikerült a buli! Igyál addig is sokat, kamilla teát pl, aztán ha nem múlik tényleg menj a dokihoz!

Puszi mindenkinek!
Vanili
Vendég

Kép

Itt vagyok, ragyogok, csak alig tudok írni, elütök mindent :oops: :lol:
Szal sztetek ez lehet a szuri még :?: :roll:
Remélem nem...

betty615

Betty!!!!!! Gratula!!!! Szerintem ez nem szuri!!!! :lol: :lol: :lol: Dejódejódejódejó!!!!! :lol: Szinte ugrálok örömömben!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty! Boldog házassági évfordulót!!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

BETTY EZ EGY HATALMAS +!!! Gratulálok és boldog házassági évfordulót Nektek!

Ne butáskodj már, hogy lenne ilyen teszted a szuritól?!
Vendég

Vnli
Köszi, sokat iszok azzal nincs gond, csak valami nagyon nem jó sztem, de majd kiderül :!: :roll: egyébként Én régebben sűrűn fel voltam fázva, sokszor volt pf gyulladásom, de már egy éve semmi, hogy voltak a hormonok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Újra megnéztem, és ez WOW olyan erős :D . Gondolom hogy reszketsz még, de lesz időd feldolgozni :lol: (9 hónap :wink: ).
Nyugodj meg és pihizzél, holnap meg majd újat csinálsz a saját megnyugtatásodra. (Egyébként eleve is egy felet adtál hcg-ből, nem? Nézd vissza a régi tesztjeidet ha megvan és máris megnyugszol!)
Vendég

Majd később jövök vissza, és reagálok, csak most el kell mennem a tescoba :roll: vásárolni.

Csoki
igen, felet adtam csak (Ovitrelle-t)

Később jövök, és reagálok is :wink:

betty615

Jó reggelt!!!

Betty-Wowwwwww :D :D :D :D Ez tuti, hogy nem a szuri már!!Mikor kaptad az uccsót???Hát ezt alig merem elhinni, ez fantasztikus :D :D :D Komolyan mondom alig aludtam az éjszaka, úgy izgultam érted, mintha a saját tesztem lenne :D Reggel 8 óta nézem a netet :D :D

Megyek visszaolvasni!!A mai nap jóhíre már megérkezett :D :D :D

KépKép
gyancsi

Lucuzs
Gratula a kis "pöttyhöz" :!: :lol: reméljük a továbbiakban is minden e legnagyobb rendben lesz :!: :wink:

Ranita
Sajnálom, hogy ennyire nagyon nehéz, de át tudom érezni, mert valamilyen szinten Én is átéltem ezt, a nővérem súlyos depresszióba esett annak idején :cry: nagyon megviselt és legfőképpen az, hogy mi nem tudtunk neki hogy segíteni, csak szakember, de Ő igen :!: azóta minden rendben :wink: nagyon megviselt engem is, hogy látni kellett ahogy szenved :!: :roll: :cry: Ő akarta és érezte, hogy kell a pszichológus segítsége, mert más nincs!
De mindenképpen neked kell ezt a döntést meghoznod és érezned kell, hogy mikor kell a segítség, mert van kiút és jobb lesz :!: sok erőt :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty- Még egyszer gratula, annyira örülök neked!!!! :D Mi megmondtuk, hogy te nyitod a sort :D

Suzy- Jobbulást neked, nagyon remélem, hogy nem valami gyulladást szedtél össze, arra most nincs szükséged gondolom!!Nem, nem teszteltem még.....Nem merek :oops: Majd talán a hétvégén :wink: ...Nagyon jó, hogy jól sikerült a meglepetés buli, nincs is annál jobb :wink: Én már csak tudom :D

Melike- Gyere sűrűbben!!!

Gabi- Mai UH-hoz egy nagy kalappal neked, gyere majd a hírekkel!!! :D

Angyal- Te is, ha már tudod az eredményeidet oszt meg velünk légyszi :D

Ancsuka- Nálad mi újság, hogy vagy mostanság??Bár az írásaidból azt veszem le, hogy jól :D Elkezdted tegnap a Clostit??Hányat kell szedned?2*1?

Ranita- Annyira szeretnélek felvidítani :( Eltudom képzelni, hogy min mehetsz át most.....De tényleg kérj segítséget ha egyedül nem megy, nem szégyen az egyáltalán.....Szerintem már az is jót fog neked tenni, ha jön a tavasz, napsütés, jó illatok, virágok mindenhol.....Szerintem ez a hosszú tél is közrejátszik a depressziódban......Tényleg muszáj tovább lépned, feldolgoznod, mert csak úgy tudsz tovább harcolni a céljaidért, ha feladod akkor már vesztettél is :roll:

Vanili- Vérzés elmúlt már??

Lucuzs- Csodaszép a kis " pöttyöd" :D Én is ilyet akarooooook :D

Szrityi- Hova jársz angolra??Hányszor kell menned egy héten?Én is nagyon szeretnék megtanulni angolul :wink:

Bri- Cuki vagy, köszi a drukkokat :D Gyere mesélj, mi jót csináltál tegnap!!

Ma megyek a barátnőmmel dohányzóasztalt venni a Möbelix-be, de utána jövök!!Már én is nagyon izgulok , hogy mit fog mutatni a tesztem...Szerintetek mi a legkorábbi időpont amikor tuti eredményt kéne mutatnia??Ugye előző hét hétfőn volt az inszem és 10-es tesztem van.....Szerintetek??Én szombatra vagy vasárnapra gondoltam :roll:

Mindenkit puszilok!!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Ancsi
Jó vásárlást mára :!: Én is úgy körül gondolnám, hogy mutatna valamit :!: és csak is pluszosat :!: :wink:

Betty
Az Én álláspontomat tudod :!: :lol: nagyon, de nagyon szorítok neked és legyen ez a napotok is nagyon boldogságos, mint 2 évvel ezelőtt plusz egy szépséges ajándékkal :!: :lol:

Bri
Gyere ébresztő :!: :lol: hogy vagy :?:

Nemsokára havazik :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ISTENEM!!!!BETTY !!!CSAK ÜLÖK ÉS NYELEM A KÖNNYEIMET!!!!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ DRÁGÁM NEM A SZURI EZ GYEREK A JAVÁBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYÖNYÖRŰ ERŐS TESZT MAGAS HCG-VEL!
BOLDOG VAGYOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SOK BOLDOGSÁGOT KEDVES BETTY!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Betty a háttérből szorítottam,tudod!!!!!
Akkora nagy gratula neked!!!!! Kép

Boldog házassági évfordulót! Kép

Kép
Kép
szintus

Szintus
Gratulálok Hanna babához :!: :wink: jó egészséget és sok-sok tejcsit :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na jövök kicsit bővebben: :lol:

Szuzy
köszönöm szépen a házassági évfordulós képet, nagyon tetszik, ari vagy :!: :wink:
Reméljük azért nem fáztál fel :roll:
Örülök, hogy jó lett a buli (még ha mi nem is voltunk ott) :lol:

Gabi
neked is köszönöm az e-mailt, nagyon tetszett nekünk az a képeslap :!:
Nagyon drukkolok az Uh-hoz, remélem minél előbb jössz a jó hírekkel :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Bri
most már rajtad a világ szeme :lol: :lol:
Gyere, elmegyünk arra a szép mezőre jóóó :?: :!: :wink:

Lucuzs
köszike a halk gratulát, jöhetnél gyakrabban is (majd ha már nem leszel netmentes :roll: )

Csoki-vani
neked is köszönöm szépen, hát nagyon remélem tényleg nem a szuritól van :lol:
Vissza is néztem a régi képeimet, ahogy mondtad is, én mindig dupla hcg-ket kaptam a clostis hónapokban, de a 6. napon már nem volt ilyen csíkos. Most meg csak felet adtam be 6 napja.

Gyancsi
köszönöm tőled is :!:
6 nap telt el a fél szuri óta, az imént írtam éppen Csokinak :wink:
Te hogy vagy :?: Érzet :?: :wink:
Jah, és hát Gabi nyitotta a sort, sőőt, Kamilla :lol:

Angyal :?: eredmény :?:

Kamilla
azééé ne sírj :lol: :lol: nekem befagytak a könnyeim, még mindig le vagyok fagyva :lol: :lol:
Hogy vagy bébikével :?:

Szintus
te olyan drága vagy, hogy így a háttérből drukkoltál, köszönöm szépen :!: :wink:
Neked is már 5 hetes a kis bébikéd, hát gratula, és szép életet kívánok neki/nektek :!:

betty615

Betty
Azt hiszem, ami késik az nem múlik...hamarosan talizunk :!: :lol: őrült módjára örülök Veled :!: :lol:

Bri
Hol vagy drága :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira örülök én is!
Nekem a 7.napon már nem volt a kettő szuriból semmi.
Végre!!!!!!Mostmár akkor az ikrekért szorítunk!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Lemerült ez a fos teli, pedig akartam írni egy üzit :!:
mi újság :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja tényleg!

8mm-es embrió,pulzáló szivecskével :lol:

Minden rendben van,jól körülnézett odabent.Megkaptam az utolsó papírt,mehetek a választott orvosomhoz.

Suzy!
Jó lett volna,ha tudsz üzenni,reggel az volt az első,h bekapcsoltam a gépet,lássam mi van Bettyvel.
De most már tudom a jó hírt
:lol:

Később jövök!

Addig is Bri-Gyancsi Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, ez fantasztikus!Végre! :D Nagyon örülök! És boldog házassági évfordulót! Nagyon vigyázz magadra! Puszi

Gabi, kaptál képet? Sokat gondoltam Rád is!

Gyancsi, az inszem után a 14.napon már ki kell, hogy mutassa a pozi eredményt! Drukkolok Neked is nagyon!

És persze mindenkinek mennek a drukkok!
Vendég

Gab, gratula a 8mm-sedhez!!! :D
Vendég

A másik topicban olvastam, hogy ma fél 2kor az rtl-en a lombikról lesz szó!
Vendég

Köszi Zsu!Kaptam képet,de nem sokkal külömbözik az előzőtől,azért majd felrakom.
Igen én is nézni szeretném ezt a lombikos műsort.

Munka kereséssel hogy állsz?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, a munkát még nem találtam, egyik helyen öregnek véltek :shock: , azt mondták, hogy fiatalabbra gondoltunk! Majdnem sírva fakadtam! A másik helyen megkérdezték, hogy van-e gyerekem, mondom nincs...erre azt felelték, hogy akkor biztos hamarosan szeretnék, és nekeik hosszú távon kell a munkaerő!
Szóval nem tudom mit csináljak!És ugye, ha minden igaz, akkor másfél hónap múlva kezdhetünk újra, és egy új melóhelyen nem hiszem, hogy elengednek.Még ezt átbeszéljük majd itthon, lehet, hogy megvárjuk a következő lombikot és utána ugyis eldől minden!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?