Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sakura1974"]m írta:sakura1974ercy: nagyon szép a játszószőnyeg, örülök hogy örülsz :D Én is úgy tudok mindennek örülni, ami a babával kapcsolatos!

...én is férjhez megyek áprilisban, de erről már beszéltünk...úúúúgy fogok kinézni mint egy bálna, és ez nagyon bánt előre is....én ezt anyira máshogy képzeltem....de bejelentkeztük, gyűrűk megrendelve...majd elmúlik, és túl leszünk rajt....na ennek nem örülök....aminek ebben örülök, a nevem marad, apánál sem volt kérdéses :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!
Végre megjöttem a suliból....fárasztó volt. És nekem is egyre többet keményedik a hasam. :( Pedig csak ültem.

emi!
Szupi a játszószőnyeg, nagyon ügyes vagy!

freyja!
Megjöttél.....éééééésss?? Bár a vigyorfej elárulja asszem, hogy rendben van minden. :D

d.dodó

Figyusztok
az 1. trimeszter 1-12 hét, a 2.13-24-ig, a 3. 25-40. ez valahogy nem arányos....szerintem...ráadásul az 1. és 3.-ban nem lehet sex, max. a 3. legvégén, amikor szülni akarunk....és még utána sem vagy 6 hétig állítólag....ezt hogy lehet kibírni???

Mercy

mercedes79
Győr

mercy: emlékszem írtad, hogy az apasági nem egyszerű mostanában, de nem tudtam, hogy végül lesz esküvő, sajnos nem mindig tudok visszaolvasni. Sajnálom, hogy nem örülsz igazán az esküvőnek, mondjuk nekem már volt egy anno fiatalon, akkor átéreztem azt amiről a nagykönyvben írnak, most viszont azért várom, mert imádom apát és amennyire nem voltam házasságpárti a válásom után, most annyira nagyon szeretném a férjemnek tudni már! Pedig csak egy papír, de mégsem....
Milyen ruhád lesz? Nagy esküvő vagy szűk családi?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Nem lehet szex az 1. és 3.-ban???? Hát nálunk van, nem mondta a doki hogy ne lehetne. Szülés után 6 hétig nem, de akkor ki lehet bírni, akkor gondolni se tudtam rá, úgy fájt.
Erről jut eszembe, hogy írtátok a gátvédelmet, hát engem inkább vágjanak, én gátvédelemmel szültem, de nekem olyan fájdalmaim voltak utána! Pedig bírom a fájdalmat, nem csak nyaffogtam, de mindenki aludt békésen a kórházban és sétálgattam a folyósón. Valószínű szakadtam, de ezt nem vallották be, csak okoskodtak, hogy nem fájhat, mert gátvédelemmel szültem :?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

merci!
Olyan nincs, hogy az 1. és 3. trimeszterben nem lehet szexelni. Max annak akit a dokija eltilt tőle...aki vagy vérezget szex után, vagy begörcsöl...stb. Akinek normális terhessége van, végig szexelhet...már ha van kedve hozzá. Nekem Lizyvel volt. :P

sakura!
Az a virágárus öregasszony elég konzervatív volt..... tuti soha többet vissza sem mennék hozzá, és ha előtte olyan kószí ötletm volt, hogy hosszukás csokrot csináltassak, már csakazért se csináltatnék olyat! :lol:

d.dodó

Freyja????

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
De ha szakadtál, akkor varrtak, nem?? Mert nekem is (hiába gátvédelemmel szültem) volt 4 öltésem...és nem is gátirányba, hanem egy belül, 3 meg a nagyajkakon, mert Lizy ugy jött ki, hogy a kezét az álla alá rakta, és ezzel felsértette. De szerencsére nekem nem fájt. Némelyik pózban kellemetlen volt ülni, mert egy cérna ugy volt elcsomózva, hogy éreztem hogy szúr ha leültem, de amugy semmi.... a 6 hetet meg mi nagyon nehezen bírtuk ki (itt ráadásul csak a 8. és 12. hét közt kell kontrollra menni), én szülés utáni héten kívántam volna már.... :oops:

d.dodó

Sziasztok!

Niki: sajnálom, hogy Stella daganata igy megnőtt :( Nem tudok mit tanácsolni, talán kikérném több doki véleményét is az eltávolitó műtét miatt. Mert ez a kiharapás is gondolom elég sok fertőzésveszélyt rejt magában.

Poci: örülök, hogy ma már nem volt semmi!

Meme: jobbulást! Én 24. hetet tudom hivatalos koraszülött határnak. Becsapódó meteor :D:D:D Én nem rajongok anyósért, viszont ismerek olyat, nem is egyet, aki jól kijön az anyósával. Mi sem vagyunk kifejezetten rosszban, csak nem igazán van közünk egymáshoz.
Baba nem feltétlenül olyan kint mint bent, az én fiam majd szétrúgta az albérletet pocaklakóként, de kint sokkal kevésbé volt mozgékony. Unokatesó kisfia pont forditva, bent alig mocorgott, kint meg nagyon, már 2 hónaposan forgott.
Én továbbra is a csokoládéért tudok gyilkolni, de visszafogom magam. Illetve a húsos kajákért.
Csikom nekem csak néhány van, de még csak most fog nagyot nőni a pocim, úgyhogy bármi lehet.
Tök jó, hogy párodnak bejön az új munkahely!

Bébike: felpuffadni én is felpuffadok estére. :) A keményedés az más, olyan, mintha egy kődarab lenne a pocakom helyén, kivűlről is kőkemény, és fáj is.

Edi: ez az őssejt dolog nem semmi :? Kíváncsi vagyok megnyerik-e a pert, vagy valahogy megússza a cég :? Kiságyról képet kérünk :D

Anya maci: nekem kenegette a szülésznő a gátam, de hogy őszinte legyek bárki kenegethette volna, nem igazán tudtam vele foglalkozni. Pedig én is féltem tőle.

Nyusza: drukk, hogy kitartson a lepény!

Emi: nagyon jól néz ki ez a játszószőnyeg!

Manorka: ha TL-re végződik a nevetek lehet jobb lenne kimondás szempontból a Zoé Flóra, attól még használhatjátok a Flórát :)

Mercy: jól néz ki a játszószőnyeg! Szex én úgy tudom, akkor nem lehet, ha kifejezetten az orvos eltilt tőle.

Sakura:öreg néni a virágosnál nem semmi. Roppant vevőcsalogató hozzáállása volt.

Én úgy tudom, hogy a 3. trimeszter a 28. héttel kezdődik.

Freya: tessék jönni és mesélni!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

vok ... csak vissza olvastam :oops:
Mercy nagyon ügyi a szönyeg... biztos a kedvence lesz :D

Sakura én virágos voltam eredetileg :D és ha kis esküvőtök van nagyon szivesen segitek a virágos megoldásban...
amúgy meg ne hallgas az ilyen dilis virágosokra, nem kell neked eltakarni a pocit SŐT... én gólyafészket és gólyát tennék a csokor közepébe szép kreativan :lol: dafke kihangsúlyozva h baba is itt van.... nehogymár kimaradjon a buliból :D

Hát mi megvagyunk. és HALVÁNYPINK :D :D :D és nem szúrtak pocin, nincs baja, ill nincs nagy baja. nem lát down kórra utaló jeleket, bár az afp valóban illetlen módon az alsó határon van.sőt...
de a nyakiredők jók, nózija mérete is jó. az az izom ott van a szivecskéjében, de önnmagában nem veszélyes. ha máshol is lenne akkor baj lenne... igy még ki is nőheti :)
Rákérdeztem h a nagy vizsgálódás közepette kiderül e esetleg a neme... :oops: szó szerint aszonta " háááát most se nagyon mutogatja magát de sztem lány " :D :D :D igaz apa gyözköd h kizárt mert ő csak fiút tud, dehát sanszos h Ő most más lesz... :P

köszönöm a drukkokat!!!! :oops:

Kép
freyja

Ja, névválasztás: Nálunk nehezen megy....apácska még mindig nem tudott dönteni...minden nap rágom a fülét. Lizynél könnyebben választott. És mikor mondtuk a családnak, hogy Laura Alice (Alice nagyikám után), akkor anya reakciója, hogy neki sehogy nem fog a szájára "állni", hogy Laura...de valahogy elengedtem a fülem mellett.....ugy vagyok vele, ez csakis a párra (max nagyobb testvérekre ahol van) tartozik, hogy mi lesz a babuci neve, a többieknek (tágabb család) semmi beleszólása nem szabadna hogy legyen. Anya most is próbálta mondani, hogy a Dezső vezetéknévhez ő tuti valami egyszerű, igazi magyar keresztnevet adna.....na de ez a baj...hisz a svédeknek már a Dezső név kimondásával meggyűlik a bajuk, nemhogy ha utána már valami igazi szép magyar nevet beteszek..szóval azért ezt is figyelembe kell venni nekünk....

d.dodó

freyja!
Gratula a halványpinkhez!! Ha jól tudom, ez is volt a kívánságod! :lol:

d.dodó

Igy van Dodo.... bár még csak halvány :oops: de annak örülünk h nincs baja. :D

Kép
freyja

Freya: örülök, hogy nincs baj, és gratula a halványrózsaszinhez!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

dodo: igen, engem is varrtak, de hogy hol azt nem tudom, de az is fájt! nekem maga a szülés nem rossz élmény, csak a varrás.

freyja: grat. a halványpinkhez! örülök, hogy nem kell szúrni, és hidd el minden rendben lesz! Köszönöm a felajánlásodat virág ügyben, de ma találtam egy virágost, ahol volt katalógus is, így tudtam választani, és elfogadható áron is van! de köszi mégegyszer! Viszont fotósunk nem lesz, csak családtag fotóz, mert a legolcsóbb is 60.000-nél kezdődik. Nekem elég lenne mondjuk 20 szép fotó, vagy 10, de mindenhol 500-800 db fotókról beszélnek.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

névválasztás: nekünk már tuti a Danika, de azt hiszem múltkor maki írta, hogy a Benkő Dániel miatt nem tetszik neki ez a név. Na ezt a páromnak nem mondtam, mert annyira úúúútáljuk a Benkőt, hogy ha eszébe juttatom még meggondolja magát :) Azóta ha valaki kérdezi, hogy mi lesz a neve, csak annyit mondok, hogy Dani.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
Igen, a varrás kellemetlen volt...azaz nem maga az öltés, hanem mikor a törlést csinálta, hogy lásson is a vértől valamit....az fájt, de tűrtem, hisz ott volt a kezemben Lizy! :)

d.dodó

Manoka: A TL végződés miatt én Zoé Flórára voksolnék...
:)

Mamaki: Igen-igen...köszönöm! Vigyázni fogunk.
Igazából a pl. a kisebb egereket vagy 1000-szer átvartam, illetve damillal is.

Merci: Igazad van a névválasztással kapcsolatban....nálam is sokszor előfordult már, hogy ugyanazon keresztnevű emberkékkel nem találtam meg a közös hangot.
Nagyon-nagyon szupi a játszószőnyeg! :)
Nekünk már meg lesz, hogy mit kérünk karácsonyra!
:D :D :lol:

Freya: Gratula a babóhoz, és hogy nincs semmi baj!
Halványpink? :) Legalább már ez is valami...
Nem nagyon mutogatja magát a kisbabátok! Kis szégyenlős! :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

freyja: gratula a halványpinkhez!!!! hajdú drnő volt? minden kérdésre sikerült választ kapnod? meg tudott nyugtatni, ugye?!!!

emi: nagyon ügyes vagy, szép lett!!!!!

gabi: ha gondolod, akkor megkérdezhetem a húgomat, h elmenne-e fotózni? nekünk minden képünket ő csinálta, nem volt más fotós. tanfolyamot végzett fotós és imádja, de mivel úgymond nem profi, biztos nem kér sokat. plakátokat és rendezvényeket már többet csinált, esküvőit tudtommal eddig csak nálunk.
heni képei láttán kedvet kaptam és sztem megkérem csináljon kismama fotókat :)

névválasztás: hát, engem nem érdekel ki mit mond! tudom, h mostanság nem divatos név az István, de nekünk tetszik. eredetileg, amikor 4éve először felvetődött a gyermek, megbeszéltük, h bence lesz, de azóta annyi bence van, h kiábrándultunk :( így maradt apa neve :)

Kép
zsani78

Freya
aha :lol: :lol: :lol: jaj de szuper,nagyon örülök hogy nem volt szúrás és minden oké,és gratula a halvány pinkhez :wink: :wink: nagyon örülök nektek!!!!!félreraktam amiket kértél :wink: :wink: :wink:

Niki
postáztam!!
mi ujság???

Emi
nagyon ügyi vagy nem semmi!!! :lol: :lol:

bibar

Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkokat a lepénnyel kapcsolatban, majd jól rákezdem a növesztést, hogy ha legközelebb megyek, már ne legyen ott semmi. ;) Bár basszus tényleg úgy érzem, hogy a babó szinte sosem rúg befelé, csak kifelé, így mindig azt rugdossa, ha mellső fali a lepény (?) Vagy ha mellső falon van, akkor éppen befelé van? Én már tiszta hülye vagyok…

Emi: nagyon tuti lett a játszószőnyeg!!!

Edi: várjuk a maciágyas képet!!

Mercy: érdekes felvetés ez a bizonyos nevekkel jól kijövök, bizonyos másikakkal meg nem. Most így belegondoltam. És tényleg!! Nektek is szupi a játszószőnyeg, az a zsiráf nagyon baró :)

Mi majd a leendő nagyitól kapunk szőnyeget, már ki is nézett vmi tutit az egyik Burdából. Az ő keze munkája lesz még egy takaró, egy zsebes falvédő és egy hálózsák is.

Apropó Burda: szóval csajok az a helyzet, hogy nem találtam kismamagatyát sehol sem, így maradok egyelőre a postagumis megoldásnál, illetve egy hete kaptam kölcsönbe 2 bandázst, azokkal létezem, ha gatyózok, egyébként szoknya- és ruhapárti vagyok. Közben Anyum szerzett egy Burdás kismamagatyó szabásmintát, és majd csinál nekem.

Gabi: de egy *** ez a virágárus?? Miért kéne szégyellni a pocidat? Megáll az ész! Jó, hogy váltottál!! Nekünk is - mint Zsaniéknak - egy tanfolyamot végzett, de "amatőr" fotósunk volt ismeretség útján, és nagyon olcsón készített szépeket.

Nekem azt mondta a dokim, hogy ha nincs panasz, bármelyik trimeszterben lehet szerelmeskedni, de biztonsággal csak harmadannyit, mint alapjáraton.

Freya: örülök, hogy nincs baj!! Grat a halványpinkyhez! Ha szégyenlős, akkor az tényleg inkább pinky :) Mikor mész legközelebb? Az izmocska nekünk is itt van a szívecskében, de általában kinövik, így nem aggódok emiatt.

Manorka: én is szavaznék, ha lehet a Zoé Flórára, még így is hívhatjátok simán Flórinak ;)

Zsani: húú, Bence rengeteg van, nekem tecc az István, papámat is úgy hívják. Nekem a József is kedvenc, csak nem nagyon illik a vezetéknevünkhöz :( Így próbáltunk olyat választani, ami „jól is hangzik”, így az összes Á-O magánhangzós név szóba jött :) És mivel családi hagyomány, hogy A/Á-val kezdődjön, így jutottunk e az Ákosig :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Freyja,
nagyon örülök, hogy jó hírekkel jöttél :D ! Gratulálok a halványrózsaszín baby-hez :wink: ! A szívecskében pedig drukkolok, hogy előbb-utóbb felszívódjon az a "rondaság"!
Nagyon tetszett a csokorban gólyafészek, kreatív ötleted, tényleg szuper :D !

Mercy, szupi a ti játszószőnyegetek is! Látom, maradtál a dzsungelesnél :wink: ! Nagyon jó áron sikerült beszereznetek!
Ti tényleg különleges neveket választottatok :) ! Jót mosolyogtam, ahogy írtad, hogy a férjednek egy fiú név sem tetszett :wink: !

Gabi, jajj, úgy szégyellem magam, nem akartalak lebeszélni a Dániel névről, hiszen nekem is az egyik kedvencem, csak hát az a ...... Benkő.... Boooocs :oops: :oops: :oops: ! Tényleg, ne is mondd a párodnak :wink: !
Attól még tényleg nagyon szép férfinév :wink: !

Nyusza, az Ákos nálam is listás név volt (a Dániellel együtt :wink: ), de a páromnak nem jött be... Szóval szerintem ti is szépet választottatok :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, Gabi, még neked szerettem volna mondani, hogy örülök, hogy veletek is minden okés volt az UH-n :D ! Viszont sajnálom a problémás vérvételt :oops: .

Nyusza, sajnálom, hogy nem találtál gatyót, bár még nekem is csak a C&A-s farmerom van :oops: . Az viszont képzeld, annyira hosszú, hogy néha, ha picit lejjeb csúszik, akkor még rá is taposok! Ez elég ritka az én 180 centimmel, és a csípőcsonttól-talpig 105 centis lábammal :lol: !
Tudom, te 182 vagy, ugye :wink: ?
De azért szerintem még nézd majd meg a tavaszi gatyókat esetleg te is C&A-ban, vagy H&M-ben, állítólag ott is vannak jók. Ja, a Brendonban is nagy választékot láttam, de persze ott is van jó- és horror áron is :oops: . Én lehet, hogy még egy vékonyabb gatyót, vagy szoknyát beszerzek majd, hiszen jön még a nyáááár :wink: !

Emi, te holnap mész UH-ra, ugye :D ? De jó neked! Láthatod a babókádat!

Anikó

Kép
mamaki73

Húú Maki, 105 cm az nem piskóta! nekem csak 104 ugyanez a méret! :) igen, 182-3 vagyok, mikor hogy :) nekem biztos a nyakamon van a többlet, zsiráfos :) Farmerokat még nem is néztem, mert melóban nem hordhatok egyáltalán, így már leszoktam. Majd még elnézel pár helyre, hátha! De jó lenne, ha már jönne a nyár!! ;)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.03.09 19:02-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Apácska lehuzatta a listáról a Natalia nevet. :shock: Igy lányban már csak Maja, Sara, Elvira van listán! Fiuba még maradt mind a 4. :)

d.dodó

Dodó: Natalia név kilőve? :( Sajnálom...nálam még mindig a Maja a befutó! :D

Képzeljétek, hogy a kolléganőm, aki velem egyidős kismama épp ma telefonált, s 23 hetesen a kisfia 630 g körüli súlyú. :shock:
A doki először mondta neki, hogy ááááá, nem olyan nagy...aztán rákérdezett, hogy hány hetes is? :)
Ennek tudatában már mondta, hogy háááát igen-igen...nem kicsi, és lehet csaszi lesz a vége, mert erőteljesen farfekvéses is.

Igen-igen Mamaki holnap mi is megyünk a dokihoz, kíváncsi vagyok mi újság odabent! :wink:
Érzem, hogy minden OK, de már nagyon szeretném látni a kislányunkat...na és az apukája is jön! :) Már alig várja!!!

Gabi: A Dániel tényleg szép név...a Benkő-féle asszociáció már kevésbé. :?

Emi

Emi

email4
Budapest

KÖszi lányok :D remélem a dokinő megjegyzését komolyan vagyis félkomolyan vehetem, :oops: behabzsoltam Bibartól némi csajszis ruhát... :roll:

Sakura: fotósom is sok van... utánna kérdezek. Azért más az a profi fotó, még ha csak 10db is :wink:

Zsani: igen, és hála neked pik pakk odataláltunk :D
Kérdezni se kellett nagyon készséges volt még viccelődött is, mert hát ugye a párom (két fia van) és váltig állitja h neki csakis fia lehet... dokinő meg rávágta h akkor ezt otthon boxoljuk le h honnan jön ez a kislány :lol: Télleg nézte még az ujjacskákat is :)

Bibar: KÖÖÖÖÖÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D:D:D

Csipetnyusza: Sajnálom az izmocskát :( reméljük télleg eltünik onnan, mindkét kismanóból...

Kép
freyja

freyja: nagyon örülök, h végül is hozzá kerültetek!!! :lol:

csipet: az Ákos is nagyon szép név :lol:

lányok elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Nevek,

Csajok, névválashoz elmesélek egy történetet ...
Egy barátom, aki már ezer éve apa lett, anno a fiát (Márton) nem Marcizta, mert szegény gyereket, ne csúfolják már Makk Marcinak ...
A sárc most 19 éves, 19 éve mindenki úgy hívja: MÁRTON!
Semmi becézés!
A hideg kiráz, ha a barátom a fiáról beszél!
Mindig mondtam neki, felejtse már el, senki nem ismeri a gyereke korosztályából a Makk Marcit, becézze már kicsit ...
Sajna nem tette!

Ergo, ha ma valami idióta a tévéből szép nevet visel, ne zavarjon benneteket, ezek az instant celebek pillanatok alatt eltűnnek a színről, gyermeketek attól még 100 évig viselheti boldogan, büszkén a szép keresztnevét!
Vendég

Anyamaci: Teljes mértékben igazad van! :)
Szegény Márton!
Nálunk a férjem lőtt ki pár nevet:
pl. Nellit ...Nelli az elefánt miatt
:lol:

Asszem én is búcsúzom mára!
Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Nálunk ha győz a Maja, akkor tuti többeknek a Maja a méhecske fog eszébe jutni.....de le van tojva! :)
Nekem mindig mondták, hogy ásványvíz vagyok! (Teodóra) :lol:

d.dodó

sziasztok,
örülök, h mindenkinél jó hírek vannak..férjhez menetel, jó UH-k,rózsaszín baby, szupi játszószőnyeg :) ..

névválasztás: nem könnyű..ha nem lett volna meg már a Laura név az előző terhességemnél..én is bajban lennék..pont ma mondta a bnőm, h irigyel érte, mert ők apával nem jutnak közös nevezőre..

gátmetszés: nekem nem is ajánlottak fel gátvédelmet :shock: de most már résen leszek..rákérdezek, mert Martinnal repedtem is..és attól függetlenül, h nagyon gyorsan szültem, a varrást kihagytam volna.. :? :?

férjhez menetel: hát a válásom után sokáig hangoztattam, h SOHA TÖBBET házasság!!mára rájöttem, h nem a házassággal volt a gond, hanem az, h egy hülyéhez mentem hozzá :D de most már nem akarnak elvenni..túl meggyőző voltam :) (bár anyósom nagyon dolgozik rajta ;) )

Mercy: ha van vmi linked a megváltozott apaságiról, akkor azt szívesen venném..szted akkor is nehézkes, ha már van egy közös gyerekünk?

nálunk amúgy minden rendben, annyira jó kislányom van, megkímél mindentől :) 16-án megyek UH-ra, megnézik a lepényemet, h van-e vmi probléma vagy "csak" alapból ilyen..remélem nem találnak semmit..

a Márton storyn jót nevettem..nálunk az van, h a kutyámat Marcipánnak hívják, Marcinak szólítjuk, a Fiam meg ugyebár Martin..na és amikor megszületett, mindenki Marcinak hívta Martint..a Papa azóta hívja Ernestonak, mert beidegesedett, h keverte őket :) néha velünk is előfordul..de nem bánjuk :)

jóéjt Nektek!

M.
Vendég

[quote="sakura1974"]m írta:sakura1974ercy: emlékszem írtad, hogy az apasági nem egyszerű mostanában, de nem tudtam, hogy végül lesz esküvő, sajnos nem mindig tudok visszaolvasni. Sajnálom, hogy nem örülsz igazán az esküvőnek, mondjuk nekem már volt egy anno fiatalon, akkor átéreztem azt amiről a nagykönyvben írnak, most viszont azért várom, mert imádom apát és amennyire nem voltam házasságpárti a válásom után, most annyira nagyon szeretném a férjemnek tudni már! Pedig csak egy papír, de mégsem....
Milyen ruhád lesz? Nagy esküvő vagy szűk családi?

Ruhát varratok, bár nem tom milyen lesz...mert sajna lehet kialakulóban lévő terhességi toxémiám van...ennek első jele a + 20 kg, illetve nem kapok levegőt, úgy zihálok, mint egy gőzmozdony. Szal a ruha miniruha lenne, de gáz leszek benn.
Jelenlévők a totál szűk család, anyuk apuk, tesók, tanuk...bár már megy a sértődés, mert a nagyéném meg akar nézni...én meg nem akarom...nem erre vágytam, tehát ezt szeretném majd elfelejteni...
Nevem marad, mert -né nem bírnék lenni, az nekem úgy tűnik, mintha valakié lenne szegény asszony...kötőjellel meg 4 hosszú szó lenne a nevem...
Részemről ennyi...

Mercy

mercedes79
Győr

merci!
Juj, ezt nem is mondtad...mármint a kialakulóban lévő terhességi toxémiát! Drukkolunk, hogy ne legyen probléma! Igy kicsivel a félidő után azért tényleg sok a +20 kg. Én Lizyvel a végére híztam ennyit. Van valami speckó diétád most? Doki mit mond?

d.dodó

sex megvonás: a neten olvastam

emi: mit kértek karira????

mia: semmi link, mi konrétan Győr-city jegyzőjével kommunikáltunk, ill. vmi volt a neten is, de abból nem értettem sok mindent...így nem is tom hol taliztam...egy tuti, egyik ismerősöm 2 hét múlvára van kiírva, és hipp-hopp holnap lesz az esküvője....

nacikérdés mindenkinek, főleg pestieknek: waiting for you...isteni kimama-varroda, ill. bolt a Ráday streeten....(ők csinálják a bálnajelmezem az esküvőre), ill. vettem tőlük 2 nacit, két felsőt 17000-ért, a h&m-ben egy naci volt 13000.

becézés: Felícia- Lici, Licsi, Felicsitá (poci bocsi a fonetikáért)
Kirill- Kiri

Mercy

mercedes79
Győr

[quote="d.dodó"][ írta:d.dodócolor=green]merci!
Juj, ezt nem is mondtad...mármint a kialakulóban lévő terhességi toxémiát! Drukkolunk, hogy ne legyen probléma! Igy kicsivel a félidő után azért tényleg sok a +20 kg. Én Lizyvel a végére híztam ennyit. Van valami speckó diétád most? Doki mit mond?[/color]

Ez mára derülgetett ki, és még nem tuti, ami már megvan a sok hízás, a zihálás, meg a vizesedés - szercsére még csak finoman- .....nem tom mi lesz, ma már vacsira csak párolt brokkolit ettem sajttal tejföllel....mert ha ez van szar lesz a cukorterhelésem is az tuti - erre felkészítettek....toxémia miatt nem lehet sósat enni, cukor miatt meg szénhidrátot...tehát nem tom mi lesz.....a keserűt, savanyút meg úúútálom....

Mercy

mercedes79
Győr

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

holnap tali :P :P megüt a guta ha leesik a hó holnapra,ma is jó idő van és tegnap is az volt,maradhatna még egy napot :oops: :oops:

Merci
Olivérrel nálam is volt cukor,sok hizás,dagadás,diétáznom kellett a 24. héttől!!gyümit sem szabadott ennem csak nagyon keveset,attól is vizesedtem na meg ugye a cukor!
kitartás,oda kell figyelni és nem lesz gond :oops: :oops:

reggeli múszak hahó :wink: Olivér 6 kor kel mostanában :oops:

bibar

jó reggelt :)

Kép
zsani78

eltűnt, amit írtam!!! ááááááááááááááá

Kép
zsani78

Jóóóóó Reggelt!!

Freyja: Gratula a halványpinky-hez!! :) Engedelmessel beszíneztelek a táblán! De ha korainak tartod, akkor törlöm a színt!

Emi: nagyon klassz a játszószőnyeg!! Kár, hogy varrni nem agyon tudok...ugyhogy marad a festés.:)

Képzeljétek!!:) Minden hamburger, és temérdek sültkrumpli dacára...FOGYTAM 1kg-t!!!!! :) Úúúúgy örültem tegnap!! Most annyi vagyok, mint 16 hetesen! :)

Poci: Mizujs? Hogy bírod a fekvést?? Mikor kell visszamenned? Nem értek hozzá, de ez a méhnyakrövidülés elmúlhat? Vagy ez marad a szülésig??

Köszi mindenkinek aki jobbulást kívánt! Én már egész tűrhetően vagyok, most apácska van a kellős közepén :( Csak ő még lázasodik is.

Csajok! Ti hogy vagytok ezzel a kórházlátogatással?? Én ugy hogy a hátam közepére nem kívánok senkit apácskán kívül, amég szülés után bent vagyok....valahogy szívesen kihagynám!! Úgy érzem magam, mint az állatkertben....Sosem szerettem ha látogatnak. Olyan kiszolgáltatott ott az ember, nem szívesen mutogatja magát. Vagy csak nekem vannak ilyen hülye felfogásaim??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jo reggelt Lanyok!
Jottem a szokasos bekoszonesemre. Annyira rossz, hogy most nem tudok veletek forumozni, de orulok, ha sikerul visszaolvasni amiket irtatok. Szerencsere ma reggel sem lattam meg gyanus szineket, de tovabbra is megy a kimelo uzemmod.
Sajna ez a het igy telt el, nem is igen voltunk sehol, szegeny Kerimami pedig mar penteken utazik vissza. De azert nagyon jo volt, hogy itt volt tarsasagomnak. Megbeszeltuk, ha Riccardo meglesz mindent bepotolunk, most viszont pihi van.
Remelem ti jol vagytok, megyek megprobalok visszaolvasni.

Ejszaka Riccardo majd kiugrott a pocakbol,, tegnap nagyon kis csendes volt, aztan ejszaka pedig egeszen lent mocorgott. Olyan jo, most mar teljesen tudom, hogy mikor alszik es mikor van ebren.
Nagyon szep napot kivanok Nektek!
pocaklako

mercy: sajnálom, remélem nem lesz semmi gond!!!!! a diétát nagyon nehéz tartani, nekem most többedik nekifutásra is sikertelen :( úúútálom a telet, h nincs normális, ízletes zöldség-gyümölcs, ami nagyon megnehezíti a dolgot + az állandó gyomorsav. terhesség előtt kb két éve szénhidrátmentesen étkeztem, ezt most egyáltalán nem tudom tartani.... meg is van az ererdménye, eddig kb +10-12kg van rajtam :( edi vígasz: úgy jó, ha naaaaaaagy, úgy jó ha dundiiiiiiiii :lol: :lol: (bár tükör láttán inkább sírok, mint nevetek)

edi, poci: merre jártok?????

mia: van egy "ismerősöm", akinek a kutyuja marcipán és a gyerkőcöt is marcinak hívják :lol:

ma megyek védőnénihez, mai témánk a szoptatás lesz. kaptam egy dvd-t, amit korábban már megnéztem.

holnap találka :))))

rossz hír: még min. egy héttel megint el kell tolni az építkezés kezdetét :twisted: :twisted: :twisted: apa már kiásta az alapot, ott áll a sóder, zsalukő, vas..... és nem kezdhetjük a hétre beígért mínuszok miatt!

jó hír: úgy tűnik megvan a kiságy is :lol: vaterán találtam, vidéken van és jövő hét végén hozza a pasi pestre. remélem tényleg olyan szép, használatlan, mint a képen! tiszta fa, a két vége teli, a nagyobbik méret és 15ezer ft. drukk, h jó legyen :lol:

Kép
zsani78

Megyek, megint mosogatni...:(

Tegnap elkezdtem egy újabb falialkotást...lehet ma be is tudom fejezni egy részét. Ugyhogy amég Nóci is úgy gondolja, akkor festegetés a mai program.:)

Barbuss!!! Akartam kérdezni!Mekkora a masina??És ha nem túl indiszkrét! Tudsz képet mutatni a szárítógépről? (esetleg neten, ahol az ára is ott van). Basszus a tegnap előtti mosárnál rohadt fura hangja volt a mosómasámnak. Kerregett össze-vissza. Nem tudom hogy mi lesz ha elromlik, de inkább fél évig mosok kézzel, de ha veszünk, akkor szárítósat!!Köszike!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

poci: az a fontos, h nincs semmi színeződés! kerimami megértő, neki is ti vagytok a legfontosabbak!!!! Riccardo biztos megint sokat nőtt és csodálatos, h ennyire érzed őt :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

képzeljétek teganp este először volt, h lefeküdtem és vagy negyed órán át azon nevettünk, h manócska drága rúgdosott össze-vissza, a hasam meg hol ide ugrott-hol oda.... :lol: :lol: nagyon vicces volt kívülről is ennyire látni!

Kép
zsani78

Zsani!
Drukkok mennek a kiságyhoz!! :) Majd képet muti róla, ha megérkezett!!

Poci: örülök, hogy ma sincs semmi!!! kerimami biztos így is nagyon élvezi, hogy veletek lehet! Klassz hogy ennyire beindult a kiscsávó:) Nálunk is egyre nagyobb a party-zás a pocakban. :) Nagyon élvezem, de néha olyan érzés, mintha ki akarná rúgni a szerveimet:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani!!!! Dejóóóóó!!:) Mi is multkor nevettünk ezen! Bár csak látni lehet, hogy mozog a pocak. Kézzel nem lehet érezni még kívülről :( Ahhoz túl sok a plussz!!( Orvosi megfogalmazásban, tapintatosan: vastag a hasfal...:D :D)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!
Lizy 6-kor ébredt, de szerencsére apácska kelt vele. És most hogy felkeltem, ő még visszafeküdt kicsit.

meme!
Grat a 23. héthez!! :)

Kórházlátogatás: Itt apán kívül más nem jöhet be!! :lol:
Ja, de nagyobb tesó (Lizy), de az asszem meg van szabva, hogy a nap melyik részében és mennyi időre. Apácska kora reggeltől késő estig ott lehet ha akar. (Lizynél pl akkor tudtam nyugiban elmenni zuhanyozni, mikor ott volt apácska, és vigyázott addig rá). Mert itt ugye nem lehet egyáltalán leadni a csemetéket.
Viszont apáknak nem kell beöltözniük, még szülésnél sem (egyedül csak ha csaszi van).

d.dodó

Meme
grat a 23 hoz :lol: :lol: hozzám csak a szűk család jöhet be látogatni,a többiek annó is megértették hogy majd csak itthon pár hét után!!

Zsani
szuper mikor már látni kivűlről :lol: :lol: de jó hogy megvan a kiságy is :wink: :wink:

Pocak
szuper hogy nem volt szines!!! elhiszem hogy uncsi :oops: :oops: éjszaka enyém is szeret bulizni :wink: :wink:

bibar

Dodó! Köszi a gratut!
De jóó, hogy nálatok nincs ilyen "közelező gyerekmustra"!! Megyek oda szülni!!!! :) Dejó! Itt is bevezethetnék! Mondjuk a családot sem értem...nem tudom máshol hogy van, itt Pécsett ha nem csaszi van, akkor pl. hétfőn bemész, szülsz, kedden megfigyelnek, ha minden ok, szerdán már ki is tessékelnek a kórházból. Nme hiszem hogy azt a 3 napot még nem bírja ki a család. Telefonon úgyis lehet küldeni képet, meg beszélni is lehet, de az a "kirakat baba" dolog számomra annyira undorító... Persze ez az én véleményem! De mondjuk én megjelöltetnék 1 főt az anyukával, és senki más nem mehetne be.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?