Sziasztok Lányok!
Köszi a drukkokat a lepénnyel kapcsolatban, majd jól rákezdem a növesztést, hogy ha legközelebb megyek, már ne legyen ott semmi.
Bár basszus tényleg úgy érzem, hogy a babó szinte sosem rúg befelé, csak kifelé, így mindig azt rugdossa, ha mellső fali a lepény (?) Vagy ha mellső falon van, akkor éppen befelé van? Én már tiszta hülye vagyok…
Emi: nagyon tuti lett a játszószőnyeg!!!
Edi: várjuk a maciágyas képet!!
Mercy: érdekes felvetés ez a bizonyos nevekkel jól kijövök, bizonyos másikakkal meg nem. Most így belegondoltam. És tényleg!! Nektek is szupi a játszószőnyeg, az a zsiráf nagyon baró
Mi majd a leendő nagyitól kapunk szőnyeget, már ki is nézett vmi tutit az egyik Burdából. Az ő keze munkája lesz még egy takaró, egy zsebes falvédő és egy hálózsák is.
Apropó Burda: szóval csajok az a helyzet, hogy nem találtam kismamagatyát sehol sem, így maradok egyelőre a postagumis megoldásnál, illetve egy hete kaptam kölcsönbe 2 bandázst, azokkal létezem, ha gatyózok, egyébként szoknya- és ruhapárti vagyok. Közben Anyum szerzett egy Burdás kismamagatyó szabásmintát, és majd csinál nekem.
Gabi: de egy *** ez a virágárus?? Miért kéne szégyellni a pocidat? Megáll az ész! Jó, hogy váltottál!! Nekünk is - mint Zsaniéknak - egy tanfolyamot végzett, de "amatőr" fotósunk volt ismeretség útján, és nagyon olcsón készített szépeket.
Nekem azt mondta a dokim, hogy ha nincs panasz, bármelyik trimeszterben lehet szerelmeskedni, de biztonsággal csak harmadannyit, mint alapjáraton.
Freya: örülök, hogy nincs baj!! Grat a halványpinkyhez! Ha szégyenlős, akkor az tényleg inkább pinky
Mikor mész legközelebb? Az izmocska nekünk is itt van a szívecskében, de általában kinövik, így nem aggódok emiatt.
Manorka: én is szavaznék, ha lehet a Zoé Flórára, még így is hívhatjátok simán Flórinak
Zsani: húú, Bence rengeteg van, nekem tecc az István, papámat is úgy hívják. Nekem a József is kedvenc, csak nem nagyon illik a vezetéknevünkhöz
Így próbáltunk olyat választani, ami „jól is hangzik”, így az összes Á-O magánhangzós név szóba jött
És mivel családi hagyomány, hogy A/Á-val kezdődjön, így jutottunk e az Ákosig