Új privát üzeneted érkezett!

xtina75 szép a csokrod én idén pizzát kaptam igaz megkérdezte mit szeretnék nekem elsőnek a pizza ugrott be :)

amúgy én azon szerencsések közé tartozom akiknek a párjuknak nem kell alkalom visznek virágot bár mikor mikor eszükbe jut :) és én sokat és sűrűen kapok
Vendég

Vanilla, én is szoktam kapni sokszor, csak úgy, de ez most különleges alkalom, ilyenkor nagyobbat kapok :)

Kép
xtina75

:) az jó nagyon jó sok embernek szó szerint a szájába kell rágni az évfordulókat az alkalmakat vagy a naptárjukba beírni ne felejtsék el ami nem feltétlenül rossz szerintem felfogás kérdése :) na az a nagyobb baj akit emlékeztetni kell és direkt nem vesz mert nem akar vagy nem érdekli na ott kezdődik a baj szerintem de ez mindenkinél más...
Vendég

Enyim pasi egy aranyember :) Hétvégén még a kocsimat is lemosta nekem. Igaz, utána - a napsütés után - ráesett a hó...

Csajok, Felétek is ilyen időjárás volt?

Kép
xtina75

csak úgy szakadt a hó nálunk is hétvégén pillanatok alatt 5 cm hó esett de most inkább hideg van és fúj a szél nem szeretem :(
Vendég

Tina,szuper! Igen ez a Te recepted!De bevallom a piskótalapot megvettem,nem mertem kisérletezni,kakaós tortalap,az én sütőm gyakran megviccel...majd legközelebb megsütöm,ha nem éles alkalomra hanem csak úgy lesz...annyi különbség hogy ez 3 felé volt vágva így a legalsóba puncs krémet raktam. Akkor csak leemelem majd!

Én is azt kaptam amit kértem,és gyertyát értem meg olajat a pocimra :oops: :D

itt hó nem volt :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

az jó az olaj én is használom és igen hasznos dolog :)

hú annyi a munkám ,mosok közben össze szereltem a kiságyat ,meg nézegetem a pici baba amiket kaptam és sok van közte ami még a fiamé volt és elcsodálkozom most 128-as a mérete ezek meg 56-ak ruhák felnő az én kis szerelmem .

ti már vetetek húsvétra valami ajándékot a gyerekeknek ? mert én elkezdtem vásárolgatni egyszerre sok lok már meg vannak nekik de a 2 nagyobbik fejtörést okoz főleg a 12 éves na vele vagyok bajban kamaszodik
Vendég

Évi, biztosan nagyon szuper finom lesz így is!!!

Kép
xtina75

Mondjuk nemtom jó ez az olaj,ez sose szívódik be...általában nem bírom kivárni és ráhúzom a pólót v.takarót mert már fázik a hasam akkor meg megy az egész a pólóra.

Vanilla nálunk még nincs ilyenre gond (húsvéti nyuszi) :)

Tina jól megirtam,a Te recepted de más a tészta és a krém is :) de a csokikrém ugyanaz.

Na megyek babázni!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ez volt a fiam tortája ha jól csináltam mindent :)

Kép
Vendég

évi jó neked ezek az ünnepek nekem kész anyagi csődök :(
Vendég

Tina köszönjük szépen!!!:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én legutóbb ezt kaptam a szülinapomra:
Kép
decemberben a szülinapomra :D
a vázát én dekoráltam ki acryl-lal

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na már megint írtam valamit:D
nézzétek el nekem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

pill átrendezem a szobát megjött a fiam segít emelni
Vendég

nálunk szintén anyagi csőd volt 2 éve a szülinap....sokan is voltunk...cirkuszba is ment a banda...35-be álltunk meg...de 2 gyerekről volt szó :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na elmentünk vásárolni...gyerekek edzésre mentek..ilyenkor szabad a pálya :D
majd jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla!
CSAK OKOSAN!!!!ÓVATOSSAN!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Fanninak sok boldog névnapot! ;)

Évi, nem semmi a tortád, meg Tina, a Te gyönyörűséges virágcsokrod! nem semmi!!!

masszázsolajat nem használtam, nem tudom, hogy mennyi idő, amíg beszívódik, de talán próbálkozz kisebb mennyiséggel, akkor talán nem lesz olyan a pólód...

Csillag, klassz a babakocsi, de én nem tudom, nem vennék esernyőset :( illetve az sem derül ki, hogy a babakocsi háttámlája vízszintesig dönthető-e? mert azért az jó, ha a gyerkőc kényelmesen tud benne levegőzni, nem csak a hordozóban sétáltatod. nem? nálunk nagyon sokáig használtunk ilyen nagy babakocsit (Bergon), hasonló, mint, amit Clárika vett. na, az nagyon szuper volt! ha lenne pénzem, akkor biztosan olyat vennék, amikor az összes tartozék egy vázra pattintható, de az eléggé csillagászati áron van :( ja, és a postaköltség mennyi lesz ezen felül? vaterán nem találtál, vagy teszveszen? ott is árulnak újakat is! ;)

Bols, Babaimádó, Tündi, mennek továbbra is a drukkok nektek! minden a legnagyobb rendben lesz!

AFP eredményen pedig nem ér idegeskedni! remélem, hogy a doki megnyugtat!

többiek merre vannak? Ircsi, Maccs!?

sophie27

Sziasztok,

ma másodjára szállnak el a hsz-eim, vmi gáz van a bnettel :evil:

Csillag,
nagyon sok boldog névnapot Fanni-tündérednek! Gyönyörű a csokrod, és a gyerekek tortája is nagyon szép volt!!

Évi,
de ügyes vagy!! Én nem vagyok egy nagy konyha-fenomén, már ami a sütést illeti. Bármit megfőzök, de a sütésben elég rutintalan vagyok, de Isten látja a lelkem próbálkozom :oops: :oops:

Zsófi,
én is babakocsi keresésben vagyok, én vmi szép használtra utazom, mert sajnos akik nekünk ígérték, a családba odaadták a kocsit, és csak 4-5 hós lesz a baba, amikor a mienk születik, így arra már nem számíthatok. Nekünk esernyő kocsink van kettő, egy kupolás, és egy egyszerű fapados, így azt majd nem kell vennem. De az első 1 évre szeretnék egy masszív, nagykerekű, mózeses verziót a kerti altatáshoz, sétákhoz, el fog kelni a helyi terepviszonyok miatt :roll: :roll: . Jól látom, hogy tegnap volt Apával az évfordulótok? :wink:

Vanilla,
csak óvatosan emelgess! Vigyázz magadra! Szép volt a kisfiad tortája, de az gáz, hogy az ízesítést elcserélték... még jó, hogy nem kellett kifizetni :)

Xtina,
szép csokrot kaptál a párodtól! :)

Dia,
sulikezdés komoly dolog, olyan furcsa.... most kezdtük az ovit. Ha ránézek nekem még mindig olyan kis "ovis" furcsa lesz , hogy iskolába fog járni...

Lányok,
vki képben van az új gyes/gyed szabályokról? Ma találkoztam egy könyvelő ismerőssel és vmi olyat mondott, hogy a tgyás után egyből a gyes jön majd a gyerek 2 éves koráig, a gyed mintha megszűnne. Ez igaz? Ha igen az kész katasztrófa :evil: . Nem elég, hogy 2 évesen hova teszed a gyerkőcöt, nálunk momentán nincs bölcsöde, a környékben pedig 10x túljelentkezés van a körzetes gyerekekből, még havi 20-on ezerrel szúrják ki a szemünket?
Help, tudjátok mi vár ránk etéren?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ésss tadaaaam:
vettem a kis rúgkapának 1 cumit és egy cumisüveget, bár lehet nem is lesz rá szüksége 8) 8). Ilangom nagy cumis volt, hátha... :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Lányok,
vki képben van az új gyes/gyed szabályokról? Ma találkoztam egy könyvelő ismerőssel és vmi olyat mondott, hogy a tgyás után egyből a gyes jön majd a gyerek 2 éves koráig, a gyed mintha megszűnne. Ez igaz? Ha igen az kész katasztrófa :evil: . Nem elég, hogy 2 évesen hova teszed a gyerkőcöt, nálunk momentán nincs bölcsöde, a környékben pedig 10x túljelentkezés van a körzetes gyerekekből, még havi 20-on ezerrel szúrják ki a szemünket?
Help, tudjátok mi vár ránk etéren?

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
dehogy igaz!!!!

aki jogosult a gyed-re azt kapja én nem kap gyest!!!!!

Kép
gtunde75

[quote="sucer"] írta:sucersss tadaaaam:
vettem a kis rúgkapának 1 cumit és egy cumisüveget, bár lehet nem is lesz rá szüksége 8) 8). Ilangom nagy cumis volt, hátha... :D

én még mindig semmit!!! 8) de most már nem is fogunk addig, amíg a kezünkben nem lesz az eredmény! :lol:

Kép
gtunde75

Tünde,
de jó, nagyon köszönöm!!! Szóval akkor a tgyás után kapja az anyuka a gyedet, teháta ha van már 4 év bejelentett munkahelyem, akkor jár ugye?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tünde,
majdnem elcsábultam egy kis zoknira is, de megvárom a 2 hét múlva esedékes UH-t, és majd azután. Megértelek, én is várom, hogy biztosan minden rendben legyen. Jól emlékszem, hogy neked is 2 hét múlva lesz eredményed?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép
gtunde75

Sophie!
Dönthető a háttámla...buszon könnyű vele utazni.FAnninak hasonló volt...csak hordozó nélkül.
Bergon jó nagy...csak a szimpla kerekek nem tetszenek és átlagba nem kanyarodik az első kerék.."emelni" kell fordulásnál vagy húzni :( Vigyáztam egy babára neki bergonja volt és nem szerettem :(
Egyébként jó nagy és kényelmes...Aminek az első kerekei forognak az meg marha drága nekem :( (67.000-ért néztem amihez van hordozó is)
Sajna ez nem fog menni anyagilag :(
De megvenném ha tehetném!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde,
elolvastam, remélem föl is fogtam. Jól értettem, hogy hiába több jelenleg a bejelentett bérem mint a minimálbér kétszerese a gyed akkor is maximalizálva van 2010-ben brt. 102.900.- Ft-ban, amiből lejönnek dolgok? Mondjuk mi gyedet, csak jövőre fogunk először kapni, addigra gondolom a min.bér is változik majd. :wink:
Mégegyszer köszi!!! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer nekem április 1-én lesz eredményem (optimális esetben)... ha korábban, akkor baj van... persze biztos nincs baj!!!! inkább csak a neme miatt írtam...mert az ugye 100%-ra kiderül...

öööööööm.. visszatérve a GYED-re :arrow: azért azt ne felejtsük el, hogy lesz még egy kormányváltás tavasszal... szóval a jelenlegi helyzet csak egy dolog, és hogy mi lesz később, az egy nagy :?:

Kép
gtunde75

sucer igen, a GYED maximalizálva van, mindig is volt... a minimálbér emelés meg nem lesz nagy durranás, tehát nem fog ezreket jelenteni... :( én is a maximumon leszek, és olyan nettó 80-85000 körül számolok...

Kép
gtunde75

Tünde,
én is így saccoltam. Az eredményed meg csak jó lehet, nem is kérdés :) . Na igen a politikai dolgokat nem vettem számításba.... :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lányok ez igazán nem fair tortákat mutogatni, amikor igyekszem a bennem lakó éhes szörnnyel megbírkózni! Mindjárt belefojtom egy almába a bánatom, ha nem adtok azonnal egy szeletet! :oops: 8)

Ami a pécsi talit illeti, felölem lehet kétszer is, de a 8-ásra már nekünk is lenne akkor esélyünk, persze csak ha szabad. Akkor már 5 pocakos lenne legalább 4 gyerekkel súllyosbbítva (nagyon mellélöttem a helyesírással?) részemröl. :)

Csillagom remélem jót buliztatok a nagylányod tiszteletére. Nálunk nem létezik a névnap, a németek nem ismerik, én meg már megszoktam, nekem sem hiányzik már.
Ami a csokrokat illeti, nagyon szépek. Én összesen kaptam talán 3x virágot 10 év házasság és 15 év együttlét alatt. Engem azért nem kényztet a párom halálra és ez néha nagyon fájó pont. A nászútunk is csak elmélet maradt, azóta ia arra várok, egy évfordulót se ültünk meg ill. csak egyoldalúan, gondolom most a 10 éves is el fog veszni minden jelentöség nélkül. Szülinap, karácsony és társai szintén hidegen hagyják a páromat, ugyanakkor ö nagyon örül, ha örá viszont gondol valaki, mondjuk én... Olyan, mint egy kisgyerek. Én is olyan lennék, ha lenne minek örülnöm. Sose dugdos, sose lep meg. Lassan ezt a helyzetet is megszokom, ha boldog nem is vagyok töle. A gyerekek mindig megkérdezik karácsonykor, hogy nekem mit hozott a Jézuska, így meg kell magamat valami aprósággal lepnem, hogy ne legyen ciki. Hiába magyarázom a páromnak, hogy amit mi felvezetünk a gyerekeknek, azt fogják másolni, ha van egyáltalán mit. Nálunk ez ugyanígy volt otthon is és nagyon utáltam. Ott az anyám vitte az egész cirkuszt a hátán, az apám kb. ugyanennyire tojt az ünnepekre velünk szemben, de anyámat mindig elkényeztette. Ehhez képest a párom már eleve lépéshátrányban van, pedig próbálom nevelni, csak hát eddig nem volt foganatja. :(

Hü ettöl a témától olyan rossz lett most a kedvem, el is búcsúzom mára. Szép álmokat, ne gyötörjenek senkit sem a rémálmok!

Barbi
Vendég

Hú, ti aztán tudtok írni... :D azt hittem sose éreka végére... :)
Kész vagyok végre a töltött paprikával, el se hiszem, már milyen régóta meg akartam csinálni... de rohanás az életem...

Örülök, hogy jól vagytok.
Tünde örülök, hogy nincs semmi gond, sokat gondoltam rád, mi lehet veled.

Sajna nekem nem orrdugulásom, hanem orrfolyásom van jó kis fejfájással fűszerezve! :?

Évi jó lett a torta, nekem is kell egy XXX-es tortát sütnöm szombatra egy barátunknak! :) -meglepi party lesz! :)

Hétvégén mikor jobban ráérnék írni, senki nem ír...hétközbe meg győzök olvani... :) -aztán ha végre a végére jutok, akkor tudok írni.... ezért írok ritkán.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Talival kapcsolatban, még minden időpont jó, de szerintem tehetnénk 1-re, Bolondok napjára! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Szépek a virágok, és a torták is. :-) Mi (kislányom és én) most nőnapra egy lufiból hajtogatott virágcsokrot kaptunk a páromtól. :-) Nagyon jópofa, persze Bogi rögtön elkezdte markolászni, én meg attól féltem, hogy kidurran valamelyik "virág". De szerencsére nem volt durranás.
Amúgy velünk minden rendben, azt leszámítva, hogy sokszor fáj a hasam. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy sokat kell Bogi után szaladgálnom, meg emelgetnem. Képzeljétek most már fel is tud állni egyedül, és ha tud kapaszkodni valahova, akkor ácsorog egy ideig. :-) Hihetetlen, hogy egy évvel ezelőtt még a pocakomban volt, és az is, hogy most pedig a testvérkéje van ott.
Tegnap voltam dokinál, mondtam neki a hasfájást. Megvizsgált, de szerencsére mindent teljesen rendben talált. Magne B6-ot kell szednem, és ha nem javul, akkor majd valami más magnézium készítményt. Ja, és nem 100 % ugyan, de most úgy tűnik, hogy kislány a pocaklakó is. Ha így van Tímeának fogják hívni. :-) De jövő szerdán megyek genetikai UH-ra, pénteken pedig 4D-re, szóval akkor már remélem biztosabbra fogjuk tudni.
Jó éjt, sziasztok!

Katka
KépKép
katka77

Barbi szívem!
Nem kínzunk!!! :D Ne hari :D
Majd ha jöttök sütök tortácskát és viszek neked belőle :D
Nem volt nagy buli...egy kis édessség,süti,pizza,spagetti :D és az ajándékok :D ennyi
De nagyon boldog volt!
Átadtam az üdvözleteteket és nagyon szépen köszöni(fülig ért a szája)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Katka
Én is szerdán megyek uhra :D (17-én) :D
na majd mesélünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Új szerzemény: Rácsvédő/fejvédő

Kép

Clárika
Kép
clárika

Clárika...ez nagyon jól néz ki :)
Ügyes vagy!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi az jó lenne ha Te is jönnél!
Akkor legyen ápr.8??

Tessék most erősen drukkolni,10re megyünk UH!!!!
(álmomban elvetéltem,még ilyet :shock: :( )

Hol vannak a többiek,Ircsi,Szilvi,Bekri,Maccs.......?

evilany

Barbiék húsvét táján jönnek.
Nyugi Évi! nem lesz semmi baj :)
Ilyen álmaim nekem is vannak...az aggodalom miatt :(
Drukkolok! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha neadj isten nem felejtenéd el,megkérdeznéd,hogy pendrive-ra vagy lemezre felveszik-e az uh-t?Köszönöm előre is!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Többiek?Biztosan dolguk van... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

hú én tegnap úgy el fáradtam azt sem tudtam fiú vagy lány vagyok estére alig vártam ágyba juthassak , de párocskám focit nézett és én mint egy fél zombi vele :) közben a kis pocaklakóm felébredt és olyanokat rúgott hogy attól már aludni tényleg nem tudtam és nem csak éreztem hanem láttam is a pocimon ahogy mozgott erre apa focit abba hagyva elkezdett beszélgetni az ő kis csemetéjével a fejét és a kezét a pocimra tette és apa beszélt baba rúgott játék volt én meg csak mosolyogtam .

Tegnap össze szereltük vagyis én a hálónkba a kis manó ágyát meg megnéztük mi az amink hiányzik és mink van meg ,még ősz -visz amit vennem kell 5 db body, 1 fürdető törölköző ,1 baba pléd , cumis üveg ,1-2 rugi esetleg de az nem muszáj mert van 27 db :)

Képzeljétek megvannak még azok a ruhák amikben haza hoztam a kórházból a fiukat mind a 2-é megmutattam anyósnak és azt kérdezte mikor vettem mondom az egyikt 7-a másikat 12 éve szinte ujjak pedig nem mai darabok :) ha lesz bluetoothom megmutatok mindent .
Vendég

Tegnap volt a fiam iskolai beiratkozása is kb 5 perc alatt elintéztük .

Utána gyógyszertárba mentünk orr sprait venni ,és képzeljétek a neorgranormon popsi törlő le volt akciózva 340 ft/ db -ra rögtön vettünk belőle párom szerint ez kihagyhatatlan akció :) 2010-ig jó a szav. ideje , igy most csak 800 db popsi törlőnk van :)
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak lélekben és agyban nagyon fáradtan. :(
Tegnap voltam Bendével kontrollon, bizonyítottan van egy kis asthmája. Rágótabit kapott (Singulair), 1 hónap múlva ellenőrzés.
És valamire allergiás (ez azért így erős, inkább érzékenyebb), de még nem tudjuk, mire. Megycsinálták a múltkor az "alap" tesztet, az negatív volt, most tegnap az alapvető élelmiszerekre, az is negatív.

Mindegy, túl vagyunk a tegnapon.

Kutya nagyon rosszul van, este jót sírtam (meg többször napközben, ha nem látnak). Az én ugribugri hülye kutyám, aki szombaton még 100%-os volt, már csak fekszik, két lépcsőt remegő-imbolygó labakkal lép fel, nem eszik, nem iszik, a vizet is kihányja. A pocakja óriási, a kutya meg "összeesett", az izmok sem látszanak rajta...

Tegnap Férjem akart adni neki egy kis infúziót, legalább ne száradjon ki amíg a leletére várunk, de már vénát sem talált neki. Lábai, orra füle hidegek, és csak fekszik.

Most is bőgni tudnék. Reggel Bende odament hozzá, megsimogatta, és kérdi tőlem: Anya, a Soma miért ilyen szomorú?

Mondom, mert nagyon beteg, és lehet, hogy nem tud meggyógyulni. Ha ez így van, akkor elmegy a Menyországba, ott fog ezután lakni az Angyalkákkal, futkározni, ott lesz kutyus. Akkor elmegy innen tőlünk.
És a kutya meg nagy szemekkel nézett rám, mintha értené. :-(

Nem tudtam a háromévesemnek másképp megmagyarázni...

Lacival megbeszéltük, hogy vagy ma, vagy holnap visszamegyünk az állatovoshoz, és elaltattatjuk. Nincs értelme várni, szenved. Ez tuti nem egy kis megfázás, nincs visszaút. :cry:
Attól tartottam (bár neki lehet, hogy megváltás lenne) hogy reggelre elalszik, nem ébred fel.

ne haragudjatok, hogy itt szomorkodok Nektek, de nagyon fáj.
Meg sokminden jött össze egyszerre és most kijön rajtam.

Tegnap Bende odaült mellé, és mesét olvasott neki a mesekönyvéből. Na ekkor is bőgtem. Nehéz ez.

Az AFP miatt már nem is idegesítem magam, nincs miért. Valami majd lesz. Remélem minden rendben, holnap megyek UH-ra. A dokit vagy 3szor hívtam, nem vette fel. És vissza sem hívott. Azért erre majd még rákérdezek nála finoman... Hogy akkor ő most az orvosom vagy sem? Ha igazi baj lett volna, akkor mit csináljak? Ügyelet? Akkor meg minek a fizetős magánorvos?

Lehet, hogy dolga volt, szült vagy mittudomén, de egy nyomorult visszahívást megejthetett volna, gondolhatta, nem véletlen, ha háromszor is hívja őt valaki rövid időn belül...

szilvás76

szilvás sajnálom a kutyusotokat !!!!!
én nem is tudom ha az én kis lánykámmal ( igy hívom a kutyánkat ) valami történne főleg most félidős kismama velem :) napközben be szoktam engedni a napaliba magam mellé de semmi rosszat nem csinál csak fekszik és néz én meg beszélek neki mi kismamák megértjük egymást . :wink:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap már nagyon fáradt voltam este, fél 9-kor már ágyban voltam.
Tuti a reggeli vérvétel miatt.
De a lényeg....
A kis drágám nagyon jól van, ficánkol!
Minden uh eredménye jó (korának megfelelő) BPD 45 és THQ 43.
Szerencsére az AFP is jó, MOM érték 1,09 és a korrigált 1,01! :D

Ja és már tuti, hogy KISLÁNYUNK van! Végig szétrakta a kis lábait a drága. Még képet is kaptunk róla.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szilvi sajnálom a kutyut!!! itt potyognak a könnyeim! :cry: :cry: :cry: :cry: ez valami borzalom lehet! én nem is tudom hogy fogom túlélni, ha eljutunk ide... :cry: :cry: :cry: :cry:
ha viszitek a dokihoz, simogasd meg helyettünk is! lélekben Vele/Veletek vagyunk mi is! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gtunde75

Szilvás, sajnálom a történteket. Kitartást, és sok erőt!

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?