ezt muszáj leírnom, olvassátok:
ma kiderült hogy egy ismerösöm 3,5 4 honapos lánya megközelítöleg annyit és olyan ritmusban alszik mint az én 6 hetes lányom
NEM AKAROM ELKIABÁLNI, LE SE MEREM ÍRNI, DE ÚGY ÖRÜLÖK
ja és nekem ez még mindíg kevés, mármint én ettöl még hulla vok,de anyukám is azt mondta, hogy ilyen jó gyereket még nem látott
1 hete zsinórba ha este 9 kor leteszem a kiságyában 10re elalszik különösebb hisztik nélkül
3 kor kelünk, és 7-8 között
napközben délután alszik egy nagyot, kb déltől kb 4 ig..
este fél 8-8 között fürdés.. amit szeret
HA MOST ELKIABÁLOM, A DUNÁNAK MEGYEK
még annyi, hogy agyaltam, hogy ez alkati dolog nála, vagy átmeneti, vagy én csinálok valamit ugy hogy ilyen nyugis
-nem tette ki a"lábát még sehova a szobáján és a babakocsin kívül(persze sétálunk vele de akkor alszik, és a házba is mentem már vele 1-2 kört...)
-általában csönd van(bár tv és halk beszélgetés mellett is alszik ha alszik)
-szerintem nem szeret ölben lenni, de sosem altatom ölben, mindíg az ágyában, ha nagyon kipattannak a szemei hajnalban akkor mellettem a nagyágyban.
-ez az én hülyeségem és én vagyok ilyen de nagyon ragaszkodok az időpontokhoz, amit ő talált ki magának és többé-kevésbé be is tart, fő a rendszeresség
sose keltettem föl semmiért(se tisztába tevés, se kaja)
ha eszik, hagyom hadd lógjon a cicimen ameddíg akar-ésszerüség határain belül persze,én addig bambulok, ő meg cumizik, a természeti népeknél is folyamatosan cicin lógnak a gyerekek, nekik ez a legfontosabb foglalatosságuk, szerintem nem romlanak el ettől, csak megnyuxanak.-akárhogy fáj a hasa, ha cicire teszem, nem sír...
ezek a kezdő anyuka tapasztalatai, remélem nem hülyeség...