anya-magzat kapcsolat: én is hiszek benne. Pl ahogy most Csilla 4D-s fotóját nézem, hát az a baba nagyon jól érzi magát odabenn
és főleg, ahogy UH vizsgálatok is bizonyítják, hogy mennyire megijednek a picik is, amikor az anyuka is ijedt, stb. (amúgy nem tudom ki olvasta/olvassa a Lelki köldökzsinórt, de nekem nagyon bejön
. Agykontrollon összeismerkedtem 3lánnyal, az egyikőjüknek van egy 2,5 éves kisfia, és azt modta, neki is tök jó volt a Lelki köldökzsinór. Mondjuk én még mindig nagyon az elején tartok, de már haladok az olvasással.
persze mindenféle kapcsolatteremtés nélkül is meglenne az ember, de ha már ezt bizonyították, hogy lehet a picivel kapcsolatot teremteni odabenn, akkor kipróbálom, olvasok neki, zenét hallgatunk, beszélek hozzá, oszt lesz ami lesz
bhdetti,
osztom véleményed... én is kezdek megint "első trimeszteres" lenni...
ráadásul tegnap egész nap majd szét szakadt a fejem, tök megijedtem, hogy neeeee!!!! jönnek vissza a migrének, amibe belehalok.... mára már jobb, de rájöttem hogy azért voltam/vagyok szarul, mert beteg vagyok/leszek...
pedig olyan büszke voltam magamra, hgy a terhesség alatt egyszer sem voltam beteg... ugyanis én szinte mindig meg vagyok fázva, mert nem nagyon tudok ügyelni az egészségemre, a terhesség azonban ebben is segített
most érzem, hogy kapar a tüdőm, fáj a fejem, folyik a nózi, és kóma vagyok... úgyhogy most nyomatom a mézes-citromos hársfateát...
Hari,
jó hogy megint vagy, habár az általad leírtak alapján igazoltan voltál távol
híííííí!!!! amit korábban írtam, hogy tegnap a Baumaxxban úgy éreztem magam, mint amikor Andrásaal sokat szexeltünk, na azt te fogalmaztad most meg szépen: ezek szerint nekem is rendeződnek a csontjaim
fúúú a kendőd nagyon tetszik!!! olyasmi, mint amit egyszer Luna mutatott..
asszem
Talinn,
szia
én sajnos csak a Péterfy Kórház rendszerét ismerem, de szerintem a kórházadban kellene utánaérdeklődnöd, hogy náluk mi a szokás... többet sajnos nem tudok mondani..
ja, és rám gondoltál, hogy elküldöd a Felicitas kupont?
csak mert pont akartam írni, hogy jó nektek, mert én tegnap égre-földre kerestem és nem találom sehol...
Ikeában ezt a (Pöang) sorozatot néztem ki szopis széknek:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... ies/07472/
THQ: a mellkas harántátmérője
Nanetto,
sztem nem fog egy ideig javulni a válsághelyzet. és e6t most nem azért írom, hogy ijesztgesselek, csak sajnos el kell fogadni... nekem ma reggel megjött a sulitól a pénz a számlámra, de András az irodában még mindig nem tudott fizetést adni az embereknek...
most meg szerencsétlen vállalta a kezességet, mert anya zálogba adja a kocsiját, ugyanis nem tudja enélkül elkezdeni a munkát, amit kapott, mert kell hozzá pénz, viszont reménykedünk, hogy ez a munka jó lesz, és akkor vissza tud mindent fizetni. én mondtam Andrásnak hogy vállalja a kezességet, mert anyának van munkája, csak tőke nélkül nem tudja elkezdeni..(embereket összeszedni, üzemanyag...) így most segítünk, de ez nem az első volt, viszont az UTOLSÓ mert épp most ugrunk bele egy hitelbe... pénteken megint fizetni kell az építésznek 800ezer pénzt, de András tegnap ügyi volt, és pont jókor (a nagy csökkenés előtt) sikerült eladni a maradék részvényeinket, úgyhogy azzal is bejött most 1millió. tehát mát tök hozzászoktam ehhez a helyzethez, meg ahhoz is hogy spórolunk, ügyeskedünk... csak anyától félek, hogy ne minket terheljen még az ő cuccca is...
amúgy ajánlom a Vichy striák elleni krémjét, nekem az nagyon tetszik, hűsít meg minden. kicsit drága, de tényleg jó. lehet hogy sriáim lesznek ennek ellenére, de legalább nem viszketek.
a másik meg a niveás mandulaolaj, amivel kenem magam, az is jó