Új privát üzeneted érkezett!

Latom toletek nyugodtan lehet aludni, fu sem no itt addig :)

En soha nem szolitottam neven a pocakban lakot, mondjuk en nem is beszeltem hozza ebbol kifolyolag megszolitassal. De nekem ugy tunik, a lanyaim ettol meg teljesen egeszsegesek maradtak :) A kicsinel nehez is lett volna neven nevezni es beszelgetni vele, mert ugye ott derult csak ki a neme mikor kibujt, es eldontott neve sem volt egeszen addig :) Nem hiszem, hogy a gyerek lelki fejlodeseben ez barmifele zavart okozna :) Persze ha valakinek van neve ews hasznalja, ha miert is ne, de ha nincs akkor sem tortenik semmi :) (egeszen biztos, hogy en ezt a bebit sem fogom neven emlegetni megmegszolitgatni mig ki nem bujt, utana is eltart majd egy ideig mig igazan 'nevesitodik' :))

luna6

Én hiszek a magzati és anyai viszonyokban jó mélyen! ezért tartom fontosan a nevet már jó korán :-) mi minden este mesét olvasunk neki :-) és a párom simogatja becézi és hát Eszti tényleg olyan ezáltal mintha már itt is lenne velünk! persze egészséges igy is úgy is de lehet hogy a kötődés más milyen lesz ! bár én első babás vagyok és jó lelkes és a férjuram is! ha hazajövök engem csókol pocakot simoz becéz na megyek férjuramnak valamit le kell csapnom az ebayen :-) hihetetlen... már ő is odaszokott! ugyanis nálunk 10 ezer egy 8 gigás pendrive - ismerősömnél 8,5 ezer hongkongból :-) meg 4 ezer postával együtt! persze a hongkongiba annyira nem bízom de hát manapság mindent arrafele gyártanak szeirntem!!!!
na még jövök!
geo mindjárt jövök az infókkal is
Vendég

Na sziasztok lányok!

Konkri: Itt vagyok! :)

Geo: Hát nem vagy semmi ruhagyűjtésben! Nagyon cukik! A 4D-s képek meg méginkább! A cukorterhelésed nem volt semmi!

Nanetto: Sajnálom a mosógépet. A hibás persze úgyis te leszel - igazad van. Végül is minek mosni!?! De ha használható, akkor ne foglalkozz vele, így is úgyis le fog kopni.

Heny: Gratulálok az esküvőhöz! Minden jót kívánok hozzá!

Iknyuszika: neked is nagyon cukik a képeid.

Lassan én töltök fel végre egy-két képet, nem szeretnék lemaradni, csak le kéne szedni a gépről.

Na elkezdtem szedni az antibiotikumot. 6 napig kell szednem + hüvelykúp (nagyon király!), + normaflore, na meg persze napi 6 magnerot, meg Elevit, stb. Kezd kicsit elegem lenni a tablettákból, de remélem a gyógyszer segít. 2 hét múlva megyünk megint UH-ra (27. hét) és akkor vesz megint kenetet. Meg csináltatunk 4D-t is. Eddig is mindig mutatta a doki, csak szerinte ráér később kinyomtatni.

Hulla fáradt vagyok, mert a drága kisfiam már most nem hagy aludni! Egyszerűen fel kellett ülnöm éjszaka, mert valamimre nagyon ráfeküdt. ma meg csak nyomja egy kicsit a tüdőmet. De megnyugtattak a kollégáim, hogy lesz ez még rosszabb is! Úgyhogy megyek lassan aludni! Ti nem tudom hogy vagytok vele, de mostanába megint úgy érzem magam, mint az elején: állandóan alhatnékom van?!? Remélem bírni fogom április végéig a munkát. Már nincs sok hátra, mert még lesz ebben tavaszi szünet is. :)

Ezeket leszámítva minden rendbe van - hála istennek. Szépen rugdos, forgolódik és ráfekszik vmimre. :)

Ja meg képzeljétek. A férjem unokatesójának február 25-én (!!!!) kellett volna megszületnie a 3. fiának és még mindig nem született meg!!! Állitólag Izraelben - ott élnek - 42-ig hétig is bent hagyják a babát! Hát érdekes!

Na megyek, majd jövök egyszer végre a képekkel is.

Detti

[url=http://picibaba.hu]Kép[/url
bhdetti

Konkri,
Köszönöm a hiányolást!! Jól esett!

Kicsit betegek voltunk, Lili is, meg én is. De ma már vittem oviba, csak most meg igyekeztem utolérni magamat. Persze nem sikerült :lol: Átrendeztem Lili szobáját, ágyat, szekrényt tologattam, aztán fájt is a pocim rendesen. De amúgy is fájdogál. A lábam között is, mintha tökön rúgtak volna jó erősen, kb. a csontjaim csúszhatnak már szét, bár én kicsit korainak tartom, de másra nem tudok gondolni. Meg jobb oldalon is húzódott ma keményen, de akkor meg szerintem valamit nyomott Kisbence. Mostanra elmúlt.
Találtam végre "kendőt" is, meg is vettem, holnap megyek érte, kíváncsi leszek milyen.

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=164830006

Eddig ilyet még nem láttam, de gondoltam ennyiért kipróbálom.

Holnap megyek végre megint fodrászhoz, most már nagyon rámfér egy kis hajfestés, mert nagyon lenőtt és eléggé őszülök. Aztán irány be a munkahelyem, le kell adnom a betegpapíromat, utána meg jön a kiállítás rendezője megnézni a képeket. Úgyhogy sűrű nap lesz és mindeközben találkozom a lánnyal a vateráról, átvenni a kendőt.
De azért igyekszem majd jelentkezni most már.
Vissza nem is igazán olvastam, de majd azt is igyekszem pótolni.
Viszont megtaláltam gyerekkorom mesekönyvét, a Világszép Nádszálkisasszonyt! Ebből olvasott nekem még a Nagyikám!! :lol:

Na megyek is, abból olvasok Lilinek. Alvással nagyon visszaestünk a betegség miatt, de remélem hamarosan újra egyedül fog aludni.
Holnap jövök.
Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
hari

Na kell ide agykontroll? csak hiányolnom kellett Harit, Dettit és pont ma akartam kérdezni Henitől, hogy nem volt e köztünk Csilla nevű csajszi... :) és lám jól emléxem... :)

ma még egy jelét adta nekem az akarat és gondolat= kicsi fiam napo óta, bárhova megyünk labdát akart... már azon voltam, hogy húsvétra komolyan veszek egyet, szakadjak meg, igaz hogy Dunát lehet vele rekeszteni... de nagy húgom megelőzött és ma adott prücsöknek egy puma foci labdát... :)

kisebbik húgom meg azzal szívatja szegénykémet, hogy mindig azt kérdezi tőle: hogy aludtál?
erre prüntyikém nem azt válaszolja, hogy jól, hanem azt hogy így: és megmutatja hogy hogyan fekszik :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Heni- dehogy küld a blokkot, csak szóltam, hogy picit fura, hogy benn felejtettem a zacsiba, de ne törődj vele, dobd ki!

Kép
Kép
Kép
konkri

sziasztok!!

Konkri köszönöm a hiányolást, nagyon aranyos vagy :D Elég hernyó voltam múlt héten, nem akartam senki kedvét elrontani, ezért be sem kapcsoltam a gépet, csak most. Most viszont 5 óra óta folyamatosan visszaolvasok, de VÉGEZTEM :D hála Istennek. Már fáj a sejhajom :lol:
Múlt héten én is elmentem a Felicitas csomagért és nekem sem rózsaszín cumi volt benne, hanem fehér-kék. Ez legalább fús. Nekem is Aventes pohár, fogkrém, fürdősó, meg tea volt benne. A fogkrémen röhögtem, mert van egy papír hozzá, hogy asszem 2 hét kell, mire megszokod az ízét és nem hányod ki :D Hát, nem sietek vele fogat mosni az biztos.
Gratulálok a kevés hízásodhoz!! Holnap én is megyek védőnénihez, kíváncsi vagyok mennyit híztam.
Írtad vmelyik nap, hogy pihenős napja volt a kisbabádnak. Na múlt héten nekem is ilyen volt, sokkolt is rendesen, de aztán minden rendben van, csak nem értem miért van ez. Lehet, hogy az én rossz hangulatom is befolyásolja?

Nyuszika nagyon aranyosak a babaképek :D

Vok nagyon jó ízlésed van mobil terén, ezt a telcsit én is elfogadnám :lol:
Majd még tegyél fel képet, mert ezek annyira picik, hogy nem lehet olyan jól látni.

[b]Geo
elolvastam a szüléses kérelmedet, bocs este már nem fog az agyam, nagyon komoly. Ezek szerint kérni kell, hogy a férjem, vagy a barátnőm bent lehessen velem a szülésen? Akkor is érdemes ilyet írni, ha nincs választott orvosom?
Nálunk a férjem még nem döntötte el, hogy be jön-e vagy sem, de nem vagyok kétségbe esve, mert akkor bejönne egy barátnőm, vagy felváltaná, ha a férjem elájulna :D . De én tényleg azt gondoltam, hogy természetes, hogy vki bemegy a szülő nőhöz. és nem kell bejelenteni.
Nekem 2 van a Felicitas kuponból, elkűldjem neked postán a másikat?
Ja, azt is akartam kérdezni, hogy az ikeába melyik fotelt nézted ki?
Mi tegnap voltunk és pont le volt árazva az egyik 5.500-ra, a másik 3000-re 6000-ről. meg is vettük a drágábbat, mert annak magas a támlája és tud hintázni is. Már csak valami huzatot kell rá varrni, mert hófehér az egész.
Nagyon cukik a képek a kisfiadról :D Tényleg nyalogatja a méhlepényt :D

Na ma voltam dokinál, kérdeztem, hogy nagyjából mekkora lehet és mekkora babára számíthatok majd, de azt mondta, hogy mivel eddig egyformán fejlődnek a babák, most lesznek majd különbségek. Úgyhogy majd a következő alkalommal már biztos meg tudja mondani. Annyit mondott még, hogy most 800 g körül lehet. Ja és az én mocorgó babám függőlegesen van :lol:
BPD: 70 mm
THQ: 70 mm
FL: 56 mm

Az a THQ mit mér, a pocakját talán?

Rózsa hála Istennek, hogy minden rendben van veletek és a babád tényleg meggondolta magát.

Detti én az egyébként abszolut nem alvós 2 órát aludtam délután, úgyhogy lehet valami abban, amit mondasz :D Egyre fáradtabbak leszünk.

Na megyek aludni, bocs, ha sok voltam :D
Jó éjszakát!![/b]

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

tegnap elment a pasim focizni!aztán gondoltam Derricket nézek dvd-n! az csak 50 perces és addig végez a mosás! kb. a gyilkosság után elaludtam! arra keltem hogy megjött a párom és tiszta koki koma vagyok olyan voltam mint egy igazi meglett hárpiás sárkány! a kötekedés felső szintjét műveltem! hálaég ő csak röhög ilyenkor! kiakartam rázni a köntösöm mert iszonyat nagy vastag frotír és azt is mostam! persze ő nem tudta hogy kiakarom rázni és mikor megfogtuk és lóbáltuk leesett! de megtartani nem tudom a hasam miatt mert bedurran ilyenkor este! aztán mondta kiteríti a többit de nem engedtem mert ő csak rádobja :-) persze vasalni nem tud! na aztán megcsináltam! de ez a 10 perc olyan volt mintha alvajáró lettem volna! ahhhhhhh! szóval az álmosság jön!!!! sunyi módon :-)
tegnap voltunk játékboltba!keresztkisfiamnak volt névnapja és ők is jönnek hétvégén! gyerekek én lepadlóztam a játékáraktól! most nagyon spórolunk mert hát eléggé utólért a válság ...a pasim munkahelyén elég nagyok a zűrök és hát most úgy visszafogtuk magunkat! hálát adok az égnek hogy melózok mert amúgy most csak 55 000 forint táppénzt kapnék amivel ki is törölhetnénk! pont amiatt hogy a fűtésszámlánk mert nincs tetőszigetelés havi 50 - 40 körül van :-) a lakásba persze csont hideg van csak a fürdő és a háló meleg! szóval szép!!! szóval örülök mert a rendes fizum jó magas! és most úgy néz ki hogy ameddig bírom nyomom is a melót! persze a baba érdekeit nézve! na visszatérve! társast akartunk venni mert 4-en vannak tesók és hogy azzal eljátszanak! ahhhhhhh társasok a tescoban 8-9 000 forintok voltak jó nem votl nagy választék! aztán voltak ilyen hülye játékok is 10 felett :-) végül addig kutattunk mig találtunk ilyen golyós játékot! golyót kell bevezetni egy lyukba mig megy egy óra és hát az nyer aki ügyesebb! és "CSAK" 2500 forint volt! de hát én nem tudom kinek vannak ezek az árak tényleg! ja és néztünk lego-t is de azt hamar otthagytuk :-) :-) kemény
aztán reggel bejövök és közlik hogy itt a válság és nem tudni mi lesz a céggel! :-( a pasimnál meg közölték ebben a hónapban (március) még biztos kapnak fizut aztán nem garantálják! jó mi???
a tesóméknál meg mindenkit elküldtek szabira! na mind1 én pozitiv vagyok és remélem hamar minden jóra fordul!!! mert igy eléggé nyomasztanak a dolgok!!!! :-(

jaj csajok rettenetesen viszket a bőröm! hiába kenem ezzel azzal amazzal! és a hasam is elkezdett nőni nagyon durván :-)
szóval a bálnásodom!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csilla, igen a B.B.-hez járok. Miből gondoltad???

Talinn, a THQ az a mellkasi átmérő. Szóval akkor most kezdenek majd el hízni a babák? Én is nagyon kíváncsi vagyok, mekkora súllyal születik a miénk, mert mindenki nagy gyereket jósol nekem. Apuja sem kis ember, meg hát a pocim sem egy minipocak.:)

Nanetto, én is nagyon viszkettem a 18. hét környékén, aztán kaptam Johnson&Johnson babaolajat, amit zuhany után kell a vizes bőrre kenni, majd utána megtörölközni, és attól teljesen rendbejött a bőröm. Meg utána én még hasra, mellre, karra, combra kenek DM-es Baby Love kismama krémet. Nekem is 2 hete nagyon beindult a poci növekedés, de se egy csík, se egy naribőr, szal tuti ezek segítenek.

Geo, nagyon cuki a kisfiad! A közeli arcképek nagyon jók lettek!!!

Én is nagyon kóma vagyok megint, mint az elején. Tegnap 4- fél7-ig horpasztottam. Nem tudom, mi lehet a levegőben, de a babum is aludt velem együtt.:)

Kép
jenny29
Mór

anya-magzat kapcsolat: én is hiszek benne. Pl ahogy most Csilla 4D-s fotóját nézem, hát az a baba nagyon jól érzi magát odabenn :)
és főleg, ahogy UH vizsgálatok is bizonyítják, hogy mennyire megijednek a picik is, amikor az anyuka is ijedt, stb. (amúgy nem tudom ki olvasta/olvassa a Lelki köldökzsinórt, de nekem nagyon bejön :) . Agykontrollon összeismerkedtem 3lánnyal, az egyikőjüknek van egy 2,5 éves kisfia, és azt modta, neki is tök jó volt a Lelki köldökzsinór. Mondjuk én még mindig nagyon az elején tartok, de már haladok az olvasással. :D
persze mindenféle kapcsolatteremtés nélkül is meglenne az ember, de ha már ezt bizonyították, hogy lehet a picivel kapcsolatot teremteni odabenn, akkor kipróbálom, olvasok neki, zenét hallgatunk, beszélek hozzá, oszt lesz ami lesz :D

bhdetti,
osztom véleményed... én is kezdek megint "első trimeszteres" lenni... :? ráadásul tegnap egész nap majd szét szakadt a fejem, tök megijedtem, hogy neeeee!!!! jönnek vissza a migrének, amibe belehalok.... mára már jobb, de rájöttem hogy azért voltam/vagyok szarul, mert beteg vagyok/leszek... :cry: pedig olyan büszke voltam magamra, hgy a terhesség alatt egyszer sem voltam beteg... ugyanis én szinte mindig meg vagyok fázva, mert nem nagyon tudok ügyelni az egészségemre, a terhesség azonban ebben is segített :) most érzem, hogy kapar a tüdőm, fáj a fejem, folyik a nózi, és kóma vagyok... úgyhogy most nyomatom a mézes-citromos hársfateát... :?

Hari,
jó hogy megint vagy, habár az általad leírtak alapján igazoltan voltál távol :P
híííííí!!!! amit korábban írtam, hogy tegnap a Baumaxxban úgy éreztem magam, mint amikor Andrásaal sokat szexeltünk, na azt te fogalmaztad most meg szépen: ezek szerint nekem is rendeződnek a csontjaim :D
fúúú a kendőd nagyon tetszik!!! olyasmi, mint amit egyszer Luna mutatott.. :roll: asszem :D

Talinn,
szia :)
én sajnos csak a Péterfy Kórház rendszerét ismerem, de szerintem a kórházadban kellene utánaérdeklődnöd, hogy náluk mi a szokás... többet sajnos nem tudok mondani.. :?
ja, és rám gondoltál, hogy elküldöd a Felicitas kupont? :oops: csak mert pont akartam írni, hogy jó nektek, mert én tegnap égre-földre kerestem és nem találom sehol... :(
Ikeában ezt a (Pöang) sorozatot néztem ki szopis széknek:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... ies/07472/
THQ: a mellkas harántátmérője :wink:

Nanetto,
sztem nem fog egy ideig javulni a válsághelyzet. és e6t most nem azért írom, hogy ijesztgesselek, csak sajnos el kell fogadni... nekem ma reggel megjött a sulitól a pénz a számlámra, de András az irodában még mindig nem tudott fizetést adni az embereknek...
most meg szerencsétlen vállalta a kezességet, mert anya zálogba adja a kocsiját, ugyanis nem tudja enélkül elkezdeni a munkát, amit kapott, mert kell hozzá pénz, viszont reménykedünk, hogy ez a munka jó lesz, és akkor vissza tud mindent fizetni. én mondtam Andrásnak hogy vállalja a kezességet, mert anyának van munkája, csak tőke nélkül nem tudja elkezdeni..(embereket összeszedni, üzemanyag...) így most segítünk, de ez nem az első volt, viszont az UTOLSÓ mert épp most ugrunk bele egy hitelbe... pénteken megint fizetni kell az építésznek 800ezer pénzt, de András tegnap ügyi volt, és pont jókor (a nagy csökkenés előtt) sikerült eladni a maradék részvényeinket, úgyhogy azzal is bejött most 1millió. tehát mát tök hozzászoktam ehhez a helyzethez, meg ahhoz is hogy spórolunk, ügyeskedünk... csak anyától félek, hogy ne minket terheljen még az ő cuccca is... :cry:
amúgy ajánlom a Vichy striák elleni krémjét, nekem az nagyon tetszik, hűsít meg minden. kicsit drága, de tényleg jó. lehet hogy sriáim lesznek ennek ellenére, de legalább nem viszketek. :P
a másik meg a niveás mandulaolaj, amivel kenem magam, az is jó :wink:
Vendég

ja, meg a fürdés utáni olaj, amit Jenny is ír. azzal is kenem magam, habár attól néha viszketek, de lehet h ezt csak beképzelem :D
Vendég

Geooo, nem biztos, hogy bekepzeled, en arra allergoas vagyok :) Mondjuk en kulsoleg nem birom a kamillat es a csipkebogyot sem, semmifele kence formajaban. (erdekes dolog, hogy a kamillat mindenki artalmatlan segitonek tartja, pedig nem az, erosen allergizalhat, ezert sem praktikus ujszulotteknek adni, pedig van aki eskuszik ra)
Jenny, nem a kremek miatt nincs csikod, striad, ez alkati dolog :) Azt a kremet meg nemtalaltak fel ami megakadalyozza a kialakulasukat, ha azok alakulni akarnak :) De ettol meg persze a kenegetes fontos, a szaraz bor miatt viszket az egesz es vissza kell hidratalni amennyire lehet.
Geoo, en is ilyen ikeas fotelt akartam venni, ezt neztem ki, par honapja ki is probaltam ott es nagyon kenyelmesnek talaltam. De valaki aki ezzel akart szoptatni azt irta, hogy gyerekestul kikelni belole nagyon nehez volt es ezert nem valt be nala egyaltalan. Ugyhogy megnezem en ezt majd megegyszer, de az teny, hogy mivel relative melyen ul az ember benne, kicsit hanyattdolve, ehez eros izmok, hasizom, labizom kell, hogy sullyal a kezdedben kikaszalodj, de ki kell probalni. Na es ennel a szeknel (hat messze nem 6000 az ara, irta itt valaki) a Nanetto fele verzio nem jelentosen dragabb viszont az celiranyosan erre van tervezve. De meg nalam is megy a dilemma, el kell menjek az IKEAba probara valamikor :D

luna6

Luna,
nekem az egyik barátnőm szoptat ilyen Ikeás székben, neki teljesen bevált.
de mióta felraktad a másik széket abban is gondolkodom, igazából ez a 2 között vacilálok. az ikeás annyiban egyszerűbbnek tűnik, hogy elmegyünk, megvesszük, berakjuk a kocsiba és hazahozzuk. a másiknál ez hogy megy? kihozza a postás autó simán?
Vendég

Kihozza :) De lehet nem postas, nem is neztem nem e szallitoceg hozza. (nekem amugy az is egyszerunek tunik, hogy neten megrendelem itt meg becsongetnek vele, az osszeszereles meg tuti nem az en dolgom lenne most )
En is ezt neztem ki, de aztan elgondolkodtam ezen a velemenyen, hogy hat tenyleg, mynima 4 kilo plusszal indul a kikeles es ez csak nehezedik, szal meg kell nezzem ebbol a szempontbol is, mert azt en is konstataltam, hogy benne ulni kenyelmes :)
Nekem amugy annyira nem egyszeru, bar az IKEA hozzam lenyegesen kozelebb van mint akar neked a Csengeryhez, eros a gyanum, hogy ez darabokban sem konnyen ferne be a kocsinkba, meg amugy is kell vegyek ott szekrenyt es agyat a csajnak, szal nekem ezt is kiszallitanak, ellenben a szallitasi dij a vetelar fuggvenye (nem is igazan ertem miert nem az aru terjedelmee mondjuk :)) ugyhogy lehet nekem tenyleg kozel ugyanott lenne a ketto.

luna6

Na amit én kinéztem, az az ikeában egy 10essel olcsóbb lábtartóval, mint a másik... megy a gondolkodás, de ez nlam majd csak áprilisban lesz téma, mikor a babaszobát rendezzük be.
Vendég

Nalam meg csak akkor ha jon az adovisszaterites, ami meg be sincs adva :) De nagyon vonzo nekem Nanetto leirasa a gyakorlati tapasztalatokrol, igy megy a vacilalas ezerrel :)

luna6

Geo: nekem arról az ikea-s székről úgy hogy szoptatós funkcióként van használva KIMONDOTTAN LEBESZÉLT mindenki!!! MERTHOGY anno én is ilyet akartam ráadásul bazi kényelmes! de azt mondták hogy szoptatáshoz alkalmatlan! én nem tudom még soha nem szoptattam :-) de annyira sok helyről hallottam hogy beláttam az érvek ami ellene szólnak ... hát akkor inkább nem éri meg ennyiért mégsem !ráadásul nincs kipárnázva az oldala! az lényeges! és hát a kiszállás sem egyszerű és nincs lábtartója sem és lényeges a jó kárpit! ... na persze ha valakinek bejött!!!!!
amúgy az ebay-es skót széket szállítócég hozza ki egy hatalmas dobozba és hát úgy kell összeszerelni egy szerelési útmutatót kapsz és ha elakadsz az eladó iszonyat készséges! persze én arra sem beszéllek rá!!! :-) csak mondom hogy nekem ugye olyan van az 42 volt és nagyon nagyon jó! ráadásul a vaterán tuti hogy el lehet majd adni - ha nem kell - 35-38-ért simán!!!!! (mert ugye csak pozitivan!)
Geo a kölcsönökkel azért vigyázz!!!! és drukkolok nektek is! mi a felújításban úsztunk el de piszkosul! viszont ...! van egy irdatlan dögös fullos lakásunk amibe imádok hazajárni :-))))
de ha még1x kéne kezdeni hááááát!!!!
Vendég

Helló lányok...
örömmel olvasom hogy megint alkottatok..

geo tündéri képek készültek a kicsiről...nagyon édes a te babád legalább megmutatta az arcocskáját nekünk alig lehetett látni :D :D de egy csoda képünk azért csak lett...

voltam tegnap védőnőnél is...
minden rendben volt a vérnyomásom is a pulzusom volt gyorsabb egy kicsit.
súlyt is mértünk 61.5 kg vagyok..pontosan 5 kg híztam a legelső mérés óta..
nagyon meg van velem elégedve Vali :D
és tegnap már néztünk vagyis én csak hallgattam magzati szív hangot is csodás volt nagyon szeretem ezt a hangot erőteljes mégis határozott....gyönyörű.
és mostantól kezdve 2 hetente kell járni a terhes gondozásra is.

ma pedig dokihoz megyünk este..lesz megint uh. és megvizsgálják ismét hogy jut-e elegendő tápanyag és oxigén a kicsimnek...
remélem jut :D :D és megnézzünk mennyit nőtt majd két hét alatt....nagyon várom már bár most képünk nem lesz de sebaj minden rendben legyen ez a lényeg.

a bőrőm nekem is nagyon viszketős lett de már a terhesség eleje óta.addig a baba testápolót használtam de kevésnek bizonyult képes voltam sebesre vakarni a lábam annyira viszketett..most a garnier vízmegkötős testápolót használom úgy érzem ez jó azóta nem kaparom magamról a bőrt.. :)
bibócska

Sziasztok!

A bőrviszketésre én tk. egyszerű "balzsamot" alkalmazok, bár nekem eleve nem viszketős a terhesség eleje óta, de azért sokkal jobban száradok, mint az első trimeszterben. Szóval én baba testápolót keverek össze kis tégelyben oliva olajjal, és nekem ez a tapintás, kapott vegyes illat, állag is teljesen megfelelő. A hasam nagyon feszes, és még szép is rajta a bőröm, ellenben a fenekemen :oops: nekem megjelentek vmi elszíneződések, és úgy tűnik, az bizony repedés. Rettenetesen nagy lett a fenekem amúgy, nem is bírom már tükörben megnézni :roll: :twisted: remélem, sikerül majd "visszacsinálnom" mert egyik legtöbbet dícsért testrészem volt valamikor :oops: most valahogy olyan rubensi http://www.moonbattery.com/rubens.jpg

Heni: köszi hogy fealdatad a csomit, én is elindítottam ma egy kis apróságot. Még egyszer köszönöm a rucikat!

Majd jövök még, de most dolgoznom kell.

detti_10

Talan itt irt valaki tegnap a koldokzsinorver tortenetrol, most nem neztem vissza, csak eszembe jutott, hogy olvastam rola mert ma kaptam reklamot a postan emiatt. Na ezzel kapcsolatban akartam elmeselni, hogy pl a franciaknal (mindig veluk peldalozom, de onnan vannak meg konkret infoim) nem is lehet ilyet, mint odahaza (meg nalunk is) hogy tengernyi penzert magadnak taroltatni a levett vert. Es az oka nagyon meggyozonek tunik.
Ugy kezelik a dolgot mint a vert, amit az ember ugye szinten nem vetet le es taroltat maganak horror osszegekert elete vegeig. Vannak ossejtbankok, es abbol akinek szuksege van ra az kapja ami kell. Az ossejtadomanyozas onkentes szuleskor, akarcsak ugye a veradas is, tehat koltsegei nincsenek amde lehet vele segiteni olyanon, akinek szukseges. Na meg azert sincs sajat reszre eltarolas, mert ugye elofrodulhat, hogy nem jo amit levettek, nincs benne eleg ossejt, avagy es ez is gyakori, olyan betegseg gyogyitasara kell amire a sajat ossejt nem jo mert az mar eleve hibas lehet arra a betegsegre, igy hiaba van leveve, csak mase segithet.
Nekem ez eleg szimpatikus hozzallas, emberi oldalrol mindenkeppen, de penztarcank oldalarol sem utolso, hogy nem szabaditanak meg egy esetlegesen szukseges dolog okan tengernyi penztol. Persze ilyen felenk sincsen, ugyhogy nem adomanyozok :)
(tegnap este bementem a terhesugyeletre a korhazba a gombaim okan es volt ott egy apuka aki kint vart nagy batyukkal, kezeben egy ilyen tarolos szettel, na akkor is szembejott velem a tema. Olyan jopofa, hogy ott az ugyeleten ami egyben a korhaz szuloszobait is tartalmazza, ahol veszik fel az adataimat - fiu noverke volt :D - van nagy osztott monitor es egyszerre 4 vajjudo kismam fajasgorbeit mutatja folyamatosan, ott vana nevuk, adataik es a fajashullamok, es a grafikon tetejen villog a golya csoreben batyubabaval :D:D)

luna6

ez kurva jó! ez a gólya a batyuval!
azt mondtam hogy amikor mi zöld lámpát kaptunk a dokitól két nagy hatalmas gólya szállt a háztetőnkre? én ezt akkor egy akkora pozitiv jelnek tartottam hogy üvöltöztem a kertben anyós apósnak hogy J Ö N A Z U N O K A !!! :-) :-) :-)
én az őssejt levétellel egyáltalán nem értek egyet! sok okból! és amúgy se lenne erre pénzem! persze sógórnőméknél lesz!
:-)
Vendég

Nalunk eddig sem volt, eztan sem lesz ilyen, marmint levetel. De ezek szamomra uj infok voltak, es hat meg kevesbe jut eszembe igy, hogy a gyerek valamirol lemaradt... barmelyik gyerekem :)
(mondjuk azon elgondolkodhattam volna korabban is, hogy azok a gyerekek es babak akikrol hallani a mediaban, hogy gyujtenek ossejtkezelesre, mennek kinaba meg tan ukrajnaba, hogy azoknak mind le lett veve? Mert hat dehogy, ok is mastol kapjak ugye)
Sejtheto volt eddig is, hogy ebben jo nagy uzlet van, de nem gondolkodtam rajta mekkora lehetnigazan, vagy hogy lehetne ezt maskepp is.

Az a golyapar szerintem egyertelmu jelzes volt :)

luna6

Nanetto,
hát igen, kölcsönök...
sajnos kénytelenek vagyunk felvenni hitelt a lakásfelújítás miatt... 8millió az 8millió, és amit eddig a felújításra a cégből simán kivettünk, azt most vissza kell rakni, mert jelenleg a cégben sincs pénz..
az a legnagyobb baj, hogy nem lehet a felújítást 3hónap múlva fizetni :D viszont később előtörleszthetünk, és ez van tervben.
anyának pedig kénytelenek vagyunk segíteni, még ha nagyon húzós dolgot is kér tőlünk... ez van, de idővel megoldjuk :wink:

Detti,
ez az olívaolajas módszer nagyon jl hangzik :lol:

köldökvér-levétel:
amikor voltunk a Péterfyben a babaváró tanfolyamon, akkor erre rákérdeztek a főorvosnál, aki annyit mondott, hogy persze le lehet vetetni, meg minden, ártani nem árt, de az a legnagyobb gond az őssejt kutatásban, hogy MÉG nem tudják irányítani a sejteket... pl. Amerikában részt vett egy ilyen kutatásban és az egérnek kinőtt még egy füle a feje tetején. a szavaiból azt vettem ki, hogy a közel, de még a távoljövőben sem biztos abban, hogy irányítani tudják majd a sejteket...
meg egy csomó ilyen megőrző cég akkor is kéri a lóvét, ha a laborukban kiderül, hogy sérült, vagy nem tárolható állapotban van a cucc... szóval etéren is kezdődik az átb...szás.
én szerettem volna levetetni a vért, mert miért ne, hátha lesz egyszer valami... de most már nem tartom olyan húú de fontos dolognak. ha após kifizeti (mert azt mondta, hogy ő szeretné és szívesen ad rá pénzt) akkor talán, egye fene, de nálam ezzel be is zárul a téma :P
Vendég

SZIASZTOK DRÁGÁK!
Eddig pihenő üzemmódban voltam.
Most visszaolvastam mindent.
Köldökzsinórvér levétel nálunk sem lesz-én sem látom értelmét.

BŐRVISZKETÉSRE: Én mandula olajjal kenem a fenekem, combom és a hasam.Eddig bevált.

GEOOO: Gyönyörű a kisbabád neked is.

HARI: Remélem mostmár minden rendben lesz és mindkettőtöket elkerül a betegség.

NANETTO: Kívánom, hogy minden rendben legyen párod munkahelyén is!!!
Fel a fejjel.

BIBÓCSKA: Megyek utánad súlyügyileg, én eddig 5.5 kilót híztam.
De párom már 9-et. :lol:

Kép
rozsa1979

LÁNYOK!
Tegnap kitakarítottam.Megvolt a szőnyegtisztítás is...
Most szemezek az ablakkokkal, de beszéljetek le.
Ugye szerintetek is ráér megpuculni 1 hónap múlva.(Január végén voltak megtakarítva és volt függöny mosás-vasalás is.)

FÁRADTSÁG:
Én estére punnyadok ki.
Mikor Lilike lefekszik, én csukott szemmel tévézek, jelentem , hatékony :roll: .

Kép
rozsa1979

Rozsa, szerintem nalam is januarban voltak mosva az ablakok utoljara, csak arra nem emlekszekm, hogy ez ket vagy harom eve tortent :D:D:D:D:D:D viccet felre, nagyonraersz azzal, sot ha ram hallgatasz valakit megbizol eme nemes feladattal ha ugy erzed nem eled tul ha nem lesznek megpucolva :)
En egyszer meg valamikor tizeneve kb husvet hetfon pucoltam, pedig a nagymama is megmondta, hogy ilyet nem szabad azert buntetes jar (itt felenk bezzeg nem is unnep a husvet hetfo). Na bevalt a joslata, mert uuugy lezugtam a szekrol, hogy orom volt utana fekudni :(

luna6

Ablakmosás! képzeljétek párom meghivta anyuékat hétvégére szombaton! de apám mindig húzódozik mert bazi messze laknak tőlünk de mi nem hagyjuk szóval anyu pucolta meg az ablakot nálunk decemberben! mind az összeset :-)
aztán most hivja párom anyut:
na aztán szombaton tessék jönni - ha nem jön Miki bá (apám) akkor is tessék jönni mert az ablakok KOSZOSAK! váhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
persze vicc volt! mire anyám megkéri hadd beszéljen velem mire anyám:
Jaj Egérkém én megyek mindenképp de ugye most nem baj ha nem pucolok ablakot! :-) :-) :-)
MONDOM ISTEN MENTS! amúgy esik fúj stb! és a párom őrült :-) tudhatta volna eddig is :-)
szóval Rózsa ne pucolj ablakot! tök szar időket mond esőt stb. maj dha jön a tavasz a jóidő! akkor viszont már a férjed nem fog! :-) hidd el ki lehet azon még látni!!!!!!
Vendég

Még nem olvastam mindent... csak hogy el ne feledjem: én is osztom Luna pártját az őssejt ügyben. És nálunk még valóban fióka se az egész, és nem csak a köldökvérvétel létezik erre a célra. Véleményem szerint nálunk azért preferálják némely orvosok, mert azt gondolom, hogy ez is mint nagyon sok minden jutalékos rendszerben működhet. Biztos kapnak érte kesst, ha valakitől vehetnek le.
Ezért én is azt mondom, hogy nem csak a saját dokit, nem csak az ezzel foglalkozó cégek kábítását hallgassuk meg, hanem más fele is nézzünk szét.
Egyébként pont pár hónapja volt a story tv-n a Jakupcseknek egy műsora, pro és kontra- de a műsor végén egy anyuka beszélt, akinek beteg/sérült gyermeke volt (nem szellemileg, mert úgy mindent értett, de béna volt szinte minden mozgás és beszédszerve...) na ő arról beszélt, hogy ők Kijevbe járnak ki- sajnos ott is x összeg a kezelés, de számára megéri, fokozatos javulásokat észlel, pl eltűnt a gyerek asztmája... majd mikor rákérdezett a Jakupcsek, hogy itthon miért nem... mondta, hogy itthon még nem fordulna ilyesmivel az orvosokhoz, nagyon le vagyunk maradva. sajnos. és hát ugye azt a gyereket se köldöksejtettel gyógyították Kijevben...

Hát csajok én ma olyan jót főztem- az a gáz, hogy én néha elbénázok ezt azt, de ma olyan szép selymes lett a póréhagyma levesem és a tojásos noki is jó lett, nem állt össze semmi- pedig ez volt életem első tojnokija, mert én utálom, csak a sali miatt eszem meg, meg hát apa szereti...

Most én is ablakmosin gondolkodok, de szerintem holnap a gyerekszoba teraszablakait és ajtót fogom pucolni, mert az a nem használat miatt mindig kimarad... ráadásul maradt holnapra kaja, tehát nem kell főzni. a gyerek cuccai (ketteske) meg itt figyelnek mellettem a kanapén, mert úgy döntöttem, hogy ki mosom őket :) hát lesz vagy 3 mosás legalább :)

Aztán jövő héten jöhet a többi ablak és lehetne végre melegebb, mert ültetni szeretnék ezt-azt...

Csajok valaki tudja, hogy a brutto 100-ból (tavalyi átlag brutto gyed-em) mennyi táppénzre számíthatok?

Kép
Kép
Kép
konkri

egyébként az ablakról jut eszembe: az előző védőnőm mondta: az ablakok egy idő után öntisztulnak... :shock: na milyen védőnőm volt :)

Kép
Kép
Kép
konkri

a táppénz az a nettó fizu 60%-a! szerintem!!!! :-)
Vendég

Összeírtam, hogy nagyobbamnak nyár végéig milyen ruhákat, cipőt, szandit, papucsot kell vennem és kb cherokee és deichman áron számolva 25-30 ezer- viszont én ezt le akarom tudni jövő hónapban... de lehet hogy kis turival könnyítek magamon... :) mert még murvát és homokot is akarok venni áprilisban :)

Kép
Kép
Kép
konkri

anem sok Nanetto :( de köszi!

Kép
Kép
Kép
konkri

én nem is írom le mennyi a bruttóm :-) de sokkal kevesebb Konkri a tiednél is! pedig bruttóról beszélünk :-( ezért húzom a gályát!!!!.... mint már 300 000 leírtam! bocsi :-) mármint hogy mindig ez a téma nálam!
Vendég

pontosabban Konkri
a brutto 100-nak a 60%-a utan szamitjak
abbol vonnak nyugdij jarulakot es adót
szoval jo keves
de egyebkent tappenzt az elozo ev atlagobol kapsz
ezt vedd figyelembe
Vendég

tudom, hogy előző, ezért is írtam, hogy ennyi volt tavaly kb a bruttóm... nagyjából a hónapok munkanapjától függően megkaptam a plafon gyedet, ami bruttó 100100.-
sajna ketteskémnél már nem így lesz... minél több bébit szülsz folyamatosan, annál kevesebb a gyed :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Táppénz: az előző 2 év átlagából kapod és sajna tényleg csak a 60%át. :? Ergó kb nulla pénz jár most.
A kórházi táppénz viszont csak 50%os. :?

Luna:
Én se pucolok ablakot... Elvagyok nélküle :D Még kilátni rajtuk :D:D
Illetve Ádám szokott ablakot pucolni, ha meg tudom fűzni :D

Geo:
Tudom, hogy az agykontroll egy fajta meditációnak szokták hívni :D Én nekem egy kicsit más, mert más technikát használok. :)
Drukkolok, hogy könnyen megkapjátok a hitelt. Mostanában már az se megy egyszerűen. :?

Nanetto:
Jó fej a párod :D:D:D

Bőrviszketés:
Nekem is szokott, de nagyon szerencsés vagyok, mert Hanna alatt se lett semmi bajom. :) Én is úgy tudom, hogy mindegy mivel kened magad, ha olyan a bőröd, szakad, ha nem, akkor nem.

Én ma elmentem, hogy kérek időpontot a dokihoz, akihez eddig jártam és közölték velem, hogy a doki már nem rendel a rendelőben....
:shock: :shock:
2 hete még ő rendelt vissza. Tök nagy mázli, hogy már kerestem másik dokit a Péterfyben....

Eszter
Kép
Kép
vok

Konkri,
nem tudom, hogy kapnak e érte jutalékot a dokik, de pl az a szülész aki az előadást tartotta a Péterfyben, ő azt mondta, hogy hiába kérnek a szülők köldökvér levételt, első a baba, és ő nem hajlandó sietve azonnal levenni a vért, ami lehet hogy később már emiatt nem lesz tárolható állapotban, de akkor is kivárja amíg a baba megkap belőle mindent. úgyhogy én még nem láttam orvost akinek ez az egész tetszene. szonográfusok, UH rendelők lehet h kapnak belőle valamennyit, mert ők pl szoktak osztogatni szórólapoat, stb.
Amúgy igazi tavaszi-nyári kaját főztél, megy a napsütéshez :lol:

ja, itt ülök a gépteremben, mert késik a tanár, de most már megyek vissza, hátha megérkezett!

Szép délutánt!
Vendég

En a sztar gombalevest foztem, most galuska nelkul, ezt rajtam kivul meg ember is eszi este. Es melle borsofozeleket, amit talan meg nem emlegettunk, es ezer eve nem is ettem. Na kicsit hig lett de jo, ezt viszont rajtam kivul mas ugysem eszi meg, tehat mindegy is :)

luna6

A nagy amitogepet szombat ota tesztelik ugye. Emberem felhivta oket az iment, hogy es hat mi ujsag, de meg mindig tesztelik, azt mondjak eleg furcsan viselkedik azota is :D Hat ezt en tudtam mar szombat elott is, valamikor mult het kozepen kezdte, bar korabban sem volt szazas mar :) Szoval egyelore meg mindig nem tudjak a fookosok mi a baja.

luna6

Na, mi is hazaértünk. Hajam kész, végre nem ősz. És újra egyenes :lol:
Utána bementem a Tűzoltóságra, de megint valami rendezvény volt, úgyhogy nem lehetett bent parkolni. Csajok, én kb. 1 órán át kőröztem bent, mire találtam 1 db parkolóhelyet. Persze azt is jó messze. Erre az a szenya parkolóóra nem vette be a pénzem nagy részét, úgyhogy csak 1 órára tudtam kifizetni a parkolást. Rohantam a Blahára, átvettem a kendőmet, aztán rohantam a Tűzoltóságra, persze közben elfelejtettem, hogy hova tettem le a kocsit. :roll: A végén azért megtaláltam még időben, mármint a parkolóőr előtt.

Tankolni is voltam, mert holnap megint nő a benzin ára :? Meg mondtam a benzinkutasnak, hogy fújja fel a kerekeimet, mert laposak. De aztán mondta, hogy kicsit túl voltak fújva :oops: Mindegy, azért jót beszélgettem vele :lol:

Geo,
én szépen írtam le, de azt érzem, amit Te írtál :lol: Mármint a lábam között. Ma mondjuk nem volt vészes, úgy látszik tegnap kitágulta magát erre a hétre :lol:

Kép
Kép
hari

Csajok, utoljára kérdezem, hogy amiket feltettem ruhák nem kellenek? Mert akkor elviszem a vöröskeresztnek. Ha jól emlékszem valaki jelentkezett rá, de nem kaptam címet. A héten még várok, de aztán el kell "tüntetnem", mert kicsi a hely. Újra elsüllyeszteni meg már nem akarom a szekrénybe.

Kép
Kép
hari

Geooo meg Hari, nem irtam volna, hogy mult heten hetfon az egyetemen elso nap ugy szetultem magam ott lenn, hogy utana lepni alig birtam ugy fajt az osszes csontom ott lenn? Csak max szakszeruen fogalmazva azt irtam talan, hogy az osszes szemeremtaji csontom egyenkent is sajgott :D:D:D Ulve nem ereztem aztan labra alig birtam alni, a menes meg mint egy tojogalamb :D De szerencsere masnapra vagy meginkabb harmadikra ugy ahogy kipihenodott :) De rettentoen fajt. (akkor utana is kerestem a neten, irtak, hogy extrem ritka esetben meg olyan is elofordulhat, hogy ott ugy eltavolodnaka csontok, hogy ember lanya jaraskeptelen lesz es agynak dol, a szules utan helyrejon. roppant orultem ennek a hirnek is :D:D na de mivel soha senkirol meg nem hallottam ilyet, ugy dontottem pont eleg ritka ahoz, hogy nalam el fog mulni. ugy is lett ugy nagyreszt, vagy csak ritkan faj es sokkal kevesbbe mint akkor aznap. Nekem a bal combtovemnel fajnak az izmok hetek ota, hol kevesbbe hol jobban...ritkabban van, hogy nem faj, de sosem annyira fajos mint ez a multheti alsotajeki csontmizeria :))

luna6

Hari, valahogy minap lemaradtam a kendos kepedrol es nem lelem Na de sebaj, es milyen eloben? Es mi let a kepekkel? Ma volt a valogatas ugye? (arrol lemaradtam mit kerestel annyira a tuzoltosagon :D)

luna6

Sziasztok!!

Csak gyorsan írok, mert nem sok időm van.

Geo, igen arra gondoltam, hogy szívesen elkűdöm neked azt a kupont, ami a várandós csomagra jogosít fel. Szólj, ha szeretnéd :D

Ma voltam a védőnéninél és 59 kg vagyok, tehát az első méréshez képest 4 kg-t híztam. Ez jó hír, de ettől még lehet nagy babám :D
Azt is mondta, amikor panaszkodtam neki, hogy Ágoston néha nem olyan aktív, szinte alig érzem, hogy ez egy kisbaba, nem egy gép. Ne várjam el tőle, hogy mindig virgonc legyen.
Hát igyekszem :D

Na megyek is tovább.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Hari: miért is mentél a tűzoltóságra???

Hát alsó fájdalmak: én kimondom kerek perec- nekem néha belül, alul fáj nagyon annyira hogy még a hüvelyi izmom is fáj, és ez kb olyan érzés, mintha egy hadsereggel szexeltem volna... Marcellal nekem is fájt a fan csontom, de nem tudom pontosan mikortól, viszont az szar volt, mert ahogy kezdődött, onnantól nem is maradt abba. talán a 25. héttől és úgy éreztem, mintha tényleg egy csontból készült labdát tolnának lefele a fan csontomon... aztán a ruhák is igazoltak, hogy szét csúszott a csípőm, de később visszaállt. most inkább izomban fájok- ezt jól megmondtam :)
tényleg Jenny, hány százaléka víz a szervezetnek? pedig tudnom kéne, mert emlékszem, hogy ezt még a Szeifert tanította, majd később a Gibbon :)

Jaj képzeld, vasárnap voltam Tbányán az Obi-ba és én észre se vettem, de ő igen- a Cefre szólított le! ő megismert engem :) picit beszélgettünk, mondta hogy már nyugdíjas- 65 éves... hát picit ledöbbentem, mert kb úgy néz ki mint anno, sport cipő, farmer, sport dzseki... és még is eltelt 10 év. azért ez vigasztal, hogy a mai 65 éves pasik így néznek ki... ezt úgy értem, hogy mondjuk 20 éve a 60-70 évhez közeledők erősen papa külsejűek és felfogásúak voltak. viszont ma az emberek külseje, mintha plasztika nélkül is később öregedne, jó tudom, hogy ez betudható annak is, hogy más az élet és nem éltünk meg egy háborút se... szóval én úgy néztem a Cefrére, mint aki 70hez közeledik és hát na... elég jó pasinak tűnt így ennyi idősen... bár anno ezt nem mondtam volna róla.
Ja és észre vette hogy terhes vagyok- szerintem kabátba ez nem annyira egyértelmű... :)

Amúgy a mi álom babakocsinkról elmondhatom Jenny, hogy a kosara alul szarra se jó! :) egy kiló virslit nem tudtam bele tenni, mert olyan hülye a felfüggesztése. De ez a dizájn ára. Lehet Neked nem lesz gáz, de én megszoktam, hogy kocsival is járok vásárolni. Hát most majd cipekedhetek + 2 gyerek.

apropó nagy gyerek: nem tudom, hogy it lenne e tapasztalat gyerekhám ügyben: én gondolkodom rajta. de ez talán csak Esztert érintené itt... (kis gyerek és pici gyerek)

bébi mozgás: hát Marcell Martinhoz képest egy örök mozgó volt. viszont ezt én betudom annak is, hogy vele a munka miatt stresszben voltam, így minden értekezletet megérzett és azonnal kalimpált- a barátnőmnek ebből állt az értekezlet, hogy a hasam leste hogy mocorog. szóval ő nagyon aktív volt.
Martin kiszámítható, pontos- reggel kel velem, napközben néha néha mocorog és késő délután mocorog ha eszek, meg lefekvés előtt egy picit. Én meg vagyok győződve hogy Martin egy jó alvó, nyugodt bébi lesz. Majd meglátjátok! :)
Amúgy ez a tény egy picit riaszt is, mert nem ehhez vagyok szokva- és félek, hogy így talán a szellemi fejlődése is más lesz, mint Marcusnak. Azt pedig nem szeretném, hogy egyik gyerekem okosabbnak, ügyesebbnek, életre valóbbnak lássam a másiknál... :( tanulnom kell majd, hogy hogyan tudom kezelni, hogy mind két gyereknek az erősségeit lássam szépnek és a hiányukat pedig segítsem. Viszont én úgy gondolom, hogy egyeském leginkább rám hasonlít, ketteském pedig apja lesz.

Kép
Kép
Kép
konkri

Most jöttem rá, hogy amíg ember nem adja ide a havi apanázsom (csekkpénz) (150) és nem jön meg az adóm (90), addig 5500 forintom van. Szerencsére a héten nem kell már nagyon venni semmit, max kenyeret és szerencsére pénteken tuti hoz egy kis kesst az ember :) na ez a pénztelen helyzet azért furi, mert ilyen már rég nem volt. Szerencsére már csak 2 dolgot kell befizetnem a hónapban. azért is vagyok ilyen mínuszos, mert ha megjön az én fizum mindig megyek fizetni, hát most jól kiszámoltam... de sebaj. az a pénz úgy is jönni fog.

Kép
Kép
Kép
konkri

Hát banyek, most picit meglepődtem- teszveszen nézelődök és egy csaj azt írja: a ruhákat nem mosottan, nem vasaltan küldöm, mert 3 gyerek mellett nincs rá időm...- anyám! oké, hogy nem vasalja ki, de én el nem tudtam volna úgy tenni a zsákba a ruhákat, hogy nem mosom ki, hát milyen az, hogy leveszem a gyerekről a szennyes ruhát és úgy teszem el... hát és ha rajta a déli pörköt nyoma... :shock:

Kép
Kép
Kép
konkri

sziasztok kismamik.....
Remélem jól vagytok..
Én most egy időre búcsút veszek tőletek ugyanis eljött a mindig félt időm hogy korházba kell feküdnöm.
Holnaptól ugyanis a Klinika vendégszeretetét fogom élvezni és nagyon valószinű hogy egészen addig amig Kicsi-Lali baba meg nem születik.
A véráram vizsgálat nem lett a legjobb így a biztonság kedvéért megfigyelésre és esetleges koraszülésre felkészülve eddig tatott az édes élet itthon.
Néha megpróbálok majd írni ha a párom behozza a laptopot vagy üzenni vele hogy mi újság velünk.
kívánok nektek a továbbiakban is boldog babavárassal teli időszakot.
Sok puszi nektek:
Bibó
bibócska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?