Sziasztok!
Olvasok néha, de nem nagyon van kedvem jönni
. Pedig talán jobb lenne, talán tudnátok nekem segíteni.
Csak az a baj, hogy ha jövök, annak biztos bőgés lesz a vége -mint most is-,mert ha írok, az csak még jobban a saját nyomoromra emlékeztet.
De akkor most kiöntöm a szívem, ha nem baj
.
Egyszerűen nem tudok túllépni a sikertelenségen, annyira nem ezt vártam. Nem tudom felfogni, hogy miért nem sikerült, miért vagyok ilyen szerencsétlen. Nem tudok aludni, enni, egyszerűen semmihez sincs kedvem, naponta 5* elbőgöm magam
.
Tudom, mit mondtok erre és én is azt gondolom, hogy szedjem össze magam, hiszen nekem itt van nekem a Hanna. Ő meg szegényem annyira megérzi, tartom magam előtte, de olyan anyás lett, állandóan bújik, szeretget, de nekem még ettől is bőgnöm kell.
Szóval nem tudom hogyan tudnék kimászni ebből a gödörből, azt hiszem bedepiztem
Soha nem gondoltam volna magamról, hogy idáig jutok, hogy ennyire magam alatt legyek.
És persze ehhez még hozzájárul a meló is. Vagyis az, hogy nincs. Februártól munkanélkülin vagyok, mert a főnökségnél elfogyott a pénz. Egyszerűen nem tud fizetést adni, hiszem írtam már nektek, még a decemberi fizetésemet sem kaptam meg.
Idegenforgalomban dolgozok, lassan jön a jó idő, vendégek is lassan jönnek, de mi nem mehetünk dolgozni, mert nincs pénz
. Pedig ahhoz képest, hogy ez idegenforgalom, ez egy nagyon jó kis hely volt, mint fizetés, mint munkaidő szempontjából. Ma felhívtam egy recepciósi állást, 3 műszak, ráadásul nem is helyben. Én ezt a gyerek mellett nem tudom csinálni. És apa sem engedi.
Úgyhogy most elkezdek egy sulit és kénytelen vagyok átképezni magam, mert ezt gyerek mellett nem lehet csinálni.
Ami meg a babásodást illeti, elveszítettem a hitem, most per pillanat úgy vagyok, hogy nem tudom elképzelni, hogy sikerüljön. De még ha tudnám az okát.....
Hogy higyjek az e havi spontánban vagy az áprilisi inszemben, ha még a lombik sem sikerül??? Félek nekiállni bárminek, mert tényleg nem fogok elviselni még egy ilyet sikertelenséget.
Most annyit csináltam, hogy a metet felemeltem napi 2*500-ra, mert lehet, hogy a napi 500 semmire nem volt jó
Meg elkezdetem mellette diétázni. Nem egészen egy hét alatt lement -3 kiló, persze ez most biztos nem csak a diéta miatt .
Na, most rátok zúdítottam mindent, megértem, ha inkább azt mondjátok, hogy kussoljak
, mert erre nektek nincs szükségetek. Tényleg nem akarom elvenni senkinek a kedvét....
Betty,
én nem szeretném, ha a képem nyilvánosan kinnt lenne. Hannáét nem lehetne kirakni esetleg?