Új privát üzeneted érkezett!

Csajok ma reggel ( hajnali 3-kor) mikor mentem melózni képzeljétek, hogy -20 fok volt :shock: :shock: :shock: Azt hittem rosszul látok!!!Botrány, basszus 5 napja még +15 fok volt, most meg ez.....Ez nem normális!!
Nagyon jól sikerült tegnap a hurka-partyzás, sütöttem rizskoh-ot, az volt a desszert , aztán Activity-ztünk egy kört, annyira jó volt, persze mi, a lányok nyertünk, mondjuk ez nem is volt kérdés :D
Holnap meg csütörtökön kell mennem vezetni, de nem bánom, mert legalább gyorsabban eljön a hétvége :wink:
Na most elhúztam aludni, mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Ja és tetűűűűm van :D Megtartom :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi:
Persze már rég elmúlt 1 Advil ultra és 15 perc múlva semmi bajom nem volt. Most már megfigyeltem hidegfront érzékeny vagyok. Akkor mindig fáj a fejem.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Kép

Teszteles
En nem tudok tesztelni mert hcg szurikat kapok 2naponta :? ma megyek az uccso szuriert szal ha egyet elpisilnek az pozi lenne igyis ugyis :? :roll: es hat nekem a szuri multkor meg 7nap mulva is latszodott :x szal ha ma kapom az uccso szurit meg 7nap...uhhh jo soka lesz...amugy vasarnap kene nem megjonni szal meg elobb eldol abbol,mintsem tesztelni tudnek :?

Csoki
Jaaa :lol: En is sok helyen buliztam anno...de ma mar nem tudom mi meg merre :roll: Most mar vegulis mind1 ha trusszentek ugyanis mar megtortent a beagyazodas :wink:

Gyancsi
Igaz milyen jofej a dokink...es amellett nem elhanyagolhato,hogy ngyon jo doki is!!!!!

Ancsu
Nem hivtad fel a dokit? :roll: Mar csak azert mert o tudott volna teljes mertekben megnyugtatni :!:

Suzy,Gyancsi,Betty,Gabi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
milyen parfümöt vettél :?:
Csimmáról esetleg kép :?:

Gyancsi
képet megkaptam, írtam is vissza :wink:
Lassan összegyűltök, úgyhogy készül a tábli (osztálytabló :lol: )

Többieket pusszantom, mai drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Ez az osztalytablo jo duma :lol: :lol: :lol: :lol: Az az igazsag en csak japan parfumot hasznalok!Marha jok egyediek es rengeteg fele fajta van!!!! 8) Aztan most vettem egy Baby Doll-t ezt anno regen hasznaltam szerintem ngyon jo illata van...ideraktam a kepernyohoz erzed 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csimma nem nagy szam arra jo,hogy egynek legyen :wink: es ezt itthon hagyom nem kell majd hoznom legkozelebb annyival is konnyebb borond :wink:

Gyancsi
Hat most 3havonta jovok haza 8) igy mar jobb :lol: bar ha babas leszek 1evig tuti nem kerulok haza :shock: Nekem igy jo meg a felevenkenti hazajovetel is 8) :lol: plane nyaron 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ahhha, érzem, kellemes illata van, olyan frisses :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, de már itt sem vagyok :wink: ...ezer a dolgom és még a férjemet fel sem hívtam, de Ő sem engem igaz...

drukkolok mindenkinek és lélekben veletek vagyok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Legyen szép, vidám napotok :!: :wink: babatapaszok mennek ám+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Betty, Bri, Ancsi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

bri, nem hívtam fel anno kb. 8éve a munkatársnőmnek volt ilyen ő behozta a munkahelyre alufóliában :lol: :lol: és vitte megmutatni a dokinak és emlékszem valami méh.... de nem rossz és nekem is pont olyan volt.

Ancsi, nem semmi ez az időjárás, itt sincs valami nagy meleg.

Suzy, jó munkát neked.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok :!:

Kellemes hetet Mindenkinek :!:

Kép

gyancsi :!:

Köszi drága elég jól vagyok nemsoká megyek a körzetihez beutalóért, hogy holnap tudjak menni TSH és IR vv-re.
Holnap zsufolt napom lesz de a végére járok most már miért nem sikerültek az eddig projektek.

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat a hurkapartyn és minden finom volt :D

Kellemes pihenést, holnapra jó vezetést kivánok :wink:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++

Nemsoká indulok a dokihoz majd később leszek, Mindenkiért nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

Puszi lányok :wink:
Vendég

Sziasztok

Csak jöttem jöttem beköszönni! Küldöm mindenkinek a drukkomat!

Nálam nincs semmi, egy kicsit szar a kedvem, de ez mostanában hullámokban rámjön, biztos így ürül ki az a sok hülye hormon!
Vendég

Lányok mindenkinek küldöm a drukkokat akinek kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Holnap jövök bővebben,PUSZIIIII

Kép
cukigabi
Budapest

A tabló készen áll :lol:
Később jövök :wink:

Kép

betty615

Bettyyyyyiiii
Ez annyira marha joooooo 8) :lol: Olyan jo latni a csajokat :D neztem a kepeket es a neveket es annyira illik mindenkire a kepe(irasilag) 8) Nekem ngyon tecc :D Es azok a tekik :shock: kosziiiii :oops: a kepem olyan mintha nyomi lenne viszont :lol: de nem baj :lol:

Ancsuka
Hat ha mar megnyugodtal akkor mar jo is :D a lenyeg ez volt :wink:

Angyal
Egy stimus honap bekavarhat az eredmenyekbe :roll: nem ertekelheto igazan...bar en is multkor ugy voltam mert en mar utaztam es nem tudtam varni...magas is volt az inzulin de nem foglalkoztunk igy vele.Ha lehet varj egy honapot amig kiurulnek a gyogyszerek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csak jöttem kicsit dicsekedni!
Ma megvolt ismét a mérlegelés!
87kilóról indultam, ma 81,4voltam!És centikben is sok lement, összesen 30(has+csípő+fenél+comb)
Nagyon boldog vagyok!Többen mondták, hogy nagyon meglátszik!Repkedek a boldogságtól!
El is mentem egy turiba, és turiztam magamnak 3gatyót.Baromi jól néznek ki, és csak 1500volt a 3 együtt!!!! :D :D :D :D

Drukkok mennek ám mindenkinek! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok :!:

Betty :!:

Nagyon szupi lett a táblázat :wink:

Bri :!:

Holnapra megvan a beutalóm a vizsgálatokra nem hiszem, hogy befog kavarni a hormon.
Szeretném minél hamarább tisztázni a dolgokat, hogy mi okozza a bajt :!:

Puszi Mindenkinek :!:

Majd holnap jelentkezek, további szép estét jó éjt lányok :!:

Aktuális drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bri
nem nyomi a képed, csak az a négyzet volt az egy olyan, amelyiken nem volt figura, oda tudtam tekiket keresni, majd berakni (de arik nem :?: :lol: ), és a képedet kicsit meg kellett nyújtani...de majd még dolgozom rajta jóóó, hogy ne legyél "nyomi" :lol: :lol: :lol:

Angyli
drukkolok holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda nagyon ügyi vagy, hogy ennyit leadtál, gratula :!: :wink:

betty615

Betty, fuuu de tuti a tábla, ügyik vagyok apával.

Bri, hirtelen rossz volt, nem tudtam mi is ez vagyis előttem volt a munkatársnőm, egyből az jutott eszembe. Abban bízom ez most jó volt, és megtapad a babó az inszemnél.

Melinda!
De jó, gratulálok, csak így tovább.

Én teljesen jól vagyok, komolyan semmi bajom. ennyire nyugodt már rég voltam. Remélem meglesz az eredménye.

Drukkjaim mindenkinek mennek.
jó éjt mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Jó estét!!

Csak nagyon gyors bekukkra van időm :wink:

Betty- Tábla nagyon csasziiiiiii :D Milyen jól nézünk ki csajok :D Na meg aki jól néz még ki, az Vaniliiiiii :D A többieket nem tudom, mert nem láttam sajnos :wink: Holnap vezetek Bettykém , nem fogok tudni jönni, de mindenem csuriban érted, szerdán reggel, ahogy kinyitom a csipám, rohanok a géphez, hogy mi a helyzet teszt fronton :D

Bri- Szerintem nem vagy nyomi a képen :D Amúgy nagyon jó az a kép rólad, úgy nézel ki rajta, mint egy tündér :wink:

Angyalom- Holnapra nagy kalappal a vizsgálatokhoz :wink: Megkapod egyből ott az eredményt?

Zsu- A hullámvölgy után mindig egy nagy hegynek kell jönnie, úgyhogy kitartás :wink:

Melike- Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!!! :wink:

Ancsu- Nagyon szupi, hogy jó a kedved, tartson is ki jó sokáig!

Suzy- Mi újság??Ma nem nagyon voltál, remélem minden okés :wink:

Gabi- Pihenj!!!! :wink:

Holnap nem tudok jönni, elvagyok szomorodva :( De szerdán nagyon izgi napunk lesz :D

Mindenkinek nagyon szép estét!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Angyal
Te lehet azt hiszed,hogy nem de nekem a dokim mondta,hogy bezavar...most ha rossz lesz az eredmeny az nem ertekelheto!stimu utan 1honapot kell varni,hogy kitisztuljon...de en mara eldugulok :oops:

Gyancsi
De ari vgy :lol: :wink: :wink: en tunder :shock: :oops: A tunderek ilyenek Kép :lol: :lol:

Betty
Koszi de ha ezen mulik a kepem akkor eleg lesz egy teki alulra amugy tenyleg ngyon szupi lett tecc :D

Az a baj hiaba jon az ember a tanacsaival ha senki nem hallgat ra meg ugysem ertekelik...nem okoskodaskepp irok amit irok... :roll: Azt hiszem egy darabig nem jovok.Ngyon sajnalom,hogy ha nem bologat az ember a masik mondandojara akkor az mar "baj" sok itt a szurke kod es mikor az ember segit nem mindig veszik jo neven...vgy mar en erzem azt,hogy sok vgyok :oops: Lehet igy is van....Ezert nem szeretnek itt tovabb okoskodni....en majd csak drukkolok es kesz :roll: De azt renduletlenul!!!

Betty,Suzy,GYancsi most ti vgytok porondon 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ne hülyülj mááá, mert seggberúglak :!:
Kép
Mindenki hallgat a véleményedre, hisz nem a fellegekbe beszélsz, ezt már megtapasztalhattuk :!:
És igenis gyere...szemem rajtad, figyellek Kép

betty615

Bri
megcsináltam, most remélem jobb :wink:
A tekiből nem véletlenül 3-at raktam :wink:

Kép

betty615

Na most a tablo lattan megkell szolaljak :oops:

Bettyiiiii
Nekem mindegy hogy nezek ki rajta :lol: most majdnem mondtam kuldok egy masik kepet hatha azzal jobb 8) a 3teki meg eszembe se jutott meee :shock: de most hogy igy mondod :) de ari vgy :oops:

Gyancsi
Nekem most ilyen fekete vgy rovid tusi voroses a hajad?Vgy most keverlek :roll: :oops: :oops: :oops: Mintha egy masik kepen masmilyen lett volna :oops: :oops:

Gabcsi
Anyudhoz jossz szoljal :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!!

Bri- Gyere, nehogy elmerj tűnni :!: :!: Szerintem is mindig jókat mondasz :wink: Igen, most vörös rövid a séróm, ez a kép még tavaly nyáron készült, de a mostani korzsakomból nem találtam olyat amin egyedül vagyok, vagy legalább úgy, hogy a fejemet letudjam vágni :D Milyen jó megfigyelő vagy :D

Betty- Boldog házassági évfordulót és hát mega-giga drukkok a holnapi teszteléshez :D

Angyal- Szerintem is inkább kérdezz rá erre a stimus dologra a vérvételen, az nem kerül semmibe, nem vesztesz vele semmit, nehogy tényleg kijöjjön valami rossz eredmény, aztán kezeljenek és a végén kiderüljön, hogy csak a stimu miatt volt olyan az eredmény:!: :wink:

Csajok mindenkit puszilok és holnap jövök!
Drukkjaim akinek kellenek++++++

Pusza
Ancsi

KépKép
gyancsi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj Bri nehogy már ne gyere!!!
Vendég

:(
Vendég

Betty nagyon nagyon boldog házassági évfordulót kívánok neked holnapra, az eddigi legboldogabbat és legemlékezetesebbet!
Vendég

Betty
Ez a tábli annyira szépséges :lol: nagyon ügyi vagy és ksözönjük, hogy ilyet csináltál, mert ez tényleg még jobban össze fogja a csapatot :!: :wink: sztem :!:
Drukkom megy, de ezt úgy is tudod+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Hogy van Fifike :?:örülök, hogy Te jobban és nyugodtan :!: :wink:

Angyli
Drukkolok Neked, hogy kiderüljön a sok-sok sikertelenség oka már végre :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Fel a fejjel, tudom, hogy mennyire nehéz feldolgozni a történteket, de napról-napra sokkal jobb lesz :!: ahogy ürül a hormon jobb, nekem is jobb sokkal, hogy nincs hormon, pedig Én csak egy kis adagot kaptam belőle :!: :roll: ölellek drága :!: :wink:

Meli
Nagyon ügyi vagy, további sok sikert :!: :wink:
Én is sokat járok turiba, nagyon megéri és egyre több a márkás cucc is, és olyan jó, hogy ott legalább találok magamra valót, szinte nincs is "S"-es méret :!: :roll: :lol:

Ancsi
Örülök, hogy jól sikerült a partizás, jó munkát mára is, de csak óvatosan ebben a jó időben :!: :wink:
Nem teszteltél még :?:
Csuriban mindenen Érted is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Hogy vagytok :?: mi jót csinálsz :?: várlak ma :!: :wink:

Bri
Köszi a drukkot és a szépséges csokrot :!: :wink:
Nem okoskodás, amit mondasz egyáltalán, segítség :!: nem vagy sok, ilyenre ne gondolj, sztem csak most nálad nagyon dolgoznak a hormonok és érzékeny vagy, de amúgy is az vagy, csak most sokkal jobban :!: :wink:
El fogunk Bettyvel fenekelni, ha ilyeneket írogatsz és gondolsz :!: :roll: :lol:
És Te is porondon vagy :!: :wink:

Vnli
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem voltam nagyon sokat tegnap, csak éppen bekukkantottam, mert sok volt a melóm és a férjecském névnapja is volt tegnap nem csak nőnap :!: :wink:
Itthon voltunk kettesben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Bri akkor majd mindig csinálok valamit, hogy írj ide (is) :lol:
Itt is köszike a nőnapi köszöntést, nagyon ari vagy :!: :wink:
Továbbra is megy neked a sok-sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: nagyon bízom benned :!: :wink:

Csoki-Vani
hát te hun voltál tegnap :?: Hiányoztál a létszámból :lol:
Köszönöm a boldogságos házassági évfordulós kívánást holnapra :!: :lol:

Szrityi
a kérdés neked is szól :!: :wink:

Szuzy
köszike a további drukkot, remélem ti is odacsaptatok a lovak közé tegnap :lol: bár a hőd még eléggé stagnál...
Mindenesetre mennek a drukkok neked is++++++++++++++ :wink:

Angyal
majd gyere, mi volt, meg megkérdezted-e azt a hormonos dolgot :?: :!: ++++++++++++++++

Gyancsi
köszönöm neked is :!: :wink:
Tényleg, mikortól tesztelsz :?: Vagy kivárod a dolgokat :?:
Nagyon drukkolok neked is++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ancsyka
te hova tűntél :?: Régen voltál már...
Eszkimókért tudod már pontosan mikor mentek :?:

Cukigabi :?: :?:
Zbinyek :?: :?:
Ancsuka :?: :?:
Melinda :?: :?:
Zsu :?: :?:

Ranita
te már abszolút nem is nézel be :?: :roll:

Lucuzs
hát és te :?: Mindig látlak, hogy itt vagy valahol, ide már nem is jössz legalább köszönni:?: :roll:

Szép napot mindenkinek :!:

Kép

betty615

Betty
Igen stagnál még, de majd holnap lesz a pé napja sztem :!: :wink: köszi a drukkot :!:

Lucuzs
Tényleg, Te már nem is jössz erre felé :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Bri,
ne butáskodj!
Mindjárt küldök neked egy jó nagy virtuális seggberúgást!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért vagyunk, hogy ellássuk tanácsokkal a másikat!
És én örülök, ha nekem valami okosat írsz! :wink:

Suzy,
hogy érzed?Pé közeleg?

Betty,
holnapra nagyon-nagyon boldogat!

Drukkok mennek mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Egyfolytában fáj a derekam, szurkálgat alól a hasam és volt tegnap már tojásfehérjém :!: :wink:
olyan jó a vonalzidra ránézni :!: :wink: és csinos vagy a képen :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló mindenki!!! :lol:

Bri!
Most mi van?Nem értem!Nehogy má lelépj!!!
OK szólok,h megyek anyuhoz :wink:
Továbbra is drukkolok Kép

Betty!
Tabló nagyon szép :lol: Olyan szépek vagyunk mindannyian :lol: Remélem holnap megkapjátok a legszebb ajándékot a házassági évfordulótokraKép

Gyancsi!
Jaj már én is unom ezt az állandó időjárás változást.-20? :shock: Vigyázz magadra a nagy vezetésben és megy a drukk neked is Kép

Suzy!
Férjednek utólag boldog névnapot!
Remélem ez a spontán hónap sikeres lesz nálatok Kép
A kis Majáról nem hozol képet?

Meli!
Nagyon jól haladsz!Csak így tovább!

Többieknek sok puszi
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek!

Bri, én írtam valami rosszat? de nem hiszem :roll:
Szerintem semmi bántót nem írsz, öntöd a másikba a lelket ez így van jól és inkább meg kellene köszönjük. Mindenkinek van mély pontja mikor minden mindegy, mind ahogy nekem is volt és lehet lesz is.

Betty, továbbra is nagyon jó a kis tablónk :wink:
Jól tudom holnap tesztelsz?

Ancsu

ancsuka

írtam ranitának mert neten van.
Mondtam neki a tablócskát és hogy jöjjön nézze meg.

Ancsu

ancsuka

Gabi
Aranyos vagy köszi :!: :wink: átadom neki, de ma lesz a nagy ünneplés egybekötve a búcsúztatójával :!: :wink: már nagyon várom, remélem jól alakul :lol:
Priviben küldök róla képet, ide nem akarom :!: :roll:
holnap uh :shock: :wink: nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen Veletek+++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, milyen búcsúsztatója lesz a párodnak?

Ancsu

ancsuka

Gabi
holnapra+++++++++++++++++++++++++++majd gyere a hírekkel :wink:

Ancsu
biztos nem te voltál az ok, ne kombinálj :wink: :lol:
Köszi, hogy írtál Ranitának, ari vagy :wink: akkor remélem hamarosan jön is :!:
Igen holnap tesztelek (már alig várom ) :lol: :lol: :lol: :roll:
És te hogy vagy :?:

betty615

Betty, de izgi, nagyon várom méár az eredményt.
Én mindig kombinálok, hogy én írtam valamit, vagy szoltam :lol: :lol:

Ranita, nincs még túl jól lelkileg, a tablóba nem szeretne bekerülni vagyis fényképpel nem, egyenlőre így gondolja aztán hátha változik. Nagyon "kész" van még, nem tudom mikor áll helyre, biztos nem lehet egyszerű neki, de már lassan 1 hete, hogy ez van vele.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Egyik melóhelyről megy a másikra, de házon belül marad :!: :wink:
Te csak elírni és elérteni szoktál dolgokat :!: :lol: :lol: :lol: :arrow: ugye nem veszed rossz néven :?: :wink:

Ranita
Ha jársz erre felé, szívesen látunk, hallunk rólad :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Már szeded a Clostit :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, igen elírni meg elérteni ahhoz nagyon értek :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Apát értem :)
A costit ma kell elkezdenem, de mivel én hülye reggel nem váltottam ki, így majd ha apjuk hazaér akkor elmegyek a gyógyszertárba kiváltani.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
oké, vettem az adást Ranitáról :wink:
Reméljük hamarosan újra körünkben lesz :!:
Te kombínó :lol: :lol: (csak viccelek) :lol: :lol: :lol:

betty615

Suzy!
Akkor várom majd a képet a kiscsajsziról :lol:

Ranitának
Kép Kép

Bri!
Az még lemaradt,h az IKEA-ban inkább apróságokat veszek,de nagyon szeretek ott császkálni.
Tulipánok cééépek :lol:

Angyal!
Idézet is szép!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.03.09 11:53-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Olvasok néha, de nem nagyon van kedvem jönni :oops: . Pedig talán jobb lenne, talán tudnátok nekem segíteni.
Csak az a baj, hogy ha jövök, annak biztos bőgés lesz a vége -mint most is-,mert ha írok, az csak még jobban a saját nyomoromra emlékeztet.
De akkor most kiöntöm a szívem, ha nem baj :oops: .

Egyszerűen nem tudok túllépni a sikertelenségen, annyira nem ezt vártam. Nem tudom felfogni, hogy miért nem sikerült, miért vagyok ilyen szerencsétlen. Nem tudok aludni, enni, egyszerűen semmihez sincs kedvem, naponta 5* elbőgöm magam :oops: :cry: .
Tudom, mit mondtok erre és én is azt gondolom, hogy szedjem össze magam, hiszen nekem itt van nekem a Hanna. Ő meg szegényem annyira megérzi, tartom magam előtte, de olyan anyás lett, állandóan bújik, szeretget, de nekem még ettől is bőgnöm kell.
Szóval nem tudom hogyan tudnék kimászni ebből a gödörből, azt hiszem bedepiztem :cry: Soha nem gondoltam volna magamról, hogy idáig jutok, hogy ennyire magam alatt legyek.

És persze ehhez még hozzájárul a meló is. Vagyis az, hogy nincs. Februártól munkanélkülin vagyok, mert a főnökségnél elfogyott a pénz. Egyszerűen nem tud fizetést adni, hiszem írtam már nektek, még a decemberi fizetésemet sem kaptam meg.
Idegenforgalomban dolgozok, lassan jön a jó idő, vendégek is lassan jönnek, de mi nem mehetünk dolgozni, mert nincs pénz :evil: . Pedig ahhoz képest, hogy ez idegenforgalom, ez egy nagyon jó kis hely volt, mint fizetés, mint munkaidő szempontjából. Ma felhívtam egy recepciósi állást, 3 műszak, ráadásul nem is helyben. Én ezt a gyerek mellett nem tudom csinálni. És apa sem engedi.
Úgyhogy most elkezdek egy sulit és kénytelen vagyok átképezni magam, mert ezt gyerek mellett nem lehet csinálni.

Ami meg a babásodást illeti, elveszítettem a hitem, most per pillanat úgy vagyok, hogy nem tudom elképzelni, hogy sikerüljön. De még ha tudnám az okát..... :cry: Hogy higyjek az e havi spontánban vagy az áprilisi inszemben, ha még a lombik sem sikerül??? Félek nekiállni bárminek, mert tényleg nem fogok elviselni még egy ilyet sikertelenséget.

Most annyit csináltam, hogy a metet felemeltem napi 2*500-ra, mert lehet, hogy a napi 500 semmire nem volt jó :roll: Meg elkezdetem mellette diétázni. Nem egészen egy hét alatt lement -3 kiló, persze ez most biztos nem csak a diéta miatt .

Na, most rátok zúdítottam mindent, megértem, ha inkább azt mondjátok, hogy kussoljak :cry:, mert erre nektek nincs szükségetek. Tényleg nem akarom elvenni senkinek a kedvét....

Betty,
én nem szeretném, ha a képem nyilvánosan kinnt lenne. Hannáét nem lehetne kirakni esetleg?
ranita1979

Ranita!
Érthető az elkeseredésed,de ha nem állsz talpra és nincs benned hit,akkor ne nagyon várj sikert.Bocsi!!!
Mert tudod erő és hit kell ahhoz amit nekünk a babáért végig kell csinálni!!!És igazad van neked egy kis erőnek ott van Hanna.
Kérlek próbálj valamit tenni,esetleg keress fel egy lélekdokit,akinek tényleg mindent elmondasz mindenféle kétej nélkül,bár nekünk is elmondhatod,de egy doki azért más.

Azt pedig soha nem fogjuk mondani,h "kussolj",mert,ha valakinek ez megterhelő lenne,akkor nem lennénk itt egymásnak!

Sok erőt küldök neked,de ehhez az kell,h te is akarj erős lenni!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
tudom, hogy igazad van. Magamban én is ezt gondolom....
ranita1979

Ranitám, így hogy más kimondja, már én is elsőnek nem akartam. Mondjuk én már az előző msn-es beszélgetésnél éreztem, hogy ez nem lesz egyszerű meneted. Ha ez így folytatódik tovább akkor valóban orvoshoz kell fordulnod, mint ahogy írtad is már Hanna is érzi nincs minden rendben. Tudom könnyű mondani és nem tudom hasonló helyzetben én hogyan viselkednék, de én még mindig azt mondom ami oly sokat már, ott van Hanna, tudom neked kettő kell, de nézd azt hogy más küzd azért az egyért is ami neked már megvan. Nem vagy elkésve semmiről, hiszen még fiatal vagy. Kérlek gyere sűrűbben.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?