Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi. Ha jól értem min. 3 nap, de ha nem stimmel valami, akkor is igyekeznek hamar megszabadulni az embertől. Ez remek hír! :-D
Sz.
szilvi35

Szilvi! Bizony, hamar hazazavarják az ember lányát, főleg, ha még dömping is van éppen... amikor én voltam bennt, akkor még a fizetős szobába is raktak mellém olyat, aki nem fizetős helyet kért, csak nem volt máshol hely, így oda tették... Másnap haza is küldték, mondván "csak" görcsölget, a gyógyszert otthon is tudja szedni... Hm... Én hétfőn 9:58-kor szültem, az orvosom csütörtököm hazaengedett volna, de a lányka miatt csak szombaton mehettünk haza... Örökkévalóságnak tűnt, mert ugye én már akkor 2 hete bennt voltam... Alig vártam, hogy itthon legyünk! :)
Vendég

Köszi Adriennek is!
Hmm... A császárosokat is kituszkolják a kórházból. ... pedig felszabdalják az ember hasát. Érdekes...
Végül is "kór"-ház, szóval nem is kell ott sokáig lenni :-).
Azért is kérdeztem, mert nem szeretnék én sem.. sity-suty, baba ki, szopi már megy is, és uzsgyi haza. :-D :-D :-D
Ér nevetni! Vicceltem én is, bár titkon ebben reménykedem, aztán majd elválik a "sity-suty baba ki" projekt :-D.
szilvi35

Szilvi!

Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy kívánjuk neked minden úgy alakuljon ahogyan tervezed! :D
"sity - suty" :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Bea, köszönöm a választ. Tényleg nem egyszerű dönteni. Igaz még van 3 illetve lehet, hogy csak 2,5 hónap (nekem is császár lesz).
Szóval még megpróbáljuk kiokoskodni, csak nem akartam a végére hagyni. Én a "naggyal", de furi ezt írni, tuti nem indulok el gyalog, kis hisztérika a drágám, itthon még megoldom, de az, hogy az utcán esetleg eldobja Magát, aztán meg hogy cipelem haza, az nem fog menni. Nálatok már megszokta a nagy a kicsit? Vagy még nagyon féltékeny?
Ildóca, ugye Nálatok is 1,5 év korkülönbség van két gyerkőc között? Nálatok hogy viselte a nagy a kicsit?
Lányok, Nálatok a védőnő megkapta a Hepatitis eredményt? Ugyanis ma voltam Nála, és még mindig nem kapta meg, pedig már december 18-án vették a vért az AFP-vel együtt. A kislányomnál is a kórházban vették a vért, és akkor nem volt gond. Most meg nyomozhatok, hogy hol az eredmény :twisted:
Kitartást mindenkinek a szopihoz!
kriszta15

Kriszta!

Igen az első kettő között 1,5 év van!
Igazából nem tudom mire gondolsz mondjuk a féltékenységre vagy, hogy alapban hogy állt hozzá az egész dologhoz , hogy már nincs egyedül?

Nálunk ez érdekes dolog volt mert mikor hamentünk a kórházból kicsit félelmetes volt a nagyobbik két napon keresztül felmászott az ágy végébe és időnként szó szerint a fejét a falba verte! De hál istennek ez abba is maradt nála, nem is tudom mit csináltam volna ha folytatja.
Utána rájött, hogy ez nem is olyan rossz dolog, hogy nincs egyedül!

Próbáltam őt bevoni a babával kapcsolatos teendőkbe pl:
hozzon pelust, tegye a szájába a cumit vagy fürdetésné mosta lábát! Szopizásnál is volt, hogy ott ült a másik térdemen és könyvet nézegettünk.
Szóval nem egyszerű volt meg kellett rendesen osztani a figyelmét az embernek!

Nekem be kellett menni a kórházba a Hepatitisz eredményéért!
Külön felhívták a figyelmemet, hogy menjek be érte!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kriszta!
Nekem is be kellett mennem a Pálmához érte.
De 3 éve az első babámnál elkeverték a Hepatitis eredményét és be kellett telefonálnom az Ántsz-hez, telefonon bemondták az eredményt, meg valami számot is hozzá. Még a múltkor pakolgattam a papírt a telefonszámmal, ha esetleg nincs meg a leleted, megkeresem neked!
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Ildóca: Örülök, hogy hasonlóképpen viccesre vetted, annak szántam (persze titkos reményekkel fűszerezve) :-D.
Meg szeretnék osztani veletek egy privát élményt, amin biztos mindenki túl van.
Képzeljétek! Egy vízmérték van a hasamban!!! Este bal oldalamon feküdve jobbra úszott, majd hanyatt fordultam és teljesen el volt torzulva a hasam. Hanyatt fordulás után a gömböcske középre evickélt, majd mikor a jobb oldalamra fordultam, balra úszott a gömböm :-D :-D :-D.
Tiszta Alien :-D !!!
szilvi35

Szilvi!
Nekem tévénézés közbe voltak alienes éleményeim (én is így hívtam), amikor a fene tudja mit művelt benn, de egyik oldalra kicsúcsosodott a hasam. Mindig le is fotóztam a telefonommal, mert elég mókásan nézett ki.

Kivel mi van?
Nálunk tejci két mellből. Mert egybe nem terem meg az 160-170 gramm, amit ez a kis törpe terrorista akar. Így még nem kellett táp, megéltünk abból, amit fejtem még éjjel. Bea írta valamelyik nap, hogy fejjem ki, miután evett. Hát, ha nem vigyázok, mindkét mellett üresre szívja, még akkor is, ha után kihányja :D Mert nem kell neki igazából teljesen mindkettő, csak másfél. És elképesztő hangfrekvenciában tud üvölteni közvetlenül ébredés után, ha egyből nincs a szájába a cickó. Márpedig ugye nincs, mert a pelenkát nem tudom lecserélni róla, ha a mellemen lóg. Na ezért hívom törpe terroristának. Simán bevethető lenne ez a sírás bármilyen célpont ellen :D Hiába na, pasi. A hasa a legfontosabb :D
Miután valamelyik nap nem aludt, a másnapot végig aludta, de csak majdnem :D , annyira elfáradt. Azóta vegyesek a napok: de a felét legalább átalussza. Amikor fenn van, és nem fáj a pocak, akkor akkorákat vigyorog. És már próbál gagyogni. Megzabálom, olyan aranyos.

Mindenki vigyázzon magára és a bébikre!
szonja77

Sziasztok!

Köszi a Hepatitis infot. Felhívtam a doki asszisztensét, nem vele beszéltem, de megkérdeztem és ugyanazt mondta, mint Ti. Pálma.
Nem tudom ki kellett volna, hogy mondja Nekem, de senki nem szólt. Örülök, hogy így tájékoztatják az embert.

Ildóca, igen erre gondoltam. A kislányom most még nagyon szereti Öcsit, ha meglátja a pocakom, odáig van meg vissza, tegnap például még a cumisüveget is odatartotta, hogy Öcsi is igyon :D :D
Csak ha már kint lesz...
Ugyebár Ő nagyon akaratos, ha vmi nem sikerül a fejét veri, harap, üt stb.

Csajok, valakinél van pihenőszéke a babának? Érdekelne, hogy bevált-e.
Érdekes, eddig nem gondolkoztam azon, mi lesz, ha nehezen megy a szopi, az elsőnél sima ügy volt. Tej volt bőven, aztán egész nap buktunk, meg öltöztünk. Most is inkább ezt a verziót fogadnám el. Jó lenne, ha nem lenne gond, de ez sajna nem kívánságműsor.
kriszta15

Sziasztok!

Kicsit had panaszkodjam most én is!
Képzeljétek nem tudom mivan velünk Kincső olyan szépen beállt a háromóránkénti evésre napközben de az esti utolsó evést már három napja elhúzza másfél órán keresztül eszünk, mert folyamatosan bealszik. Eszik egy kicsit aztán 5 percet alszik és ahoz, hogy meglegyen az adagja és tudjon utána aludni jó nagyot ahoz másfél óra kell!
Biztos front van !

Lányok Kata35 eltünt ! Lehet, hogy megvan a babája és azért nem jelentkezik! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sajnos tanácsot nem tudok adni. Lehet, hogy azt akarja legyél vele többet. Rafinált kiscsajszi lehet.... Biztosan fárasztó, ha te sem bírod, aki már rendelkezik némi rutinnal.
Hajrá Ildóca! Kitartás meg minden!!!

Szonja: Örülök, hogy rendben mennek a dolgok nálatok :-). Jó olvasni :-).

Adriennről és Kattkatról keveset "hallunk"... biztos sokat kell babázni. Reméljük jól vagytok!

sz.
szilvi35

Vagyok, vagyok, sziasztok! :P
Abigel jó baba, eszik-alszik :) Csak sajnos nálunk minden evés ilyen lassan megy... Még a cumisüvegből is 30-40 perc alatt eszi meg a kb. 70-90 g adagját... Olyan lusta, mint az anyja... Mondjuk ha evésről van szó, akkor én nem vagyok lusta! :lol:
Tegnap is és ma is nagyokat sétáltunk, muszáj kimenni a nagy miatt, mert teljesen befordult itt nekem az utolsó hónapokban, hogy nem tudtam vele sehova sem menni, segítségem meg ugye nincs, így szegénykém csak a négy fal között tengődött november óta... :(
Most nagyban babakocsit vadászok... Kinéztem egy nekem tetsző példányt, de az ára elég borsos, használtban meg nem merek gondolkozni, mert azért úgy sem olcsó... Így most marad az új, de Apával még egyeztetnem kell, mert szerinte tök jó még Zaránd kocsija, nem is érti, miért kell még egy kocsi (amúgy is van már néhány babakocsink :roll: ), meg nekem mindegyikkel van valami bajom... Szóval ezt még le kell boxolnom, de talán menni fog, mert Apa imád minket! :wink: Ma este ha nem lesz fáradt, akkor lebeszélem vele :)
Kattkat! Hogy vagy? Hogy áll a lábad? Ugye már egészen kezd hasonlítani a régi lábaidhoz??? :shock:
Kata??? :shock: :shock: :shock: várunk a beszámolóval! :)
Szonja! Ti nagyon ügyesek vagytok a szopizást illetően, ne keseredj el, ha néha kissé kevesebb a tejcsi! Ilyen simán van!
Ildóca! Biztosan van valami a levegőben, mert eléggé nyűgösek vagyunk mi is (mármint a nagyfiam és én :) )
Kriszta! Ne parázz sokat azon, hogy hogyan fogadja a nagy a kicsit! Én is sokat agyaltam ezen anno, sőt, még sírtam is, mert sajnáltam a kis lelkét a fiamnak, de szerencsére semmi gond nincs (eddig :D). ő is nagyobb tesót várt, mondjuk olyat mint Ő, hogy tudnak majd játszani együtt, de ennek ellenére nagyon szereti, puszilgatja, simogatja. Tény, hogy sokkal többet kell foglalkozni Vele, hogy ne érezze, hogy elveszi az Anyukáját a kicsi. Nyugi, menni fog Nektek is! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:54-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

sziasztok lányok!

febr.27én sikerült nornál úton megszülnünk Bogicát!
hajnali negyed2kor ment el egy kis magzatviz,aztán este 18.51kor bújt ki a kis kabóca :)
3730gr,54cm.
majd leírom részletesen,brutális volt,főleg a hosszú idő miatt...

köszönöm a drukkokat,már itthon vagyunk,pár nap múlva jövök :)
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:54-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kata: GRATU a kiscsajhoz!!! Ügyesek vagyok!!!

Tegnap voltam a Babaváró előadáson, nagyon tetszett!!

nekem feb 12-én vették le az AFP-t, ma voltam érte, de nem említette nekem a Pálma a hepatitist. Holnap felhívom. Az később jön meg, ugye?

Kép
Kép
csipetnyusza

Kata!
Gratulálok a Nagylányhoz! Szép nagy baba lett Ő is! :)

Kattkat! Nagyon ügyesek vagytok a szopizás terén! Tényleg csak én vagyok ilyen selejt, hogy másodszorra sem megy a szoptatás... Ez az igazi szopás... :shock:
Vendég

Csipetnyusza!
Te honnan tudsz ilyen dátumokat?
Egyedül csak a pénteki UH-gal vagyok tisztában, a terheléses cukorról semmit sem tudok :-(. Majd jövőhéten csak mondják.... Köszi, hogy kiírod, mi következik. Nekem ez nagy segítség, mert úgy tűnik, hiába hypertájékozódom, így is elfelejtődik állandóan valami. Vagy neked azért kell menned mert diabéteszes vagy? A Péterfyben én is voltam tegnap a babaváró előadáson :-). Lehet, hogy meg is beszélhettük volna... Jó sokan voltak.
Péntken akkor uh :-). Már nagyon várom :-)
szilvi35

Szilvi, pénteken hányra mész? én 3-ra :) jaja, tegnap dumálhattunk volna!! :) jó sokan voltak igen, én már alig bírtam hólyaggal...a következőre lehet nem jutok el, mert sűrű lesz a melóm, de ami azután jön (május 4), arra már tuti tudok menni. Nem vagyok diabéteszes, csak beírom a profilba a dátumokat, hogy ne felejtsem el. :D Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem a várandós agyam nem működik tökéletesen... sőőőt :) Azért tudom már a cukorterhelést, mert a dokival megbeszéltük, hogy melyik héten kell mennem, és nekem csak az a nap jó. Ma voltam a Pálmánál a laborbeutalóért. És azt glükózizét is kiváltottam. Wááá, de nem várom. No sebaj, lenyelem a békát is, csak minden okés legyen!!! Nekem tegnap a pszichés változások előadás tetszett a legjobban, kevesen vannak olyanok, akik ennyire megmondják a tutit, általában mindenki szépít, dehát több helyről is azt hallom, hogy nem gondolták volna, de...szóval igazuk volt, nem volt túlzó cseppet sem.

Mi is már erőteljesen érezzük Babócát, vízimérték, ez jóó! Találó, tényleg olyan!

Kép
Kép
csipetnyusza

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Kata! Gratulálok, jó egészséget és sok-sok tejcit!

Nekünk van pihenőszékünk, én szeretem és a gyerek is egész jól elvan benne, ha olyanja van. Sokat még azért nem merem belerakni a gerince miatt, de ordítós napokon nem gondolkodom ezen, ha abba csöndbe van, hát beleteszem. Volt, hogy el is aludt benne, és akkor szépen csak be kellett tennem a kiságyba. Lehet rátenni ilyen vackot, amin mindenféle állatok lógnak, meg mozognak, meg zenél is. És most a a napoban vettem észre, hogy nézi a mozgó részeket. Ha addig elvan benne, míg megreggelizem, már az is jó.

Adrienn! Nem vagy selejt! Ez nemcsak rajtad múlott, a babán is. A te gyereked ugyanúgy fel fog nőni, mint az, amelyik tejet kapott. Ugyanúgy fognak téged szeretni, mintha anyatejet adtál volna nekik, mert nem ettől függ. És valaki nem azért lesz szuper anya, hogy mivel eteti a gyerekeit. Úgyhogy fejezd be szépen (már elnézést, hogy veszem magamnak a bátorságot) ezt a selejt dolgot, ne agyalj ezen. Ettől még SZUPER MAMI vagy :D Megbeszéltük?

Beus! Mi van veletek?

Na megyek kölköt vigasztalni. Egyes számú angyalkám ma csúcsformában van: vacsoránál fejjel lefelé beesett az asztal alá. Volt ordítás, de csak az ijedtség miatt. Most meg belefújta a szemébe a wc illatosítót. Behidalok....Vasárnap mennek cirkuszba az apjával. Csak tudnám minek, itthon is van :D
szonja77

Sziasztok Lányok!

Kata !

Gratulálok a babához vigyázzatok magatokra remélem minden rendben volt, hogy nem volt a dokitok! Majd írj bővebben ha lessz időd! :D

Adrienn!
Tényleg ne keseredj el!
Ha ez vigasztal mi is alig birunk valamicskét kipréselni a cicikből!
Boldog vagyok ha a kettőből kitudok hozni 60-80 gr-ot de leginkább még annyit sem. :(
A reggeli első etetésnél tudunk csak tisztán anyatejet enni!
A többi evésnél meg pótolunk minimum 60 de van, hogy 90 gr-ot is attól függ mennyi tejci van!
De ma például volt egy olyan evésünk amikor megette a 160 gr-ot.

Mi holnap megyünk ortopédiára kiváncsi leszek milyenek és, hogy minden rendben lessz-e !

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Kata!
Sok Boldogságot és Jó Egészséget Kívánok!

Csipetnyusza!
Igen, hólyagilag én sem álltam valami fényesen, nem is tudtam "szépen" ülni a széken sem, állandóan ficeregnem kellett.
A várandós agyam nekem sem működik sajnos :-(, ráadásul a pajzsmirigy betegségem is tompít rajtam egy laza lórugásnyit. Nekem a dátumok miatt egy remek naptáram van, amibe feljegyzek mindent. Csak addig kell megoldanom, hogy hazaérkezés utánig el ne felejtsem kivenni a táskámból a cetlit és a naptárba átírni az infot. Tiszta gáz...
Pálmánál én is tegnap voltam.. Mi állandóan kerülgetjük egymást :-). A glükózizét nem is értem, persze bizti a cukros dologgal kapcsolatos, de mi is ez az egész. Na mindjárt megnézem a neten...
Igen, a pszichés előadás jó volt. Sok múlik az előadón és az a doki szimpi volt nekem is :-). Mi anyummal beszéltünk erről, mert már tervezett, hogy mikor/hogy jön, én meg ráztam volna le szegényt.... és Ő mondta is jó lesz, hogy ott leszek kislányom, majd megtudod... nagyon el leszel fáradva... stb... Tehát sok újat nem mondott, de jó volt, hogy megerősített és a párkapcsolati dolgokban is mondott jó dolgokat :-). Tetszett nekem is. Te merre ültél egyébként? Sajnos én hátul, ezért a szoptatós nő szavait és kb. a többiekét sem hallottam rendesen.
A következő előadás nem érdekel , ezért én sem tervezem. A májusit meg majd megbeszéljük április végén :-) és akkor mehetünk együtt is.
szilvi35

Szia Szilvi!

Én a 3. sorban ültem, kb jobb oldalt. A szoptatós nő nagyon aranyos volt, de nem mondott semmi nagy dolgot, a verse mondjuk tetszett!! Szerintem majd a szoptatásról szóló előadáson kifejti a mondandóját. De akkor előrébb ülünk. Én is alig hallottam a 3. rosból is. Sajnálom a pajzsmirigyet, nekem se volt tőle gondtalan az élet, de a terhesség alatt nem volt eddig gáz miatta (kopp-kopp). Szedsz rá vmit?
A cukorterheléses vizsgálat előtt ki kell váltani a patikában egy csomag szőlőcukrot, azt fel kell oldani és meginni az első vérvétel után egy pohár vízzel. Olyan tömény, mint a fene. AZtán 2 óra plussz étlenség után megint leveszik a vért, és megnézik a cukorszintet. Ebből áll a vizsgálat. Akkor jó, ha nincs nagy eltérés. Megvallom van egy kis félelmem, mert nekem elég rakoncátlan a vércukrom. :S de jöhet a diéta, szerencsére nem vagyok kívánós egyáltalán (még :) )

okés, májusit megbeszéljük ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipertnyusza, Szivi !

A szőlőcukros oldatba lehet tenni egy kis citrom levet nekem azt monták, de rendes igazi citromnak a levét az üveges citomlé az nem jó arra külön felhívták a figyelmemet!
És így egész iható volt! :?
De különben engem úgy eltelített ez a lötty, hogy kilehetett bírni simán a 2 órát!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Kata, szívből gratulálok a babához! Végül kinél szültél?

Szonja, én is ezért akarok pihiszéket. Ugye míg csak egy gyerkőc van, addig szinte minden idejét rá szenteli az ember (házimunkán kívül), de így, hogy ott a nagy, úgy gondolom egy kis segítség lehet, ha a nappaliban vagy itt-ott beleteszem a babót. Aztán persze ember tervez... Elképzelem mit hogy fogok csinálni, aztán felébredek. Szerintem nem lehet felkészülni a két gyermekes létre, mint ahogy az éjszakázásokra se.

Adrienn, Szonjának igaza van a szopival kapcsolatban, ne idegesítsd Magad rajta!

A cukros lötyit én is kis citrom levével ittam, nekem limonádé íze volt.
Én a savammal nem tudok mit kezdeni, keksz nem használ, ma pattogatott kukoricát ettem, talán ettől jobb, de hányingerem ugyanúgy van.
kriszta15

Sziasztok Lányok! :)
Köszönöm a bíztatást, nem vagyok túlzottan elkeseredve, csak néha rámtör valami sírógörcs féle, hogy nem megy a szopi... Gondolom ezek még a hormonok hatásai... Legalábbis remélem, hogy nem lettem ilyen hisztis p.csa :)
Csipetnyusza! Az mit jelent, hogy rakoncátlan a vércukrod??? Nézték már terhesség alatt?
Szonja! Az én nagy fiam is hozza a formáját rendesen! :) Nem mindig bírok Vele...
Kriszta, Csipetnyusza, Szilvi! Nektek ki a dokitok? Szilvi! A pajzsmirigyedet ki kezeli? A Péterfybe jársz endokrinológushoz?
Vendég

Adrienn!

Az biztos, hogy még a hormonok hatása alatt is lehetsz!

Fel a fejel! :D
Gondolkozz mindig pozitívan!
A babádnak ennie kell és azért mert tápizik tényleg ne ess kétségbe!
Én már lenyugodtam nekünk se megy ez a szopi igazán, még a múlthéten az első két evést ciciből végeztük most pedig már örülök, ha az első reggeli csak cici!
És tényleg már bevettetem mindent, hogy több legyen de nem ment, persze még nem adtam fel teljesn mert küzdünk ezzerrel, hogy amíg csak lehet addig legyen neki, ha még kicsi is de legyen!

Ja és ha érdekel valakit a Péterfy ortopédiája, hogy milyen akkor szóljatok megírom! Tegnap voltunk !

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
AFP rendben.
Megvolt az UH is. Úgy tűnik, hogy a 2-3 betűs dolgok rendben vannak, minden annyi mm és g, amennyinek lennie kell. Újból megbizonyosodtunk arról, hogy kisfiunk lesz. A fejében sajnos találtak egy plexus cysta-t, ami állítólag gyakori és felszívódik. No itt kibuktam egy kicsit. A nyomorult pajzsmirigyparám miatt állandóan rettegek és most meg ez is.... Jövőhéten amniocentézis, két hétre rá az eredmény. No majd utána nyugodtabb leszek.

Csipetnyusza!
Nektek, hogyan sikerült sz UH?
A pajzsm-re szedek gyógyszert persze... csak nehezen állítják be a megfelelő mennyiséget :-(. TSH az egekben.
Köszi a cukros vizsgálat részletezését. Legalább tudom mi vár rám.

Ildóca!
Köszi a tippet, lesz citrony!

Adrienne!
Nincsen saját orvosom. A betegségem a Péterfyben kezelik, amióta terhes vagyok. Előtte a háziorvosom kezelte... azelőtt meg vidéken kezelték.Dr. Székely x a doktornő neve. Nem tudok róla semmit.
szilvi35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Szilvi!

Csatlakozom Kattkathoz nekem az összes UH-ot az Istenhegyi úton csinálták azaz a Hajdú Kriszta doktornő, én őt régóta ismerem és ő tényleg megmondja a tutit én még nem csalódtam benne nagyon jó orvos! :D
Bár nem olcsó de megéri és ha van egészségpénztárad akkor számlát azt tudnak adni! :D
Ha kell a telefon száma megírom priviben!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Persze beparáztatják az embert, gondolom ők sem tudnak többet, infot meg nem lehet visszatartani vagy valami ilyesmi. Nem tudom. Az a világító folt sem lehetett valami megnyugtató, inkább ne is mondanák... ugye a tudatlanság nyugtató homálya... Mindenesetre jól meg vagyok ijedve b*sszus. Persze biztos meg van az oka, elsősorban az a cél, hogy az a vacak ne legyen ott. Szóval amniocentézis, eredmény, aztán meg meglátjuk :-(. Reménykedjünk...
Köszi az együttérzést.
sz.
szilvi35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Amnio kell a pajzsom miatt és ez a ciszta miatt is el szokták küldeni az embert. A 35-öt a baba születése előtt 2 héttel fogom betölteni, szóval az talán nem számít...
Meg, hát ennyi vacakolás közben, most már meg is szeretnék nyugodni, hogy nincsen semmi baj.
szilvi35

Sziasztok!
Kivel mi van?

Nálunk a nagy beteg. A kicsi is rekedt volt péntek este, azóta szorgalmasan imádkozok, hogy ennyibe is maradjon. Ma reggelre viszont én is elkaptam, nagyon fáj a torkom. A legszebb, hogy semmit nem lehet rá szedni. Nincs valami tuti ötletetek? Mert a pálinkát, mint népi gyógymódot, most kihagynám :D Hagymatea, vagy méz, vagy mifene jó rá?
szonja77

Hagymatea mézzel :-)!
A hagyma lehet, hogy megárt a picinek, nem?
A mézre viszont esküszöm. Fertőtlenít és erősíti az immunrendszert. Talán nem olyan radikális, mint a hagyma (bár a hagyma is jó). Meg, hát a strepsils .
Jobbulást!
szilvi35

Szonja!

A héten nekem is fájt a torkom az orrom eldugulva úgyhogy kinlódósra vettem én is a figurát!
Én mézes teát ittam meg homeos orsprayt használtam!
Két nap alatt rendbe is jöttem, de talán azért mert időben elcsíptem a dolgot ! És szerencsére nem sikerült senkit sem itthon megfertőzni! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Köszönöm!
Mézes teát ittam literszám, és egész jó a torkom. De csak a meleg esik jól. A szobahőmérsékletű ásványvíz marja a torkom. Vagyis olyan érzés. Viszont teából ami van itthon és nem fekete tea, az hibiszkuszos. Nem tudjátok, az nem vízhajtó? Mindjárt keresek róla valamit a neten.

Kivel mi van? Remélem mindenki jól van és csak mi vagyunk göthösek!
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:58-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Megpróbálhatod , hogy főzöl kamillát és azzal törölgeted a szemecskéjét! Nekünk legalábbis ez bejött mert a múlthéten, hogy én is göthös voltam Kincső is kapott belőle egy kicsit és neki is a szeméből valami hasonló jött!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Az én kisfiamnak is váladékozott a szeme. A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy nem szívesen ad rá szemcseppet. Ez normális a csecsemőknél, mert még nem nyílt ki teljesen a könnycsatornájuk. :(
Ha el kezd zöldes lenni akkor van baj, mert az azt jelenti, hogy valami fertőzést kapott. Egyébként szerinte elég, hogyha szoptatás alatt a szeme és a orra közötti részt masszírozgatod. Ha nagyon sokáig nem múlik el akkor kell szemészetre vinni, ahol átfújják a könnycsatornát. :(
skiki12

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Az én lányomnak is váladékozik a szeme. Először én is vízzel, anyatejjel próbálkoztam, majd kamillával. Szerda óta szemcseppel, de nem javul... Majd én is beszélek a dokinénivel, hogy mi legyen...
Szombaton megvettük a babkocsit a kis drágámnak! :) Nagyon bevállt Neki, mert azóta nem akar a szobájában lenni, ott nyöszörög meg nyekereg, de ha kihozom a nappaliba a kocsijába, ott egész nap elvan. Alszik nagyokat, közbeiktatva némi nézelődést, de teljesen jól elvan benne. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen kis csöppség már ilyen határozott elképzeléssel és akarattal rendelkezik....
Szonja! Remélem jobban vagytok már! :) Mindenki vigyázzon magára! :)
Vendég

Sziasztoook!

Nekem alacsony lett az afp-m, de azt mondták nem gáz, anno a kombi tesztem jó lett. Az UH-n nagyjából minden OK volt, a szívecskéjében van egy megvastagodott izom, erre nekem is azt mondták, hogy felszívódik. Illetve a méhlepény felső részének egy része lazább, ezzel vissza kell mennem 2 hét múlva, többször kell ránézni, a végén ez okozhat korábbi szülést, amikor már öregedik a lepény. Feltéve, ha nem javul a helyzet.

Szilvi, van egy ismerősöm, akinek szintén cisztát találtam a fejecskében, és a végén nem volt semmi baj, eltűnik magától, nyugi!!! Meg sokaknál vesetágulatos a baba, azt is kinövik. Szóval amit most megállapítanak, az nem biztos, hogy úgy is marad, de figyelni kell sűrűbben. Bízom az isteni gondviselésben!

Kép
Kép
csipetnyusza

Pfff! A jó orvos, ha keres, akkor talál :-(. Nem tudom, hogy mi a jobb ... 5 hónapot végig aggódni, semmiképp nem derűs.
Csipetnyusza, sajnálom...
szilvi35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.29 00:00-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Csipetnyusza! Az AFP-d lehet a cukor miatt is alacsony! Ezt sok orvos és védőnő nem tudja, de a cukorbetegeknek, ill. akiknek gondjuk van a cukorral, azoknak gyakran alacsony (nekem is alacsony volt).
Az is biztos, hogy ezek a ciszták, tágulatok általában elmúlnak, de szerencsére ezeket én is csak hallomásból tudom. Én is szétizgultam volna magam, de mindig van min izgulni egy kismamának!

Kattkat! ABC Design 4-Tec típusú kocsit vettünk. Egyelőre bevállt. :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?