Vagyok, vagyok, sziasztok!
Abigel jó baba, eszik-alszik
Csak sajnos nálunk minden evés ilyen lassan megy... Még a cumisüvegből is 30-40 perc alatt eszi meg a kb. 70-90 g adagját... Olyan lusta, mint az anyja... Mondjuk ha evésről van szó, akkor én nem vagyok lusta!
Tegnap is és ma is nagyokat sétáltunk, muszáj kimenni a nagy miatt, mert teljesen befordult itt nekem az utolsó hónapokban, hogy nem tudtam vele sehova sem menni, segítségem meg ugye nincs, így szegénykém csak a négy fal között tengődött november óta...
Most nagyban babakocsit vadászok... Kinéztem egy nekem tetsző példányt, de az ára elég borsos, használtban meg nem merek gondolkozni, mert azért úgy sem olcsó... Így most marad az új, de Apával még egyeztetnem kell, mert szerinte tök jó még Zaránd kocsija, nem is érti, miért kell még egy kocsi (amúgy is van már néhány babakocsink
), meg nekem mindegyikkel van valami bajom... Szóval ezt még le kell boxolnom, de talán menni fog, mert Apa imád minket!
Ma este ha nem lesz fáradt, akkor lebeszélem vele
Kattkat! Hogy vagy? Hogy áll a lábad? Ugye már egészen kezd hasonlítani a régi lábaidhoz???
Kata???
várunk a beszámolóval!
Szonja! Ti nagyon ügyesek vagytok a szopizást illetően, ne keseredj el, ha néha kissé kevesebb a tejcsi! Ilyen simán van!
Ildóca! Biztosan van valami a levegőben, mert eléggé nyűgösek vagyunk mi is (mármint a nagyfiam és én
)
Kriszta! Ne parázz sokat azon, hogy hogyan fogadja a nagy a kicsit! Én is sokat agyaltam ezen anno, sőt, még sírtam is, mert sajnáltam a kis lelkét a fiamnak, de szerencsére semmi gond nincs (eddig
). ő is nagyobb tesót várt, mondjuk olyat mint Ő, hogy tudnak majd játszani együtt, de ennek ellenére nagyon szereti, puszilgatja, simogatja. Tény, hogy sokkal többet kell foglalkozni Vele, hogy ne érezze, hogy elveszi az Anyukáját a kicsi. Nyugi, menni fog Nektek is!