Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kuglica várunk ám a hírekkel, ami biztosan csakis jó lehet!

Puszi
Ezek aztán szuper hírek, nagyon-nagyon szorítok neked!

Harcika,
Jó volt itt is olvasni Téged!:)

Gabó,
Üdv itt!

Irises
Ölelés neked!

Mindenkinek mennek a drukkjaim! Szép napot kívánok!
Vendég

Puszi, ????? hírek????

Kugli, nagyon várunk a vv után!!!

Nani, gondoltam rátok tegnap a hirdadóból (h majd ma rákérdezek), vajon indult e a "csodagyerek"? :wink:

((((((Irises))))))

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Ancsi, hajrá tüszik, erősödjetek +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(déli gyógyszertár nagyon hírhedt... :? )
(köszi a gratut, 10 év várakozás után "egybekelünk", vidéki csodaszép esküvőnk lesz, hajnalig tartó mulatozással stb.)

kalkata

Kalkata, sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Minden rendben a babáinkkal, szépen fejlődnek, így szerdán lesz a beültetés. Holnap 11 és 12 között újra kell telefonálni, hogy szerdán hányra menjünk! :D Köszi a drukkokat!!!!! :oops:

Kugli: várlak a jó hírekkel!
(Jó lett volna talizni!)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi: szuper! Ügyes gyerekek :D
Mondták hogy hányan vannak?
Akkor mi se találkozunk :cry: (én holnap megyek)
Szurit sikerült megrendelni?
ancsi80

Puszi
szuper hírek, továbbra is nagyon drukkolok

Ancsi
neked is mennek a drukkok!

Jó lenne tudni mi újság Kuglicával.
Vendég

Puszikám nagyon-nagyon drukkolok Neked!

Ancsi hajrá Neked is!

Köszönöm az együttérzést Lányok, Mindenkinek. Nem azért nem jöttem, mert szomorú vagyok, hanem a férjemnek nagyon sok most a dolga és segítek neki folymatosan, ránéztem vasárnap a fórumra, de nem volt időm írni. Annyi dolog-változás van most az életünkben egyszerre, hogy már túl is léptem az egészen, majd nyáron remélem folytatjuk.

Kugli szorítok Neked nagyon, köszönöm Neked is az együttérzést, remélem jó hírekkel jössz ma. Este benézek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Ancsi: nem mondták, úgyhogy gondolom ugyanannyian gondolom. :roll:
Szurit lehet rendelni,... csak másmilyet. Mennyiségre és progikoncentrátumra is más, majd a dokival meg kell beszélnem.

Kép

Kép

*puszedli*

((((((((((((Irises))))))))))))))

Puszedli++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Most beszéltem Kuglival: reggel levették a vért, el kellett mennie tárgyalásra, most tart visszafele a Kaáliba, dugóban ül éppen. Harcika megnyugtatta, a reggeli tesztje is pozitív, úgyhogy minden rendben lesz! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Puszedli++++++++++++++++++++++++ !

Kuglika+++++++++++++++++++++++ !

Ancsi ++++++++++++++++++++++!

Kalkata, bizony, indult a "csodagyerek". :lol: A Mesterét és a Főnökét is mutatta a rtlklub híradója. :wink: ( Ők a magyar férfifodrász bajnokcsapat! Hihetetlen elhivatottsággal dolgoznak!)

A héten várom a mensit, akkor teló az intézetbe uh-s időpontért, és végre találkozhatok doktornénimmel!

Lidi, puszi, köszi mégegyszer!

Harcika szavait mindig jó olvasni!
nani72

Kugli sms:

Elment a baba sajnos. A progit meg tudták emelni 95-re, de a Hcg 1586-ról mára 247-re esett. :cry:

Végtelenül sajnálom Kugli! Ölellek!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Kugli:
Nagyon sokat gondoltam Rád, millió pozitív energiát küldök, hogy könnyebb legyen most neked!!!! +++++++++++ Puszillak

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Kugli :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ancsi80

KUGLI, EZ DÖBBENET!!!!!!!!!!!!!!!Jajj, annyira sajnálom. Ölellek!

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglikám!
(((((((((((((((sajnálom)))))))))))))

KépKép

Kép
keny

Kugli nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, én is öllelek. :cry: :cry:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kugli,
Ölelés neked! Szívből sajnálom! :cry:
Vendég

Kuglica.... annyira sajnalom :( :( :(

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kuglica barátném, erre nem számítottam! :cry: :cry: :cry:
Ölellek!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hello Lányok!

A doki "könyörtelenül" mondta, hogy rossz híre van a számomra: a HCG cca. hatodára esett vissza. A progiról először nem is esett szó, arra én kérdeztem rá (akkor mondta, hogy azt a gyógyszerek nagyon szépen felvitték 61-ről 95-re) - de mint tudjuk, a progi önmagában nem elég egy sikeres terhességhez.

Én kérdeztem, hogy nem-e lehet-e-é, hogy a múlt heti csütörtöki hcg nem 1586, hanem 150-valamennyi.. (vagy összekeverték a papírjaimat..) Erre határozottan mondta, hogy "Hát ennyit mértünk." Úgyhogy nincs remény. :(

Megkért a doki, hogy csütörtökön menjek vissza egy ellenörző vv-re, addig a gyógyszert ne hagyjam abba, ha pedig a mensim közben megjönne, akkor persze hagyjam abba a gyógyszert és jelentkezzek majd nála.

Kérdeztem, hogy tapasztalatát tekintve, lehet-e bármire számítani. Erre azt mondta, hogy sokat látott már.. de nézzük meg a csütörtököt.

Elég konfúzosan, zavarodottan de még egy pici reménnyel jöttem ki a rendelőből, hátha csütörtökig van remény.. de aztán Harcikába botlottam és ő felhomályosított,hogy nincs remény.. mert a doki nem azért kért meg a csüt-i vv-re, mert a Hcg csak úgy visszamehet és minden oké lesz, hanem azt nézi meg a vv-ből, hogy a szervezetem és a természet megoldja-e magától, vagy kaparni kell.

Tudom, hogy jobb így, mint később vetélni vagy beteg gyereket szülni.. de hát az ember lánya így nem tud (egyből) gondolkodni. :cry:

Harcika - még egyszer köszönök mindent, a hsz-okat, a priviket és a szóbeni magyarázatot is. Nekem rengeteget segít a te módodon előadott sok részletes információ. Csütörtökön beköszönök még hozzád.
kuglica

Jajj, Kuglikám............ :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica: sok erőt kívánok! :(

Puszi: ügyes babák! További szép osztódást!

Ancsi: hajrá tüszők!

Előszedtem a tavalyi naptáramat, ilyenkor már szuriztam. A tavasz babákat hoz! :wink:

KépKép
timi76

(((((((((((((((((Kugli))))))))))))))))))

:cry:
gigibp

Puszi :D

Kugli, nem is tudom mit írjak :oops: Olyan magas volt a hcg-d, én annyira biztosnak hittem...Nagy-nagy ölelést küldök neked és a párodnak is :cry:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kuglica,
((((((((((((((((szőrnyen sajnálom!!!!!!!!!!)))))))))))

PUszi,
remek hírek, nagyon de nagyon drukkolok értetek!!!!!

Ancsi,
tüszőnövelők mennek!!!!!!!!!! Lesznek ott szép számban és méretben tüszők, majd meglátod!!!
Vendég

(((((((((((((((((((((Kugli)))))))))))))))))))))))) annyira sajnálom....

kalkata

Kugli - nagyon sajnálom és ölellek!!!!! nem tudom, hogy ez volt-e az első terhességed, ha igen, akkor azért az jó hír, hogy teherbe tudsz esni! Ne add fel!!!!!!

Tesóm pozitívat tesztelt 18-án megy 6 hetes UH-ra, én meg megyek vissza a fagyikért.....van 5 db :D

Kép

Kép
leo50

Igaz en nem irogatok ide de olvasgatlak titeket mikor van idom 8) Elnezest a betolakodasert de muszaj irnom Kuglicanak egy par szot :oops:

Kuglica teged kiemelten figyeltelek a te kis egykeddel mert az elso lombikom nekem is egyke volt es tudom,hogy rettenetesen biztam benne :!: Aztan lattam a jo hireket 1500-as hcg :shock: marhara orultem mert ez tenyleg magas!Aztan olvastam a banasmodrol amit "kaptal" ott....majdnem beirtam nyugtataskepp,hogy total egyetertek veled es nem csak te vgy hipererzekeny...de ahh mondom ilyennel mar csak nem jovok be egy idegen topikba :roll: Aztan drukkoltam neked a mai napra es epp meseltelek egy masik bnetes barinomnek....mikor beleolvasott ide es o mondta nekem teloban a rossz hirt rolad :( Epp en is a hegyrol jottem lefele :arrow: elsem tudom kepzelni mi tortenhetett es miert nem sikerult megmaradnia a babadnak :cry: Talan ezek olyan megmagyarazhatatlan dolgok :roll: Kivanok neked a kovetkezo lombikodra sok szep petit es embriket es minimum ikreket :wink:
Nagy nagy oleles neked!!!!!Kép

Van itt ismeros is es olyan is akiket egyszeruen csak olvasgatok...mindenkinek mindig drukkolok es figyelemmel kiserem a sorsotokat mert olyan jo ha valaki vegre jon a jo hirekkel es tudjuk mi is,hogy igen van remeny :!: Mindenkinek tovabbi sok sikert es drukkok 1000-rel :!: :!: Kép

Es ha mar ilyen sok rossz tortenik kis szivmelengeteskepp engedjetek meg,hogy Boldog Nonapot Kivanjak itt mindenkinek :) Harcika neked is!!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

((((((((((((((((((((((Kuglica))))))))))))))))))))) :cry: :cry: :cry:

Puszikám,
mill drukk az Apróságoknak!!!!++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi,
tüszőnövelők++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés!!!

tillidian

Kugli, olyan mérhetetlenül sajnálom, annyira bíztam benned... :( :( :( sírd ki magad és valahogy erőt kell merítened, mert feladni nem szabad. Leo jól írta hogy az legalább kiderült, hogy teherbe tudsz esni.

Leo mikor mész a fagyikért??

Ancsi Hatalmas adag fagyinővelőket küldök.

Én voltam VVen, és 18 ám megyek megbeszélni KP val, hogy mikor kezdjük az 5. lombikot ( de szörnyű leírni ezt a számot:oops: ) én úgy számolom, hogy vagy ápr. vagy máj. lesz belőle.

Vettem viszont egy könyvet ami szerintem egész jónak bizonyul, én már kiolvastam és még így az 5. lombik elején is tud mondani olyat amit nem is tudtam, meg van benne diéta, meg életmód, meg lelki ápolás a címe Gyereket szeretnénk.

Tudja valaki, hogy hol lehet méhpempőt venni??
pbj12

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm az együttérzést és a sok kedves hsz-t. Bridget - neked is nagyon köszönöm. Tudom, hogy ritkán írnak csak úgy be fórumokra - nagyon jól esik.

Kérdéseitekre válaszolva, nem lehet tudni, hogy mi történt. Harcika elmondása szerint (és azóta másokkal való beszélgetéseim szerint is), ilyen drasztikus hcg-zuhanás akkor van, ha az embrióval nem stimmelt valami.

A jó hír, hogy az utro-dupheston kombó nálam sikeresen működött. Kb. 50% emelkedés volt 4 alatt, ami fantaszikus. Örülök, hogy a testem ilyen jól reagált rá. Csak hát sajnos hiába "erőltettük" a progit, hibás/beteg embriónál ez nem menti meg a helyzetet.

Én úgy gondolom, hogy abba a "hibába" futottam bele, hogy 12. napon Clearblueval teszteltem és elrohantam vv-re. Ha megvártam volna az előírt 14. napot és a Kaális teszttel tesztelek (amin az a nagyon-nagyon-nagyon halvány csíkocska volt és kétkedésre adott még okot) és csak ma megyek el vv-re, akkor már nincs ez a hullámvasút.. mert 17. napon 247-es Hcg már nem néz ki jól. Harcika mondta is, hogy val.szeg a legmagasabb hcg-t csíptem el a 12. napon.. és ez így megtévesztő volt.

Nem véletlenül mondta a doki, hogy "korai még az öröm", "ne értékeljük túl a szituációt".. sejtett valamit.

Semmi bajom a Clearblue-val, sőt.. csak hát tudni kell, hogy hcg-t jelez, nem pedig terhességet.. a kettő nem mindig ugyanaz. :( Ma is határozott pozitív volt még a tesztem.

Hát ez van lányok. Nem bánom, hogy skorpió-babával terveztem novemberre, hogy elképzeltem egy másfajta karácsonyt, mert szép pillanatokat is megéltem az elmúlt napokban. Nem zakkantam meg jobban attól, hogy mertem álmodozni. Azét pityergek még egy kicsit. :cry:
kuglica

Ne haragudjatok a hosszú hsz-kért.. mostanában már csak így sikerül. :roll:
kuglica

Puszi - bocsi.. félreértettük egymást a telefonban - val.szeg én voltam már magamon kívül és nem tudtam rendesen beszélni. Harcika nem a mai teszttel kapcsolatban nyugtatgatott, hanem a múlt hetivel kapcsolatban mondta, hogy ez szerinte még lehet jó is. :roll: Ez már nem lényeges, csak ha jön Harcika, nehogy rákérdezzen, hogy ez mi a fene volt.. :)
kuglica

Kuglica,
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((nagyon-nagyon........)))))))))))))))))))))))))))))

Drukkok mennek mindenkinek tovább!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kugli: értem,... :oops: Ok.
Örülök, hogy próbálod nem negatívan felfogni, bár igen nehéz, de te mégis azt nézed, ami jó volt benne,...
Sírd ki magad, aztán előre!!!!!

Leo: tesódnak gratula, neked meg drukk!!!!!!

Ancsi: +++++++++++++++++++++++++

Köszi a sok-sok drukkot!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica én nem vagyok valami nagy teszt szakértő. Egyetlen egyszer volt az elmúlt három évben egy nagyon haloványka pozitív tesztem, és én sokáig azt hittem az nega és pár nap múlva meg is jött. Itt a fórumon tudtam meg, hogy a nagyon halovány is pozitív.

A Clearblue ennyire érzékeny? Mit értesz azalatt, hogy hcg-t mutat és nem terhességet? A Kaális 25-s teszt ugye?

Nagyon-nagyon együttérzek Veled, öllelek.

irises

Puszi hányat kapsz vissza vagyis szeretnél? Tudom meg kell beszélni dokibácsival :lol: .

Leo én is gratula a tesódnak :lol: Neked meg drukk a fagyikákhoz.

Ancsi++++++++++++++++++++++++++
Köszi majd kérdezlek a viszgálatokról.

irises

Szia Irises - a Clearblue 10-es érzéknységű, tehát hamarabb és erősebb csíkkal jelez pozitívat, azaz mutat ki megemelkedett hcg-t, mint a Kaális teszt. Úgy értettem a mondókámat, hogy egy kimutatható (magas) hcg még sajnos nem jelenti azt, hogy a baba megmarad, szívhangja lesz, kihordjuk, stb. Sok esetben jót jelent a "csík", de sok esetben nem (mint ahogy az én példám esetében sem ezt jelentette) - sajnos. Valami elindult nálam, volt emelkedett hcg-m, de nem voltam terhes.
kuglica

Kugli: :cry:

Irises: vszínű 3at. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi a választ. A nagyon rosszban azért tényleg kiderült az, hogy sikerült Neked még úgy is, hogy Egyszemkéd volt és a progi pótlásra is tudtál reagálni. Vigyázz magadra, sírd ki magad, ahogy Puszi is írta.

irises

Puszi de jó! Nekem elsőre nem engedte, de aztán megígérte, hogy legközelebb engedi, csak hát most nem volt annyi... Én nagyon bízom a Hármasokban, pláne blasztóval!

irises

Angel - bár nincs sok jelentősége már, de csak referálni szeretnék a nőgyógyászommal kapcsolatban, mert fontosnak érzem, nyomja még a lelkem ez is.. - és hátha más is félreértette itt a fórumon.

A Dr. Koiss nőgyógyász nem meddőségi szakember, ezt ő is tudja (azért küldött el 2008-ban a Kaáliba engem ő maga). Az elmúlt 1,5 év alatt - amióta a Kaáliba járok - egyszer sem beszéltem vele, mert nem volt miről. Múlt pénteken pozitív teszt kapcsán hívtam fel, mert terhes nőkkel viszont már foglalkozott, ezrével. Úgyhogy nem meddőséggel kapcsolatban kértem tanácsot tőle, hanem HCG és Progi témában, pozitív teszt kapcsán - amiben viszont kompetens. (Ellátott pár infóval, de csak hogy fair legyen a kép, még azt is mondta, hogy szívhangig Kaáli, utána jön csak ő. Tehát ennyire nem mászik bele.) Ez így gondolom "kerekebb".

(Azért azt is hozzáfűzném, hogy ha már kijelentjük, hogy ki nem meddőségi szakember, érdemes kijelenti azt is, hogy sem Lois, sem más nem meddőségi szakértő itt.. és így talán a bennünket olvasók nem zavarodnak össze.)
kuglica

Puszi,
de jó, visszakaphatsz 3- at??? Én is 3-mat szeretnék másodjára, de nem tudom a dnő mit szól hozzá :roll: még nem múltam el 35.. :wink: . Drukkolok holnapra, nagyon de nagyon!!!!!
Vendég

Nati: én 29.

Kép

Kép

*puszedli*

Kugli:lois csak segíteni akart. Ő is tisztában van vele, hogy nem meddőségi szakember!

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi,
és kaptál már vissza 3-mat???? Nem értem, hogy ha sikertelen az első-többedik lombik, miért ne lehetne 35 alatt is 3-mat visszaadni!??
Kilökődésgátlóra rákérdeztél? Hánykor hívod ma őket???
Vendég

Sziasztok,

Kuglica, a háttérből nagyon drukkoltam Neked és nagyon sajnálom, hogy így alakult :cry:
Borzasztó erős vagy és adjon még további erőt az a tudat, hogy most végre volt pozitív teszted, elindult a terhesség.
Sajnos - de ezt Te is tudod - sokszor még így is beleszól a genetika :(, de legalább tudod, teherbe tudsz esni !

Kívánok Neked nagyon sok erőt és meglátod, ilyen vagy olyan formában :wink: rátok fog találni egy kisbaba !

Niki
mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?