Hello Lányok!
A doki "könyörtelenül" mondta, hogy rossz híre van a számomra: a HCG cca. hatodára esett vissza. A progiról először nem is esett szó, arra én kérdeztem rá (akkor mondta, hogy azt a gyógyszerek nagyon szépen felvitték 61-ről 95-re) - de mint tudjuk, a progi önmagában nem elég egy sikeres terhességhez.
Én kérdeztem, hogy nem-e lehet-e-é, hogy a múlt heti csütörtöki hcg nem 1586, hanem 150-valamennyi.. (vagy összekeverték a papírjaimat..) Erre határozottan mondta, hogy "Hát ennyit mértünk." Úgyhogy nincs remény.
Megkért a doki, hogy csütörtökön menjek vissza egy ellenörző vv-re, addig a gyógyszert ne hagyjam abba, ha pedig a mensim közben megjönne, akkor persze hagyjam abba a gyógyszert és jelentkezzek majd nála.
Kérdeztem, hogy tapasztalatát tekintve, lehet-e bármire számítani. Erre azt mondta, hogy sokat látott már.. de nézzük meg a csütörtököt.
Elég konfúzosan, zavarodottan de még egy pici reménnyel jöttem ki a rendelőből, hátha csütörtökig van remény.. de aztán Harcikába botlottam és ő felhomályosított,hogy nincs remény.. mert a doki nem azért kért meg a csüt-i vv-re, mert a Hcg csak úgy visszamehet és minden oké lesz, hanem azt nézi meg a vv-ből, hogy a szervezetem és a természet megoldja-e magától, vagy kaparni kell.
Tudom, hogy jobb így, mint később vetélni vagy beteg gyereket szülni.. de hát az ember lánya így nem tud (egyből) gondolkodni.
Harcika - még egyszer köszönök mindent, a hsz-okat, a priviket és a szóbeni magyarázatot is. Nekem rengeteget segít a te módodon előadott sok részletes információ. Csütörtökön beköszönök még hozzád.