Sziasztok!!
Sajt@, ha egy mód van rá, akkor most ne várakoztass meg minket úgy, mint a legutóbbi vv esetén!!
Várunk a jó hírekkel nagyon!!
Rodina, a 4 nap múlva esedékes tesztelés a BMC-s, vagy az illegális, otthoni hazardírozás??
Kubuspace, képzeld, én is folyamatosan korán ébredek. Pontosabban, elég sz@rul alszom mostanában, tehát éjszaka is többször felvagyok. De nekem valahogy nem megy mégsem ez a korán észlelés; tehát abból áll, hogy felébredek, felkapcsolom a villanyt, kb 20 percig mászkálok (és mérgelődöm), aztán visszafekszem, kis idő után elalszom, majd megint felébredek... Nem tudom hogy kéne kiviteleznem, hogy képes legyek mondjuk a mérgelődés helyett valami értelmessel eltöltenem az ébren töltött időt?!
Valami ötlet?
Vayacon, itt találod a kínai fogantatási naptárat! Majd összevetjük a valósággal, jó? Biztos vicces lesz!:)
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Holnapra drukk, kérj majd képet!!Aztán tessék megosztani velünk!!!
Navared, hát én is úgy vagyok ezzel a pihenéssel, hogy egyre nehezebb, ahogy kint süt a Napocska... Azt gondoltam, hogy nem leszek fáradékony, de az vagyok.
Tudod, ez olyan érdekes, mert én is azt gondoltam, hogy a legnagyobb izgalom a teszt. És azért persze, az nagyon sok mindent eldönt, mármint hogy hogyan tovább, de a további uh-k, vizsgálatok eredménye is iszonyatos izgalmakat hoz. Én most már több, mint egy egész hete nem láttam a picurt, és majd két hét van még a következő uhuig. A BMC-ben az ember hozzászokik a folyamatos nyomon-követéshez, és most olyan nehéz kibírni a vizsgálatokig hátralévő időt... De azért boldogság van! Péntekre szorítok nagyon!Képet kérj te is!!
Tudom ám, hogy petezsákkukucsod lesz, csak mert megelőlegezted a táblázatban is a szívhangkukucsot, ezért arra szorítottam hangosan.
Hát ez az álmod nem fog valóra válni majd egy évig, vagy még tovább!!!
Vayánál ott a naptár internetes elérhetősége!!Nu, mit jósol??
Csucsu, biztos sikerült akkor kicsit feltöltődni a hétvégén!
Hát igen, nem semmi, hogy milyen előfordulási aránya van az endometriózisnak...Nagyon gáz, hogy mennyi nő-és így férfi életét keseríti ez meg mostanában.
A.ibici, hát igen, a férfiak agya valahogy másra van beállva...
Kislányod is biztos várja már a kistesót, nagyon drukkolok, hogy hamar megkapja!A laptető igencsak jó ómen
Pancsi, Vbeni, Zsuzsi, remélem jó híreket kaptok/kaptatok ma!
Vörösmacs, ++++++++