Új privát üzeneted érkezett!

Ibici, még jó, h. jót jelent :lol:
Nagyon szívesen, aztán ha majd bővítsem, szólj!
Köszike, igen most én vagyok a legfiatalabb, de remélem nem sokáig! :wink:

Csucsu, örülök, h. jól sikerült a pihi! Akkor most remélem, fel vagy töltődve!!!
Szeretnéd az Arwen-tornás dvd-t? Csak mert veled is számoltam ám! Ha igen, akkor priviben dobd a címed! :D

Kellene főznöm sárgaborsó főzeléket, de olyan kókadt vagyok, mint egy 5 napja levágott virágszál :lol: Eszem vmit, ma már negyedszerre, aztán egy kis szieszta után nekiállok :wink: (mielőtt még kiakadnátok, csak banánt, joghurtot, sajtkrémes, uborkás abonettet és kiflit ettem, na nem ebben a sorrendben :lol: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, elképesztő, h. milyen ütemben "terjed" az endo és az a legszörnyűbb, h. nem tudják pontosan mitől van, legalább is az orvostársadalom úgy csinál, mert elég valószínű, h. hormon egyensúly probléma, ill. hogy nincs rá normális kezelés, amitől 100%-osan elmúlik!
És a másik két műsor (18 és 21-én) hánykor lesz, nem tudod?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám!!

Kis hervadt virágszál. :lol: :lol: :lol: Nagyon köszi,hogy megírod Nekem a DVd-t.dobok címet mindjárt!!!Köszi-köszi... :D :D

Igen,mondták,hogy iszonyat,hogy mennyi ember küzd ezzel,és volt egy csajszi,orvostól-orvosig küldték,senki nem mondott neki semmi okosat.Végülis aztán lefogyott 10 kg-t,meg megműtötték,és terhes lett.Na ez az egyik jó példa,DE!!!hányan vannak tünetmentesen évekig.és nem is tudják mekkora baj. :cry: Én annó,ha nem kezdjük el akivizsgálást,nem is tudtam volna meg,hogy ez a baj,mert nem fájt a hasam,semmi egyéb más tünetem nem volt,és most sincs.
Szerintem 1/2 5-kor lesz,a gyógyhír műsorba,most is akkor volt.
csucsu99
Budapest

nava!
Nem semmi amit itt hirtelenjében felsoroltál :shock: De,ha jól esett egészségetekre :lol: :lol:

Van 1 érzésem,hogy nekem is hormon problémáim lesznek.Igaz nem szeretnék előre jóslásokba bocsátkozni :? A PÉ.utáni 22.napi vérvételi eredményre leszek nagyon kíváncsi.Utána olvasok az endonak,mert nekem egyenlőre kínai.

Kép
Kép
a.ibici

Navi!!
Csütörtökön (11-én) 14.30-kor,pénteken(12-én) 9-kor megimsétlik a műsort!!!!!!!!!!!!!

Ibici!!
Mi még nem ismerjük egymást,nemrég csatlakoztam Én is,de üdv itt. :lol: :lol:
Talán a hormon problémát a legegyszerűbb kezelni.Remélem nem írtam hülyeséget. :oops: :oops: Nekem most lesz 22.napi,kiváncsi vagyok miylen lesz.Pénteken rákérdezek a 3.napira.

Pancsi!!
Remélem jó hírekkel jössz,és mindenki aki ma van.

Rodina!!
Kitartás,már nincs sok hátra.Csak pozitívan. :)

Sajti!!
Kezem-Lábam csuriban Értetek!!Gyere minél előbb,mert lerágjuk a körmünket.

Bocsi,hogy ilyen szakaszosan reagálok,de közben dolgozom. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!!

Sajt@, ha egy mód van rá, akkor most ne várakoztass meg minket úgy, mint a legutóbbi vv esetén!! :wink: :) Várunk a jó hírekkel nagyon!!

Rodina, a 4 nap múlva esedékes tesztelés a BMC-s, vagy az illegális, otthoni hazardírozás??

Kubuspace, képzeld, én is folyamatosan korán ébredek. Pontosabban, elég sz@rul alszom mostanában, tehát éjszaka is többször felvagyok. De nekem valahogy nem megy mégsem ez a korán észlelés; tehát abból áll, hogy felébredek, felkapcsolom a villanyt, kb 20 percig mászkálok (és mérgelődöm), aztán visszafekszem, kis idő után elalszom, majd megint felébredek... Nem tudom hogy kéne kiviteleznem, hogy képes legyek mondjuk a mérgelődés helyett valami értelmessel eltöltenem az ébren töltött időt?! :roll: Valami ötlet? :oops: :)

Vayacon, itt találod a kínai fogantatási naptárat! Majd összevetjük a valósággal, jó? Biztos vicces lesz!:)
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Holnapra drukk, kérj majd képet!!Aztán tessék megosztani velünk!!!

Navared, hát én is úgy vagyok ezzel a pihenéssel, hogy egyre nehezebb, ahogy kint süt a Napocska... Azt gondoltam, hogy nem leszek fáradékony, de az vagyok.
Tudod, ez olyan érdekes, mert én is azt gondoltam, hogy a legnagyobb izgalom a teszt. És azért persze, az nagyon sok mindent eldönt, mármint hogy hogyan tovább, de a további uh-k, vizsgálatok eredménye is iszonyatos izgalmakat hoz. Én most már több, mint egy egész hete nem láttam a picurt, és majd két hét van még a következő uhuig. A BMC-ben az ember hozzászokik a folyamatos nyomon-követéshez, és most olyan nehéz kibírni a vizsgálatokig hátralévő időt... De azért boldogság van! Péntekre szorítok nagyon!Képet kérj te is!!
Tudom ám, hogy petezsákkukucsod lesz, csak mert megelőlegezted a táblázatban is a szívhangkukucsot, ezért arra szorítottam hangosan. :)
Hát ez az álmod nem fog valóra válni majd egy évig, vagy még tovább!!!
Vayánál ott a naptár internetes elérhetősége!!Nu, mit jósol??

Csucsu, biztos sikerült akkor kicsit feltöltődni a hétvégén!
Hát igen, nem semmi, hogy milyen előfordulási aránya van az endometriózisnak...Nagyon gáz, hogy mennyi nő-és így férfi életét keseríti ez meg mostanában. :(

A.ibici, hát igen, a férfiak agya valahogy másra van beállva...
Kislányod is biztos várja már a kistesót, nagyon drukkolok, hogy hamar megkapja!A laptető igencsak jó ómen :wink:

Pancsi, Vbeni, Zsuzsi, remélem jó híreket kaptok/kaptatok ma!

Vörösmacs, ++++++++

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Csucsu, ha én sem csináltattam volna petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, nálam sem derül ki... nekem sem fáj/t! :roll: Aztán a doki javasolta, h. műtétben legyen inkább, mert ha bármi van tud lépni, nem kell újra felnyitni! És milyen igaza lett!
Okés, ha el nem felejtem, megnézem! :D

Ibici, igen, köszi, jólesett, de azért próbálok egészséges kajákat enni, mert nem az a célom, h. bálna legyek és akkor már csak planktonokkal táplálkozzam :lol:
Nekem az a véleményem, h. tulképp minden bajunk hátterében vmiféle hormon gond áll :( Sajna, nekem 21. napi vv alapján azt mondták, minen okés :shock: Akkor meg minek vagyok itt?, gondoltam magamban... :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, igyekszem megnézni, köszi az infot!!!

Muzsi, hát ez a naptár nem semmi :lol: ebből a 2 paraméterből állpította meg :D Én betöltöttem a 32. évemet jún-ban, ha azt írom, h. 32 éves vagyok, lányt mutat, de mivel már közelebb vagyok a 33 évhez, és azt írom be, akkor meg fiút :lol: :D :lol: Nagyon vicces!
Ezért is lesz egy fiú, egy lány :D
Ja már én is a szívhangra gyúrok! :lol:
Húúú te én is fáradékony vagyok... nem régóta! Ma felkeltem, ettem, teakészítés, mosakodás, stb, aztán lefeküdtem... hát mi ez, ha nem fáradékonyság!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Utána számoltam két barátnőmnél, egyiknél bejött, másiknál nem... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!
No,akkor egy kis érdekesség,ha már a jó öreg endó a téma :) :
nekem júniusban volt petevezeték átjárhatósági vizsgálatom, mikor a saját nőgyógyászom vizsgálódott,mi okozhatja a "meddőséget".
Akkor nálam minden tökéletesen rendben volt,átjárható volt,és mondta is,hogy most mindent bele!
Erre rá 7 hónappal megműtöttek a petefészek ciszták miatt,és egyben az UH-n kiderült,hogy TALÁN endóm van,majd a műtétkor kiderült,hogy SÚLYOS endometriózis.
Rákérdeztem a műtő orvosnál a varratszedéskor,hogy nyáron a petevezeték vizsgálatkor ezt miért nem látták,erre azt mondta,hogy ez csak laparoszkópos műtéttel deríthető ki,és nekem ez már évek óta fennáll,mert 7 hónap alatt nem lehet ennyire súlyos!!!
Értitek Ti ezt?
Ráadásul a kismedencém dugig van endometriózissal...
Én tutira nem értem.
:(
Vendég

Sziasztok!

Sajnos már egyedül vagyunk a férjemmel... Lecsökkent a HCG-m 19-re, S ügynöknő szerint nem kell több vv, vagy uhu. Csak azt nem tudom, hogy akkor honnan tudják biztosan, h. nem méhen kívűli? Ezt már meg sem kérdeztem, teljesen lement a roló.
Eztán a fagyisra kell gyúrni, remélem az sikerül. Kivagyok, de próbálok nem úgy kinézni. Majd lassacskán megemésztem és összekaparom magam.

Pancsi:
Nagyon aranyos és helyes vagy, örülök, h. találkoztunk! :)

Vnbeni és Mako neketek is nagyon megörültem. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi!
4 nap múlva a hivatalos tesztelés lesz a BMC-ben. Még nem tudom, hogy péntek előtt otthon tesztelek-e, de péntek reggel biztos ellövök egy tesztet otthon!

Jó ez a kínai naptár, ezek szerint nekem fiamnak kéne lennie! De jó is lenne! Szerencsére nekem mindegy, hogy 35-t vagy 36-t írok! Akkor is fiú!

Kisbeeka!
Nagyon sajnálom, hogy neked is ennyi szaron kellett átmenned! De hidd el, most tök jó helyen vagy! ÉS hipp-hopp babás leszel!

Navi kismami!
NA, hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Hát gondoltuk, hogy nem abban a sorrendben etted, mert akkor most a wc-ről neteznél max velünk! :lol:

rodina74

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sajti! Így érzem magam! Nagyon sajnálom! Annyira drukkoltunk! De tudod, ha méhen kívüli lenne, azt szerintem már éreznéd! Azt mondják, hogy az nagy alhasi fájdalommal jár! Az uhun nem láttak semmit már?
Egy nagy ölelést küldök neked! Kitartás! Lélekgyógyító puszit küldök!

rodina74

Sajti!

Szívemből kívántam, hogy neked ne kelljen átélned azt amit nekem pár hete :cry: sajnálom...... a fagyis fog összejönni mindkettőnknek és majd együtt csücsülünk a dokinál :wink:
ancsyka

Sajti, nagyon elszomorodtam :( :cry: :( De ismerve téged, hamar összeszeded magad és koncentrálsz a fagyisokra, tudod, ha egyszer (majdnem) sikerült, akkor van remény... nem is kevés! Ez lebegjen a szemed előtt, de most ne akarj még keménynek látszani, tombold ki magad, vagy ami jólesik!

Kisbeeka, ez elég borzalmas, ami veled (is) történt, gondolom mennyire ki lehettél készülve... de most már csak arra gondolni, h. sikerülni fog, már az első alkalommal, ha inszem, ha lombik! :D

Rodina, na már alakulok, főzöm a sárgaborsót, meg céklasalátát csinálok :D
Azóta csak ebédeltem, meg iszom, mint gödényke :lol:
Amúgy jó sz@rul lenni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Sajt nagyon-nagyon sajnálom:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , nagy ölelés neked. Tudom ez most nem nagyon vigasztal, de a fagyi ovisok még befutók lehetnek.
Annak azért örülök, hogy találkoztunk, bár bíztam benne, hogy jó hírekkel jössz.

Rodina mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: A péntek már nem sokká itt van, nagyon drukkkkkkkkkkolok neked.

Kisbeeka nem egyszerű észrevenni az endo-t, nekem is csak a véletlenen múlt, hogy kiszúrta az egyik doki.

Mi is voltunk ma a bmc-ben. Szombaton megjött bládi méri, és örültem, hogy hétfőn mehetek és kezdhetjük a lombikot, de nem tartott sokáig az örömöm. A bal petefészkembe 3 "LUF" van. Gondolom ez olyan ciszta szerű, de nem tudom. Szedhetem megint a Regolun-t egy hónapig. Kezdés csak 04.02-án lesz.
mako30

Rodina:
Én nagggyon szurkolok neked a pozitív teszthez, ha fealdtad, ha nem! :)

Kubu:
Te sosem alszol? :) Szóval te is ikrek vagy, ez klassz, már vagyunk egy páran. :)

Vaya:
Mostmár csak ex ZT... :cry: :cry: :cry:
Nagyon szurkolok a holnapi szívhanghoz, aztán gyerünk hamar az élménybeszámolóval! :)

Navi:
Ma hajnalban nekem is volt egy "álmom", egy hang azt mondta, hogy Kíra meghalt. Egyből felijedtem és le is higgadtam, hogy nem igaz... Kíra a tesóm picilánya, mostmár akár vehetném üzenetnek is, ha úgy értelmezem, hogy Kíra=baba - általában véve, meghalt= már nem vagyok várandós... :? De inkább nem akarok belemagyarázni semmit.
Sajna, akkor pénteken nem látjuk egymást, de baromira drukkolok a csini peteszákocskához! Jó kis jóslatot kaptál, nem mondom - a lényeg a bébi! :)

Csucsu:
Nem láttam azt a műsort, nagyon érdekes lehetett. Örülök, hogy jól telt a pihenés. :)

A.Ibici:
Általában a nők a pasik notesze. Gratula a laptetőhöz! :)

Muzsi:
Ez a felébredés, nem jól alvás elég kimerítő hosszú távon. Esetleg egy kis levendula tea? Szabad azt pocakosoknak? :roll:

Kisbeeka:
Én nagyon nem értek az endóhoz, de mostmár neked is babásnak kell lenni, punktum! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina:
Nem is volt uhu... Sz ügynök azt mondta, hogy ha 2 alá megy, akkor rendben és nem méhen kívüli, megnyugodhatok. Csak ma nem ő volt és 19 a HCG szintem, ezért csodálkoztam, hogy már nem kell visszamennem. Persze minden doki más, talán Sz túl alapos, bár én ezt nagyon bírom benne.

Csajok! Mindent köszönök, igazán jólesett és most is nagyon érzem a sok szeretetet.

Ancsyka:
Úgy legyen! :)
Majd húzunk rájuk bundabugyit, hogy ne fázzanak! :wink:

Navi:
Igazad van, akkor megyek tombolni heavy vagy trash metal koncertre!!! :lol: Az lesz a nyitja előbb-utóbb, hogy kibőgöm magam, csak ez ebben az esetben nálam nagyon nehezen indul be...
Egyébként ugye milyen jó érzés a rosszullét? Akkor érzi a ember, hogy vala(k)mi van! :)

Mako:
Látom az április lesz már a befutó sokaknál, nagyon szorítok!!! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
pedig drukkoltam, hogy magas legyen a hcg-d
ezt az uh-t én sem értem, hogy miért nem csináltak (ez fura)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajti!
Én nagyon bírom S ügynöknőt, de azért egy uhu-t valóban csinálhatott volna. Amikor én is azt hittem, hogy mk van - nekem akkor a 16-21. napig volt pozi tesztem - akkor a KAáliban a dokimat helyettesítő orvos, még meg sem vizsgált. Akkor mentem vissza az egyik régebbi dokimhoz, aki azóta a Bolgárkerék utcába került, hogy uhuzzon meg sürgősen. Igaz 12 ezresembe fájt, de legalább megnyugtatott, és vagy 10 percig uhuzott, és azt mondta, hogy 99%-ban nincs mk. Ha megnyugtat, próbálj te is elmenni egy ilyen fizetés uhura!
De hidd el, szerencsére, nagyon kis esély van a mk-re! És neked nincs mk-id!

Azt tudom mondani, hogy tényleg ne fojtsd el most az érzelmeidet, add ki magadból! Sírj, őrjöngj, ha azzal könnyebb lesz, aztán majd szépen, idővel megnyugszol! Én is pontosan 1 évvel ezelőtt vesztettem el az ikreket, műtéttel! Sajnos, ilyen az élet! De ha egyszer elvesz, akkor hidd el adni is fog! Hinned kell benne!
Legszeretetteljesebb ölelést küldöm neked!

rodina74

Mako30!
Hajrá április! Hidd el, az év első felében terhes kismami leszel! :wink:

NAvi!
Meghiszem azt, hogy jó a kis rosszullét! :wink:

rodina74

Sziasztok!

csucsu!
Mi kis különbséggel majdnem egy időben kezdtünk!! :lol: :lol:

muzsi!
Érdekes ez a naptár a meglévő lányomra azt írja fiú :lol: :lol:

sajti!
Nagyon sajnálom :(

Kép
Kép
a.ibici

Sajti, ölellek! :( Szerintem, ha majd lesz Sz ügynök, akkor menj vissza hozzá egy uh-ra a biztoság kedvéért! A következő hónapban mehettek a fagyikért?

Mindnekinek nagyon drukkolok így a háttérből! :)
Vendég

Mako, ez után a sok sz@r után szoktak jönni a jó dolgot! Ne keseredj el, mert a fogogátlótól tuti elmúlik az a vmi és akkor már nincs akadály! Tudom, ilyenkor ez qrva nehéz... nem is papolni akarok neked! :oops:
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Úgy tűnik ez a mai nap nem volt olyan túl jó :( ás akkor enyhén fogalmaztam...

Sajti, hát elég esélyes, h. saját babádat álmodtad meg, de persze mindegy is, csak érdekes, h. megérezzük a dolgokat :shock:
Nagyon édik a vonalzóid!!!

Rodina, jól emlékszem, h. a 8. héten veszítetted el az ikreidet...? Volt rá vmi magyarázat-féle? És már voltak rendesen tüneteid? Jaj, borzalmas ez az egész, de nem akarom túráztatni magam! :roll: :?

Zsu, remélem, jól vagy!!! Nem akarsz gyakrabban jönni?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát lánykák, asszem tényleg visszamegyek Sz-hez uhura, ha belemegy... Majd felhívom előtte.
Nemtudjátok mikortól van újra?

Rodina, A.Ibici, Woody és Zsu:
Igazán aranyosak vagytok, köszönöm.

Rodina:
Egyenlőre még sírni sem tudtam, őrjöngeni sem. Egyszer majd kibukik belőlem, akkor aztán hagyom, hadd szóljon!

Ma elég rossz napom lett ezzel az eredménnyel. Meg is látszott, mert most én alakítottam... Pénzt akartam felvenni az ótomatából, de lerázott, hogy no stex, át kellett mennem egy másikba. Aztán bementem a bótba és sikerült egy 1240,-Ft-os homoktövislét frankón ripityomra törni, de szerencsére nem kellett kifizetni. Mérgemben vettem 2 sütit és jól beebédeltem. Nem szokásom kajával vigasztalni magam, de most jól esett. Délután picit (fél órát talán) aludtam is, mégis annyira fáradtnak érzem magam, mint aki lefutotta a marathoni távot. Biztos a stresszeléstől van, majd elmúlik.
Na, nem nyafogok itt tovább, majd ha jobb társaság leszek, akkor jövök újra. :wink:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Pletyózok egy picit, Pancsinak nem volt rossz napja! ;)
A részleteket majd tőle.

Pancsi:
Bocsi a fentiért, de olyan szoáré lett itt a hangulat, gonoltam feldobom egy picinkét. :)
Vadászat sikeres volt?
Ja, igen... Az orchideákat ilyen kéregdarabokba ültették, semmi föld nincs a cserépben, te át szoktad tenni őket ültetni vmi másba?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi, sokszor itt vagyok, csak leginkább zugba! De mindenkinek nagyon drukkolok!

Sajti, még az álmokról...Én is megálmodtam a rosszat! Én azt álmodtam, hogy nagyon erősen vérezni kezdtem és nagyon sírtam!Rá pár napra be is következett!Pedig nem nagyon szoktam így "előre" álmodni! :?
Vendég

Sziasztok!

Sajti: nagyon szurkoltam, de ne add fel! Talán a fagyibabák majd sikerülnek!!!! Orchidea: nálam 2 fajta földben vannak. A drágábbik az csak csupa kéreg meg fehér bogyók (perlit?) ritkán kapnak vizet, bár sajnos nem virágoznak most. Van egy telekszomszédom(ő az egyik utitársam) nála 10 cseréppel virágzik most is hát nem tudom. Reménykedem az enyémben, majd csak lesz valahogy.

Rodina: mennek a mega-giga drukkok, remélem tudsz jó hireket irni.

Zsu: merre vagy?

Csucsu: te hol jártál jó helyen? Én 2 nap mulva Siófokra megyek, és még van jó pár az idénre a tarsolyomban magamnak. Görögország helyett most országjárás lesz ill. Szlovákia, de mindenütt szigoruan legalább 1 medence vár, van ahol majd tucatszám.

Macsek: remélem a hallgatás/pihenés meghozza a gyümölcsét. Mit csinálnak kinti/benti virágaid ill. macsek otthon most körüldorombolhat.

Mieza: merre jársz? Sikerült valami állás ügyben ill. megállapodás tárgyában?

Navi: szorítok, hogy legalább 1 legyen!

Vigyázzatok magatokra és minden jót

kispatak
Vendég

Sajti

Elvileg csütörtökön már Sz. doki lesz....én meg még szerdán megyek a kedvencemhez :?
ancsyka

Zsu:
Ez annyira hátborzongató... Én nem szoktam előre álmodni, legalábbis nem emlékszem.

Kispatak:
Hát most ezt dobta a gép. :? Majdcsak lesz valahogy.
No, akkor nem állok neki átültetgetni a virágokat. Nagyon szépek, egyik fehér, a másik rózsaszín és ciklámen a közepe. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsyka:
Köszi az infót, majd felhívom. Miért nem mész inkább csütörtökön, egy nap most számít nálad? Szerintem, ha felhívod a recit, h. "nem tudok menni csak csüt-ön a szerda helyett", lehet mehetsz Sz-hez már... :roll:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi!
Tényleg ne túráztasd magad! Akkor még jártam dolgozni és az egyik kollégám influenzásan jött be dolgozni. Kb 2 percet töltöttünk egy légtérben, de sikerült elkapni. 3 napig nem bírtam levinni a lázam 38,5 alá. Ezt nem bírták ki a babák! Szóval ne parázz, minden rendben lesz veled!

Húúú, Pancsi, gyere, hozd a jó híreket! :wink:

rodina74

Sajti!

Hát ezt dobta a gép, remélem legközelebb több szerencsét hoz a dobókocka.

Igen amig orch. virágzik nem szabad bántani, én akkor ültettem át amikor elnyilt, most várom a következő menetet.

Navi: vigyázz nagyon, ahogy Rodina irja. Ilyenkor mindenki csak magára legyen tekintettel!

Pancsi irni fog jó hireket? Várjuk!

üdv kispatak
Vendég

sziasztok

hát sajtikám nem is tudom mit írjak, én is elmennék csütörtökön az már biztos.
Tudod nekem is ki kellett annak idején könyörögni az uh-t mikor gyógyszert írt fel hogy megjöjjön és nem volt Sz.ügynök a kedvenc dokim.....

a kínai fogamzás naptárról annyit, hogy az én kicsi fiam mert ugye ízig vérig az, a naptár szerint Kislány :(
nem hiszek neki ezek után....

mako
remélem az április a te hónapod lesz majd.

mindenkinek drukkolunk és várjuk a jó híreket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok Lányok,

Sajti, ezúton is léleksimi Neked, drukkolok a fagyibabóknak.
tök jó az új vonalzód!

Rodina, én is a 74-esek táborát erősítem :-), ne add fel, az utolsó pillanatig van esély, ne mondj le fejben (sem) a babókról, drukk a ++++ teszthez.

Pancsi, remélem szupi hírekkel jössz.

Macs, nagyon eltűntél, remélem ez csak jót jelent!

mindenkinek köszönöm a drukkokat, meg a jó tanácsokat is kajaügyileg. nagyon jó érzés hogy ilyen összetartó itt a "banda". :-D
nekem ma annyit mondott ügynöknő, hogy még nem tud biztosat mondani, hogy hány tüsző "akar" elindulni, ezért szerdán is megnéz, úgyhogy izgatottan várom a szerdát, és bizakodom, hogy hétvégén meglehet az inszem.

kismamik vigyázzatok magatokra ebben a hidegben!
babaragacsokat és pozitív energiákat küldöm mindenkinek akinek szüksége van rá!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

Sajt: sajnálom :cry: próbáld meg rávenni magad,hogy most jöjjön ki a csalódottság,mert később még rosszabb...tovább tart a kesergés..nálam legalábbis most így volt....

Szerintem is nyugodtan szóljál Sz.ügynöknek,hogy nézzen meg,hogy megnyugodjál a mk illetően...

Navi: semmi baj nem lehet,ne túráztasd magad :!: :!: :!:

Kispatak: jó pihit Neked :D

Pancsi: gyere már :wink:

Macsek: pihenj sokat :D sokszor eszembe szoktál jutni :)

Mindenkiért izgulok a háttérből..és mindenkinek akinek kell küldöm a babaragasokat,mhny növelőket,tüsző növelőket!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rólam: ma voltam K ügynök magánrendelőjében,nagyon kedves volt,minden kérdésemre kimerítő választ kaptam...ha megjön a mensim a 3. napon megyek vv.-re,nagyon sokféle dolgot fognak megnézni ebből,bár azt mondta,hogy átnézte az "aktámat" és minden jónak tünik...És máriusban megprószáljuk a Fagyit becsempészni a helyére :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Lukácsné:
Nekem Sz-stel nincs bajom, most S volt helyette és ő nem uhuzott.

Zsuzsi.b,c:
Köszi! Szorítok szerdára neked! :)

Kiss Angyal:
Most sajna nem jön ki semmi belőlem, talán holnap (és nem a klotyón gondolom)... :lol: 8)
Drukk a márciusi jégtöréshez!!! :)

Jójcakkát!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajtikám
helyesbítek, mielőtt vki rosszra gondolna.
vmit félreértettél vagy rosszul fogalmaztam??
én is úgy gondoltam hogy menj el hozzá csütörtökön ha már lesz.
az én esetem S volt, mikor nem volt a kedvenc dokibácsink ő helyettesítette és neki kellett könyörögnöm....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

pancsi

hol vagy már?
kismamákat nem illik így megvárakoztatni mert én pl: már mennék aludni mert reggel nagyon korán kelek és ma még csak messziről láttam az ágyunkat sajna.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajt@, nagyon sajnálom a mai napi eredményt, és azt, hogy ezt át kellett élnetek! :( Sok, sok lélekmelengető energiát küldök innen!
Nagyon szorítok, hogy a jégovi lakói meghozzák nektek a várva várt csodát!! :!: :!:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sajti ZT (mert te akkor is a zétém maradsz) sajna nem tudtam korábban jönni. Basszus ez olyan igazságtalan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Úgy szerettem volna, hogy sikerüljön. Nem is tudom, mit mondjak, ez így most olyan nehéz lehet neked. De tényleg arra kell gondolnunk amit Navi mond, hogy ha most elindult akkor legközelebb is el fog és akkor meg is marad.

Nagyon nagyon szorítok a fagyisoknak.

Ja és ha megnyugtat menj vissza Szűcshoz a biztonság kedvéért, mert NINCS méhenkívülid!

Lányok bocsi most nem tudok másoknak reagálni hosszú napom volt, még főzök is és már érzem hogy pihennem kell. De holnap jövök hosszabban.

Kép
vayacon

Bocs most nem tudok visszaolvasni, mert nagyon fáradt vagyok és teljesen kikészített a mai nap.

Sajti
Szóval nagyon sajnálom, de ott ülve azt sem tudtam mit mondjak.

Nagyon hosszú betegállomány után (természetesen a munkámat itthonról elláttam) ma mentem dolgozni. Azt, hogy ki akar rúgni az már tudtam. Azt, hogy ezt nem teheti meg az a főnökömben most tudatosult. Ezért, hogy elvegye a kedvemet az élettől is, közölte, hogy semmilyen vizsgálatra, BMC –be járást nem hajlandó támogatni. Ezentúl 20 perccel hosszabb ideig tart a munkaidőm, mint a kolleganőmnek. Nem a 20 perc ami számít, hanem a hozzá állás .Nem mehetek ki még a boltba sem. Nálunk nincs büfé vagy ilyesmi. Tehát egész nap a székemhez vagyok láncolva, mozgástér max 5 lépés. Mától minden azonnal kell, még a lehetetlen is. Mindenbe beleköt, hogy minél előbb elmenjek. És ezt nem is titkolta. Szóval ki bírja tovább a játék neve, csak én nem játszani akarok hanem dolgozni és GYEREKET!!!!!

Mieza légyszi küld el az ügyvéd elérhetőségét mert nem fogom sokáig bírni.

S O S

Muzsi kösz a biztatást, ma kezdünk.

Kisbeeka

Hol szereztél meditációs zenéket? Elárulod?
vnbeni

Vnbeni, a vizsgálatokra kötelessége elengedni, ha akarja, ha nem!
Vendég

Jó reggelt Magyarország!!!

Na jól kialudtam magam és itt vagyok. Tegnap eljutottam odáig hogy vissza olvasok, de sajna már nem tudtam írni!

Most elsőként rólam. Nagy vigyorral jöttem ki, mert ahogy írta Sajt jó híreket mondott nekem ez a drága Z ügynök. Szóval a másik oldalam is beindult ott is van 2 petike. Bal oldalt 2x22 1x18 jobb oldalt1x18 és 1x15 ami elég kicsike de majd meglátjuk. Mnyh 13B. Este 23 órakkor beadtam a repesztőt és holnap lesz a puncijóóóóóó

Valószínüleg pénteken a beülti. Ugyhogy ezek a fejlemények. Aki drukkolt annak nagyon köszönöm, és még kérek egy kalappal!!

Tegnap 5 órát vártam a vv eredményére elég későn végeztem. Utána én is elmentem turkálni, olyan cuki felsőket vettem, meg 2 gatyát is.
Este meg Apa elhívott pizzázni,és nagyon későn értünk haza. Szóval most már lazítok a napjaimon mert tegnap is kicsavartak!!!

Jövök vissza!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Kubu hogy van a fogad drágám? És pici fiad? Mikor jönnek a titok hírek?Kép

Vaya nézz utána miben van sok vas. Én úgy tudom a spenot levélbe és a májba sok van. Próbáld nyersen enni a spenotot szerintem az elég jó után pótlás. Holnap drukkolok az uhhoz. Ja egyébként nekem is a hugom volt a nagyon jó barátnőm, de faképnél hagyott!
Vayának szívhang kukucshozKépKép

Csucsu örülök hogy jól éreztétek magatokat hétvégén. Ez a müsor nagyon érdekes lehetett majd én is visszanézem. Hogy vagy drágám? Nagyon köszi a drukkokatKép

Kép
Kép
pancsi76

Jóóóó Reggelt!!!!

Sajti!!
Nagy-nagy ölelés Neked!!!Igazságtalan az élet!! :cry:

Kispatak!!
Egerbe voltunk,Hotel Flórába.Nagyon jó hely,tavaly lett felújítva a wellness része.szuper volt.Ja,és nőnapra kaptunk egy szál virágot+kávé+sütik. :lol: Majd számolj be Siófokról,ebbe a hülye hideg időben igazán jót fog tenni a pihenés.

Muzsi Mami!!
Jól vagy???POcak növöget?? :wink:

Pancsikám!!
Köszi,jól vagyok. :lol: Bár kicsit parázok,mert a 10.nap óta szurkál a bal oldalam.Nem tudom mitől lehet,csak remélni tudom nem az endótol,mert akkor felkötöm magam valahová. :cry: :twisted: Jajjj,de ügyes petikéid vannak,szuper!!Nagyon örülök,mindjárt költözhetnek a drágák.Pénteken beülti???Én is megyek!!!!!!!! :) :) De jó lenne összefutni. :D Tényleg,ha mondjuk hétvégére esik a leszívás vagy a beülti akkor mi van??? :roll:

Vnbeni!!
Nem semmi a főnököd!! :shock: :evil: :roll: Brrrr,a hideg kiráz az ilyen emberektől.Férfi??Ne add meg Neki azt az örömöt,hogy eljössz,na jó tudom,ilyen légkörben dolgozni nem lesz egyszerű,de hátha van valami megoldás.Sikerűlt az ügyvéddel beszélni??

Angyal!!
Hajrá fagyi babák!! :)

Csajok!!
Szűcs doki dolgozik a Jánosba mint nőgyógyász is????
csucsu99
Budapest

Ditka pont én is így jártam egyszercsak pár hónap alatt 16cm lett a csokicisztám. De az orvosok nem vállalnak felelőséget ha valamit elnéznek!Kép
Nekem most Sz dokker mondta hogy 1cm az endóm. Akkor ő miért látta? Mert van szeme!! :shock: :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Csucsukám endóüző varázslatKépremélem talizunk pénteken irok privit.

Kép
Kép
pancsi76

Sajti sird ki magad úgy biztos könnyeb lesz!! :roll:
Nagyon átérzem a helyzeted, de nézz előre. A fagyi babaák várják életvidám anyukájukat. Nagyon örülök hogy megismertelek nagyon aranyos csajszi vagy és csini is. A kisugárzásod meg hiper szuper!!KépKépKépÉÉn a helyedben csütörtökön visszamennék a Sz dokihoz akkor már lesz. És hivatkozhatsz hogy kicsit fájdogál a hasad, és aggodsz a méhenkívüli miatt. DE EZ NEKED NINCSEN!!!
Nagyon jó dolgokat turiztam inkább ilyen tunika féléket,de már aszem írtam is. Jó nagyon a vonalzód!!

Rodina drágám már a lombikon gondolkodsz? Nincsenek még jelek? Mert még nem is lehet!!Bár én úgy érzem te feladtad, én még akkor is nagyon drukkolok. És küldök Macs féle varázslatot, látod a pozitiv gondolat nálam is segített!!KépKépKépKép Akkor pénteken te is jössz!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!!
Ma már nem is dolgozól???Jövőhéten táppénz???

Te Zekéhez jársz???Vagy csak a helyettesítés miatt voltál nála??
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?