Szép napot mindenkinek
!
Emi, nagyon ügyi vagy! Ez a játszószőnyeg nem semmi, nagyon cuki
! Esetleg egy dologra figyeljetek - de tényleg ne vedd okoskoádsnak, csak elővigyázatosságból mondom -, hogy olyan, esetleg könnyen leszakítható apró részt ne tegyetek rá, amit ne adj' isten picurka le tudnak nyelni. Hasrafurdulós idejük körül - ha jól tudom -, kezdenek mindent a szájukba gyömöszkélni!
Manorka, mintha csak magunkat hallanám, kb.
! A névválasztás még nálunk sem egyéretelmű, és már mi is latolgatjuk a kérédést, hogy mennyire lenne gond, ha 2 neve is lenne picúrnak. Nálunk a Zorka mellett a Dóra volt még elég elöl a listán, de mi azért nem akartunk egyértelmű Dórát, mert a párom unokatesóját így pontosan úgy hívnák, mint a lányát
. Ráadásul bátyáméknál is a kisebbik leányzó szintén Dóra
. Csak olyan nehéz "lemondani" a nagyon tetsző névről, mert már a családban van olyan... Így még mi is rágódunk újra, mi legyen.
Pedig eredetileg én azt modtam, hogy 2 neve biztos nem lesz a gyerekemnek
, aztán lehet, hogy mégis...
A másik ami apósoméknál felmerült Zorkával kapcsolatban: hogyan lehet becézni
? (Amúgy szerencsére nekik tetszik nagyon.) Zorci, Zorkus
? Mondtam, hogy nem nagyon lehet becézni, mert eleve a Zóra név becézett, önállósult változata.
A végére a lényeg: anyukám teljesen kiakadt a Zorka néven, és csúnyán be is szólt, de legalább diplomatikusan tette volna ezt
.
Azt hiszem a Picibabán, vagy itt a Babaneten olvastam, hogy a névválasztás okozza általában a legnagyobb családi perpatvarokat a babavárás idején. Hát, van benne valami!
Edi, de jó, már kész a kiságy
! Picit irigykedem... Mi még csak most fogunk hamarosan belevágni az egész ház festtetésébe
.
Rengeteg pakolászás, fóliázhatunk le mindent
. És a jó kis csiszolópor, brrrrr, bárcsak túl lennénk már rajta
! Nem is tudom, mit kezdek majd magammal azidő alatt, úgy, hogy minden szét lesz szedve és le lesz takarva
.
Pocak, nagyon örülök, hogy vége a különböző "színeknek"
!
Csak így tovább, pihizzél! Mikor mész kontrolra??? Bocs, ha már írtad
!
Niki, továbbra is nagyon drukkolok Stellának
!!!
Anya maci, te mindig olyan szívhez szólóakat írsz
! Ezt a magzati párbeszédet már olvastam valahol régebben, de most is kicsit libabőrös lettem tőle...